A night in London - Nyårsaftonsresume

Kockar! #london #2012Happy new year! #london #2012 @emmalasson
Happy new year!!!!
 
 
Nyårsbilder ♥
 
 
Nyårsafton var dagen då Emma kom. Efter att killarna och jag hade landat efter 23 på söndagskvällen (den 30:de) och sedan åkt buss i närmre 1,5 timmar så blev vi uppmötta av Jerran på Baker Street ett stenkast från vår lägenhet. Hemma väntade Isabell med vin, öl, och lite tilltugg. Vilket bemötande!
Efter någon timme begav killarna och jag oss ut i Londonnatten - i ett tappert försök att hitta mat. Promenad längs Oxford Street klockan 02.00 natten innan nyår innebär att du i princip är ensam där. Att hitta mat tog sin lilla tid och det blev ett sunkigt kebabstånd som fick aggera käk innan vi, efter ytterliggare lite promenad tog taxi hem.
 
Nyårsafton startade sent. Klockan var närmre 12 innan vi vaknade och då begav vi oss ut för kaffe och sedan lunch på en Italiensk restaurang på en snedgata till Oxford Street. D, D och jag gick lite i affärer innan vi åkte och mötte upp Emma (förstår inte alls varför dom inte vågade lämna mig ensam - jag och mitt fantastiska lokalsinne). När Emma hade anlänt kring 16 så mötte vi upp I och J på Puben i närheten, drack vin och drinkar innan vi gick hem och fortsatte förfesten. Nyårsmiddagen blev en härlig kombination av Pizza, chips och Sushi. Öl, vin champagne, drinkar - allt i en härlig mix i vår lilla etta. Nyårsslaget spenderades inne på Pacha med champagne i handen där kvällen fortsatte och sedan av slutades nyårsnatten med en alldeles för lång promenad i alldeles för höga klackar genom Londonnatten, dagarnas enda Metro-färd och en pinsamt kort taxiresa. Väl hemma (och utelåsta) vid lägenheten var vi när klockan slog tidig nyårsdagsmorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0