FREDAG

 
Jag har jobbat på gymmet sedan öppningen klockan sex. Efter nästan 12 h arbetsdag på KT blev det en tur till GG för styrkeklass. Det gick inget vidare - men var ändå lite extra kul eftersom alla tre coacherna var där. Fick dock gjort alla mina set i böjen och de börjar kännas bra även om benen var ganska trötta idag. Fick lite tips och trix på vad jag behöver jobba på. Bänken som skulle köras efteråt gick däremot åt helvete. Fick gå ner 5 kg och gav sedan upp helt - sjukt bitter.
På hemvägen tog vi en tur in om 4Gott. Bara för att vi förtjänade det efter en sjukt lång dag...

It's Friday

 
 
Wiiihooo! Fredag!
Och Godmorgon!
För min del inleddes den redan kl 04.45... Mer ovaken än vaken, men vad gör det? Tydligen tog jag mig upp iallafall. Idag är det en heldag på gymmet som väntar. Jag jobbar 06-18... en längre dag helt klart. Men samtidigt lite mysigt. 
Vad gör ni denna fredag?

Godmorgon Torsdag


SYTYCD

 
 
Så jävla bra!

Over and Out.

 
 
Asså.... dessa dagarna. Jag är sååå slut. Kan inte riktigt lyfta mina armar eller stå på mina ben.
1. Att cykla i snö GÅR INTE. Går.Inte.Alls.
2. Mitt lokalsinne suger.
3. Tydligen är jag inte teknisk alls - kedjan hoppade av vilket resulterade att jag fick gå resten av vägen tillbaka.
4. Om man får mjölksyra i benen efter 4 portar är det inte kul att fortsätta med ungefär 100 stycken till.
Jag har sett fram emot denna kvällen hela dagen. Jag ska lägga mig i soffan och inte göra ett skit, för det är precis vad jag behöver idag.

Längsta dagen ...

Kontraster i vardagen...
Tung styrka i mitt andra hem - gymmet. Där jag känner mig bekväm och trivs. VS. HipHop - i dansstudion. Där är jag allt annat än bekväm.
Men variation förnyer.
 
 
Denna dagen har varit... LÅNG. Jävligt lång helt ärligt. Var på jobbet innan 7 och var ute i flera timmar och delade ut post. Det var oskottat och att försöka ta sig fram på cykel var mer eller mindre omöjligt. Cyklen gick åt ett håll, sen ett annat och slutligen ett tredje - och det var inte rakt fram kan jag meddela. tacka gudarna för att det inte var speciellt mycket post idag. Jag var ändå helt slut när jag väl fick sluta. Åkte då till gymmet, käkade och körde sedan teknik i böj. Benen var alldeles för trötta för att orka göra något tungt. Men att köra mobilitet, öva på teknik och få in nya rutiner är alltid bra. Och så slapp jag åka hem - för hade jag gjort det hade resten av kvällen varit körd. Då är det bra att kunna hänga med vännerna i gymmet.
 
Avslutningsvis tog jag mig till Dansforum. Summan är att det gick åt helvete idag. Fy fan vad det var svårt... en hand där - ett ben där och så hoppa och stampa och spring och slå kullerbyttor... nä, men det kändes lite så. Jag fick verkligen inte till det vilket gör mig så sjukt frustrerad! Men det är bara att hoppa på det nästa vecka igen. Vi fick hemläxa att plugga in "Running Man" och "Reverse Running Man" så om inget annat kan jag ju spendera kommande vecka med att försöka lära mig det.
Nu väntar sängen väldigt snart för mig... Jag är så slut man bara kan bli.
 
Har ni haft en bra dag?

Gymdag

 
 
 
 
Helt klart en bra dag idag.
Hade PT-möte med Björn idag. Vi gick igenom en väldig massa teori, teknik och småjusteringar i bänk och böj. Kändes riktigt bra, men huvudet är verkligen fullt med ny info just nu. Det blir att bearbeta kommande dagar, men det är justeringar som förhoppningsvis ska underlätta för mig i framtiden. Var iväg på ett möte mitt på dagen och sedna var det dags för träning med Lisa och Christina.
 
Vi körde raka mark - vilket var 100 år sedan. Lite lätt ovant kändes det, men jag ska jobba på att få in den övningen med i schemat, eftersom marklyften går lite upp och ner.
Sedan körde vi bänk. Körde vår max stopp-etta (man går ner - håller ett par sekunde och pressar sedan upp. detta för att inte kunna använda sig av studsen) och sedan gjorde jag två försök på 62.5 som inte alls gick. Inte alls... Avslutningsvis gjorde jag mina 4x5 set på 50 kg. Lite skakigt/segt... men det gick. Jag ligger verkligen på min maxfemma där - men det känns bra att veta. Utveckligen går iallafall framåt stabilt.
 
Vi filmade endel under passet. Detta för att vi ska kunna se själva vad vi behöver jobba med och sedan gå igenom filmerna tillsammans. Perfekt när man inte alltid har coacherna som kan påpeka "småfelen". 
Summan av dagen: Den har varit bra!
 
Kvällen spenderas med film, tvätt, matlådefixning och bara allmänt mys. Imorgon väntar det jobb från tidig morgon.
 
Hur har eran dag varit?

Glassbuffé

 
En bättre kväll igår - helt klart. MIddag med fina vänner, film (Trassel - hur fin?!) och tydligen en glassbuffé som avslutning. Ibland är livet allt bra.

Bänk och ny lokal

 
Igår stod Bänk och Bänkdrag på schemat tillsammans med Lisa och Malin. En bättre start på dagen helt klart. Kanske inte världens bästa pass då jag failade både min etta på 62.5 och min 3a på 55. Men vissa dagar är det tyngre - det känns som om det var en genomgående känsla för de flesta som var på gymmet igår. Bänkdragen kändes iallafall bra.  Man får vara glad gör det illa.
 
 
En stor kaffe och sedan begav vi oss ut till vår nya Box - eller Performance Center som de vill kalla det. En gigantisk lokal där vi kommer dra igång en ny verksamhet under våren - där vi kan ha flertalet klasser, vi kan släppa vikter och förhoppningsvis få den grymma utvecklingen som tanken var att vi skulle få på Andra Lång. Men Shit happens - Andra Lång var kul sålänge det varade. Detta kommer förhoppningsvis bli ännu bättre. Utgångsläget är annorlunda och vi är sjukt mycket bättre i dagsläget. Någon månad till - lagom till öppningen och det kommer vara grymt.
 

PB i Knäböj

 
 
Heeej!
Lördag - äntligen. Alltid lite bättre, skönare och lugnare. Denna dagen inleddes med ett par timmars jobb på gymmet. När jag sedan var klar där drog jag och Christina igång ett bra pass som inleddes med Knäböj. Nytt PB på 77.5 kg sattes vilket kändes grymt skönt. Förhoppningsvis börjar dessa knäböjen släppa nu så jag kan stegra mig uppåt där med. Helt klart min svagaste övning och jag ligger efter ganska rejält i det. Men nu börjar det iallafall gå lite bättre. Grymt skön start innan jag återgick till mina set. Även assisterande chins och Hip Thrust (det sistnämnda är något som bränner riktigt rejält i rumpan och baksidan av låren) fick vi in. Ett riktigt bra lördagspass.
 
Tränar ni idag? Isåfall vad?

Chins

 
 
Idag var dagen då jag satte PB i frontböj... PB i bänk (60 kg!), ökade min 2 samt 4 i bänk och satte min första Neutral grip pull up! Definitivt en dag av de bättre! Att marklyften gick åt helvete är ju en annan femma så det diskuterar vi inte. Det är så otroligt skönt att allt slit ger resultat. Nu håller jag tummarna för att jag sätter en "riktig" Pull Up innan sista februari!

Fredag

 

Knäböj

 
 
Lååååång dag... Men en bra sådan.
Inledde på gymmet med tunga knäböj för att sedan gå över till mina set. Dom gick riktigt riktigt bra idag. Dom kändes bra och såg (tydligen) väldigt bra ut med. Härlig känsla det. Fortsatte med lite pullups och kände på lite frivändningar - det var ett tag sedan nu nämligen. Efter en dusch, lite mat och chill i personalrummet med världens bästa PT-gäng så begav jag och Christian oss till Nordstan för att spendera resten av eftermiddagen och kvällen på Hälsomässan. En väldigt seg dag dock - Nordstan av tom på folk. Men jag hade fina vänner som tittade förbi och en grym kollega att jobba med så tiden rann på i bra fart ändå. En lyckad dag helt klart!
 
Har ni haft en bra torsdag?

Godmorgon Torsdag

 

Tröttast

 
 
11h efter att jag checkat in så checkar jag ut från jobb. Inte precis klar, men någon måta får det vara. Helt slutkörd är jag iallafall. Så kvällen spenderas med fötterna i högläge, lite gott att äta och en bra film. Sängen väntar tidigt.

Dance

 
 
Okej... Ikväll gjorde jag något jag har funderat på i - ja - närmre 100 år. Nä men nästan. Jag har börjat dansa igen. Ja, ni läste rätt. Dansa. Jag kan inte säga annat än att endorfinerna är höga. Det var sinnessjukt kul trots att jag var fruktansvärt nervös innan. Ångrar lite att jag inte tagit tag i det förut, men bättre sent än aldrig!
 

PT-träning

 
 
Klockan 6 i morse var jag uppe och lagade matlådor... Jag har udda dygnsrytm helt klart. Efter ett möte i Torslanda åkte jag till gymmet för ännu ett möte med min chef och slutligen PT-timme. Idag stod knäböj på schemat, något vi faktiskt inte lagt någon energi på tidigare (vilket jag är glad för. Jag hatar knäböj).
 
Vi har ju lite annorlunda upplägg på våra PT-timmar om man jämför med vad det vanligaste är när man anlitar PT. Det är sällan vi kör slut på mig riktigt, utan istället lägger vi mycket (all) fokus på teknik. Går upp och kör några tunga set, utvärderar känslor, små detaljer, rörelser, tankar osv. Idag gick vi upp och gjorde en PB-etta på 72.5 kg vilket kändes bra, för den var bra mycket snyggare än många andra lyft jag gjort.
Vi körde även lite Snatch Balance, Over Head Squat (min absolut svagaste länk) och jobbade mycket med ankelrörlighet. Jag måste få den stelheten att släppa. Men det var helt klart en givande timme, precis som alla de andra. Det är skönt när man får bekräftat att jobbet man lägger ner ger utdelning. Är han nöjd, så är jag (i de flesta fall) också nöjd. Iallafall är det bra, för han tar ner mig på jorden lite och sänker mina krav, samtidigt som vi sedan sätter fler, mer realistiska mål tillsammans. Att ha någon som aggerar bollplank har för mig varit A och O för att komma någon vart i min träning.

Crossfit again

 
 
Jag vet inte riktigt hur det gick till, men jag blev meddragen på ett Crossfitpass igårkväll. Görsta gången sedan Andra Lång stängde. Om jag var nervös innan? Jo men så skulle man nog kunna sammanfatta det... På tavlan stod (4x8) Pull Ups och sedan tunga Marklyft (8x2).
 
Pullupsen gick ju bra mycket bättre än sist vi körde assisterande... Där ser man att all tid jag lagt ner på dom har gett resultat - men jag längtar fortfarande efter att sätta min första riktiga! Marklyften var dock det absolut bästa för dagen... jag startade med att göra en 2a på 90kg för att sedan köra de efterkommande 4a 2orna på 95 kg. Det kändes bra rakt igenom... men sen kom jag till en vägg där benen tog totalslut. Efter lite diskussion med coachen bestämdes det att jag fick nöja mig med 5 tunga set 2or istället för 8, men lika nöjd för det var jag. Nästa veckas mål blir att öka 2orna till 100 kg!
 
 
Metconen bestod av:
On The Minute
2 Power Cleans (100/70kg)
6 Box jump
10 air squats
 
 
70 kg för tjejer på Power Cleans kändes som ett skämt... jag körde på 40. Kunde säkert ökat iallafall 5 kg till för det var bra mycket lättare än jag hade tänkt, men 70 kg är lååångt bort. Box Jumpen blev step ups på hög box istället. Efter min lilla missär med att missa boxen i höstas och slå upp benet så har jag nu en stor mental block (= skräck) som gör att jag inte för mitt liv skulle hoppa upp på en box. Inte i något läge. Alls. Vilket dom flesta coacher verkar vara nöjda med. Frågan är om det säger mer om mig eller om dom? Hur som... här hoppas det inte, så enkelt är det bara. Air Squats är Air Squats... gick bra och smidigt. Det är en sådan övning som man bara gör helt enkelt. Efter 11 minuter fick vi bryta då tiden rann iväg och nästa klass skulle starta. Ganska skönt, för de absolut flesta hade fortfarande 10-20 sekunder tillgodo på varje varv, vilket hade gjort att vi kunde matat på ett bra tag till.
 
Efter passet var jag sådär överdrivet lycklig. Vet inte riktigt vad som hände där... Lätt oklart om jag var mest nöjd över mina marklyft eller passet i allmänhet. Men när jag inte gör saker på väldigt lång tid är jag fruktansvärt bra (på gott och ont) att förtränga vad jag egentligen tycke rom det. Men detta var ju kuuuuul och härligt att få upp pulsen lite igen. Det känns i benen idag.... vilket jag troligen får äta upp på dagens PT-timme. Men den smällen får jag ta för nu är det gjort.

Squats

 
 
 
Dags för knäböjspass idag då...
På schemat stod; jobba upp till en max 3:a, sedan 6x5 och avslutningsvis en 10a. Gick finfint och kändes riktigt bra. Det blev aldrig för tungt så att jag tappade överkroppen och 3orna var betydligt bättre och snyggare än sist. Efteråt blev det lite pressar och avslutningsvis pull ups. Bra pass rakt igenom!
Vad tränar ni idag?

...


Kyla

 
Så...
Vintern kom tillslut till Göteborg också.
Snö och kyla...
men tyvärr typ 1.5 månader försent.
Nu får det gärna försvinna igen.
FORT.
 
Jag begav mig till gymmet för ett bänkpass med Lisa och Ida. Bänkpress, Bänkdrag och Chins. Äntligen fick jag till alla 5x5 seten i bänk stabilt på 47.5 kg samt snygga 3:or på 52.5 kg. Härligt! Efter vårt pass stannade jag kvar med Emma en stund för att sedan tillsammans bege oss ut i kylan för en fika innan det var dags att ta söndag och åka hem. En lugn, härlig söndag - helt i min smak.
 

Don't think - just do

 
 
Gårdagens träning bestod av Knäböj, Pull Ups och Pressar. Jag följer programeringen jag fått av Björn (okej, jag följer den så gott jag kan... vilket inte har varit sååå mycket på senare tid. Men nu är det skärpning). De känns bra, eller okej iallafall. Det är min hatövningen (om man bortser från chins då) så det känns kanske inte underbart att gå in och köra dom, men det släpper. Jag har målet på 80 kg innan sommaren och på tisdag gissar jag att vi kommer köra en hel del teknik på pt-timmen. Pull upsen går framåt - mitt mål är att kunna göra 1 innan 28 februari. Jag ska fan klara det. Så enkelt (????) är det. Pressarna går också bra även om jag har fegat me dvikter där ganska länge nu och kört "bekvämt" så att jag vet att jag klarar alla reps. Fail, inte ok. Men igår ökade jag och visste gick det fortfarande. Så nu är det skärpning. I övrigt var det ändå ett bra pass. Ibland är det skönt att bara kunna gå in och köra utan att behöva tänka eller fundera - för vad du ska köra och hur många reps och set är redan bestämt. 
Vad tränar ni i helgen?

Live. Love. Laugh

 
 
 
//Better Moments//
♥ ♥ ♥
 
 
 
Jag har varit uppe alldeles för länge.
Redan.
Och klockan är bara åtta.
Men (!) jag har varit sjukt produktiv så det anses ändå okej.
» » »
Jag går i tankar på att börja dansa igen...
Japp, såhär 100 år senare.
Men det kanske kunde varit kul??
Jag har ändå tänkt på detta i ungefär två år nu...
(Ja jag sa aldrig att jag var snabb på att ta beslut)
Men, eftersom jag fortfarande har det i tankarna,
så kanske det är vettigt att göra?
 

Fredags Inspiration

 

Dagens tänkvärda


PB dag.

 
 
 
 
Igår var en bra dag!
Först sattes PB i marklyft. 105 kg gick upp smidigt. Sedan gick äntligen 57.5 kg upp i bänk. Inte det absolut bästa lyftet då jag släppte rumpan lite väl mycket, men det kändes ändå bra. Nu har jag något att jobba på/med.
 
Denna natten däremot har inte varit den bästa. Jag har inte sovit ett smack sedan jag gick och la mig och är helt slut just nu. Mår inget vidare alls.
Helgen - du får gärna komma nu!
Vad gör ni idag?

Heldag på gymmet

//New York City//
 
 
GODMORGON
 
Ny dag... Känns nästa som en extra ledighet - vilket behövs efter den totala utmattningen igår. Idag ska jag in och jobba på gymmet idag för första gången på evigheternas evighet. Känns riktigt roligt. Sovmorgon till sju, kaffe och småfix. Innan jag beger mig ska jag slänga ihop matlådor och städa. Produktiva morgon!
Ikväll är tanken ett bänkpass med Christina. En bra avslutning på dagen helt enkelt. Precis som jag vill ha det!
 
Taggad till tusen på denna dagen!

Vad ska ni göra idag?
 
 
 
 
 

Tufft.

 
 
Jag är helt (HELT) jävla slut. Jag gör fortfarande bara halva rundor på jobbet, men är ändå helt slut när jag är klar. På torsdag kör jag själv. Jag fasar för det... faktiskt. Det ska inte bli kul alls.
Kroppen strejkar, är öm, matt och trött. Så jag köpte med mig popcorn hem och tänker lägga mig raklång i soffan och kolla film nu. Jag är mer än tacksam att jag ska vara på Fysiken imorn och får vila från alla trappor!

Lite i tidigaste laget

 
 
Godmorgon!
Gårdagen var sinnessjukt lång. Var på jakt efter en ny mobil då min gamla ballat ur totalt, men detta var ett projekt som var lättare sagt än gjort. Det tog bra mycket längre tid än jag någonsin kunnat räkna ut. Tillslut kom jag trots allt till gymmet och mötte upp Christina. Hon var färdigtränad men stannade för att passa mig i bänken. Det tackar vi för. Satte PB2:a på 52.5 kg, äntligen. På fredag ska vi upp och nosa på ny PB1:a. Sedan gick jag ner och körde 5x5 innan vi gick över till pull ups och avslutningsvis ett par set Frontböj. Det var längesedan så det var mest för att känna på det igen.
 
Efter det började jag känna paniken att klockan blev mycket (ska man upp kl 5 och vara igång hela dagen så behöver jag sova!) så jag fick ge upp efter det. Men det blev en bra mycket senare kväll än jag tänkt ändå och idag hänger ögonlocken nere vid knäna. Boostar med kaffe nu i ett hopp om att väcka liv i huvudet lite iallafall. Dessutom så har det snöat ute - yeeeh, eller inte. Det kommer inte precis att underlätta för dagen men jag håller tummarna för att det går bra ändå. Något av det jobbigaste med detta jobb måste ändå vara att man aldrig vet hur länge man jobbar - allt beror på hur mycket post det är och hur snabb man är. Att försöka planera något överhuvudtaget är mer eller mindre meningslöst.
 
TREVLIG TISDAG!

Monday


Marklyft

Små steg… 102.5kg mark 💪👍😃 #småsteg #pb #marklyft #detärtoligaresåhär #bracoachingräckerlångt #fysiken
 
 
Skynda långsamt! 102.5kg i marklyft gick upp finfint. 105 kg hade nog gått upp också om jag bara vilat lite till och inte rusat in i det. Så nöjd ändå... alla framsteg är bra.
Vad tränar ni idag?

Lördagskväll av det lugnare slaget

 
 
Godmorgon!
Jag hade en finfin lördag igår och efter mitt brutala Knäböjspass åkte jag Christina2 och Molly (↑) hem till Christina1 för tacokväll. Massa god mat och vovvemys var precis vad som behövdes den lördagskvällen.
 
 

Knäböj

 
 
Det blev mig ett långt långt pass idag. Men så är det när man går upp och kör maxvikter - bara återhämtningen tar ju en hel evighet. Jag fick till en ny PB 3, PB2 och PB1 i Knäböj idag. Lycka! Djupet på sista ettan kan jag jobba lite på, men utan passning och på nya vikter är det obehagligt. Stor lycka iallafall! Gick sedan ner och körde enligt programeirngen vilket idag var 5x5. Efteråt blev det lite lite sporadisk bänk och slutligen pull ups efter programeringen. Ett riktigt bra pass. Var (är) helt slut nu.
Dags att bege sig på middag med fina vänner ♥
Vad blev er träning?

Lördag

 
»♥«
 
Godmorgon Lördag
Vaknade innan sju, vilket kanske inte är så konstigt eftersom klockan stått på 05.00 hela veckan. Efter lite filmtittande kokade jag kaffe, sprang ner i tvättstugan (vilket btw kändes i benen. Hej och hå vilken "konstig" träningsvärk jag dras med i dagsläget) och slänge in två maskiner tvätt för att sedan fixa ihop en god lördagsfrukost. Kokosgröt med blåbär, mandelmjölk och kaffe samt lite ägg och bär.
 
Storstädning står på schemat idag. Likaså process hitta en ny telefon. Även grymmet ska besökas och ikväll är det tacokväll med mina bästa. Helt klart en lördag av den bättre sorten.
 

Bra styrkeklass

 
 
Idag var det lite enklare på jobb. Kör ju fortfarande inte själv utan är fortfarande på upplärning och jag fick samma runda som i tisdags vilket betydde att jag faktiskt hade liiite mer koll än föregående dagar. Kändes riktigt bra. Dock är chansen att jag får dessa områdden väldigt liten då vår "region" är väldigt stooor.
Efteråt begav jag mig bort till gymmet. På schemat stod styrkeklass och vi var bara 5 stycken vilket var helt perfekt. Fick till en snygg PB 2:a i mark på 95 kg och även snygga 3:or på 50 kg i bänk. Det kändes väldigt bra idag och kroppen var med på banan trots de senaste dagarnas extrema aktivitet - något jag inte räknat med.
Nu är det helg och jag är såååå glad!

FREDAG. fredag. Fredag.

 
 
FREDAG
FREDAG
FREDAG
...
(är någon exhalterad över att det är fredag eller?)
.... Okej, det var bara 4 dagars arbetsvecka, men det känns som om jag har jobbat i 100 år och skulle behöva en semester. Men nu är det iallafall fredag och det känns väldigt bra. Efter dagens arbetspass är det helg. HELG! Två dagars ledigt. Något av det positiva med detta jobbet måste ändå vara att kvällar och helger är lediga  - alltid. Visst, i dagsläget finns det inte en chans att jag skulle orka göra något då, men det kommer väl förhoppningvis.
 
Igår var ännu en dag jag åkte hem efter jobbet och innan 20.00 låg jag mer eller mindre död i sängen och inte långt där efter sov jag. När klockan ringde 5 var jag precis lika död som när jag gick och la mig. Den enda skillnaden är väl att kroppen är betydligt stelare nu. Har lite svårt att balansera på benen, men det släpper väl förhoppningsvis lagom tills att man kommer igång idag igen.
 
Ikväll ska jag bege mig bort till gymmet för en styrkeklass med Q&A-grabbarna. Hur mycket ork som kommer finnas där är väl lite oklart, men det är veckans enda klass och den som visat sig ge mest. I "värsta" pass får det blir teknikträning på lätta vikter, vilket inte heller är dåligt när mna har experthjälp.
 
Vad ska ni göra denna fredag?
 

Day three

 
 
Godmorgon dag Tre - i vanliga människors värld även kallat torsdag.
Igår var en otroligt lång dag på jobbet. Jag satt ner, max 10 min på hela min arbetsdag mellan 7-16. Jag var helt slut när det väl var dags arr gå hem. Helt slut. Jag längtar bara till helgen just nu! Men samtidigt som det är svinigt jobbigt så är det lite kul också. Det är klart att det är extra tufft dessa första dagar när allt är nytt. Enligt snubbarna som varit där (alldeles för länge) så tar det ca 2 månader innan kroppen vänjer sig. Say what?! Så länge kan jag inte vänta. Men vi får se...
 
Efter jobbet åkte jag bort till gymmet och mötte upp Christina. Jag var liiite seg i benen efter efter dagen, men vi fick trots allt till ett ganska bra pass. Knäböj, Marklyft och Pressar - inget långt pass men det gav mig precis den mentala breaken jag behövde. Sedan var jag alldeles för trött för att orka göra något annat så det var bara mat och sen sova som stod på schemat.
 
Idag är en ny dag... så nu kör vi igen.

Day two

 
Godmorgon!
Denna nattens sömn har minst sagt varit annorlunda. Gårdagen gick väldigt bra och istället för att åka till gymmet när jag slutade åkte jag hem och gjorde absolut ingenting. När klockan var lite innan 19 kunde jag inte för mitt liv hålla ögonen öppna så jag tänkte "men jag lägger mig och vilar". Boom. Vaknade upp två kortisar uner kvällen och natten, men annars har jag sovit som en sten och haft de sjukaste drömmarna. Att ha inkasserat 10 h sömn när klockan ringer 5.00 händer inte var dag och ändå ville jag ungefär ha ihjäl klockan när den ringde för att jag skulle gå upp. Någon behövde visst sömnen.
 
Idag är det dags för dag nr. två. Nu vet jag ju vad jag har att vänta mig så nu är jag faktiskt lite nervös, något jag inte var igår. Håller tummarna för att det ska gå enligt planerna iallafall.
Vad ska ni göra idag?
 
Trevlig Onsdag!
 
 
 
 
För övrigt...
Min telefon har totalkraschat.
Batteriet håller i EXAKT 10 minuter.
Om du stänger ner allt ljus och inte använder eller rör telefonen
alls så KAN den om man ha tur hålla ut 30 minuter.
Den KAN - det betyder inte att den gör det, för råkar du kolla
klockan är det kört.
Underbart... Precis vad jag behövde.
 
 

New Job

 
 
 
Godmorgon!
Idag är det tillbaka till verkligheten igen. Ny dag. Nytt jobb. Ett jobb jag egentligen inte vet så mycket om. Men det blir nog bra - hoppas jag. Om inget annat lär jag få en hel drös av frisk luft och i samma sekund som det blir lite varmare ute kommer jag förmodligen vara väldigt nöjd med mitt val. I övrigt är det väldigt typiskt mig att byta till utomhustjänser uner vintertid - planeringsförmågan är fenomenal. Men efter att spenderat de senaste sommrarna (nu pratar vi hela sommaren) inne på kontor (utan fönster i stort sätt eller möjlighet att öppna någon dörr) så har jag endel att ta igen.
 
Gårdagen spenderades med att tvätta, fixa matlådor och sedan PT-möte. Det sistnämnda gick väldigt bra - alltid en otroligt bra känsla när man får så pass mycket positiv respons på det man gjort. Idag (alt. imorgon) drar träningsschemat igång och här ska det byggas ännu mer styrka. Förhoppningsvis kommer jag, om inte allt för lång tid få testa en ny form av intervall träning. Jag vet inte så väldigt mycket om det, mer än att det (efter vad jag sett) är sinnessjukt tufft och enbart 1 minuts sammanlagt arbete. Detta sak bli intressant. Jag ser fram emot fortsättningen!

Le Pain Francais

 
 
Okej, vilken natt. Kul att jag lyckats dra på mig en förkylning som mestadels satt sig i halsen. Känns ju sådär lagom kul nu till att jag börjar nytt jobb och allt imorgon. Gårdagen inleddes med Olympiska Lyft - men jag kände ganska snabbt att kroppen inte var med på noterna. Tänkte att den kanske var trött efter veckans andra pass, så jag tog det lungt och nötte teknik i Ryck och Stöt. Lyckades ändå äntligen sätta 32.5 kg i Ryck, något jag kämpat med länge. Ett nytt PB under de förutsättningarna känns ganska bra.
Mormor och morfar kom sedan på kaffe och när dom åkt la jag mig i sängen och vilade resten av eftermiddagen. Halsen tjocknade till, jag kände mig matt och hade ont i kroppen.
 
Under kvällen vankades det middag på Le Pain Francais Bistro på Avenyn. Oxfile med rödvinssås, sallad och nybakat bröd. Detta är helt klart mitt nya favoritställe. Maten smakade inte sådär mycket, men det tror jag inte berodde på maten - utan mer på mitt tillstånd för närvarande.
 
Morgonen har jag inlett med att dricka te till förbannelse och kolla webb-tv. Jag hoppas denna känslan i halsen försvinner illa kvikt för jag har inte tid med sjukdom. Inte alls faktiskt.

New Day.

 
 
 
Godmorgon Söndag!
Igår var en sådan dag då allt bara var fel - helt åt helvete. Det startade redan på gymmet kring lunch (även om det var väldigt trevligt och produktivt fram till första incidenten) - men sen blev jag riktigt arg, ledsen och frustrerad och den känslan släppte liksom inte riktigt under resten av dagen. När klockan slog 21 låg jag redan i sängen och innan 22 sov jag redan vilket kanske var det bästa.
 
Men idag är det en ny dag. Jag ska möta upp Christina på gymmet för Olympiska Lyft med coach Marin. Det är alltid en liten ångest som gror inför dessa pass - men de är så otroligt lärorika. Ryck alt. Stöt står förmodligen på schemat och jag håller tummar och tår för att det är Stöt (alltså Clean and Jerk) vi ska göra. Förhoppningsvis blir det en bra inledning på denna dagen.
 

Spagettikropp

Energinivå = noll 💀🔫
 
När klockan ringde i morse trodde jag på riktigt att det var ett skämt. Vafan liksom. Jag somnade ju just. Men det var bara att väldigt segt hasa sig upp ur sängen och åka till jobbet. Jag var som i en dimma hela förmiddagen och när vi kommer in från tömningen så visar det sig att kaffet är slut. Helslut. Alla hemliga gömmor är tömda och kläderiet (där vi hämtar kaffe) är stängt. Det var inte vad jag behövde. Jag gick lite som i en dimma hela dagen. Trött, seg, matt... allmänt otaggad på allt. Jag ville mest bara åka hem efter jobb och gå och lägga mig - men jag hade träning bokad med en vän som var på besök så det vara bara att bita ihop.
 
Efteråt kan jag bara säga att jag är otroligt glad att jag inte bara åkte hem. Passet gick riktigt bra, körde en härlig mix av rygg och axlar. Marklyft, pressar, chins, stående rodd. Skönt när någon annan styr passet för en gångs skull - det händer inte så ofta nuförtiden. Dessutom var det ju väldigt trevligt att träffa honom igen och nu är jag riktigt härligt trött. Inte sådär bittertrött som jag varit hela dagen, utan skönt matt i kropp och huvud. Träning och fina vänner kan verkligen göra under!

Kroppskontroll

 
 
//Galen kroppskontroll. Så sinnessjukt häftigt!//

Nu kör vi!

 
» 2014 Nu kör vi! «
 
 
 
 
Har ni några nyårslöften/mål inför det nya året?

2014

 
 
Så, gårdagens stohej blev det inte mycket bilder från. Men det vankades middag med fina vänner, skåla i champagne på taket vid 12-slaget och sedan en fortsatt trevlig kväll efter det. Bra sätt att avsluta 2013 och inleda 2014 på.
 
Idag har jag varit allt annat än pigg. Men jag åkte ändå in för att möta upp Christina på gymmet - årets första träningspass. Det var dock tungt idag. Två dagar med maxningar sätter sina spår. Det blev ett lätt pass med Böj, pressar och sedan öva HSPU. Resten av kvällen kommer spenderas i soffan utan större kraftansträngning. En ganska lugn och skön inledning på nya året - imorgon är det dock tillbaka till jobb igen.
 
Hade ni en bra nyår?
 

2013 Åresume del 2.

Vi kan om vi vill! 💪
 
//JULI//
Åter tillbaka på Liseberg efter semestern. Hade grillkväll med Crossfitgänget i slottsskogen och körde hemska Filthy Fift tillsammans med Christina, Christina och Richard. det var en upplevelse. I övrigt var min höft fortfarande åt skogen och frustrationen växte konstant.
 
 
//AUGUSTI//
Min höft började sakta men säkert bli bättre och deppen jag haft under juli månad började sakta försvinna. Jag och Christina åkte till Borås för att testa på hinderbanan där som uppladdning inför Toughest (som vi en fyllekväll med Crossfitgänget gått med på att deltaga i). Efter att inte kunnat köra speciellt mycket på Göta undr juli månad så bestämde jag mig för att fortsätta köra några månader till. Jag åkte ner till Skåne för att besöka Emma och hände i Köpenhamn en helg med en annan Emma.
(Jag gillar att skaffa vänner med samma namn. Det är lättare att komma ihåg liksom).
Detta var även månaden då jag körde Paleo fullt ut.
 
 
//SEPTEMBER//
Jag hängde på Göta med nyfunna vänner och hade tacomiddagar i överflöd med fina vänner.
Jag och team Ms. Crossfit Fysiken stack till Borås för att träna inför Toughest.
 
 
//OKTOBER//
Efter en anings förflyttning så öppnade vi äntligen boxen på Andra Lång. I samband med detta drog Göta igång sin andra box i Masthugget vilket ledde till väldigt tydlig konurrans. Vi var ett ner som åkte ner till Köpenhamn för att deltaga i Toughest - en grymt kul upplevelse trotts förmodligen dåligt väder.
 
 
//NOVEMBER//
Jag var hemma hos mamma och pappa på Mårten Gås. Jul på Liseberg drog igång och ännu en säsong startade. Dock med en ny tjänst. Det var mycket styrkeklasser på Andra Lång. Vi började bli ett tight gäng och körde på trots att det var mycket ovisshet ang. boxens framtid.
 
 
//DECEMBER//
Ganska tidigt December fickj vi stänga ner Boxen på Andra Lång och det blev ett jävla meck med att försöka tömma lokalen. Jobbet på Liseberg fortsatte i full fart och på de få lediga dagarna som fanns försökte jag umgås med vänner. Bl.a. Skridskoåkning stod på schemat. Det var många tidiga morgonträningar med Christina och julafton firades hemma hos mamma & pappa. Vi hade även julbord med Andra Lång-gänget - ett gäng helt fantastiska människor.
Nyårsafton firades in med middag och Champagne tillsammans med vänner igår. En bra mycket lugnare nyår än föregående år. Precis i min smak.
 
 
 
 
VÄLKOMMEN 2014!
Du har lite att leva upp till nu.

RSS 2.0