PBeverydamnday

 
Första dagen på nya jobbet. Gick finfint! Kung redan första dagen... Nä okej, nu ska vi inte vara så. Men det kändes och gick nog bra. Efteråt bar det av till gymmet för Photoshoot tillsammans med QA Girls. Får se om det var något att ha eller om vi får göra om det. Avslutningsvis blev det träning tillsammans med stora delar av QA-gänget innan gymmet stängde. Det blev dock bara bänk för mig - hade varken ork eller lust för något mer vilket inte är kostigt med nytt jobb, varit uppe sedan 4.30 och stått/gått hela dagen och fått en massa ny info. Men, jag lyckades äntligen få upp 65 kg i Bänken. Det var en seg jävel, men den gick upp! Sedan blev det 5x5 på 53.5 kg... En fredagskväll i min smak!
Vad tränar ni idag?

87.5 kg i Böj

#tjejersomlyfterochärawesome
 
 
Denna dagen asså... Jag startade med en lång infoträff på Maxi. Tröttheten kom över mig något enormt och timmarna kändes väldigt långa. Men det ska ändå bli kul att komma igång. Imorgon börjar jag på riktigt!
Sedan bar det av till gymmet där jag hade tid bokad med Björn. Kastade i mig lunch och en Celsius för att återfå någon form av energi. Dagen spass blev Knäböj - en väldig massa sådan som resulterade i nytt PB på 87.5 kg. Jag blir varm i kroppen bara jag tänker på det. Så underbart! 7,5 kg ökning idag och 10 kg sedan förra torsdagen! Det känns bra.
 
Efteråt ville jag bara kolla igenom de två "nya" bänkteknikerna. Den ena av dessa känns nämligen inte så bra vilket efter lite snacka, teknikkoll osv. resulterar i att jag inte ska köra på den. Jag känner alldeles för mycket i längryggen och dessutom blir jag inte alls lika stabil i kroppen. Men det är skönt att kunna bolla tankarna med någon. Vi satte upp lite nya mål som jag ska jobba med fram till den 1 juni. Inget som känns omöjligt, men det känns bra att ha något att sträva mot. Jag inser ju att denna ökningen jag hållt under två månader nu inte kommer kunna fortsätta i längden. Det kommer att planas ut och då är det bra att veta vad ens mål är.
Väldigt lyckad dag helt enkelt.

Bench Press

 
 
 
Träning med QA-tjejerna på eftermiddagen och idag stod Raka Mark (5x5 på 80,90,90,90,80kg) och sedan Bänk på schemat. Bänk (igen). Blivit mycket av den varan de senaste dagarna så imorgon är planen att inte bänka alls. Först sattes ett nytt 2RepMax på 60 kg och sedan ett nytt PB på 63.5 kg. Bara 1 kg's ökning, men ändå en ökning. Sedan avverkade jag 4x5 (set/reps) på 53.5 kg och ansåg mig sedan klar. Vi fixade medlemskapet till Crossfit Fysiken aka. Gamelstan och sedan begav vi oss till Condecco för en fika/ett möte. Det går framåt med vårt lilla projekt. Trots att jag kände mig ganska oinspirerad innan passet så är jag grymt nöjd nu efter!
Kvällen blir lugn och imorgon är det infodag på nya jobbet!

Proud

 

Inte min dag

En sådan dag… 👍👌😁
 
Statusen på dagen...
Kände det redan i morse när jag var påväg till jobbet, men tänkte att det var trötthet bara. Efter någon timme på jobb gick det inte mer utan det var bara att packa ihop och gå hem.
Det blir sängläge resten av kvällen!

Bänkteknik

 
 
 
Efter en förmiddag på jobb åkte jag till gymmet för att möta upp Ida och Emelie. Bänk stod på schemat för mig och Emelie idag och i uppvärmningen övade vi en ny teknik vi lite snabbt fick info om i lördags. Lite för snabbt... Vi får inte riktigt till det (första lyftet). Eller får till och får till, i andra lyftet får vi högre bröst vilket ju är lite av målet med det hela. För mig är dock båda teknikerna väldigt nya. Tekniken under andra lyftet i videon lärde jag mig i torsdags så det har varit mycket nytt på sistonde... men det känns bra och stabilt iallafall. Får fortsätta att testa mig framåt lite till och sedan utvärdera det med coacherna...
Det blev iallafall 6x5 på 52.5 kg i bänk, lite bänkdrag och en väldig massa snack.
Bra dag ändå.
Vad tränar ni idag?

80 kg!

 
 
Brunch inledde söndagen med tjejerna på Fröken Olsson. Buffe och en väldig massa snack innan vi drog igång planeringen och dagen "To do"-lista. Vi fick väldigt mycket gjort vilket känns så fantastiskt och vi är alla grymt taggade på utvecklingen av detta. Självklart stod träning på schemat sedan. Ett frukatnsvärt tomt gym var vad som mötte oss (så är det när man kommer mitt i Hockey-finalen i OS). Böj igen vilket idag resulterade i nytt PB för mig. Äntligen gick 80 kg upp - förvånansvärt enkelt dessutom, men jag vågade inte testa på mer idag. Jag hade närmligen 6 set 5or att avverka på 70 kg och 1x10 på 60kg. Sedan blev det inte mycket mer vettigt gjort. Några Pull Ups försök och några set latsdrag. Det var allt, men ruskigt nöjd ändå. Nu är jag trött, så in i bombens trött så jag tänker inte röra ett finger till idag.

Fysiken Crossfit and Performance Centre

 
 
I veckan gick det ut ytterliggare info gällande det nya Crossfit Fysiken. För er som inte riktigt hängt med i svängarna (can't blame you) så startade Fysiken i Februari förra året Crossfit på deras anläggning Kaserntorget. Sedan byggdes en minibox uppe på Gibraltargatan och väldigt mycket av Crossfiten flyttade över dit. Martin Rothwall togs in som coach i Olympiska Lyft (en av sveriges bästa) och allt gick väldgt bra, men "boxen" var alldeles för liten i förhållande till hus många som var intresserade av att deltaga.
 
Efter mycket om och men gick det ut att vi kom till att få en egen box på Andra Långgatan. I samband med detta som tog Q&A över all programering och under väldigt kort tid var det väldigt mycket som förändrades - vilket medlemmarna hade svårt att acceptera. Vår nya programmering skiljde sig grymt mycket från vad vi tidigare hade gjort och vi var i ett mellanläge utan någon riktigt plats att vara på. Byggnaden av Andra Lång drog ut på tiden och blev försenat över 1 månad. Men i början av Oktober slogs äntligen dörrarna upp - utan all ordinare utrustning men ändå så att vi kunde fungeraFysiken Andra Lång - Crossfit and Performance Centre. Lyckan var stor, vi hade en proffsgymnast som coachade Gymnastic Classes, En av sveriges bästa i Olympiska Lyft och en special-coach som körde skills-Classes med oss, samtidigt som Q&A höll i tuff styrka och en tuff programering.
 
Glädjen var dock kortvarig, redan efter de första dagrna tror jag alla började inse att det alldrig kom att hålla. Snabbt däreter åkte Crossfit Licensen pga. coach-strul och alla som någonsin sökt tillstånd om att använda Crossfit i namnet vet att det är en lång och dyr process. Namnet byttes ut till Fysiken Andra Lång och vi fortsatte köra i boxen på Andra Lång utan att kalla det crossfit, men det var trots detta allt annat än en dans på roser. I början på December kom dommen vi alla visste skulle komma, vi visste bara inte när. Vi skulle lämna och tömma lokalen på bara några dagar. All aktivitet flyttade över till Fysikens andra gym och vi gjorde en drastiskt och minde glamorös ansats att tömma Andra Lång lokalen. Det var allmänt kaos, men alla försökte hålla minen uppe. Här någonstan tappade jag mitt intresse för Crossfitbiten... Sedan dess har all Crossfit hållts i Fysikens gym, vilket har gjort att många tappat det. Istället har man gått över till att satsa på de klassiska Styrkelyften (bänk, böj, mark) eller Olympiska Lyft. Man har kört själv eller tagit privat coaching av Q&A-killarna och byggt upp sin egen grund. Det känns mer och mer som att folk kanske inte är intresserade av Crossfitbiten på samma sätt som när Andra Lång öppnade, utan nu är fokuset på att bli stark och få en grym teknik i baslyften elelr de olympiska lyften istället.
 
Fysiken har hittat en ny lokal i Gammelstan och där kommer i början av April Crossfit Fysiken att starta. Det kommer vara en box som inte bara har Crossfit - utan kommer vara ett Performance Centre med mycket styrkefokus och grym coaching. Dessutom är vi  också är registrerade som en Olympiska Lyft-klubb (Översättning??? "a Swedish Olympic Lifting club") vilket innebär att man även kan tävla i Olympiska Lyft hos oss utöver i Crossfit. Allt är inte på långa vägar klart... Men i början på April får vi förhoppningsvis äntligen en plats att vara på där vi kan droppa vikter och göra vår grej. Vägen hit har varit allt annat än enkel, men nu börjar vi se slutet på denna kampen och trots att jag inte längre är speciellt intresserad av Crossfitdelen så ser jag fram emot denna öppningen något enormt. Det kan bara bli bra.
 
Nu ska jag in och möta upp Q&A-Girls för Brunchmöte i stan - förhoppningsvis om allt går som vi vill och allt går igenom så får ni se resultatet av detta mötet inom en kortframtid. Efteråt blir det träning - i sann Q&A-anda!

Bänkpress

 
 
 
Lördag och jag mötte upp Ida, Emelie och stora delar av Q&A-gänget på Kasern för lite träning. Bänk stod på schemat trots sjuk träningsvärk i latsen. Gick upp och körde ettor och sedan 6 set på 50 kg - vilket gick väldigt lätt, trots torsdagens teknikomändring. Men idag fick jag till det bra (vilket tyvärr inte syns så bra då jag har en gigantisk tröja på mig). När vi var klara fick vi testa på ytterliggaren en ny teknik - oklart vad jag tycker om den ännu, vi ska ge den ett nytt försök imorgon så jag får köra en utvärdering på den sen. Kvällen ska jag däremot spendera med att läsa om dessa tekniker för att få en bättre grund.
 
Vi gick sedan vidare och körde bänkdrag och efter det blev det kaffe-rep (utan kaffe...) i en hel oändlighet. Ett par reps marklyft fick avsluta det hela då det var riktigt längesedan och vi behöver hålla upp tekniken. Gick upp till 100 kg och sedan var vi klara för dagen och fortsatte att spendera någon timme med tjöt i gymmet. En riktigt härlig lördag helt enkelt.
 
Tränar ni idag? Vad?

Friends

 
Jag har Freaking Awesome vänner alltså ♥

MorgonböjGod förmiddag
Det är fredag! Fredag!! Lycklig som bara den. Jag startade morgonen med ett träningspass. På schenat stod Böj. Helvete, det va tungt. Men tog en ordentlig uppvärmning, gick upp och gjorde en tung etta och sedan ner och körde 5x5 på 70 kg + 1x10 på 60 kg. Det funkade okej, jag kommer fram lite med överkroppen påvägen upp, mwn det är ju för att det är så pass tungt nu. Annars tycker jag ändå att jag håller tekniken väldigt bra. Grymt nöjd. Nu är det bara ett pass kvar innan min deload börjar. Cyklade ur benen riktigt och sedan blev det frukost och kaffe i personalrummet. Nu blir det att springa till bussen för jobb resten av dagen. 
Trevlig fredag på er!

Bench

 
06.00 började jag öppna. Sista passet på gymmet för mig. Tråkigt... men sant. 14.00 var det dags för mig att träna med Björn. Eftersom jag hade sjuk träningsvärk i benen efter gårdagens knäböj (och fortfarande har!) så var överkropp enda alternativet för dagen. Vi började med Viktade Negativa Pull Ups. Helskottans vad tungt. Vi fortsatte med Assisterande Pull ups men mina armar var såå döda efter att gjort negativa innan att det gick lite sådär. Huvudlyftet blev Bänk. Vi ändrade om i tekniken, testade oss fram och hade oss och fick det att bli riktigt bra tillslut. Ovant, men ändå grymt. Ska bli kul att se hur detta utvecklar sig. Det tar ju alltid ett tag att komma in i - men om jag får till detta och blir van så kommer det bli riktigt bra. Tyvärr finns det ingen bild från idag - vilket är synd, men jag ska lösa det under nästa vecka. Ett lärorikt pass helt klart med mycket teori.
Sedan låg jag halvdöd i personalrummet under någon timme. Svårt att komma där ifrån när alla är där!
Men en bra dag helt klart.
Hur har eran torsdag varit?

Tunga Knäböj

 
 
 
 
Wiiiihoooo, Godkväll på er
06.00 imorse klev Christina, jag och Martina in på gymmet. Där avverkade vi, tillsammans med förvånansvärt många andra, ett tidigt morgonpass som för mig bestod av Böj. Hahaha, ovanligt va? Benen var inte lika förtjusta dock. jag gick upp och körde några tunga ettor - skulle testat nytt PB men kände att benen inte va med på den tanken så avstod. Sedan körde jag mina tyngsta set någonsin. 4x5 (set/reps) på 70 kg (7.5 kg under min etta!) och sedan 2x10 på 60 och 50 kg. Mina femmor var definitivt bland det värsta jag gjort. Sju helvetes vad tungt. Men det gick, så sjukt stolt över att jag tog mig igenom det så tidigt på morgonen. För 1 månad sedan var min maxetta på 70 kg... idag avverkade jag fem reps. Det känns riktigt bra. Det var allt jag han med innan en lång dag på jobbet väntade. Trots allt bästa starten på dagen med fina vänner!
 
 
 
Att Martina och jag sedan hoppade på fel buss påväg till jobb
och när vi skulle byta ställde oss på fel hållplats är ju en annan historia.
Fram kom vi iallafall...
 
 
Tränar ni idag?
Vad isåfall?
 

Tack och Hej Tisdag

 
 
Denna dagen går inte till historien som världens bästa dag. Absolut, verkligen inte. Alarmet stod på 04.15... jag hörde det gå av men efter att sovit väldigt oroligt och hakigt så var jag inte redo att gå upp. Stängde av den irriterande signalen ett par gånger och nästa gång jag tittade på telefonen var hon 05.00. Helvetesjävlaskit... Var tvungen att lämna lägenheten 15 minuter senare för att gå till bussen. Skulle packa för att vara iväg hela dagen och dessutom träna och dansa... Ja, jag kastade i allt i väskan, kokade kaffe och bagav mig halvt sovandes till bussen i tid. Ösregn. Allt går, tydligen. Tur jag kan vara jävligt snabb om det behövs. Men stövlar fick jag inte med... Vilket jag kom att ångra senare på dagen när jag skulle stå ute i regnet i 1 timme.
 
En lång dag på jobbet. Det var mycket som var tufft att ta sig igenom idag - men så är det vissa dagar när man arbetar med barn. Man vet aldrig vad som väntar. 10 minuter innan jag skulle sluta ringer chefen och säger att jag behövs på en annan förskola pga. sjukdom. Bara att promenera dit och fortsätta arbetsdagen där - trots att jag bara ville hem.
 
När jag slutligen kunde gå hem vid 16 (efter vad som kändes som världens längsta dag) var jag så nära breakdown jag bara kunde komma. Jag åkte bort till gymmet av ren reflex men sinnet och kroppen strejkade. Jag behövde bara få träffa och umgås med vuxet folk. Människor som jag tycker om och som jag har samma åsiktert som. Första kommentaren blev "du ser helt förstörd ut". Så bra gick det för mig att dölja det...Härlig bekräftelse. Någon vidare träning blev det inte, men jag fick iallafall träffa folk och bara vara. Jag behövde det, istället för att åka hem och vara själv. Egentligen var det dans ikväll, men kroppen orkade bara inte. Inte huvudet heller. Så jag spenderar kvällen i soffan med choklad - för att jag kan och för att det är det bästa idag. Nya tag imorgon!
 
Hur har er tisdag varit?
 

Go hard or go home

 
Godkväll!
Vilken dag... som har spenderats på gymmet. Helt perfekt. På schemat stod BÖJ. Ovanligt va? Fick t.o.m den kommentaren av en på gymmet "Kör du bara Böj eller?". Hmmm.... det har blivit mycket av den varan på sista tiden inser jag. Idag var det först en 3a på 70 kg som gällde och sedan 6x5 (set/reps) på 67.5 kg, sedan 1x10 på 60... Tog en hel evighet att ta sig igenom. Väldigt mycket kafferep med... men vad gör det när man har hela dagen? Spenderade en stund i personalrummet med en kopp kaffe och tjöt med Q&A-grabbarna och sedan åkte jag och Ida till MMSports för att fylla ut proteinförråden lite.
 
Tillbaka på gymmet drog vi igång fortsättningen på passet (när jag har tid, möjlighet och framförallt mina Böj-pass så försöker jag splitta dom på två. Samma övningar, men Böjen tar så lång tid att det är skönt att få en break, fylla på med energi och sedan återgå till jobbet igen). Delar av Q&A körde också och även Emelie kom så vi hade en riktigt trevlig fortsättning på passet... För min del blev det Bänk och bänkdrag och efterhand som fylldes gymmet ut med mer bekanta ansikten och kaffepauserna, tjötet och hänget fortsatte. Lyckats spendera en hel dag på gymmet - utan ens märka av det. Riktigt trevligt! Det finns så mycket fantastiskt folk där!
 
Kvällen blir slapp. Imorgon ringer klockan 04.00 så jag ska sova tidigt. Väldigt tidigt.
Vad tränar ni idag?

Godmorgon Måndag

 
Ny vecka - Nya tag - Ny dag!

Söndagsgym

 
 
Söndag = långpass på gymmet. Inte långt som i mycket extra träning, utan långt som i lång tid. Ingen stress, bra med vila, tjöt och bara allmänt häng. Istället för att sitta hemma liksom. Dessutom är gymmet väldigt folktomt vilket aldrig är fel, idag var det dock liiite för tomt kan jag tycka. Bakfylledag helt enkelt.
 
Lisa, Ida och jag inledde med Pull ups. Jag skulle testa och se om det skulle gå vägen idag eftersom jag var så nära igår. Men NEJ, det gick åt helvete. Jag var inte ens nära. Inte ens nääära... Sjukt irriterande. Maxa i Bänk efter det gick inte heller. Totalfail. Men mina 4x5 set på 52.5 kg gick finfint. Efteråt blev det Böj. Borde gjort en maxning, men efter mina andra totalfailade försök på maxningar så gav jag inte det ett försök alls. Får lösa det i veckan. Istället blev det 5x5 på 67.5 och 1x10 på 60. 5 set Latsdrag och sedan cykla ur benen lite lätt - det fick bli dagens pass. Avslutade med en kaffe och fortsatt tjöt innan vi begav oss hemåt med mixade känslor för dagens pass. Söndagar är ändå härliga... Resten av kvällen kommer innebära slappande på hög nivå!
 
 
Vad tränar ni idag?

Mysgym

 
 Inte riktigt där ännu... men snart. Väldigt snart.
 
 
Idag var det bara mysgym på schemat - det måste man få ha ibland. Trött i ländryggen (av oklar anledning) så jag körde lite lätta Frontböj för att få igång cirkulationen i benen, testade lite pull ups (snart snart går det) och körde Latsdrag. Sedan spenderade jag ett par timmar på Espresso House med Christina tjötandes om precis allt ting. En lördag i min smak!
 

Friday Fun

Tidigt i morse påväg till jobb...
 
Två kära vänner på styrkeklassen . . . Vissa hade visst annat för sig än att träna! Tur dessa brudar har många andra fina kvalitéer. Det är iallafall vad jag försöker intala mig själv! ♥
 
Böj. Böj. Böj.
 
 
Lång jobbdag... men väldigt lite barn så den gick väldigt smidigt iallafall. Efteråt åkte jag och Martina till gymmet, mätte upp Christina och gjorde oss redo för fredagens styrkeklass. På schemat stod Böj. 4x5 på 67.5 kg samt 1x10 på 60. Gick vääääldigt fint. Efteråt gick vi vidare på bänk och avslutningsvis två set med raka mark som avslutning. Ett bra pass helt enkelt. Perfekt inledning på helgen!
Hur inleder ni helgen?

Alla Hjärtans Dag

 
Godmorgon!
Att klockan ringer 4.30 känns allt annat än kul. Men värre kan det bli (och kommer det att bli) så jag ska inte klaga. Men jag var inte människa när alarmet gick av och är väl inte det ännu heller. Tröttheten är ett faktum. Snoozade ungefär 1 miljon gånger, precis så man INTE ska göra. TGIF! Fredag! Fredag! Jag har inte riktigt vant mig vid detta att helgerna faktiskt är lediga...!
 
Efter jobb drar jag med mig Martina till gymmet för styrkeklass (och om man tittar på statistiken de senaste veckorna så har det gått åt helvete på den klassen, så jag förväntar mig inga stordåd). Tanken och förhoppningen är att köra böj, men skulle det gå åt helvete blir det bänk istället - så en plan har jag allafall och jag ska få fitra in helgen med mina fina vänner. Så bra det bara kan bli!
Trevlig fredag och Glad Alla Hjärtans dag ♥

06.00

 
Sista av morgonens 6 set i knäböj...
 
 
Och på jobb bjöds det på fika...
 
 
 
05.55 stamplade Christina och jag in i gymmet. Kändes som fredag - besvikelsen som uppstod när det var torsdag asså, inte att leka med! Jag vet inte vad ni gör klockan 6 en torsdagsmorgon, men jag knäböjer! Idag var det tungt, 6x5 på 65 kg skulle avverkas och sedan 2x10 på 57.5 kg. Jag avslutade med Raka Marklyft. 5x2 med 90 kg. Det var vad jag han med... Dusch och frukost på gymmet innan jag satte mig på bussen till Torslanda för en lång jobbdag - som blev ännu längre när planeringen blivit lite fel. Då var jag extra glad att jag redan löst träningen för idag och därför kan ägna kvällen åt att göra absolut ingenting!
Vad tränar ni idag?

Bänk och Bänkdrag

 
 
Jag har en träningsvärk i mina ben som inte är att leka med asså... Så idag stod alltså INTE böj på schemat, utan när jag slutat jobba åkte jag till gymmet för ett Bänk-pass. Sedan blev det Bänkdrag och avslutningsvis Latsdrag. Ett ganska lätt pass, men efter igår så behövdes det nog. Kvällen ska vara lugn. Riktigt lugn. Massa mat och slappande - precis vad jag behöver!

Godmorgon! 
Igår stod PT-timme och dans på schemat efter lite jobb. Böj var önskemålet för dagens pass och vi slipade på tekniken ut i minsta detalj. Som vanligt supermycket info som sedan tar ett par dagar att försöka bearbeta. Som jag skrivit tidigare, vi kör lite annorlunda  upplägg på våra timmar. Han är inte där för att köra slut på mig, för det gör jag bra själv alla andra dagar, utan vi jobbar på teknik. Korrigerar små små saker som kan ha stor betydelse och gör sedan ett par tyngre lyft i huvudövningen - vilket igår var böj. Vi körde ett par stopp-böj, även stopp-böj på högre vikt och sedan fick jag göra två maxlyft på 80 kg som inte gick. Men det är bra att testa på vikten. Min deadline är 28 feb så jag har ett par dagar på mig! Detta tog istortsätt hela timmen, vi kollade tekniken väldigt snabbt i bred rodd med och sedan samtalade vi bra länge efter det. Ännu en lärorik timme att bocka av.
 
Tisdagskvällar består av dans. Jag vet ärligt inte helt vad jag tycker om det helt. Det är kul - men det är inte kul så att jag längtar till klasserna liksom. Kanske för att jag inte kommit in i det ännu?
Första halvtimmen ägnades åt i att grupper om 4 öva in en korografi med grundstegen. Sedan körde vi två uppvisningar och efter det gick vi in på huvudkorografin resterande av tiden. Det är svårt, så in i helskottas svårt, men det ska gå och dessa jävla stegen ska sitta när terminen är över. Envishet är bra att ha ibland!
 
 
Nej, nu ska jag åka till jobb!
Ha en bra onsdag.

Lift some heavy shit

 
 
Böj stod på schemat idag. Jag jobbade upp till en tung etta (2.5 kg från max), körde en tung 4:a och gick sedan ner och körde mina 5x5 + 1x10 set. Det kändes riktigt bra. Jag har PT-timme imorgon så jag ska se till att vi tar en titt på böjen så att jag inte har dragit på mig någon ful ovana nu när det börjar bli riktigt tungt. Sedan stod strikta pressar på schemat - fick upp 40 kg. Äntligen! Jag har varit lite dålig på att göra dessa på senaste, så skärpning på det! Men detta är ju veckan när det ska bli ordning och reda på topet igen, så det var ju perfekt att starta idag. Breda latsdrag och smal rodd fortsatte jag sedan med vilket både gick och kände väldigt bra. Lite fler övningar (jag brukar ju bara hinna med sådär två övningar - max) men förutom böjen var det inte sådär farligt tungt. Kanonnöjd med dagens prestation!

Gör sådant som gör er lyckliga!

 
 
» Kabooom! «
 
Godmorgon Måndag.
Godmorgon Ny Vecka.
Godmorgon Nya Tag.

Söndagsträning

 
 
Söndag och det innebär självklart söndagsträning. Vad annars liksom? Idag möttes Lisa och jag upp på gymmet under eftermiddagen för ett bänk-pass. Jag har precis gått in i min "deload" vilket innebär att jag sänkt vikterna rejält - alltså var det inte ett speciellt tungt pass. Efteråt blev det Bänkdrag, Assisterande Pull Ups (en dag - snart - ska jag kunna göra en egen!) och smal rodd. Ett lättare pass, men med fler övninger och som ändå känns i överkroppen. Go känsla det! Söndagsträning när den är som bäst!
Vad tränar ni idag?

Power Perfect II

 
Lyckan att äga ett par alldeles egna ♥
 
 
Träningen denna vecka har blivit lite rörig... Den har gått jävligt bra, men passen har mixats upp och det har varit allmänt rörigt vilket gör det svårt att veta vad man ska köra nästa pass. Inte okej - så nu är det ändring på det med start imorgon. Då är det tillbaka till schemat och strukturen igen.
 
Idag körde jag Böj (igen.... ja det va ju det jag sa...). Det var ökning på vikterna så det var det "korta" passet med 4x5 set + 1x10. Eftersom jag ökade vikterna och nu är på en sådan vikt som faktiskt är riktigt utmanande så körde jag ingen maxning. Får ta det i veckan. Alla seten gick bra, men det känns att det börjar bli tungt på riktigt nu. Förvånad över att det faktiskt fortfarande går vägen - jag har trots allt ökat 15 kg på mina 5or sedan 8 januari!
Sedan blev det Pull Ups och efter det var jag död. Ja, mycket mer övningar än så blir det inte i dagsläget - men det känns ändå. Resten av lördagen kommer ägnas åt städa och tvätta. Hinner man inte under veckan får man göra det på helgen.
 
Tränar ni idag?
Isåfall vad?
 

The Key

 

BöjKlockan 05.55 imorse infann jag och Christina oss på gymmet och på mitt schema stod knäböj. Det tyngsta knäböjspasset för året. 6x5 + 2x10 var planen och det tog jag mig igenom, men det brände i benen. Riktigt rejält. Kanske inte jättesmart att lägga det passet så tidigt men gött när det är klart.
Nu... Ca 6h senare bränner det fortfarande i benen. 3.5h kvar på jobb - sen kan jag ta fredag! 

Every morning...

 
 

Lift some shit

 
 
Ledig idag vilket för mig innebar att jag splittade mitt träningspass på två. Förmiddagen (okej, klockan blev 12 innan jag kom dit....) spenderades på gymmet med knäböj och Chins tillsammans med Emma och Siamak. På kvällen mötte jag upp Emelie och då avverkades lite Marklyft och Bänkdrag. De senaste kvällarna har varit helt fruktansvärt kaotiska på gymmet, men nu verkade det som att veckan tagit ut sin rätt och det var betydligt lugnare där. I övrigt - att splitta passet är perfekt att göra när man har lite extra tid och en dag som denna sprang jag på X antal vänner under mitt pass. Kan det bli bättre? Snacka om att jag har världens bästa familj på gymmet.
Vad tränar ni idag?
 
 

Mönstrat

 
 
Godmorgon!
Igår gick jag all in på monstrat... Inte varje dag när det kommer till mig. Jag är tio av tio gånger klädd i enfärgat och gärna svart, grått eller vitt. Färgmässigt var jag i samma bana inser jag nu, men mänstrat ska det va - och mönstrat va det. 
 
 
 
Förövrigt gissar jag på att jag inte var ensam om att se finalen av Paradise Hotel igår? Jag vet inte ens vad jag ska säga - men jag blev verkligen uppriktigt upprörd och förbannad. Kanske bra för mitt psyke aytt detta programmet är slut nu, när man blir upprörd över ett sådant tv-program är det definitivt dags att sluta titta på det.

Bänk och Bänkdrag

 
 
Inledde dagen med jobb och sedan tog jag bussen till gymmet. Efter en tupplur i personalrummet mötte jag upp Lisa och Ida för ett bänkpresspass. Ökade min 2:a till 57.5 kg vilket kändes bra, men utöver det var mina 6x5-set på 50 kg jävligt tunga. Det är jsukt vilken skillnad det kan vara mellan dagar. Vi avslutade med lite bänkdrag. Gymmet är verkligen smockat efter 17-tiden, så det var riktigt skönt att hinna lämna innan den värsta folkstormen kom.
Resten av kvällen kommer bli bra slapp. Det behövs efter gårdagen. Jag har köpt Popcorn och tänkte försöka ta igen något Paradise Hotel-avsnitt.
Vad tränar ni idag?
 

Crossfit och Dans

 
 
Första dagen på nytt jobb och allt har flutit på bra. När jag slutade för dagen satte jag mig på bussen direkt till gymmet (direkt och direkt... det är ca 50 minuters bussfärd, men ja...) och möttes av ett SMOCKFULLT gym. Helvete. Lyckades tjata till mig ett podium, men lyckan var kortvarig. Redan på första uppvärmningssetet kommer coach B och berättar att dom måste använda detta till Crossfitklassen som strax ska äga rum. Efter lite velande bestämmer jag mig för att deltaga i klassen.
 
På tavlan idag stod
5x5 Raka Mark vilket avverkades på 80 kg. Kändes stabilt och bra.
5x5 Pull Ups (assisterande)
och slutligen en Metcon bestående av:
1000 m rodd
100 Kettlebellsswingar 16 kg
Tjohej... det gick bra mycket bättre än väntat. Totalt oplanerat, men det gick ju vägen väldigt bra. fick en sluttid på 7.10 vilket jag anser mig nöjd med.
 
Packade ihop väskan och sprang bort till Dansforum. Dags för HipHop klass. Kanske inte jättesmart att köra en WOD innan, men ibland blir det så. Dansen gick ganska bra... sakta men sägert sätter sig stegen även om det går snorfort. Koregrafin snapar jag upp allt lättare och det börjar kännas bättre.. Även om det fortfarande är lite stelt.
 
Helt klart en bra tisdag.
En lång - men bra tisdag.
 
 

Early morning

 
 
Godmorgon!
Att sänga på gymmet ena dagen - och börja tidigt på ett annat jobb dagen efter är ungefär lika smart som... eh ja, inget vidare smart alls faktiskt. Jag är ganska så trött ju nu och har en lång dag framför mig, men något säger mig att det kommer gå vägen ändå. Nu laddar vi om med kaffe och tar tag i dagen!
 

62.5 kg

 
 
Godkväll ♥
Söndagskväll och äntligen hemkommen från träning och jobb. Lyckades PBa i bänk. 62.5 kg gick upp förvånansvärt lätt och alla seten kändes väldigt bra trots att det är tungt nu. Körde lite pullups, bänkdrag och latsdrag innan jag ansåg mig vara klar för idag och la mig och halvsov i personalrummet i någon timme innan det var dags att ta sig till det andra gymmet för lite arbete.
Panikhandlade lite mat precis innan stängning eftersom det visst blir jobb hela kvällen imorgon och nu tänker jag inte röra ett finger till ikväll.
Har ni haft en bra söndag?

Life is a Party

 
 
Godmorgon!
Idag mår man lite lätt som man förtjänar. Efter jobbet går mötte jag upp tjejerna för att sedan bege oss bort på Födelsedags-/inflyttningsfest hos en vän. Det spårade lite lätt. . .  Men trevligt var det absolut. Fast jag kan inte dricka. Alls. Bör ge upp det helt och hållet. Det händer iofs inte speciellt ofta och nu vet jag varför. 
Dags att ta tag i Söndagen!

Q&A Girls

 
 
Lördagsförmiddag med Q&A Girls på gymmet. För min del stod lite Chins på schemat (mest för att bevisa för mig själv att jag fortfarande kunde) och sedan Böj. Jobbade upp till en ganska tung 3:a och sedan ner och körde mina 4x5 st, avslutningevis en tung 10a. Jag hade lite tid över så körde ett gäng raka marklyft också innan jag började jobba i repan. Ett helt ok träningspass, men farmförallt trevligt väldigt trevligt.

Lördag

 
Lördagsmorgon... Jag sov som en stock inatt vilket inte är speciellt konstigt om man tänker tillbaka på fredagen. Idag väntar en minst lika lång dag som ska inledas på gymmet med Knäböj (igen) och Pull Ups. Sedan väntar jobb hela eftermiddagen och ikväll är det födelsedags-/inflyttningsfest på schemat. Sämre lördagar kan man absolut ha.
Vad gör ni idag?

RSS 2.0