Söndagsjobb.

Godmorgon!
Så, det är lönehelg - vilket betyder att det finns att göra på jobbet och det är "min helg" dvs. var tredje helg som jag alltid är schemalagd i Mejeriet. Det började redan i fredags morse och fortsatte hela lördagen. När jag igår fick stämpla ut kl 16.00 undrade jag mest var dagen hade tagit vägen. Den hade gått så fort - men för en gångs skull var det en dag som ändå inte hade varit total kaos. Visst, man hade inte hunnit andas sedan man kom, men det är skillnad på stress-kaos och strukturerat kaos - och igår var det verkligen det sistnämnda. Handlade och åkte hem och åt glass hela kvällen... Eller hela kvällen är kanske att ta i, klockan 20.00 låg jag i sängen och somnade strax därefter. Vaknade 6.45 imorse och med tanke på att vi ställt tillbaka klockan innebar det nästan 12 h sömn. Någon är visst lite trött. Idag är det nya tag igen - ytterliggare en heldag som jag hoppas går i samma spår som gårdagen - alltså bra. Det rullar på nu helt enkelt.
 

one day off.

 
 
LEDIG!

StoppBänk

 
 
Tidigare i veckan satte jag 70 kg i StoppBänk.
De senaste dagarna har jag dock inte tränat alls. Men idag är det dags igen!

Skål

 
Idag mår man som man förtjänar... åt helvete.
 
Gå upp 3.30 på fredagsmorgonen... Jobba 5-14, totalt kaosartad dag. Hem en tur. Middag med vänner. Drinkar. Shots. Dans. Skratt. Donkan. Hemma och isäng vid 07.00 på lördagsmorgonen. Det tycker jag är att ta tillvara på dagen. Men man mår också som ett as idag.
 

Backintervaller

 
Äntligen en ledig dag... Efter en lång vecka, en helveteshelg och en lång måndag är det så förtjänt. Efter kaffe och en seg morgon blev det lite spontant en löptur som slutade i backintervaller. DET suger! Fyfan vad jobbigt. Men gött efteråt. Träningen den senaste tiden har verkligen kommit ikläm men just nu bryr jag mig faktiskt inte. Man kan inte hinna allt har jag insett. Det får komma när det kommer igen. Lagade bananpannkakor till Brunch och har nu en förhållandevis oplanerad dag framför mig. Mycket jag borde göra, men lite jag faktiskt känner kommer bli gjort. Men det känns faktiskt okej. Istället ska jag slänga mig i sängen och läsa - nu när jag äntligen börjat hitta lite ro till det igen. Eller "hittat ro" är en överdrift, men det är numera är det standard till och från jobbet. Läsning är fantastiskt!
 
I övrigt är jag sjukt bitter över att kvaltiden till New York Marathon är 3h. 4.2 mil på 3 h. Det är ju ett skämt. Japp, bitter brud här!

Veckans Lyft!

 

Bananpannkakor

 
Frukost... Bananpannkakor med Citron/Lime-kvarg, sylt och jordgubbssyrup. Kaffe på det. Efter 12h sömn kan man unna sig en lång frukoststund.

New York Längtan!

 
♥ Bara en massa kärlek!

Världens längsta vecka!

 
Vad som känns som världens längsta vecka har passerat. En vecka som innebar en ledig måndag och sedan fullt ös resten av veckan med jobb 05-14 alla dagar och fullsmockade eftermiddagar och kvällar. Fredagskvällen spenderades med vänner, vin och drinkar. När klockan ringde imorse ville jag dö (typ). Slutsats; att gå ut och ha kul när man har jobbat 5-14 flera dagar och sedan ska jobba dagen efter är dumt. Men nu har vi lärt oss det. Jag tog mig igenom dagen i en lätt dimma. Åkte hem och totaldog. Sedan fick jag någon snilleblixt att jag skulle "fira in" min kommande lediga dag (som jag tack och lov bytte till mig) med Backintervaller. Inte mitt smartaste beslut. Vet ni hur jobbigt backintervaller är? Det visste inte jag. Men nu vet jag det... Och det är jobbigt!
Nu ska jag äta glass och sova resten av denna lördagskvällen!

RSS 2.0