250 reps.

 
Vid 12 idag drog dagens crossfitpass igång.
Det blev en WOD bestående av:
50 Box Jumps.
50 Push Press.
50 Deadlift.
50 Burpees.
20 Tuck Jump.
30 Pull Ups.
Summan blev alltså: 250 Reps.
Det var jobbigt, svettigt och tungt men fruktansvärt roligt. Efteråt åkte jag raka vägen till Liseberg för ännu en arbetsdag på CK.

Crossfit och Tacos

Att ta foto ur fiskperspektiv måste vara det mest ocharmiga som finns...
 
 
 
Igår spenderades ytterliggare en heldag på CK. Tröttheten var inte att leka med när passet var slut och vi äntligen fick gå hem - raka vägen mot gymmet alltså för veckans första Crossfitpass. Ett bra pass med mycket teknik och sedan en 10 minuters AMRAP bestående av 6 Over head Squats, 8 Burpees och 10 Deadlift. Kommman över 8 varv på dessa 10 minutrarna så fick man fortsätta i 15 minuter. Den enda som lyckades med detta var en av coacherna. Ovan (↑) ser ni resultatet av 15 minuters tuff WOD för honom. Det enda han fick ut efter passet var "Air... I need Air". Men det är lite av charmen. Jag fick nöja mig med 6 varv + 6 OV Squats och 2 Burpees. Men jag var ganska trött efteråt ändå - men väldigt fylld av endorfiner!
 
Efter passet bar det av hemåt för kvällen skulle spenderas med två av mina favoriter. Det stod Tacos, drinkar och film på schemat - precis som i 90 % av fallen. Jag var inte dåligt trött efter de senaste dagarna på CK, men det var en helt underbar kväll. Tänk vad vänner kan göra mycket.
 
Idag är det en ny dag. Crossfit står på schemat vid lunch och sedan raka vägen till CK för årets första stängning. Inte världens roligaste valborg - men det är bara att acceptera. Vad ska ni hitta på idag?

#Work #Food #IceCream #Friends

 
 
 
En heldag på CK tillsammans med alla underbara kollegor. En hel del oklarheter - men det rullade ändå på hela dagen. När klockan äntligen blev 18 så tog jag mig en promenad genom parken innan jag åkte hem till Lucie. Där väntade en underbart god middag och dessert tillsammans med finfina vänner. En riktigt bra kväll. Nu väntar sängen för imorgon väntar ännu en väldigt lång dag.

You can always do the best of things

Igår gjorde jag dag 1 av 7 innan det blir en dag ledig. Premiär på Liseberg - vilket i sin tur betyder att det är vad vi ska sitta med idag. En lång dag fram till 18 ikväll (som sedan fortsätter med middag tillsammans med finfina vänner)... Efter en ganska oklar dag igår utan några riktigt konkreta uppgifter så åket jag till Kasern för att testa veckans Yofit-program. Gjorde ett tappert försök till att springa men fick bryta redan efter någon minut. Istället mötte jag upp Emma och Christina och åkte ut till Carro för lördagens knytmiddag. Där skålades det i drinkar och vin och sedan dukades värsta buffen upp med pajer, sallader, rödbetor med getost, bröd och annat gott. Sedan lyxades vi till det med Kladdkaka och Gaisha-grädde till efterrätt. En riktigt fin kväll med underbara Fysiken-kollegor!
 
Nu är det kaffe!
Och ett tappert försök att få bort huvudvärken... och sedan bär det av mot Liseberg!
 

Premiär

 
 
Godmorgon Lördag.
Jag försökte utan framgång att ignorera väckaklockan så länge som möjligt, men tillslut var det bara att inse att det var dags att gå upp. Idag öppnar Liseberg och sommarsäsongen dra officiellt igång vilket såklart innebär en hel del arbete kommande månader.
Ikväll har jag en helkväll planerad med tjejerna, så det blir nog en bra avslutning på lördagen trots allt.

Crossfit 4.26

 
 
Dagens Crossfitpass inleddes klockan 8.00 på Gibraltagatan. En liten härlig grupp var vi som hade kommit upp i lagom tid och dagens hatobjekt blev definitivt att hoppa hopprep. Kunde man inte göra double unders så fick man dubblera antalat hopp vilket gjorde att innan timmen var över så hade vi hoppat 900 gånger. Jotack, det var jobbigt och armaran var riktigt vackra efteråt efter alla snärtar med repen. På teknikträningen övade vi på Kipping Pull Ups. Jag är inte riktigt där ännu, men det går sakta men säkert framåt. Dock saknar jag fortfarande en del styrka för att kunna göra dom korrekt. Men övning ger färdighet!
 

Just do it

 
 
Konstigt att saker man planerar kvällen innan (eller för den delen - veckan innan), alltid känns som en grymt dum ide när klockan väl ringer. Men nu är det bara att göra det. Först; Kaffe och Frukost! Sen; Crossfit! Senare; Träffa mormor!
TREVLIG FREDAG!

Today's Crossfitclass - just girls


Crossfit 4.25

 
 
Torsdag och ledig betyder Lunch-Crossfit med Christina!
45 minuter tillsammans med ett härlgt gäng och ännu en gång (andra gången denna veckan) blev jag grundlurad av vad som stod på tavlan. Eftersom det bara var 45 minuter körde vi ingen styrkedel utan istället inledde vi med Foam Rolling. Skjuttsingen vad ont det gör och inte blev det bättre av att jag har träningsvärk i benen sedan tidigare i veckan. Men efteråt är det ganska skönt (nåja, skönare iallafall).
Sedan körde vi Tabata Air Squats. 8 runder. Så många squats som möjligt i 20 sekunder. Sedan 10 sekunders vila. Lägsta siffran räknades vilket för min del blev 14 stycken. Höll mellan 15-16 de första 6 runderna men sedan blev det tungt och träningsvärken som redan fanns gjorde sig kraftigt påminnd!
Sist var det dags för dagens WOD. Shuttahejta vad det var jobbigt. Betydligt jobbigare än vad det ser ut att vara. Där blev man grundlurad igen! Men kul var det.
 
4 runder
500 m Rodd
30 American KBS (12 kg)
8 Pull ups

Slut-tiden blev 19:11 min. Precis som vanligt fastnade jag på Pull ups men det gick iallafall bättre än vanligt och dessutom gick jag ner i bandstorlek så det blev tyngre. Efteråt var man härligt matt i kroppen och ikväll kör vi 75 minuters Yoga för att sträcka ut musklerna och förhoppningsvis minska träningsvärken till imorgon.

Cozy Morning

 
Godmorgon!
Mysig morgonstund med solen som tittar in genom balkongdörren, kaffe i sängen och Lyxfällan på tv. Jag klagar inte. En morgon precis i min stil! Hur startar ni er torsdag?

Ett bättre val

 
 
 
 
Dagen blev inte helt som planerat - men den blev väldigt bra ändå. Den avslutades väldigt trevligt med Indisk mat (vad annars?) tillsammans med vännerna istället för sen träning. Jag klagar inte, gårdagens Crossfitpass känns i benen och kroppen var trött! Imorgon är dock planen att köra Lunch-crossfit med Christina.

Breakfast

Godmorgon!
Här har vi varit produktiva denna morgon. Springer upp och ner i tvättstugan och har redan varit och handlat. Nu är det frukost i väntan på att sängkläderna ska bli torra och sedan blir det städning innan jag beger mig till gymmet. Träning, planering och ett par timmar i receptionen står på schemat. Helt enkelt ser det ut att bli en bra dag!
 
Dagens frukost: Ägg med keso/kesella. LowCarbmacka med Skinka, keso och rödberor och kaffe.

Spinning och Crossfit 4.21

Trött kan vara en underdrift om man tänker på denna dagen. Efter en heldag inne på CK ville jag minst av allt  sticka och träna även om jag visste att jag behövde det som mest just då för att släppa alla tankar och allt från dagen. Inledde med 60 minuters spinning med grymt tunga ben (en gissning är att gårdagen satts sina spår). Maxpulsen blev 89% men annars låg jag mestadels i nedre delen av 80%. Benen var helt enkelt tunga även om passet var väldigt bra.
 
Jag var redo att gå hem sen, men planerna ändrades och det blev 1,5 h väntan och sedan ett Crossfitpass som på tavlan inte verkade speciellt jobbigt - men skenet bedrar. De var ett ritkigt bra pass med tydlig och bra teknikträning. Sedan var det dags för dagens WOD som var en killer. 21 minuter var riktigt länge att hålla på och det enda som jag lyckades med varje gång var Kettlebells OH. Det gjorde ju att det blev väääldigt lite vila. Det kändes dessutom att man var seg och trött i huvudet och kroppen. Men känslan efteråt är så skön. Jag är mer än glad att jag trots allt gick. Nu ska jag bara landa lite och sedan väntar sängen!
 

CROSSFIT

 

Middag och WOD

 
 
 
1. Förfrukost alldeles för tidigt i morse.
2. Middag bestående av Torsk, Shiratakinudlar med stekt svamp och tomatröra, sallad och kesella.
3. Dagens Wod. Körde på väldigt lätt och kände på kroppen efter alla skador.
 

Godmorgon!

 
 
Måndag. Ny vecka. Nya möjligheter. Alldeles för tidig morgon. Dags för en heldag på CK! Jag är tröttare än tröttast och hade helst stannat kvar i sängen dock. KVeckan är fullproppad med jobb, kickoff, gängetkvällar, terapikväll, tjejkväll, födelsedagsmiddagar, besök av mormor, träning och massa jobb. Jag ska nog kunna hålla mig sysselsatt helt enkelt.

The Problem With The World


Frukost 4.21

 
Godmorgon söndag. Eller god förmiddag. Det är söndag va? Lite oklart här.
Inleder denna dagen med äggpannkakisar och väldigt mycket kaffe till frukost på balkongen. Strålande sol och blå himmel. Helt underbart! Det är dagar som denna som jag älskar att ha balkong (förutom precis när jag vaknar och det är 500 grader på den innan jag får bort glasen...). Igår stod jobb på schemat hela dagen och kvällen bestod av öl, middag, bowling och utgång. En riktigt bra kväll (och bowlingen gick fruktansvärt bra i början. Vad hände där? Jag som inte ens kan bowla. Katching på den).
Hur startar ni er dag?

En dag som går enligt planerna (???)

 
En messed up fot som inte riktigt är med på noterna. En messed up axel (som iofs knappt känns nu när smärtan i foten tar över). Två knän som bråkar till och från. Dessutom sol, blå himmel och värme och jag sitter instängd på jobb. Denna dagen går enligt planerna.. eller inte. Dock har jag hunnit med en glass i solen innan jag började jobba vilket inte ska underskattas. Ikväll blir det middag och öl med vännerna. Definitivt en bra kväll iallafall. Vad gör ni idag?

14 km pain

 
 
Förmodligen den mest smärtsamma, tråkiga och frustrerande rundan någonsin. Emma och jag tänkte springa ute -  men vädret var inget vidare så vi bestämde oss för att ta löpbanden istället. När vi sitter på vagnen spricker det upp, blir klarblå himmel och varmt. Big Fail 1. Vi inledde med 1 km gång, sedan 10 km löpning, 1 km PW m. luting, 1,5 km löpning och sist 0,5 km PW m lutning. Det var varm och svettigt på gymmet. Big fail 2. Benen var stumma, vaderna som stockar och hälsenan gjorde ont. Big Fail 3. Sprang hela tiden och tänkte "Fyfan vad jag hatar löpning". Big Fail 4. Men 14 km lyckades jag samla ihop. Väldigt nöjd efteråt... Sedan blev det ett par timmars jobb på Kaserntorget vilket var riktigt trevligt, storhandling och sedan en lugn stund innan sängen kallar. Imorgon har jag en lång dag framför mig!
 

Life is so damn short

Life is so damn short. For fuck sake, just do what makes you happy.
 
 
 
 
Fredag. Nyvaken med nybryggt kaffe i handen. En skål gröt och äggpannkaka med kesella. Dagens planer är att städa lite lätt. Sedan förhoppningsvis en löptur med Emma, om mina vader kan tänka sig att sammarbete vill säga. Lite lätt stel i dom idag märkte jag (Notis; Lär dig stretcha för fan). Planen är att ta broarna idag, men vädret är inte helt 100 så vi får se vad som händer. Jag är nöjd sålänge det inte regnar och det inte är för kallt. Om sen solen vill titta fram är det klarta tt det är ännu bättre. Sedan blir det stängning på Kaserntorget. Helt enkelt en bra dag. Hoppas jag...

Träning och mat

 
 
Efter ett par härliga träningspass under dagen och en promenad i solen (den lilla stunden den faktiskt var framme) avslutade jag torsdagskvällen med 75 minuters Yoga och sedan Indisk mat och fruktsallad till dessert tillsammans med finfina vänner. Helt enkelt en bra torsdag ♥

Finfin torsdag 4.18

 
 
 
Godmorgon regniga torsdag!
Inte sovit speciellt bra inatt, men har ändå vaknat på kanonhumör. Jag har en finfin dag framför mig fylld av massa träning (en härlig kombination mellan styrka, avslappning/stretch/rörlighet och cardio) och ikväll blir det middag tillsammans med fina vänner. Idag satsar vi på Indiskt! Om regnet nu bara kunde passera och solen titta framm så hade det varit ännu bättre!

21.1 km

 

Jovisst kom jag iväg till gymmet tillsist. Utan en aning om vad jag skulle köra och ganska bitter. Emma bestämde och det blev löpning. Det var riktigt tråkigt och segt, väldigt lite folk i gymmet så det fanns inget att titta på och tv-apparaterna ser man inte ifrån löpbanden... Men jag hade Jillian Michaels Podcast i lurarna (jag får bara lyssna på den när jag springer) vilket gjorde att jag ändå kunde pressa mig till att springa eftersom jag tycker den är väldigt intressant (och med tanke på hur mycket jag har sprungit på senaste så har jag ju en väldig massa podcast's att ta igen).

I tankarna ville jag 15 km. Då kunde jag ändå känna mig nöjd trots att det inte blev crossfit. Men när jag gick upp på bandet var benen stela och jag hade känningar i knäna.

.... 5 km sattes som första mål.

.... Sedan 60 minuter.

.... Började inse att 15 km skulle funka öven om jag var så fruktansvärt uttråkad.

Men med vilja kommer man långt. Jag fortsatte lägga fokuset på podcasten och ville bara att det skulle visa 15 km på displayen så jag kunde få avsluta. När jag närmade mig 15 km så ser jag hur Emma, nere ifrån receptionen signalerar att hon är påväg upp... Då kan jag ju inte sluta. Jag börjar istället fokusera på klockan. Vid 99 minuter borde bandet stanna så då får det vara nog (det gör det inte ifall ni vill veta...). Gino kom upp och stod och småpratade, Emma började springa och senare hakade även Gino på. Då kunde jag ju inte sluta. Även om delar av mig väldigt gärna ville det (samtidgt som jag hade blivit sjukt sur om jag slutade så nära mållinjen). Slutsumman blev att med hjälp av finfina vänner avverkades 21.1 km på 2h och 3 minuter. Hade det inte varit för att jag egentligen hade bestämt mig för en lugn jogg i början så hade jag nog kunnat komma under 2h. Men det får bli nästa gång. Årets första runda (runda och runda... tur) på över 2 mil avverkades äntligen.


Where the magic happens

comfortzone

 

 

Bästa kvällen med Emma igår. Jag körde ett sent Yogapass och väntade sedan kvar till stängning innan vi åkte hem till mig och åt surdegsbaguetter, drack te och pratade in på småtimmarna. Idag vaknade jag upp till strålande sol och vårvärme, underbart. Eftermiddagen och kvällen spenderas på Liseberg för intro och informationsmöte/utbildning och innan dess är förhoppningen lite träning. Dock var planen för dagen Crossfit uppe på Gibraltargatan, men jag har lovat (typ iallafall) att avstå från det denna veckan ut - för att se om axlen blir bättre. Känns inte helt okej eftersom jag äntligen började komma in i det. Småbitter. Förövrigt är jag i groteskt behov av klippning och slingning av håret. Känner för att lätta upp det mörka lite inför sommaren, eftersom det annars lär bli ett evighetsarbete att behålla den mörka färgen när solen är framme och dessutom behöver det verkliugen fräschas upp. Nästa lön kanske... Vad ska ni hitta på idag?


City


Boston Marathon

Fyfan... Jag läste lite lätt om explosionen i Bosten redan i gårkväll, men insåg nog inte riktigt hur det egentligen var (som vanligt då asså). Men så fruktansvärt hemskt. Jag har spenderat morgonen (nåja, morgon kan man inte kalla det - men förmiddagen) med att kolla filmsnuttar och läsa om det och jag är väldigt mållös. Det enda jag kommer fram till är att det är helt jävla (ursäkta) stört. Däremot så följer jag inför varje stor tävling bloggen "Snabba Fötter" som sprang Marathonet och även hans fru Sara som är med. I detta fallet var han dock redan i mål när explosionen skedde, men jag gissar att det kommer komma uppdateringar om deras upplevelse kommande tid och jag kommer hålla mig uppdaterad där. Förövrigt var jag själv och kollade på NYC-Marathon 2011 och även om jag inte stod vid mållinjen utan snarare ett av de absolut minst populära områdena uppe i Harlem så var det periodvis fruktansvärt mycket folk längs med vägen . Jag kan bara tänka mig hur mycket folk som står och tittar vid målgången då.
 
Edit: Miranda skriver väldigt bra om detta också..
 
 
Bilder från NYC-Marathon 2011
 
 

...


Monday

15 restaurants open on a Monday
http://quotesaday.com/wp-content/uploads/2012/11/quotes-of-the-day-10.jpg
 
 
 
 
 
Godmorgon!
Vaknat upp med en sjuhelevtes träningsvärk i nacken (jag gissar på att det är sandsäckarna som vi sprang med igår som bidragit till det) och allmän stelhet och värk i kroppen. Som det kan gå... Men med tanke på gårdagen är det värt det! Fick mig en väldig massa timmars sömn iallafall. Ny dag. Ny vecka. Nya tag. Nya planer. Jobb. Vänner. Träning. Crossfit. Vin. Bowling. Middagar. En trevlig och fullspäckad vecka framför mig helt enkelt.
Vad har ni för planer för veckan då?

Straff-Burpees

 
 
Det finns få saker här i livet som ger så mycket skadeglädje som att se någon av sina crossfitcoachers göra straff-burpees efter man själv tvingats ta sig igenom en sjuhelvetes WOD. Det är lycka det!

Invigning av Crossfitboxen på Gibraltargatan

Idag invigde vi den nya Crossfitboxen på Gibraltargatan. Teknikträning, styrka och lite allmän föreläsning startade söndagen innan vi sedan drog igång med dagens WOD. Det var en grupp-wod (vi körde tre och tre) som till stora delar utfördes utomhus i leran. Vi startade med boxjumps och pull ups för att sedan springa en bestämd sträcka med sandbags på 10 & 20 kg. Kasta dom över en bar 5 ggr var, hoppa över baren 3 ggr var, springa samma sträcka tillbaka och göra 30 (alltså 10 var) power cleans. Detta gånger 4 varv och sedan avsluta med pull ups. Så jävla jobbigt. Löpning med sandbags dödade en eftersom det var en massa backar, men jävlar vad roligt det var (och jag fick skrika av mig en väldig massa!)
Nu är jag sluuuut och lerig!


Fartfylld träningsdag framför mig 4.14

 
 
Hade en grym gårdagskväll med gänget. Det lagades hamburgare och åts i massor och sedan avrundade vi med en massa godis och Rom&Cola framför American Pie. Definitivt en bra kväll. Inte lika kul när klockan ringde i morse halv 8. Men efter att ha diskat undan det mesta kan jag nu avnjuta en kopp kaffe (eller två, tre?) innan frukost.
 
Klockan 10 idag ska jag nämligen infinna mig på Gibraltargatan tillsammans med ett gäng andra Crossfitare för att inviga den nya boxen där uppe. Ryktet går att det blir en hel del teknikträning... Men vem vet? Imorgon kommer nämligen vanliga klasser upp på schemat även där borta.
Efteråt är det raka vägen mot Kaserntorget för SundayCamp tillsammans med en grupp riktigt härliga människor. Mitt favoritsätt att spendera söndagen på utan tvekan!
Vad gör ni idag?

#Crossfit #Löpning #BodyBalance

'
 
Crossfit stod på schemat denna lördag.
Vi inledde med teknikträning med pinne och sedan styrkedel innan vi gick på dagens WOD som var en gruppvariant om 3 personer.
Innom gruppen delade vi upp vem som skulle göra vad och hur många repetioner. Vi splittade rakt av så alla gjorde lika mycket på istortsätt alla övningar.
 
Vi inledde med FRAN.
21-15-9 av Thrusters och pullups. (Här splittade vi alltså 7-5-3)
Sedan gick vi vidare på GRACE cilket var 30 Clean and Jerks (körde med kettlebells då tekniken inte riktigt sitter ännu och här splittade vi 10-20).
Nästa steg var KAREN vilket innebar 150 Wallballs sammanlagt (som splittades i omgångar om 10) och slutligen HELEN som innebar 400 m Row/Run, 21 American KBS, 12 Pull Ups * tre varv.
Slutsumman blev 22.55 min. Riktigt roligt!
 
Stannade sedan kvar på gymmet och körde 30 minuters löpning med Lucie efter hennes PT-timme och  avslutade med att plugga BodyBalance60 tillsammans med Gino innan jag mötte upp Amanda för en kaffe hemma hos mig. Nu väntar jag på gänget för även ikväll blir det middagshäng hos mig.
Jag gillar denna lördagen!

Vad gör ni idag?

Just do it - I did it

 
 
 
Dagen började med möte och ett avslut på Nordic Wellness. Sedan åkte jag vidare till Kaserntorget och spenderade nästan en timme med att öva in den nya BodyBalance releasen innan jag mötte upp Emma på löpbanden och avverkade 2 + 5 km löpning (pratpause efter två km). Någon timme senare blev det 45 minuters spinning, men ett väldigt dåligt pass. Eller ja, passet är bra, men inte jag. Att springa innan spinning är kanske ingen hitt, men ibland blir det fel i planeringen (okej, jag hade ingen plan).  Nu har jag just kastat i mig lite mat och inväntar Emma & Gino som ska titta förbi på middag senare ikväll. Bra fredag detta!
Tränar ni något idag?

Crossfit

 
Smidigt... Eller kanske inte.
Men det SKA gå.

Crossfit - Dagens Wod

Idag var det äntligen dag för Crossfit igen. Det var alldeles för längesedan nu. Samma vanliga ångest innan, men ett sms från Christina och det var bokat och klart. Så mycket enklare när man får sällskap.

Vi startade med uppvärmning - rörlighet samt lätta American KBS i 21-15-9.
Sedan gick vi över till Styrkan som inleders med lite uppvärmning i push press och sedan 5 rundor som bestod av:
2 push press
2 explosive push ups (bröst i golvet och snabbt upp)
2 c2b (cheest to bar, alternativt så långt man kunde komma upp)

Dagens WOD var "Chipper".
Två rundor av:
50 sit ups
50 KBS (american) (12 kg)
15 Goblet Squats
50 K2E
10 push ups

Det var en riktigt rolig WOD, men nu är mina händer totalförstörda. Tiden blev 17.46 min och det var Knee to Elbow som hela gruppen fastnade på och som sinkade tiden. Men övning ger färdighet. Märker en stor förändring eftersom jag tragglar dessa med Marcus var eviga vecka.

Nu blir det snabblunch och städning innan jag ska in till Kasern en tur till. Ikväll är det Tacos med bästa Emma & Christina så helt enkelt en bra torsdag. 

It lights up my day 4.10

 
 
Min onsdagsmorgomn startade med att solen sakta tittade in mellan persienspringorna. Morgonkaffe kokades och intas nu på balkongen i mina nya koppar som fick följa med hem igår. Jag älskar att det är vår ♥

Lägenheten 4.9

 
 
Jag älskar att fixa och trixa i lägenheten... Kvällen har jag spenderat med att utöka min tavelvägg men nya Quotes. Nu behöver fler ramar inhandlas och jag väntar på en Ikeatur (och kanske en lön?) och definitivt en ny soffa... Under dagen inhandlades nya ljushållare och ljus - helt klart bästa sättet att göra lägenheten sådär extra mysig ♥

Shoppingdag 4.9

 
 
Fin solig dag i Göteborg (även om solen började gå i moln kring eftermiddagen). Efter lite fix hemma på förmiddagen, mathanling och balkonghäng åkte vi in till stan för inredningsshopping och inspiration, lunch, promenad i vackra Haga och fika med kaffe och kladdigaste kladdkakan ögat någonsin skådat. Vi lyckades hinna med en hel del innan Emma hoppade på tåget hem till Malmö igen. Underbar dag ♥ Jag behövde detta! Jag ställer in Yogaplanerna för idag och spenderar istället kvällen med fix och trix i lägenheten. Guld värt!
 
 

Balkongpremiär 4.9

 
 
Balkonghäng med bästa Emma.
Vi startade dagen med storhandling och sedan balkongstädning. Awesome. Nu blir det en runda i stan i solen!

Skååååne-besök


I väntan på spårvagnen.... Ett fordon kommer inrullande på hållplatsen.

Emma: "Ohh, dom har fått nya spårvagnar"
Jag: "Eh nej, det är en buss"

Det är underbart att ha min pärla på besök!


"You can either run from it or learn from it"


Monday 4.8

 
 
Godmorgon!
Så var det måndag igen. Jag ska bege mig mot Liseberg för jobb mellan 10-18.30 och sedan vidare till Fysiken. Men ikväll kommer Emma på besök! Det ska bli riktigt riktigt trevligt - precis som vanligt! Vi har inte sets sedan nyår så det är verkligen på tiden nu! Jag har en vädligt fullbokad vecka framför mig innehållande bara roliga saker. Taggad till tusen!
Vad ska ni göra idag?

När du står i affären ...


Milen på 53 minuter

Jag höll på att aldrig komma iväg till gymmet i morse. Jag dividerade länge länge om jag skulle eller inte skulle ta mig dit och klockan tickade på. När jag väl tog beslutet (trots allt: har man satt klockan på alarm OCH dessutom gått upp tidigt - en söndag, så får man också bita i det sura äpplet) så hade jag en timme att vara på gymmet - sedan var jag tvungen att hoppa in i duschen för att hinna till Liseberg i tid för dagens arbetspass. Om jag han? Ja nu sitter jag på vagnen och börjar snart jobba.
Om träningspasset gick bra? Ja, det kan man väl säga. Jag ångrar inte mig en sekund. Satte stort grymt personbästa på milen. 53 minuter.. Jag som brukar (ja, när jag väl springer ... vilket ju inte är så ofta) ligga kring timmen. Stor förbättring alltså! Jag är grymt grymt nöjd! Bästa starten på söndagen...!


Högskoleprov och Burgare 4.6

 
 
Så var vårens högskoleprov avklarat och jag kan bara vara sådär ruskigt tacksam för det. 6 månader till nästa! Var det någon av er som skrev det? Jag har så svårt att sitta och koncentrera mig så intensivt i ett klassrum en hel dag. Det sprätter i hela kroppen och huvudvärken kommer som ett brev på posten. Jag är så inte redo för att börja plugga ännu har jag insett!
 
Efteråt mötte jag iallafall upp Emma på Avenyn och vi gick till Hard Rock Cafe, drack vin och åt burgare. Så välförtjänt! Tröttheten kom som ett brev på posten, så det blir nog en tidig kväll! Imorgon är jag tillbaka på Liseberg igen!

Nike Free Run

 
Jag använder mina träningsskor en hel del. Eller "en hel del" är kanske en underdrift. Jag använder dom sjukt mycket och bor väl praktiskt taget i mina löparskor eftersom jag använder dom både till träning (allt från löpning, spinning, cardio, styrka, crossfit...and so on) och till jobb. Inte riktigt bra. Igår inhandlades därför ett par Nike Free Run som jag tänkte använda som kompliment. Ingen sko jag tror jag skulle kunna springa längre sträckor i (eftersom jag har problemknän), men till styrka, Crossfit (framförallt) och spinning kommer dom att fundera väldigt bra. Otroligt lätta och sköna.

Högskoleprovet 4.6

 
 
Lördagen den 6 April ... uppe alldeles för tidigt, speciellt för en lördag. Det är dags för högskoleprov. Jag är fruktansvärt otaggad, har sjuk ångest och redo för det värsta. Jag hatar att göra saker som jag vet kommer gå åt skogen. Men jag försöker intala mig att detta är en "testomgång" och så får jag satsa på hösten. Om övertygelsen går bra? Nej, inte precis.... Efteråt blir det burgare och vin med Emma. Det kommer vi vara så värda!

Spinning 4.5

 
 
 
Jag tänker inte förneka att jag var sjukt opeppad på dagens Cykelpass (eller sättare sagt: någon träning överhuvudtaget) men jag behövde komma ut från lägenheten och fredagsspinningen är alltid kanon så jag tog mig i kragen och begav mig till Kaserntorget. Där lyckades jag dra med mig min underbara kollega Christina in i cykelsalen (vilket gjorde det mycket lättare att inte banga i sista sekund) och även Sara hängde på efter sitt pass. Det var helt enkelt bara att köra. Om jag är glad att jag gick? JA! Vilket kanonpass jag fick till. Det kändes så bra (för en gångs skull... hej träningssvacka!) och pulsen sammarbetade under cyklingen. Riktigt bra avslut på fredagen. Efteråt blev det kvalitetstid med Emma och nu är det ensamkväll som står på schemat - vilket behövs eftersom jag inte haft det sedan väldigt väldigt väldigt långt tillbaka. Den senaste tiden har det varit kvällsjobb, middagar, sena träningar, Stockholmsresa och en massa annat kul. Så därför är det skönt att ha denna kvällen för mig själv.
Stod någon träning på schemat för er denna fredag?

#Nike #Adidas

 
 
I mitt liv går det åt väldigt mycket (och då är det stor betoning på VÄLDIGT mycket) träningskläder. Igår rååååkade jag och Lucie bara ramla in på Stadium ett par minuter innan stängning och där det var "tag tre, betala för två". Jag fick bl.a. med mig dessa träningslinnen hem. Bra för garderoben - väldigt mycket mindre bra för plånboken.

Friday


Tacos

Tacos!
Promenad hem efter en grym kväll med underbara vänner!
 
 
En heldag på CK. Trött. Jag är inte van vid kontorsarbete och det känns i kroppen redan. En shoppingtur på Stadium (dom har tag 3 - betala för 2 på allt ... och okej, jag behövde shoppa bort mitt bittra humör) och sedan en torsdagskväll med tacomiddag, väldigt mycket skratt och fruktsallad med vaniljkesella till efterrätt. En lång dag och nu är jag redo för sängen 100 %.

Lunch


Liseberg 4.4

 
 
 
Godmorgon Torsdag ♥
Min gårdag var lång! Heldag på CK och sedan till Kaserntorget för att möta upp vännerna. Redan då var jag helt slut och med huvudvärk från helvetet - men vi var alla lika energilösa, så vi beställde med oss Indisk mat (så slapp vi tänka på det) och landade hemma hos mig lite innan 21. Efter vi ätit blev det filmen "The Neverending Story" samtidigt som vi låg utslagna efter dagen. Det är skönt när man inte behöver vara på topp för att kunna ses.
 
Innan sex ringde klockan även idag (dödare än igår kan jag ju meddela) och jag ska försöka vakna till liv med lite kaffe innan jag packar väskorna och beger mig mot dag 2 på Liseberg. Heldag på CK och ikväll blir det Ginos Yogapass på Kaserntorget tillsammans med Lucie innan vi åker hem och har Tacokväll. Bra torsdag detta!
Vad gör ni idag?

Årets första Liseberg's dag 4.3

 
 
Godmorgon!
När klockan ringer strax innan sex kan jag ju erkänna att jag inte är piggast i världen.  Speciellt eftersom klockan dessutom lyckades bli rejält mycket innan jag kom hem efter Yogan igår och sedan väl kom isäng. Men allt går. Dessutom börjar det ju ljusna väldigt tidigt vilket gör det lite lättare. Jag startar upp dagen med nybryggt kaffe och frukost och sedan beger jag mig mot Liseberg. Idag är årets första arbetsdag på CK och ikväll är det en runda till gymmet för TRX och sedan Gängetkväll med middag och film som står på schemat. Kan (Kommer) bara bli en bra (men lång) dag! Vad ska ni göra idag?

Yoga 4.2

 
Tisdagskväll vilket betyder att det är dags att ta sig in till Kaserntorget för 75 minuters kvällsyoga. Perfekt avslutning på dagen! Det brukar vara fokus på handstående på tisdagskvällarna - så jag gissar att det är samma upplägg idag. Bara att köra. Tillslut ska det väl gå!

8 km

 
Idag kunde jag äntligen bocka av årets löptur utomhus. Underbart!
Det är verkligen dags att komma igång med löpningen inför Göteborgsvarvet den 18 Maj nu. Bara 47 dagar kvar... 8 km i vårsolen blev det iallafall. Lite känningar i knänaundertiden och nu är vaderna riktigt stela - men det var riktigt härligt (iallafall efteråt). Det kan bara bli bättre nu!
 
Resten av denna dag kommer att spenderas på Kasentorget. Jobbar hela passet så slutar inte förren 20.15 ikväll, men det är ganska härligt ändå. Emma kommer in under eftermiddagen och håller mig sällskap i ett par timmar! Bästa!

1 April


RSS 2.0