2013 Åresume del 1.

 
 
//Januari//
Nyårsafton firades in i London med vänner.
Jag testade på Crossfit för första gången och arbetade mycket i repan på gymmet.
 
 
//Februari//
Inledde månaden med att riva ut köket och jobbade fortsatt mycket på gymmet.
Startade grundkukursen/On Ramp-kursen i Crossfit (även om det fortfarande var väldigt jobbigt och mest ångest för att gå på varje klass).
 
 
//MARS//
Malin kom hem från NYC och jag var uppe i Stockholm och firade påsk med henne. Förmodligen den bästa tiden på länge. Jag hade fortsatt ångest över Crossfiten men försökte ändå gå på lite klasser. Det var ju kul - men skrämmande. Annars var det en massa matlagningskvällar med vännerna.
 
 
//APRIL//
Årets första arbetsdag på Liseberg. Emma kom upp på besök - den lyckan!
Jag fortsatte att utöka min Quote's-vägg och dessutom slog vi upp dörrarna till vår minibox på gymmet. Det firades med en kreativ, utmanande och grym träningsdag. Vi denna tidpunkten hade "jag klarar aldrig detta och vägrar dyka upp"- ångesten för Crossfiten försvunnit.
 
 
//MAJ//
Jag fortsatte träna Crossfit som aldrig förr  och vi hade blivit ett väldigt tight gäng. Nu var det även dags att lägga in Olympiska Lyft i Programmeringen tillsammans med Martin Rothwall och Angelica Roos från Mossens AK. Två av svenska landslagets bästa lyftare. Jag förträngde Göteborgsvarvet som stod för dörren så mycket jag bara kunde. Efter att både knäet och foten gått sönder när jag försökte komma igång var motivationen som bortblåst och jag ville bara att dagen skulle försvinna.
 
Bästa CF-gänget!Här spenderade jag min lördagsförmiddag. Bästa starten på helgen #crossfitgöta #crossfit #justdoitFin kväll med underbara vänner!
 
//JUNI//
Det var fortfarande mycket Crossfit med världens bästa gäng. Jag testade även på Crossfit Göta för första gången och dessutom var det utgång med fina vänner i sommarvärmen. Det vankades även semester efter en intensiv start på Liseberg. Jag startade med att åka hem till mamma och pappa för förssta gången sedan deras flytt och sedan åkte vi, tillsammans med släkten på en två veckor lång resa där Andorra, Barcelona och Cannes besöktes. Lagom till mitten av dessa semestern la min höft av - totalt - och att gå visade sig vara en större kamp än jag någonsin kunnat ana. Jag har troligen aldrig varit så frustrerad förut.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0