Marklyft

 
 
//100 kg Marklyft//
 
Gott nytt år alla!
 

2013 Åresume del 1.

 
 
//Januari//
Nyårsafton firades in i London med vänner.
Jag testade på Crossfit för första gången och arbetade mycket i repan på gymmet.
 
 
//Februari//
Inledde månaden med att riva ut köket och jobbade fortsatt mycket på gymmet.
Startade grundkukursen/On Ramp-kursen i Crossfit (även om det fortfarande var väldigt jobbigt och mest ångest för att gå på varje klass).
 
 
//MARS//
Malin kom hem från NYC och jag var uppe i Stockholm och firade påsk med henne. Förmodligen den bästa tiden på länge. Jag hade fortsatt ångest över Crossfiten men försökte ändå gå på lite klasser. Det var ju kul - men skrämmande. Annars var det en massa matlagningskvällar med vännerna.
 
 
//APRIL//
Årets första arbetsdag på Liseberg. Emma kom upp på besök - den lyckan!
Jag fortsatte att utöka min Quote's-vägg och dessutom slog vi upp dörrarna till vår minibox på gymmet. Det firades med en kreativ, utmanande och grym träningsdag. Vi denna tidpunkten hade "jag klarar aldrig detta och vägrar dyka upp"- ångesten för Crossfiten försvunnit.
 
 
//MAJ//
Jag fortsatte träna Crossfit som aldrig förr  och vi hade blivit ett väldigt tight gäng. Nu var det även dags att lägga in Olympiska Lyft i Programmeringen tillsammans med Martin Rothwall och Angelica Roos från Mossens AK. Två av svenska landslagets bästa lyftare. Jag förträngde Göteborgsvarvet som stod för dörren så mycket jag bara kunde. Efter att både knäet och foten gått sönder när jag försökte komma igång var motivationen som bortblåst och jag ville bara att dagen skulle försvinna.
 
Bästa CF-gänget!Här spenderade jag min lördagsförmiddag. Bästa starten på helgen #crossfitgöta #crossfit #justdoitFin kväll med underbara vänner!
 
//JUNI//
Det var fortfarande mycket Crossfit med världens bästa gäng. Jag testade även på Crossfit Göta för första gången och dessutom var det utgång med fina vänner i sommarvärmen. Det vankades även semester efter en intensiv start på Liseberg. Jag startade med att åka hem till mamma och pappa för förssta gången sedan deras flytt och sedan åkte vi, tillsammans med släkten på en två veckor lång resa där Andorra, Barcelona och Cannes besöktes. Lagom till mitten av dessa semestern la min höft av - totalt - och att gå visade sig vara en större kamp än jag någonsin kunnat ana. Jag har troligen aldrig varit så frustrerad förut.
 
 

100 kg Mark

 
 
 
Yeees!
Vilket avslut på detta året. Igår blev det 50 kg i Clean & Jerk och idag satte jag 100 kg i Marklyft. Den glädjen. Jag har tillsammans med Björn gjort om väldigt mycket i mitt marklyft den senaste tiden och det har kännts allt annat än bra. Jag har kämpat med "barnvikter" och bara nött teknik, men det har ändå inte släppt. Efter fredagens katastrofala försök var jag deppigare än deppigast, men jag har fortsatt att försöka hitta en bra startposition för mig. Idag kändes det som om jag fick till det riktigt bra. Satte några 6:or på 80 kg, 3:or på både 85 och 90 kg och sedan 1:or på 95 och slutligen 100 kg. Avslutar året på bästa sätt och jag är sååå glad! Så många gånger jag har försökt på denna vikten utan att ens kunna rubba den. Idag gick den upp....lätt ♥
 
 
 
»»»
Dessutom stod det en äldre man och stirrade/analyserade väldigt när jag lyfte. Jag såg honom, men reflekterade inte speciellt mycket över det. Efter en stund kom han fram, bad om ursäkt för att han stirrat och gav mig sedan beröm för min väldigt fina teknik och berättade att han själv tävlat i bla. böj och mark när han var ung.
"- Men då fanns det inga tjejer som lyfte, eller som ville lyfta. Så coolt att se dig".
Det värmde kan jag meddela!
«««
 
 

50 kg i Clean and Jerk

 
 
Yes. Yes. Yes.
Idag gick den äntligen upp! Jag mötte upp Fabian, Nils och Christina för att tillsammans med Coach Martin köra 2013's sista pass i Olympiska Lyft. På schemas tid Stöt (Jerk). Full vändning (squat clean) och sedan en överstöt (även kallat Clean and Jerk). Jag har tidigare tagit 43 kg i hela lyftet och 47.5 kg i vändning. Mer har varit omöjligt. Hur mycket jag än har stått och nött på 50 kg har det inte gått. Men idag satt den. 50 kg! En ökning med 7 kg i överstöt och 2.5 kg i vändning. Jag är så vansinnet glad!

Skidor

 
//Bad Hofgastein 2010//
 
Efter 3 år utan skidåkning så fick jag och Marcus iår den bästa julklappen. En skidsemester. Förmodligen något av det bästa vi kunde fått i present. I Mars bär det av på en veckas skidsemester i Österrike och jag kunde inte varit gladare!
 
 
 
»Idag är planerna att tillsammans med Christina och Fabian köra Olympiska Lyft med Coach Martin under förmiddagen. Annars är det sista lediga dagen innan det är dags för jobb imorgon igen så jag ska passa på att njuta«

Bättre resultat

http://s6.favim.com/orig/61/quotes-text-girl-boy-love-Favim.com-578566.jpg
 
 
Idagens pass gick bra mycket bättre än gårdagens. Jag nötte teknik i marklyft och körde sedan ett par 5:or, några 3:or och slutligen någon 1:a. Dock ska jag gå igenom det med Mr. Bear innan jag säger att det sitter. Jag vägrar ha detta lyftet halvdant. Sedan blev det 3x7+4x4 pressar och slutligen lite böj och rodd.
Idag känns det betydligt bättre än igår.
Kvällen spenderas med vänner och en film. En bra lördag det.

Bryt ihop och kom tillbaka

 
 
 
Igår hade jag en ganska slapp dag. Den spenderades i sängen framför Paradise Hotel medan regnet vräkte ner utanför fönstret. När klockan började närma sig 16 packade jag hop mina saker och drog mig till gymmet där Strengh-klass stod på schemat. Lyckan när man kliver in i "boxen" och både Christina, Jenny och Fabian är där. Bättre kan det inte bli.
 
Jag bestämde mig för att köra Bänk (3x7). Mina första 7:or på den vikten... lite ångest för att jag nu ska öka till femmor på en bra högre vikt. Men det ska gå! Sedan gick över till marklyft. Det blev teknikfix INGEN. Jag kan inte med ord beskriva hur irriterad och trött jag är på detta lyft. En väldig massa småsaker hittas, ändras, fixas och testas just nu i processen att hitta rätt startläge för mig (vilket såklart är jättebra!). Men slutsatsen blev iallafall att det gick åt helvete (eller det kändes så) och trots att Mr. Bear försökte peppa så stängde jag av och var bara uppriktigt förstörd. Då var jag glad att jag hade världens finaste gäng med mig! Jag stängde av allt och gav upp efter detta. Lätt förstörd och besviken på mig själv för att jag inte kan få till det och sedan besviken på mig själv för att jag blir besviken när det inte går vägen . . . Ja ni förstår... logiken var inte den bästa. Jag vet att det bara är små små detaljer vi rättar till - men igår kändes det verkligen som om det var allt annat än småsaker. Kallas detta: Överreagera? Möjligt! Men jag vet iallafall att Mr. Bear hängde med i var min frustration kom ifrån. Vi får fortsätta att jobba på detta helt enkelt. 
 
Jag var fortsatt bitter hela kvällen. Tog en långpromenad med Christina i regnet påvägen hem för att prata ut. Men idag är en ny dag ♥ Bryt ihop och kom tillbaka!
 

. . .

 
 

Julen 2013

 
//Crossfit Sydkusten besöktes//
 
 
//Snyggaste Tröjan//
 
 
//Morgonmys på Annandagen//
 
 
//I Malmö är vi tydliga med vad vi vill ha sagt//
 
 
Jag har haft ett par fina dagar hemma hos mamma och pappa. En massa god mat, mys och en trevlig julafton. På Annandagen besökte jag Crossfit Sydkusten, men utöver det var det inte mycket som gjordes. Idag packade jag ihop mina saker, åkte in till Malmö och mötte upp ett gäng från Göta på Crossfit Malmö. Det blev Böj, pressar och sedan en trevlig "liten" workout bestående av:
1 deadlift (120/90kg)
3 Muscle up/5Pull Ups
3 Squat Clean (60/45kg)
5 HSPU
    → 10 varv!
Jag skalade den rejält. Jag har inte kört några metcons på fruktansvärt länge - så det kändes som det bästa. Det var inte en helt enkelt wod att starta med heller. Men gud vad det var härligt. Jag har saknat flåset!
Efteråt mötte jag upp Emma för en fika på Starbucks innan jag satte mig på tåget. Intensiv dag minst sagt. Härligt att vara hemma igen ♥
 

Julafton

 
 
Godmorgon!
Så var julafton över. Jag hade en riktigt mysig kväll hemma hos mamma och pappa tillsammans med mormor, morfar och kusinerna. Glögg, pepparkakor, Kalle Anka, God mat, massa julklappar, Victorias Secret Fashion Show och Svensson Svensson. Mycket nöjd med kvällen! Hade ni en bra jul?

24:de

 
//GOD JUL//

Julledigt!

 
//Matchning är tydligen vår grej//
 
 
WiiiHoooo!
Julledigt. Så fantastiskt skönt. När klockan ringde i morse tog det emot i hela kroppen att gå upp. Snoozade alldeles för länge och tog t.o.m en senare vagn, bara för att jag verkligen inte orkade. Tack och lov - inget regn!
Dagen startade i kaos på jobb - lite för senat var vi ute i parken, men vi tog igen den förlorade tiden ganska bra och var klara väldigt tidigt. Fick gå tidigare från jobbet och stack till Fysiken för att träna med Humle.
Back Squat (3x10+3x3), Bänk (4x6) och Pull Ups (1x2+3x7) stod på schemat. Det gick riktigt bra, efter gårdagen vila kändes det skönt att komma igång igen - även om tröttheten var (är) ett faktum. Kvällen består av städa, packa och sedan sängen tidigt. Imorgon står morgongym på schemat och sedan Skåne!

2013 Julbord

 
#Julbord #2013 #Crossfitgäng #Fantastiska

Morgon Gym. Jobb. Julbord.

 
 
05.55 steg jag och Christina in på gymmet. Där rev vi av ett expresspass med rodd, raka mark och squats. Fick till 5or på 87.5 kg i raka mark. Kändes riktigt bra. Sedan in i duschen och sedan raka vägen till jobbet. Heldags arbete och sedan raka vägen hem till Christina igen för lite fix innan det bar av på Julbord med Crossfitgänget. Helt enkelt en grym men sjukt intensiv dag. Nu ska jag däcka för imorgon är det jobb igen.
 

Leave the World Behind

 

PT-träning

 
 
Godkväll ♥
Idag var det dags för träning med Björn igen. Vi körde Mark, Bänk och Bänkdrag. Första gången för det sistnämda. Men efter en snabbgenomgång i söndags av den övningen var jag taggad till 1000 på att köra idag och det kändes riktigt bra. Avslutade med pullups för att följa progressionen jag fått och träningsschemat jag ska köra efter börjar komma till sitt rätta. Småsaker som ska justeras innan jag får se det nu bara - spännande! Det går bra helt enkelt, även om marklyften inte riktigt gick vägen. 90kg går lätt. 95 kg tar stopp. Irriterande eftersom jag har tagit den vikten förut. Men efter lite prat med Björn blev jag övertalad att det kunde ha att göra med att jag faktiskt körde snatchar igår, vilket också sätter press på ländryggen. Inte konstigt den är lite trött... Efter lite övertalning gick jag med på att det var okej. 
 
Sedan var det dags att gå till Christina för lite massage.
LYX helt klart!
Kvällen spenderas med levande ljus, choklad och lussekatter. Är det jul så är det!Läsning

 
Igårkväll fick jag en länk till en sjukt bra hemsida med artiklar kring träning » lyft, muskler, utveckling, träning, kost - allt du kan tänka dig « från Björn. Jag satt som uppslukad hela kvällen och har fortsatt under morgonen. Så mycket kunskap, samlat på en och samma sida. Det blir lite som julafton. Tur man är ledig idag, med tvätt-tid hela morgonen. En »två, tre, fyra?« koppar kaffe, levande ljus och en massa läsande. Perfekt.
Trevlig onsdag!

Ledig

 
 
Två dagars sammanhängande ledighet = helg. Efter jobb åkte jag till gymmet för Olympiska Lyft Pass med Martin. På schemat stod Ryck utan fotlyftning. Gick förvånansvärt bra och jag ökade med 0.5 kg från vanliga Ryck. Inte så mycket, men när psyket sätter stopp så är små steg en vinst. Nu är det mysstämning hemma. Två dagars ledighet väntar!!

Pepp.

 
 
Tidigt. Mörkt. Kallt. Regn.
Sitter nerbäddad under en filt med en kopp kaffe och en tallrik kokosgröt med mandelmjölk och frysta hallon. Försöker desperat att piggna till och ladda för ännu en arbetsdag - vilket inte går sådär jättevidare bra. Det är svårt att motivera sig att lämna lägenheten när det är riktigt kallt ute och man vet att man ska behöva vara ute de första timmarna.
 
Om vi ska se det positivt så slutar jag dock redan 15.30 idag. Bara en timme tidigare än normalt - men det känns bra mycket tidigare. Efter lunch blir det dessutom över till avstämmarsidan på ekonomi. Lite mysigt, bara jag tar mig förbi de första timmarna (som 9 av 10 ggr känns mycket bättre när jag väl startat. Helevtesdagen var idag så idag är det egentligen bara lyxdag).
 
När jag slutar jobba tänkte jag ta tag i mig själv och gå på Olympiska Lyft. Det var inte igår kan jag meddela - vilket är en ännu större anledning att göra det. Nu bär det av mot jobb - ha en fin dag alla ♥

Intensiva dagar

 
 
Godkväll ♥
Galet vilka intesiva dagar det varit på sistonde. Jag är ganska så jätteslut faktiskt. Spenderade hela dagen på jobb mellan 8-18. Sedan mötte jag upp mamma och pappa för ett glas vin på Heaven 23 innan vi gick vidare till den nyöppnade Franska Bistron på Avenyn. Oxfile. sallad och rödvinssås. Mycket gott. Dock lite underbemannat i personalen - speciellt när man har en full restaurang. men sådant händer. Mysigt ställe och god mat så jag är nöjd. Tröttheten slog till rejält efter en sjukt effektiv dag på jobb så nu har jag begett mig hem, myser till det med lite mörk choklad och ska strax krypa ner och sova.
Helt slut!

55 kg i Bänk

 
 
Alarmet stod på 05.00 imorse. 05.30 lämnade jag lägenheten och 05.56 satte jag foten på gymmet tillsamman med Christina. Bra start på fredagsmorgonen. Det blev Rodd, raka marklyft, pull ups och lite squats. Sedan for jag till Liseberg för en heldags jobb innan jag begav mig till gymmet ännu en gång och slog till med PB i Bänk. Så jävla nöjd. Äntligen kom 55 kg upp. Bästa avslutet på denna fredagen.
 
Nu paniklagar jag matlådor, äter lussebullar, röjer undan och rapporterar en massa saker jag borde gjort för länge sedan! Mitt liv i ett nötskal just nu.

. . .

 

Träningen

 
 
Så, Idag är det en vecka sedan vi hade sista klassen på Andra Lång. Lokalen är efter en sjukt intensiv helg tömd och vi är ute. Både skönt och lite synd. Tyvärr kommer klasserna och programmeringen lite i kläm. Det blir ett betydligt mer ihoptryckt schema. Lite färre klasser. Färre coacher och färre deltagare. Men alla har gjort sitt bästa. Frågan är hulänge vi kommer behöva ha det såhär... Just nu känns allt väldigt oklart.
 
Igår gick jag på första wod-klassen på en vecka med Christopher från Q&A. Efter en sjukt intensiv dag på jobb var jag kanske inte supertaggad, men på schemat stod Back Squat, Pressar, Push Ups och sedan Death by Thrusters. Kul att köra lite klass igen, vilket det tyvärr inte heller blir så mycket av just nu.
 
Det kommer bli mycket fokus på styrka nu kommande tid. Sedan några veckor tillbaka har jag lagt all konsitionträning på hyllan. Jag kör enbart det som är på klasserna, men eftersom jag nu inte går på mer än max 1 klass varje vecka så kommer det bli väldigt lite. Istället lägger jag fokus på grundstyrkan och hittills har det gett fina resultat. I veckan får jag min programmering från Björn och på söndag ska vi prata och gå igenom den - sen kan jag köra fullt ut efter den medan vi är i detta mellanläge. Jag har redan en pull ups-programmering som jag följer för att förhoppningsvis kunna sätta en jäkel om inte allt för lång tid. Hoppas jag. eller vänta... SKA jag.
 

Bye Andra Lång

 

Ahhh vilken dag. Snöstorm hela förmiddagen vilket gjorde resan till Andra Lång ett rent helvete. Väl där mötte jag upp Christina, Michael och Christopher för projekt tömma Andra Lång på utrusting. Well, that was fun... or not. Vi laddade lastbillen till viktgränsen (vilket inte blir sådär ruskigt mycket när det är viktplattor/hantlar vi pratar om) och sedan åkte grabbarna genom stan och lastade av allt på de andra anläggningarna medan Christina och jag började skruva ner det som fanns kvar i lokalen. När dom kom tillbaka efter lite mer än en timme gjorde vi en ny tur och lastade in en massa nytt i bilen och sedan stack dom iväg och vi fortsatte i lokalen.

Snöstormen ändrades ganska snabbt till ösregn och det var galshalt ute, is, slask och bara allmänt äckligt väder. På runda tre så pkte vi med och lastade av skit (i detta tillstånd känns allt som skit) på både Gibraltargatan och Klätterlabbet innan vi fick oss en väldförtjänt lunch på Mossens Pizzeria - där tröttheten också slog på rejält för hela gänget. Klockan var 16 och vi var lång från klara. Tillbaka på Andra Lång behövde Christopher sticka och Michael, Christina och jag tog som mission av slutföra allt. Två rundor senare (några mindre motgångar med lastpallar fulla med golvplattor som ramlade och några djupdyk i vattenpölarna - hej blöta fötter, skor, byor...) såg vi slutet och var klara för dagen efter 9h slit. Riktigt tung dag. Men nu kan vi snart säga tack och adjö till Andra Lång. Jag är trött som sjutton. Kall. Är öm lite här och där och tänker inte lyfta ett finger till idag.

När vi står i snöslasket och försöker bära runt på en makalöst otymplig "maskin" i storlek extra big och jag trampar igenom isen, ner i en hög med lera, glegga och skit och fastnar utbrister Michael:
 - "This is what Crossfit have prepared you for"
.... jag skrattar och frågar
- "well, how we doing?".
- " Pretty fucking awesome"

Så lite har vi nog lyckats med idag trots allt....

 


Skridskor, vin och flytt

 
 
Efter gårdagen väldigt lyckade träningpass blev det lunch med tjejerna och sedan begav vi oss ut till Västra Frölunda för en stund på isen. Bambi på hal is, definiivt  - men farsiken vad kul det var. Det var inte igår man åkte skridskor alltså.
 
När kvällen närmade sig blev det hem för dusch och fix och en stund senare kom Christina förbi med och vi hade förfest innan vi begav oss ut och mötte upp de andra. Vin, skratt och en grym kväll lyckades vi få till efter en lång men otroligt rolig dag.
 
Idag är det Andra Advent, snön har lagt sig vit på vägen utanför fönstret och mer är i luften. Denna söndagen kommer spenderas med att flytta de slutgiltiga sakerna från Andra Lång till ett förråd där det ska förvaras innan vi får en ny box. Annars är det väldigt enkla planer idag - inte göra ett skit.

100 KG

Motivational Fitness Workout Quotes Amber Pictures
 
 
Idag mötte jag upp brudarna på gymet vid 11. På schemat stod Back Squat, Raka Mark, Pressar och Pull Ups. Det gick bra, väldigt bra. Jag följer programeringen på Pull Upsen som jag ska och Back Squaten kändes riktigt bra. Samma med Pressarna, men idag låg det stora fokuset på de Raka Marklyften. Sest kändes mina ettor på 95 kg väldigt bra och därför blev idag dagen då jag äntligen fick passera tresiffrigt. 100 kg i Raka Marklyft.
 
- Jag är så sjukt nöjd! -

Friday

 
Godkväll!
Äntligen kväll och en (hör och häpna!) helt ledig helg. Hur awesome?! Det känns nästan lite lyxigt. Nästa lediga helg är sista veckan i december så jag passar på och njuter lite extra just nu.
Det var en kall start på dagen med tömningsrunda i parken och eftermiddagen spenderades inne utan vidare mycket att göra. Ganska skönt faktiskt. Speciellt efter dagen igår.
Sedan mötte jag upp Christina på gymmet för ett fredagspass. På schemat stod Raka marklyft, Squat Cleans, Bänk och Pull ups. Nytt PB i Squat Clean. Så glad! Det går framåt så mycket just nu och det känns så grymt!
 
Kvällen blir lugn, väldigt lugn för imorgon är jag uppbokad bokstavligt talat hela dagen och kvällen. Det kommer bli grymt!
Vad gör ni denna fredag?

Inte många mer knop idag

 
 
Gud vad jag är trött!
Världens längsta dag verkligen... en ganska tuff dag på jobb och sedan raka vägen till gymmet. Halvdog i personalrummet tillsammans med PT-gänget innan Christina och Emma kom. Vi startade med Back Squat, bra många set (och bra många squatdagar denna vecka asså) och sedan vidare på Raka Marklyft. 2x1 på 95 kg. Och lite mer går nog vägen. Kändes riktigt bra! Jag vill bara se 1 0 0 kg ! Det ska gå. Innan nyår sitter det. 95:orna kändes sjukt bra men efter gårdagens PT-pass vågade jag inte riktigt testa. Avslutningsvis blev det lite assisterande pullups.
 
Ute är det värsta stormen, regn och snö - så jag bosatte mig i duschen bra länge när jag kom hem för att få upp en någorlunda kroppstemperatur igen. Nu blir det bara musik och en riktigt slapp stund innan sängen kallar. Imorgon kör vi en heldag igen!

Träningsvärk

 
Jomen Godmorgon!
Idag vaknar (okej, jag slår desperat på klockan i förhoppning om att den ska sluta ringa så att jag får fortsätta sova en stund till) upp med träningsvärk - inte en suprise precis. Något säger mig att den kommer utvecklas bra mycket under dagen med. Igår körde jag 4x10 tunga set Hip Thrusts - vilket kan vara något av det mest fruktansvärda jag fått göra. Jeavlar vad det kändes i rumpa och lår. Jag var beredd på att krypa ut ur gymmet när jag var klar. Jag kan tänka mig att trapperna på Liseberg idag blir kul... ångest.
Idag kör jag halva dagen som tömmare och halva som avstämmare, alltså ännu ett litet gästspel på gamla avdelningen. So let's get to work.
Trevlig Tordsdag ♥

Think about it

,,,, | via Tumblr

PB i Bänk

 
 
Jag är så ruskigt glad!
Tredje PT-passet med Björn denna morgon och den inleddes med nytt PB i Bänk. 52,5 kg. Bara ett klio mer än sist men det känns så sinnessjukt bra. Ökade öven mina 5:or till 42,5 och 3:or till 47,5. Ruskigt ruskigt nöjd med starten på denna onsdagen.

Nya PB:n

 
 
Idag är jag så jävla nöjd och det känns så gött att kunna skriva det och faktiskt mena det. Efter en riktigt tung dag på jobb begav jag mig mot stan och mötte upp Christina för att sedan åka vidare till Andra Lång. Sista dagen där idag och imorgon stängs lokalen ner. Idag stog styrka på schemat. Bygga upp till 1:or på Push Press och sedan bygga upp till en etta i Back Squat och avsluta med tre stycken femmor.
 
Push Press är inte en övning jag gör speciellt mycket och jag har ganska svårt för den då jag gärna delar upp övningen i två. Först en dip - sedan tillbaka till startläge och sedan pressar jag upp vikten i en strikt press. men jag försökte nöta på och få in en jämn rörelse. Nytt PB på 45 kg.
Sedan gick vi vidare till Back Squat. Inte heller en favoritövning men där lyckades jag (efter mycket pepp från Christina och en väldigt massa velande) få till ett nytt PB på 70 kg. ÄNTLIGEN över 65 kg som jag varit fast på i en hel evighet. Jag är så jävla nöjd och glad!
 
Ett riktigt bra sistapass på Andra Lång. Imorgon är vi tillbaka på Gibraltargatan igen i väntan på ny box. Men den som väntar på något gott....

Godmorgon Tisdag

 
 
 
Igår var det dags för PT-tid #2 med Björn. Efter den senaste tidens totalfail på marklyft (som tidigare varit min starka övning) frågade han om det kändes bra att köra den under passet. Lika bra att börja nöta. Teknikfix och ett par försök på 90 kg som inte alls går. Irriterande när jag vet att jag ligger över det egentligen. Avslutade med 3:or på 80 kg som enligt honom såg riktigt bar ut. Så jag litar på det.
Vi flyttade över till assisterade pullups. Har fått ett program som jag ska köra för att förhoppningsvis sätta en riktigt inom inte allt för lång tid. Det känns dock långt borta, men det ska väl förhoppningsvis inte vara omöjligt. Tror jag. Eller ja, hoppas jag. Avslutningsvis blev det ett par set i rodden. Ett bra pass och en timme som passerade förbi illa kvikt.
Resten av dagen spenderades i soffan i personalrummet. Med gänget som jobbar där har man aldrig tråkigt. Aldrig. Tur alla är lika störda. När kvällen började komma, så dök Christina upp och vi promenderad bort till Andra Lång. Näst sista dagen där ... lite motigt, men det hela kommer bli grymt i slutet.
 
Idag är det back to work igen... Klockan ringer omänskligt tidigt och det är helinventering pågång. Whiiihooo, eller nja, kanske inte. Nu biter vi ihop och kör på!

Monday

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1458434_10152089523771341_1487730747_n.jpg

December 1st

 

RSS 2.0