Etthundrakilo

 
 
Idag kom det.
1-0-0 KG i knäböj!

Lördagskväll med fantastiska människor

Godmorgon Måndag!
För att vara helt ärlig så gjorde jag inte ett skit igår. Jag vaknade vid 11.30 första gången för att bara någon timme senare somna om igen och slutligen gå och lägga mig lite innan 22.00. Det längsta jag förflyttade mig var mellan sängen och köket. En riktigt bakissöndag - förutom att jag faktiskt inte var bakis, vilket var lätt chockerande.
 
Lördagskvällen var nämligen riktigt bra. Vi var ett stort gäng som startade kvällen med att ta ett glas på Ritz, för att sedan bege oss bort till El Corazon på Avenyn för en massa mat, vin, sangria, trevligt sällskap och en massa skratt. Vi var ett stort gäng på 12 personer som var ute - där alla tar väldigt mycket plats, så det var fullt ös hela kvällen. Riktigt trevligt!
Efter någon timme där begav vi oss till Biljardpalatset för att spala Shuttleboard och dricka bra många fler drinkar. När dom stängde tog vi oss vidare till Peacock där det blev endel shottande, dansande och vid 05 ramlade jag innanför dörren igen efter en helt fantastisk kväll! Det var inte bara jag som var förvånad över hur otroligt bra jag klarade mig både under kvällen och det faktum att jag vaknade upp och mådde bra på söndagen. Jag som verkligen inte kan dricka. GÖTT! En lördag i toppklass och en söndag i sömnens tecken!
 
 

#Livetpåenpinne

 
 
#Världensmestoseriösamänniska.
 
 
Nu ska jag åka till jobbet ännu en gång. De två senaste dagarna har varit väldigt grymma och varierande. Måndagen var jag ute på kolonialgolvet hela dagen - vilket isäg är väldigt skiftande arbete. Efter jag slutat satt jag kvar med Linea och lunchade i all oändlighet (det blir så när man jobbar om vartannat). Igår var det ommöblering bland butikens korvar som stod på schemat. Fick kommentaren "Du är verkligen inte alls samma person klockan 5 på morgonen som du är senare på dagen". Japp, där fick ännu en chef känna på mitt fantastiska morgonhumör! hahaha. Jag som ändå har blivit sååå mycket bättre! Idag bockar jag istället av ännu en avdelning och spenderar dagen och kvällen i frukten. Variation!
 

Gick inte riktigt vägen

Idag ville det inte riktigt sig med träningen... frivändningar gick inte. Stöt gick inte. Ryck gick inte. Mark kändes inte bra. Ingen ork till böjen och prowlern var döden. Nä, bara att packa ihop och göra ett nytt försök en annan dag. Gick hem och lagade bananpannkakor med glass istället. #livet
 
 
 
Att man kan hata och älska något så mycket på samma gång!

Rygg.

 
Nog har det blivit en liten utvecklig på ryggen det senaste halvåret!
 

Ryck.

 
 
 
Ryck är ren ondska i en skivstång... Men i onsdags började jag och coach kolla på tekniken. När jag använder höften och inte försöker dra stången med armarna så går det brutalt mycket enklare. Men huvudet sätter liksom stopp. Jag vågar inte sätta mig under stången. Men eftersom det var torsdagskväll och jag börjar sent idag tänkte jag att jag ju kunde spendera kvällen på gymmet när det ändå var styrkeklass.
 
SnachBalance och Ryck stod på schemat - två övingar jag avskyr. Men med pepp och bra coaching fick jag äntligen upp 40kg. Något som varit omöjligt för inte så längesedan (då jag totalfailade på 32 varje gång). Tekniken  är A&O. Jag gillar inte övningen bättre nu - men jag tänker jobba på det!

Träning och jobb - senaste dagarnas status!

 
 
Även om jag failade 60kg i Frivändning i veckan, så satte jag 57.5 samma dag.
Det kan jag trots allt vara ganska så nöjd med!
Nu är det bara att nöta på.
 
Fredagen innebar ledighet. Ett Böjpass och kvällslöpning. 5km på omkring 26 minuter. Kändes förjävla bra, ett väldigt tryck i stegen och de första 3 km flög fram. Sen kom mjölksyran, men det var ganska förväntat. Njöt av sommarvärmen trots att det var fredagskväll den 12 september. Sprang bort till Jenny som jobbade på Juice-källan och hängde där innan jag begav mig hem mot en kväll i slapphetens tecken. Livet när man jobbar helg.
Lördag innebar heldag på jobbet. 7-16 och sedan raka vägen till gymmet. Ganska så omotiverad, men när jag väl kom dit fick jag träffa en vän jag inte sett på 100 år. Gav lite ny egergi och avverkade sedan bänkpress, pullups och marklyft. Avslutade med två woddar bestående av:
10 marklyft @ 70kg + 2 runder prowler @ 20 kg @ 40m - 4 runder. Kapade min gamla tid med 10 sekunder. Gött!
Sedan blev det 10 runder prolwer @ 40kg. Efter det var jag sluuut!
 
Nu har jag varit och röstat och resten av dagen och kvällen består av jobb! Ha en fin söndag och glöm för i helvete inte att rösta!!

Frivändning... fail

Det är inte alltid det går sädär supersmidigt på gymmet.... 60 kg ville sig inte tidigare i veckan.
(Och ja, det är såhär 90% av alla mina maxlyft ser ut! hahaha)
 
 
 

PullUps. PullUps. PULLUPS!

 
 
Jag börjar inte jobba förren kl 13.00 idag. Men igår fick jag en smart ide, som jag tog upp med Christina men sedan la på hyllan. Detta gällde morgonträning idag. En stund senare får jag ett sms "är du fortfarande på imorgon?". Haha, asså jag älskar den bruden. Hon är på det mesta. Jag fick tänka om och vi bokade in oss på Crossfitklassen 6.30. Så idag, när man kunde haft en riktigt sovmorgon så ringde min klocka 05.10. Det avr inte enkelt att ta sig ur sängen och tillslut fick jag hoppa i träningskläderna och springa till vagnen. 6.30 drog vi igång Crossfitklassen med Knäböj. Precis det man vill göra så tidigt. Eller inte. Men det gick riktigt bra. Coach C verkade väldigt nöjd med tekniken och det är huvudsaken. Känns som att saker och ting börjar falla på plats nu.Efteråt blev det Strikta Pressar och avslutningsvis möttes vi i en Wod.
Stege: 10-1 av Box Jump och Burpees.
Är väldigt tacksam att Coach B "tvingade" mig att öva BoxJump igår. Eftersom jag inte vågat göra det sedan jag föll och slog upp smalbenet för ett år sedan. Dom känns mycket bättre, smidigare och enklare nu än när jag gjorde som sist. 
Brutalt jobbig wod så tidigt på morgonen. Fick en sluttid på 6.54. Pulsen var inte riktigt med så tidigt men Christina pressade på så det var bara att göra detsamma.
 
När vi var klara fick jag för mig att testa lite PullUps. Något jag gör (i någon form och mängd) varje dag. Om så bara för att se "hur det känns". Men idag gick det!!! Hela vägen upp. Inte bara en - utan flera gånger. Den lyckan. Lätt morgonens bästa händelse. Jag har jobbat så sjukt mycket för detta. Vissa perioder mer, sedan har jag haft lite dippar och sedan gett mig på det igen. Men sedan jag började med Crossfit första gången för 1.5 år sedan har detta varit mitt stora mål. Jag är så brutalt glad!!!
 

Måndagsträning och pannkakshäng

 
 
Veckans Lyft från Q&A Performance.
 
 
Idag har jag varit ledig och det har jag utnyttjat genom att träna med Coach B. På schemat stod Over Head Squat. Övningar för att lära sig "landa" i höften, Frivändningar, Thrusters och Hip Thrust. Ett väldigt bra pass helt klart. Kvällen spenderades istället hemma hos Linea, tillsammans med Malin och Sven och pannkakskväll. Perfekt måndag helt enkelt.
 
Nu väntar sängen för någon (host host) ska visst upp och köra Crossfit kl. 6.30 imorn.
Smart. .... Not.

Jobb och träningshelg

Igår var det ett par timmar på jobbet som gällde innan jag åkte till Gamlestan för att möta upp Christina för lite träning. Böj och negativa viktade Chins stod på schemat innan vi skulle köra en Wod som Q&A-killarna körde dagen innan - med ganska så kassa resultat. Den bestod av 80 m Prowler (för oss med 20 kg på) och 10 Marklyft (70kg) - 4 runder. Så kul! En tid på 6.42 fick jag och då kände jag att jag kunde pushat mig en bit till. Jag går alltid ut "för säkert". Kvällen spenderades i soffan med en stor påse naturgodis. Go lördag!
 
Idag blir det morgonträning på Kasern och kaffehäng med Carro innan jag börjar jobba kl 12.00. Sedan spenderas resten av dagen i butiken.
 
 
 
Böj. Igår fanns inte rörligheten riktigt där.

Lite sömn löser allt.

Att ligga hemma och sova i två dagar gjorde nog sitt (okej jag sov ju inte konstant, men jag sov bra mycket mer än jag brukar. BRA mycket mer!). Denna sommarens sömnrutiner har varit något av det konstigaste jag har upplevt. Igår när klockan ringde halv 5 kändes det inte som att hela världen var påväg att rasa. Dagen gick bra och kvällens träning gick över förväntan. Utan att jag höll på att dö av trötthet någon gång. Plus! Idag ringde klockan 6.20. Värsta sovmorgonen. Och inte heller då kändes det som att himmelen var påväg att ramla ner. Fantastisk känsla!
Nu laddar jag med kaffe och frukost. Sedan blir det en lång dag på jobbet innan träning ikväll.
 
 
 
Dags att bli starkare! Negativa Chins med vikt.

Bra dag.

 
Jobbat. Träna. Totaldö.
Har haft en riktigt bra dag. Först något som blev en heldag poå jobb. Sedan slapp i soffan på gymmet och avslutningsvis ett gött träningspass. En massa Knäböj och Viktade negativa Chins. Det kommer kännas imorgon kan jag lova!

Sjuk.

 
Jag ligger hemma och är sjuk - vilket suger. Jag försöker bota det med mängder av glass och massa sömn. Oklart hur det går... men hoppas vara lite mer på banan imorgon!

RSS 2.0