Att inte göra någonting alls

 
 
Känslan av att vakna upp utvilad efter 10h sömn och klockan bara är sex. Fantastiskt. Njuter av den enda fria dagen av 9 möjliga. De senaste dagarna har varit långa och bestått av mycket mycket jobb. Tidiga mornar mixat med sena kvällar och bara allmänt rörigt. En vecka som innan den startade såg ut att vara väldigt lugn - men saker ändras, det har jag lärt mig nu. Men det är ändå ganska kul - så man ska inte klaga. Jag har dagen oplanerad och så tänker jag fortsätta att ha den. Städa (ovanligt) och tvätta (ännu ovanligare...) står iallafall som vanligt på schemat men jag tänker inleda morgonen med en kopp kaffe och bara inte göra någoting alls - bara för att jag kan!

Prowlern och jag

 
Idag va de jag och Prowlern igen... 1h - hälften med 15 kg och hälften med 20 kg. Så brännande fruktansvärt underbart hemskt. Fantastiska söndag!

Ett glas vin på det. Eller två...

 
Lördagskväll och avskedsfest för Christina... Det var en bra kväll det ♥
På tisdag åker hon!

Prowler

 
Igår väntade först 5 h på jobbet för att sedan kring lunch åka till Kasern och hänga lite med Christina H som flyttar på Tisdag #näjagärinteallsbitteröverdet. Värmen va inte att leka med - fy helvete om man nu får säga så. Efter iskaffe och några turer i Saluhallen (där det var svalt och skönt!) åkte jag bort till Gamlestan där Q&A var mitt uppe i ett träningspass. I väntan på att Christina E skulle komma förbi för sin träning började jag gå fram och tillbaka på "gräset" med Prowlern + 15kg. Det var så varmt och kvavt ute att jag tänkte de var lika bra att svettas på "riktigt" i förhoppning att bli lite nerkyld sen när jag var klar. Det brände i vaderna, lår och rumpa men det var riktigt gött och en riktigt go utmaning för psyket. Fick sådan tävlingsinstingt för att se hur länge jag kunde hålla på. Detta är lite mer min grej, det jag är bra på - att hålla på jävligt länge med något jävligt enformigt! Men någon ska ju vara bra på det. Och Ja, jag blev dumförklarad ett par gånger av resterande i gymmet - men tillslut insåg dom att jag tänkte fortsätta i vilket fall som. En timme höll jag på - fram och tillbaka på detta gräs-track. Jag hade förmodligen kunnat hålla på en stund till, men jag kände lite att det är dumt att utmana ödet!
 
Jag stannade kvar och hände med Christina under hennes pass och sedan för att kolla på Crossfitklassen innan det var dags för Styrkeklassen att dra igång - något som jag skulle vara med på för att jag och Coachen skulle kolla på bänktekniken. Så nu är ligg-positionen ändrad och jag spenderade en timme med att få in den nya rörelsen.
Jag har gått från att ligga i en väldigt svankad position, högt upp på axlarna och med bara tårna i golvet och väldigt brett grepp - till att ligga mer på skuldrorna, ha hela foten i golvet, tighta grepet liiiite, rumpan i backen och därför få ett längre rörelsemönster men samtidigt utföra en korrekt tävlingsbänk. Det andra var en "fuskteknik" och ett steg för att få upp vikterna och äka belastningen för att ha ett bättre utgångsläge när vi bytte position.
Det känns fortfarande ovant, men det blir nog bra i längden. Han var nöjd med mitt utförande och jag litar på att det såg så pass bra ut som han sa!
 
Nu har jag alltså ny programering, övergått till fulldjup ATG-böj, fått ny bänkteknik och har betydligt mer fokus på bänkdrag och marklyft i schemat än vad jag hade förut. Dessutom har jag fått "att springa med Prowlern" i min programering vilket känns grymt. Jag är taggad!

Nytändning?

 
 
Att jag har haft en total träningsdipp i några veckors tid kan inte ha undgått många i min närhet... Men nu är jag redo att ge det en ny chans. Idag stod Crossfit på schemat - mest för variation. Det va en metcon bestående av:
150 m rodd
10 burpees
5 pull ups
300 m rodd
20 burpees
10 pull ups
450 m rodd
30 burpees
15 pullups
 
Jag skalade pullupsen men jag lovar det tog ändå. De 30 sista burpeesarna var inte att leka med. Armarna var totaldöda! Men känslan efetråt var to die for. Så skönt!
 
Idag fick jag mitt nya upplägg av coachen också. Känns riktigt bra och jag tror det kommer passa in väldigt bra i hur jag känner kring träningen för tillfället. Guld värt att ha en coach som lyssnar så mycket och även snappar upp tankar och känslor som kanske inte alltid sägs ut högt. Redan när jag fick planeringen så kände jag en liten nytändning. Jag hoppas det håller i sig och imorgon kär jag första dagen! Tänkte inleda med Böj, Mark och Bänkdrag!

Ledig!

 
 
Igår hade jag en tidig och lång - men grymt varierande dag på jobbet. Så fruktansvärt kul. Ännu en ny avdelning och dessutom lite byggarbetare. Jag klagar inte! Efteråt väntade träning - Böj och Bänkdrag. Inte lika kul - så jag begav mig därifrån ganska snabbt. Värmen ute är inte och leka med heller (fördelen med att stå i kylarna på jobb. Det är enda området där man inte dör av värmeslag).
 
Idag är jag L.E.D.I.G!!!
Lite "sovmorgon" till 06, tvätt-tid väntar, lite städning (som alltid när jag är ledig), fixande inför helgen (en nära vän flyttar och vi ska ha en stod Hej-då-utgång!!) och även träning. Tror detta kan bli en bra dag.
 

Off

Idag är energin noll. Klockan ringde 3.50 och 04.30 stod jag och väntade på vagnen i den kalla morgonluften. Jag spenderade de 5 h på jobb med att hoppa mellan avdelningar - virrig och trött. Jag var inte med i spelet idag. Det var väl tur att jag kunde stämpla ut kl 10.00 för annars finns risken att kollegorna hade skickat hem mig iallafall - på den nivån va det. Det blev en kort tur till gymmet där jag gjorde de övningarna jag inte orkade göra igår. Lite dragövningar - bänkdrag, pull ups, press och latsdrag. Väldigt snabbt - in och ut på under timmen. Det var helt enkelt på den nivån idag.
 
Resten av dagen har jag legat totaldäckad i sängen. Sovit, kollat film och sovit lite till om vartannat... Japp, jag är trött idag. Drog igång ett litet bak nu för att göra något aktivt - men mer vettigt blir det inte gjort under dagen. Istället ska jag se till att sova tidigt så att jag är pigg och redo för morgondagen då jag fick utökad arbetsdag och därmed är på jobb mellan 5-14 istället för 5-9.
Vissa dagar är man helt enkelt inte med i spelet alls.
 

Där åkte det...

 
Igår åkte någon dm av håret!
Det behövdes... väldigt väldigt mycket!
 

#jobbapårörligheten

 
 
I torsdagskväll fortsatte nötandet av teknik i den djupa Böjen.
Det går framåt och ser allt bättre ut - men det är fan inte lätt.
 
#måstejobbapårörlighetenihöften

6 km

🙈
 
 
Jag begav mig ut på en löptur idag...
Löpning är inget som har funnits i mitt träningsprogram på .... väldigt länge. Sist jag sprang var väll förra Göteborgsvarvet och innan dess var det väl ungefär 6 månader sedan. Men senaste veckorna har jag kännt ett sug komma fram. Förmodligen i takt med att vädret blir bättre. Löpning är terapi. Det har alltid varit terapi för mig.
 
Denna veckan har jag alltså lyckats klämma in tre riktigt bra löppass (två på band och en ute). För att inte ha sprungit alls på fruktansvärt länge går det förvånansvärt lätt. Och det känns bra. Enda riktigt motgången är väl egentligen vaderna som blir som stockar kring 3 km - men det är nog en kombination av ovana, dåliga skor och mycket tryck. Jag älskar iallafall att sakta men säkert komma tillbaka. Med mig vet man ju aldrig hur länge det håller - men sålänge det är kul så är jag glad!

Besök!

 
 
Godmorgon!
Igår spenderade jag hela förmiddagen på jobbet för att sedan åka bort till stan och möta upp mamma och pappa som äntligen kommit upp! Vi låg i gräset och drack öl innan vi plokade upp färska räkor, surdegsbröd, ostar, jordgubbar och vitt vin och låg och småsneglade på Göteborgsvarvet medan vi åt. Mysigt!
Mamma och jag tog en tur i stan innan vi mötte upp pappa på en pub för lite mer öl och förstaparket framför varvet. Tappra löpare och visst drog det lite... jag ville med springa! (lite sent påkommet dock). Senare på kvällen kom vi dock fram till att det blir halvmaran i smyge nästa vår (uppvärmning inför varvet?) och vi (pappa och jag) dealade på att klara det under 2h. Kom ihåg att ni läst det här #idagvarsjälvförtroendetpåtopp
 
Middagen serverades sedan på Bistron på Avenyn. Deras mat = lycka! Grilltallrik, rödvin och en stor blanddessert att dela på - det var pricket över i:et på denna dagen. Sen tog min energi. Att gå upp 3.30 och hålla igång hela dagen (OCH kvällen) blev förmycket så när klockan närmade sig 22 tog jag mig hemåt.
 
Idag möts vi av ännu en dag med värme och sol!
Göteborg när det är som finast!
 

Fredag!

Godmorgon!
Fredag och jag är ledig... Jobbar iofs imorgon så helg är det inte, men ändå. Sov till 6.00 (rubbat sovmönster.. oh ja). Gårdagen spenderades med lite jobb och sedan hängde jag på GS hela eftermiddagen innan det blev dags för styrkeklass framåt kvällen. Jobbade på ATGböj och marklyft vilket kändes riktigt bra och jag fick riktigt bra tips och råd.
 
 
→→ Q&A Girls ←←
 
 
Idag kommer mamma och pappa upp och imorgon får jag träffa dom!

Denna dag . . .

 
 
 
Det blev inget bra pass på gymmet... Har under de senaste veckorna kört på helt utan struktur och det fortsatte idag. Lite ATG-böj. Lite bänk. Lite biceps. Lite latsdrag. Sjukt udda mix. Hade varken ork. Lust eller något... Hängde med med Lisa och passade henne i bänken. Sedan bar det av hem för att tvätta. Städa. Diska. Laga mat. Handla. Möta upp Lisa för en promenix och nu väntar snart sängen. Dags att jobba imorgon igen!
 

Ledig!

 
 
Godmorgon ♥
Igår var ännu en dag då jag totaldäckade klockan 20.00...
05.00 på morgonen stämplade jag in för ännu en dag på jobbet. 13.00 var jag klar för dagen och åkte till gymmet. Avverkade 5 km löpning på bandet... Det behövdes. Det var en så skön känsla! Dessutom tackar jag gudarna för att benhinnorna inte gör ont idag... Det kanske är mildare att springa på löpband än ute? Men efter den kraftansträngningen totaldog all den sista energin jag hade. Gjorde ett försök till Böj men gav upp direkt. Energin var borta, men jag var ganska nöjd ändå. Allting kan inte alltid vara perfekt. De senaste två veckorna har varit lite lätt röriga, men det bli resultatet av väldigt tidiga mornar och mycket jobb.
 
Idag är jag ledig (sovmorgon till halv 7!!!! = 10.5h sömn! haha) så dagen ska ägnas åt att ha en riktigt lugn morgon, sen ska jag tvätta och städa. En tur till gymmet väntar också - men annars är det inte mycket inplanerat. Imorgon är jag tillbaka på jobb igen och på fredag kommer mamma och pappa ♥

Back on track

 
 
En helg som enbart bestått av jobb.jobb.jobb. Betydligt längre dagar än vad som var tanken i första skedet vilket gjorde att träningen lades åt sidan. Trots en väldigt sen jobbkväll igår, så var jag på jobbet 05.00 imorse igen och när arbetsdagen var slut tog jag mig till gymmet för att möta upp Lisa. Måndagsträning! Jag hade ingen aning om vad jag skulle köra, och eftersom jag vilat i flera dagar så kunde jag välja och vraka. Men eftersom jag hade chansen till passning blev det Bänk. Gick upp och gjorde en stabil etta på 75kg. Failade två försök på 80 kg med rumpan i bänken (vilket inte va oväntat) och körde sedan 5x5 på 62.5kg. Efteråt väntade pressar - 6x3 på 35kg och avslutningsvis rev vi av lite discoträning á la Biceps. Nu blir det snart sängen igen.. för 03.45 ringer klockan för ännu en dag på jobbet!
 

Jobb.Jobb.Jobb.

 
 
Godmorgon
Min trötthet igår var inte att leka med... och inte släppte den under hela dagen heller. När jag väl slutade jobba kl 16 (vilket i min värld mer kändes som 21) så packade jag ihop mina saker, passade på att handla lite och åkte sedan hem. Inte långt därefter - efter lite mat, så efter väntade sängen. Yes, dags att sova 20.00... Det är så det ser ut nuförtiden. Vaknade pigg och glad klockan 7 efter 11 h sömn. Regnet öser ner (vilket ju genast gör att det känns lite bättre att jobba) och det är dags att ta tag i dagen. Jobb till ikväll - ja, jag behöver inte vara orolig för att inte ha något att göra iallafall!
Trevlig söndag!

...

😂😂😂👍

Godmorgon Fredag!

😂😂 hahahaha! Tufft liv asså!😂
 
 
Godmorgon!
Ledig idag... Vilket är lite synd. Men jag passar på att tvätta och städa istället. Det har jag ändå ingen energi till när jag jobbar. Det har blivit många tidig mornar denna veckan (och med tidiga mornar menar jag uppstigning innan kl 04.00). Men jag trivs som fisken i vattnet - fast att jag inte är på "min" avdelning så jag klagare inte!
Sedan blir det fullt ös med jobb till nästa fredag, så jag tänker inte lyfta många finger idag! En bra ferdag med andra ord!
 
 

80kg

 
80 kg i bänk denna eftermiddag... #detgårbranu

Tisdagsmorgon

 
En bättre morgonstund ♥

Bääääänk!

 
Lätt oklart vad som skedde idag... men jag lyckades trycka upp 77.5 kg i Bänk!
Kan man vara annat än typ supernöjd?!

92.5kg

 
PB PB PB!
 
 

72.5kg

 
72.5 KG i bänk fick bli dagens största prestation...
Pice of cake!
 
 
Nu drar jag på middag med tjejerna!
Ha en bra lördagskväll

Hur långt man än har gått har man alltid längre kvar

Lite mer sammanfattning från gårdagens pass.... ↓
 
 
 
 
 
I veckan, under ett träningspass tillsammans med Lisa, Emelie och Björn fick vi uppeleva följande... ↓. Alla har vi olika knäböjsteknik... eller vid närmre eftertanke är det svårt att veta vad vi ska kalla "böjen" i höger hörn för.
 
 
ja.. vi skrattade dock gott när vi upptäckte detta.
 
 
 
I övright hade vi ett samtal igår som jag lämnade med mycket vettigt att tänka på. Det känns toppen och jag är beredd att möta nästkommande veckor. Två veckors arbete i sträck - ja här har vi en brud som planerar som en kratta.
 
Lördagen ska jag inledda med:
Tvätt.
Städa.
Träning.
och avslutningsvis väntar förhoppningsvis middag med tjejerna.
Bra dag!

Tillbaka igen

Det har varit en väldig massa tidiga mornar denna veckan med jobbstart klockan 5. Man är inte världens piggaste när eftermiddagen kommer då och det har märkts. träningsmotivationen har varit ungefär noll komma nollnoll och orken detsamma.
Idag efter ett kort pass mötte jag upp Björn för att diskutera mitt träningsupplägg. Vi ändrade om i schemat en hel del vilket känns riktigt bra. Jag har fortfarande samma fokus (böj, bänk och mark) men lite annan fördelning och ett annan set-upplägg. Feels good.
 
När kvällen kom väntade styrkeklass i Gamelstan och första passet med mitt nya upplägg. Lätta ATG-böj och mark. Riktigt djupa böj va det evrkligen och det kändes, trots att vikterna och repsen va mycket färre.
Sedan några få set mark och sedan va jag tydligen klar? Kändes konstigt... men tydligen är det så det ska vara nu så jag lyssnar!
 
 

RSS 2.0