2.1

Igårkväll blev det bästa BLT-sandwitchen ever och ett par drinkar innan vi begav oss vidare ut i Londonnatten.

Att klockan är 12 nu och vi just vaknat känns ju mindre kul - men idag gör vi Primark! Emmas sista dag - saaaaad!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Rebecca!
Hoppas du har det underbart i London, men har svårt att tro annat ;-) Jag måste fråga dig en sak, efter ett löppass tex, vad tar du som återhämtning precis efter? Behöver lite tips och råd nämligen för de gånger jag inte går hem och äter middag på direkten.

Svar: Heeej! Gud, jag är verkligen dålig på detta med återhämtning direkt efter träning. Jag lägger inte så stor energi vid det alls faktiskt vilket kanske inte är toppen. Men min kropp klarar mycket och jag känner hur den funkar. Ofta funkar det lika bra för mig att äta 15 minuter innan ett pass som 5 timmar innan.... Men återhämtning ska aldrig underskattas och det är ju bäst att få i sig något ganska snabbt efter. Macka och mjölk. Banan och mjölk. Kanske någon bar. Lite riskakor och keso. Knäcke och keso. Kesella med banan. Eftersom löpning tar mycket på kolhydratslagerna i kroppen är det viktigt att fylla på med både protein och kolhydrater. Om du dricker proteinpulver så ta det och riskakor, eller tillsammans med en banan. Att förbereda en smoothie är också kanon. Möjligheterna är stora! Hoppas det hjälpte lite :) Kram
rebeccacecilia.blogg.se

2013-01-02 @ 16:24:04
URL: http://iamcharlotte.blogg.se
Postat av: Lotta

Åh, du är bäst. Jag vill ju verkligen gå UPP i vikt, så jag skall nog öka på kolhydraterna rätt ordentligt. Vill ju upp i muskler men även lite fett fast på rätt ställe så att säga! :) Riskakor var ett bra tips. Åt precis keso och avocado här på jobbet som mellis. Kram!!

Svar: Eftersom ditt mål är att gå upp i vikt är ju återhämtningsmålet väldigt viktigt. Försök alltid ligga till energirika livsmedel eftersom det krävs mindr mängd. Ofta glömmer man de viktiga kolhydraterna efter träning men de är precis lika viktiga som proteinet - speciellt när man konditionstränar!
rebeccacecilia.blogg.se

2013-01-03 @ 16:20:23
URL: http://iamcharlotte.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0