Perfection.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fucking Perfect
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make yourself proud 9.30

 
 
❤ ❤ ❤
 
 
Jag har börjat skriva på detta så många gånger, men det har aldrig kommit ut rätt i text i jämförelse med hur jag verkligen känner .... Nu har jag bestämt mig för att ge upp tanken på att försöka få den perfekta formuleringen, för den går inte att få. Det kommer aldrig låta lika bra nerskrivit som det är i verklighetern. Jag är så otroligt nöjd med livet just nu. Det är en så fantastiskt-underbar känsla. Visst skulle jag vilja ha ett lite säkrare jobb som underlättade ekonomin lite - men det är bara att fortsätta leta, annars känner jag mig så nöjd med tillvaron i dagsläget vilket jag inte gjort på väldigt längre (någonsin?!). Inte såhär iallafall. Det har nog aldrig hänt. Jag har underbara människor i mitt liv (även om de är utspridda i Sverige och världen) som jag älskar och litar på till 100 %. Jag trivs så otroligt bra med de personer som jag har riktigt nära och jag vet att de alltid finns där och att vi kan prata om allt. Skratta om allt. Bitcha om allt - seriöst eller oseriöst. Jag har fullt med energi i vardagen, en massa tid för mina vänner. Min träning - vilket är vad jag älskar - går frammåt och jag är lika lycklig efter varje pass. Jag har energi att köra som jag vill köra. Inget som stoppar mig. Jag märker en ständig utveckling i rätt riktning. Jag är mycket säkrare som person. Jag vet vad jag vill. Den ganska blyga och osäkra tjej som en gång fanns är som bortblåst. Jag är inte längre rädd för att misslyckas - att testa på saker - utan istället vet jag att det värsta som kan hända är att det skiter sig. Jag är betydligt mer spontan, det finns inget som stoppar mig längre. Jag vet vad mina prioriteringar är, jag vet vad jag ska lägga energi på. Jag vet vad jag ska värdesätta och vad jag ska släppa. Livet blir aldrig helt perfekt - men tänk vad tråkigt det hade varit. Om allt-alltid-gick vägen. Vad skulle vi då lära oss igenom? Hur skulle vi utecklas? Hur skulle vi veta vad vi värdesätter? Livet har alltid hinder, motgångar och dagar då kuddens grå överdrag är det enda man vill se. Så kommer det alltid att vara. Vissa dagar är tunga som bly och andra lätta som en fjäder i höstvindens blåst. Men när man kan känna glädjen inför alla de resterande dagarna - När man vet vad man har - När det finns folk där för en - När det positiva överväger det negativa - När man har saker att se fram emot. Då vet man att allt är värt det och att man är på rätt väg mot slutdestinationen.

21 km 9.29

 
 
Fråga mig inte vad som hände, men tydligen hade jag väldigt mycket energi, mycket tankar att bearbeta och bra uppladdning i bagaget. 21 km - ett halvmarathon - lyckades jag prestera denna lördagskväll. Mycket mycket nöjd. Tanken på att fortsätta var inte heller något som kändes omöjligt (förutom att jag hade behövt haft mer saker att tänka på - alternativt bytt ut musiken mot en Jillian Michaels Podcast). Detta bådar gott för framtiden. Vad tränar ni idag?
 
 
 
SUMMAN AV PASSET
Medelpuls: 154 bpm
Maxpuls: 172 bpm
Distans: 21 km
Tid: 2 h 3 min 38 sek

LIFE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Life’s what you make it.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nailpolish 9.29

Taken with Instagram
Morgonshopping med @lisafrit ✌ (Taken with Instagram)
 
 
 
Igår stack jag på morgonshopping med Lisa i "Femman". 7-10 hade dom 20 % på allt... Jag kom ut tomhänt (shopping kan inte riktigt prioriteras nu) och sedan spenderade jag resterande av dagen i soffan. Slappaste dagen ever. Men det behövdes nog. En lååång natts sömn (minns inte sist det blev så många timmar, och då skulle jag dessutom kunnat fortsätta nu när klockan var efter 10 - men där drog jag gränsen, imorgon är det ju jobb igen) så nu startar jag lördagen med några koppar kaffe i soffan.
Vad gör ni denna lördag?
 
 
- I övrigt blir jag alltid lika exalterad när jag ser Biggest Loser i tv-tablån, detta trots att jag sett alla avsnitt redan. Sen kommer besvikelsen när jag inser att det är den brittiska variationen - snacka om att förstöra ett bra program.

Fredagsspinning 9.28

Bright and early tomorrow 👌✌ (Taken with Instagram)
 
Fredags-spinning, morgonspinning - lika underbart som vanligt trots att det känns omöjligt när klockan ringer innan sex. Idag så tog det dock längre tid för kroppen att komma igång. Så är det vissa dagar och slutsatsen av passet var en bra medelpuls ialafall - trots attt det ett tag kändes omöjligt ett tag i början. Det gäller att inte ge upp även om benen känns som trästubbar. Jag var t.o.m påväg att acceptera att detta skulle bli ett skitpass, men så släppte det och pulsen började stiga... Vilken energikick! Det är så härligt när man känner en utveckling i träningen, man vet vad man klarar, vad man borde klara och vilka förutsättningar man har vid varje pass. Bra start på fredagen! Vad tränar ni idag?
 
 
 
SUMMA
Medelpuls: 146 bpm (144 med stretch inräknat)
Maxpuls: 171 bpm

No Excuses 9.28

Yeah, just do it. Don’t make this pink girl any madder.
Quote suggested by sycamorethrone
 
Nu: Spinning...
Senare: Frukostshopping med Lisa i femman.
Bra start på fredagen..... Jag ska bara komma över tröttheten!
Godmorgon.

Magic Mike

 
 
Manlig strippor i filmen Magic Mike fick förgylla min torsdagskväll!
Känns helt ok...

5:an

Lång, seg dag och trött huvud/kropp (?) - men det gick visst iallafall!  (Taken with Instagram)
 
 
Tydligen går allt, bara man vill och vågar! Lyckades tillslut ta mig upp ur sängen, fick fnatt och stack till gymmet. Skulle köra lite lätt tänkte jag; men kampen som ger sig - det gick visst bättre än jag trodde och jag hade visst mer energi än vad jag inbillade mig. Tankens kraft alltså. 5 km a 24.44 minueter. Bra - mycket bra. Allt under 25 minuter är numera kanon har jag bestämt så dagens löpning känns mycket bra. Vad tränar ni idag?

Tired 9.27

 

 

 

Oj, idag kom verkligheten ifatt mig.
Så fruktansvärt trött. Ändå somnade jag efter 01 inatt och vaknade innan 8. Sedan dess har jag istortsätt inte rört mig mer än mellan sängen och kylskåpet. Jag är så fruktansvärt sömnig och slut. Många arbetsdagar på rad (inte fulla dagar dock - men att arbeta 3-4 timmar två veckor i streck + några heldagar med 6-10h pass därinblandat med) utan att vara ledig blir jobbigt i längden det med. Speciellt när man ska försöka kombinera det med träning och vänner också. Sömnen har väl inte heller varit prio ett under denna tid och fler gånger än vad jag kan räkna på en hand har jag snittat bra mindre än 5 h sömntid. Så idag kom smällen. Men jag ska sakta men säkert försöka ta tag i dagen nu, och ikväll ska jag på en välförtjänt bio-visning med en vän. Jag kommer nog att komma ifatt mig själv idag med.


Sometimes

 
 

Celsius - Citron/Lime

Tried a new tast before my spin class this morning  (Taken with Instagram)
Lemon/lime … #celsius #caffeine #koffeinkick ✌ (Taken with Instagram)
 
Idag testade jag på en ny Celsiusmak i samband med spinningen för att få en härlig koffeinkick! Citron/Lime - kolsyrad såklart. God, mycket god - även om Apelsin fortfarande leder (vilket är udda eftersom jag hatar Apelsin). Jag och min kärlek för energidrycker och koffein ❤

Spin Class 9.26

Let’s do this again! (Taken with Instagram)
 
Igårkväll var jag seg, trött, väldigt trött och den sista tiden på jobb gick trögt. Efter jobb blev det inte mycket vettigt gjort utan jag gjorde proteinkladdkaka och hängde på skype hela kvällen innan jag 23.30 släckte lampan för kvällen och somnade. Bra avslut på en bra dag. 
 
Idag ringde klockan 5.45 och då var det bara att hoppa upp ur min varma goa säng och bege sig ut i höstkylan för att ta sig till Sportlife Domkyrkan där jag 06.45 var anmäld till ännu ett spinningpass. Tyvärr inte det bästa passet. Musiken krånglade, micen för instruktören strulade (hon var nog dessutom ny och väldigt ung - så inget illa mot henne alls, hon gjorde så gott hon kunde under förutsättningarna. Men även om delar av upplägget inte fungerade så var tanken väldigt god - men sådant lär man sig). Dessutom satt killen framför mig och hostade hela tiden. Avbröt intervall efter intervall och tog breaks när han ville och allmänt sket i upplägget. Visst ska man få anpassa sig efter sin egen förmåga, men han tränar mycket spinning (jag har sett honom flertalet gånger förr) och att förstöra för andra är bara respektlöst tycker jag. Att sen dessutom komma och träna med värsta hostan är också bara trams när man är i en sådan "smittosam" miljö som gym faktisklt är. Även om han kanske ansåg att han var frisk nu - om han varit värre förut - så var vi ändå ca 20 personer till i en trång spinningsal och att ha någon som verkligen grovhostar var och varannan minut är väldigt frustrerande. ; nu har jag fått gnälla av mig lite - det var allt som behövdes. Tack. Nu släpper vi/jag det. Efter passet kom iallafall känslan av otrolig nöjdhet och glädje. Träningsglädje. Endorfiner. Lycka. Kärlek. Gud vad jag älskar träningen.
 
Lång varm dusch fick det bli när jag kom hem, god frukost och dessutom haffade jag en tvätt-tid om en timme vilket verkligen var välbehövligt. 16.45 börjar jag jobba och efter det så ska jag möta upp en kompis på gymmet och köra slut på honom. Förutsättningarna för dagen är mycket goda!
Tränar ni idag? Vad isåfall?
 
Summan av passet
Medelpuls: 143 bpm (140 med stretch)
Maxpuls: 173 bpm

CHANGE


Early SpinClass 9.25

06,30 inledde jag dagen med en spinningklass ❤✌👍 (Taken with Instagram)
Nöjd efter pass 1 för dagen. Söker fortfarande Frivillig träningspolare för ett pass 19,30 på fysiken. (Taken with Instagram)
 
 
 
Igår hade jag en riktigt seg dag. Jag var trött, mådde inte helt bra, var hungrig hela tiden, smååt hela dagen och var ändå fullständigt energilös. Ingen kul dag alls faktiskt. Kom i säng kring 02.00 inatt men efter en sådan dag bestämde jag mig för att göra allt för att denna dagen skulle bli så bra som möjligt.
 
Trots att klockan var mycket innan jag släckte, så sattes telefonens alarm på 05.45. 45 minuter efter att alarmet rinngde (även om jag länge övervägde att skippa det och sova vidare) så befann jag mig i Spinningsalen på Backaplan - redo att köra skiten ur mig. Min morgon har med andra ord varit på topp. Ett toppenpass, storhandling, dusch och nu frukost och mycket kaffe och de är bara tidig förmiddag. Kan det blir bättre? Efter varje morgonpass jag går på, så inser jag hur mycket jag älskar det - även om det igår var en sådan dag då träning var det sista jag ville ägna mig åt, någonsin igen. Tränar ni idag? Och vad isåfall?
 

Emma Igelström på "Efter 10" idag!
10.00 på TV 4.
Se det. I will. Definitivt.
 
SUMMA
Medelpuls: 146 bpm (141 med stretch inräknat)
Maxpuls: 172 bpm

Motivation


Speed 9.23

 
Ångest botar man med träning.
Har man lite tid får man springa snabbt. Energin var på topp och jag hade kunnat fotsätta bra mycket längre, men den tiden fanns inte. Tyvärr. 8,38 km lyckades jag avverka denna gråa söndagsförmiddag. Nästa steg är jobb.
 
SUMMA
Medelpuls: 150 bpm
Maxpuls: 181 bpm
Distans: 8.38 km
 
Hastigheten kändes bra - energin - orken - kraften den fanns där. Om jag kan fixa att hålla den under halvmaran så klarar jag mitt mål gott och väl. Vad tränar ni idag?

I'm only 9.23

 
 
Godmorgon (inte!)
Idag är dagen jag har fasat för under två veckors tid. Varje ben i kroppen skricker att jag så inte vill, men det är bara att bita ihop. Jag börjar 13 och slutar ca 22.30. Sömntimmarna inatt kan räknas på 1 hand → slutsats; jag är trött! Bra söndag detta? Vad ska ni hitta på?

Saturday 9.22

Fikabreak med @galenkatt  (Taken with Instagram)
 
Jobb och sedan fika med Sara. Bra lördag. Trots att dagen började med att hela systemet låg nere när jag kom och att dagens tidningsbudbärare nog haft lite för bråttom när han/hon lämnade dagens skörd. Redo för en riktigt härlig lördagskvällen nu.
 
- Just de: jag är visst brunett igen.

DESTROY

Taken with Instagram

Work 9.21

Pink sky - bright and early (Taken with Instagram)
 
Himmlen var härligt rosa imorse när jag traskade till träningen innan klockan slagit 07.00. Idag gick jag från att vara ledig  och ha en slappdag inplanerad - till att jobba få 4 timmars jobb, för att sedan få 6 timmar och slutligen landa på 7 timmar i receptionen.
- Det blir verkligen aldrig som man tror. Ni hittar mig på gymmet hela eftermiddagen och kvällen!

Just Do It 9.21

 
 
 
 
 

06.00 ringde klockan första gången... Efter 25 minuters snoozande var det bara att hoppa i träningskläderna och bege sig ut i höstkylan. 07.00 satt jag på cyklen och intalade mig själv att jag var redo för dagens spinningklass. 45 minuter senare var jag fylld av endorfiner, trött i kroppen och otroligt nöjd. 173 bpm som maxpuls är bra för mig när det gäller morgonträning + enbart cykling. Pulsen brukar inte vilja stiga så högt om jag inte kör löpning. Stannade en stund i gymmet efteråt och sedan blev det mathandling på hemvägen. Nu är klockan 09.30 men jag hade både hunnit träna, handla och tagit en lång varm dusch och nu sitter jag med frukosten och en stooor kaffekopp. Tänkte slänga mig i sängen en stund igen med min bok och bara njuta av förmiddagstimmarna innan jag beger mig till jobb. Egentligen var jag ledig idag med - men det blir sällan som man tänkt och nu hoppar jag in och kör stägningspasset istället. Blir nog en bra dag! Vad tränar ni idag?
 
SUMMAN AV DAGENS PASS
Medelpuls: 140 bpm (143 bpm utan stretching inräknat)
Maxpuls: 173 bpm
 
 

Smile


Thursday 9.20

Taken with Instagram
 
 
Sol ute. Ledig dag. Lite lite sömn dock. Mindre träningsvärk i benen. Kaffe. Chill med brudarna ikväll.
- Blir nog en bra dag!

Do it


Inspiration

 
 

When I create 9.19

 
Sometimes you just have to wait and the answer will come - in one way or another.
- Inte det lättaste för en otålig själ.
 
 
Onsdag enligt kalendern. Fredag för mig. "Lill lördag" enligt vissa. Några timmar på gymmet ska arbetas av ikväll - sedan går jag på "helg" innan min arbetsvecka fortsätter lördag och söndag. Sover oroligt - så har varit uppe sedan sju. Sippat på kaffet, smsat med NYC-flickorna och ätit frukost. Levande ljus i lägenheten och ösregn utanför fönstret. Precis som alla andra mornar. Jag antar att jag får acceptera att hösten är här?

Never Give Up


21.00


No One Regrets a Workout 9.18

Så var det dags igen. 
Pass 1: 10 km 👍 (Taken with Instagram)
 
Jodå, visst blev det löpning idag också - trots träningsvärken. Allt går bara man vill. Jillians Podcast i lurarna och jag var som i en annan värld. I Like that. Dusch, lunch och sen till gymmet för ett par timmars jobb. Bra tisdag. Vad tränar ni idag?
 
SUMMA
Medelpuls: 136 bpm (pulsklockan strulade de första 10 minuterna och fick inte riktigt kontakt -  så denna siffra stämmer inte)
Maxpuls: 171 bpm
Distans: 9.6 km

Rome


Idag vaknade man upp till regn. Med träningsvärk i framsidan av låren. Och med svårigheter att gå. En bra belöning efter löpningen de senaste dagarna! Men med en lugn morgon, levande ljus och ett par koppar kaffe så ska man nog vakna till liv även denna tisdagsmorgon.
Godmorgon!
Xx
 
- Update: Ganska gött när det bara 10 minuter senare är sol och blå himmel. Vad hände där liksom?

...

Taken with Instagram

Milen 9.17

Pass ETT: 1 mils löpning - check! (Taken with Instagram)
 
Som start på den nya veckan (även om det känns som om min vecka började i lördags om man ser till hur jag jobbar och har tränat) så begav jag mig ut på en löptur här i Göteborg även denna dag. Jag bestämde mig för att förnya runda/runderna jag brukar springa och sprang därför till områden jag aldrig varit i tidigare. Lite nervös blev jag när jag kände kraftig träningsvärk i framsidan av låren (från föregående dagar då såklart) och jag inte hade en blekaste aning om var jag befann mig eller hur långt jag hade kvar. Men det gick vägen. En mil knåpade jag ihop och det ger en summa på 3 mil på 3 dagar. Awesome! Vad tränar ni idag?
 
SUMMA
Medelpuls: 155 bpm
Maxpuls: 192 bpm
Distans: 10.01 km
 
 

When in Rome
Okej, nu ska jag snart sluta bombadera er med Rom-bilder. Men jag fick liksom upp ögonen för bildbehandling igen, så det är så jag spenderar mina mornar. Det passar bra när man vaknar tidigt. Då kan man koka en (flera) kopp(ar) kaffe, kolla lite serier (har ni inte sett Baby Daddy så gör det!) och sedan övergå till foto-arbeten. Ja, jag är ganska nöjd med min morgon kan jag erkänna!
 

Och så var det måndag igen och en ny vecka. Dags att ta tag i livet igen efter att ha gått i semesterfeeling senaste två veckorna. Ikväll väntar ett par timmars jobb på gymmet. Det känns som om de var evigheter sedan sist. Resterande av veckan bjuder på en del korta jobbpass, massa roligheter med vännerna, träning och sist men inte minst avslutar vi söndagen med ångest-stängarpasset på gymmet. Förövrigt har jag shoppingsug så in i bomben. Det är alltså projekt "hålla-sig-ifrån-stan-och-alla-andra-ställen-med-affärer" som gäller närmsta tid. Suck!
Vad gör ni i veckan?

Söndagskilometrar 9.16

 
Trots osamarbetsvilliga ben lyckades jag avverka 11km denna söndag. 
Tacka vet jag autopiloten - del 2. (Taken with Instagram)
 
 
 
Man har fruktansvärd tur när regnet inte kommer förren man satt foten innanför lägenhetsdörren efter en löptur. Då är man glad att man inte drog ut på det ytterliggare. Det blev somsagt en löptur idag med. Suget efter löpningen är otroligt starkt just nu, men benen vill fortfarande inte riktigt sammarbeta. Ifall man kan "glömma" hur man springer - så är det vad mina ben har gjort. En konstig känsla som inte går att förklara. Men med en vilja av stål och en autopilot att koppla in klarar man allt. 11 km blev det denna söndag. Mycket nöjd!
Vad tränar ni idag?
 
SUMMA
Medelpuls: 150 bpm (det tog en stund innan pulsklockan fick kontakt)
Maxpuls: 175 bpm
Distans: 11.03 km
 

One year

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/305344_10150311080511566_627336565_8260930_1984771109_n.jpg
 
 
 
 
New York 2011-2012
 
 
Nu blev det visst ännu en bildbomb, men igår (15 september) så var det ju faktiskt ett år sedan jag flyttade till New York. Jag skulle kunna samla ihop hur mycket bilder som helst från mina månader där, men istället så har jag nöjt mig med en till två bilder från varje månad. En liten sammanfattning från en fantastisk period ♥ 

RomeTidig söndagsmorgon med kaffe, levande ljus och Simple Plan. Bra start! Spenderade lördagskvällen med Lisa & Carro eftersom vi hade en massa catching up to do. Underbara liv!
Nu ska jag snart sluta trakassera er med Rom-bilder.
Jag lovar!
Snaaaart....

Back to running 9.15

Semester + matförgiftning gör inte precis under för konditionen. Tacka vet jag autopiloten för dessa smärtsamma 9 km.  (Taken with Instagram)
↑ Jag missade att ta med mig mina träningsskor ner till Rom
(okej, det var väl kanske tur med tanke på doften dom har).
Men att promenera runt timme efter timme i Converse går inte vägen för mina benhinnor och min rygg. Det var dock inte bara jag som hade detta dilemmat, så vi startade dag ett med att plöja igenom Addidas, Nike, Foot Locker och alla andra sportbutiker vi kunde hitta längs Rom's gator. Behöver jag säga att jag var i heaven?! Jag fick hålla i plånboken för att inte köpa upp varje träningsplagg jag hittade! Tillslut kom vi alla tre ut med nya träningsskor. Mina kommer från Nike och har en något rundad sula, bra dämpning och är väldigt lätta vilket ger en härlig känsla när man går och springer. Dock får man nog ett något annorlunda löpsteg med dem (nu har jag bara sprungit med dom en gång så jag ska kolla närmre på detta), förmodligen beror det på den rundade sulan.
(Nej, dom är såklart inte rundade i stil med easytone-skorna ← som man verkligen inte ska springa i! Men i jämförelse med vanliga löparskor är där en skillnad)
 
 
 
 
Semesterresa + matförgiftning gör inte precis under för konditionen. Det fick jag smaka på idag. Efter tre dagars sängliggande var kroppen stel, gjorde ont lite varstanns och benen var tunga. Men huvudet var piggt och och i övrigt var energin där - så en löptur var det som gällde. En ganska trög sådan. Det blir lätt så när man springer med betongklumpar till ben. Men det är det man har autopiloten till. 9 km avverkades i höstsolen (jag har svårt att acceptera att det är höst, det är ju nästan bättre väder än i sommras ju!) och nu känns det riktigt bra! Jag började försiktigt idag, kändes som ett smart drag efter 9 träningsfria dagar.
 
SUMMA
Medelpuls: 148 bpm
Maxpuls: 174 bpm
Distans: 9.04 km
 
Idag går Stockholm halvmara av staplen. Lycka till alla som ska springa. Jag önskar självklart att jag med skulle göra det, samtidigt som jag är tacksam för att jag missade anmälan med tanke på att jag blev sjuk. Tur i oturen med andra ord!
 

VatikanenOkej, att vakna 7.20 en lördagsmorgon är kanske inte min dröm, men när man gick och la sig klockan 20.00 igårkväll (kul fredagskväll!) när man dessutom inte har rört sig mer än mellan sängen och kylskåpet under hela dagen och egentligen bara sovit, så kan man kanske inte förvänta sig att man ska sova speciellt länge på lördagsmorgonen. Idag har jag iallafall (hittills) vaknat med ny energi. Fått mitt första kaffe på - hmm, väldigt många dagar och känner mig betydligt piggare i kroppen och huvudet. Tack för den, för jag höll på att gå bananas här hemma! Istället har jag spenderat morgontimmarna med att fixa lite foto från dagen då vi bestämde oss för att gå och besöka Vatikanen.
 
Det är tur att jag reste med personer som har något kulturellt intresse, för annars hade jag kommit hem efter en vecka och inte sett ett skit. Nu "tvingades" jag istället med på både det ena och det andra. Vatikanen var kanske inte ett av mina topp-10 moments då jag fick ångest-panikattack när vi var påväg upp. Hysteriskt skratt kombinerades med storgråtande, skakande och allmän panik. Inte något jag hade förväntat mig. När alla rädslor möttes (klastrofobi!, höjdrädsla, mycket folk som trängdes på smala utrymmen i kombination med fruktansvärd värme, köer som inte rörde sig (smala, smala, smala trappor!), inget plats att ta vägen) ja, allt blev för mycket. Det går inte att beskriva... men om man bortser från denna attack så var det häftigt. Den italienska pizzan som vi åt på ett litet lokalt hak efter att gått alla miljoner trappsteg upp och ner var nog bland det bästa jag har ätit på länge!

Magsjuk 9.14

Åkte på magsjuka eller matförgiftning när jag kom hem i onsdags.. igår var jag istortsätt bra. Idag mår jag fint, men jag har NOL, NOL, NOLL energi. Har inte rest mig ut sängen på hela dagen. Sovit fram och tillbaka. Är hungrig som en varg (varit alla tre dagar i och för sig) men har ändå noll energi. Jag går bananas. FInns det något värre än att vara sängliggandes fast man mår bra? Känner mig stel i kroppen efter att bara har legat ner eller suttit i soffan i flera dagar... Detta suger! Iställer så roar jag mig med att titta på flygbiljetter. Lite glädje iallafall.
 

Rome


Taken with InstagramTaken with InstagramTaken with InstagramTaken with InstagramTaken with InstagramTaken with Instagram
 
 
 
 
 
 
 

Rome
 
Under veckan så har vi har ätit pizza, ätit pizza, ätit donkan, svept espresso och druckit öl. Flyttat runt mellan hostel innan vi tillslut fick tillträde till lägenheten. Sovit fyra stycken i en alldeles för liten säng. Varit och tittat på alla turistsaker, besökt lokal marknad, festat, chillat, hittat bra lokala öl-häng, ramlat in på bästa fyllekäksstället och i allmänhet bara haft det bra. Dessutom har jag lyckats få panikångestattack uppe i Vatekanen, ätit nybakade crossianter direkt från bageriet klockan 6 på morgonen, besökt Ikea och spenderat en hel dag på akuten på ett av Rom's sjukhus.


Roma

 

 
Rom var fantastiskt. Vilken resa!
 
 

Italy 9.12

Taken with Instagram
 
 
Hemma efter en helt fantastisk vecka i Rom. Dock magsjuk alt. matförgiftad och mår fruktansvärt. Hej sängen!

Empire State


Rom 9.5

Känns ju helt ok!  (Taken with Instagram)
 
Well, I can live with this....

Happy Moments 9.5

 
 
 
 
 
När klockan ringde 5.45 imorse så tänkte jag nog alla möjliga svordomar jag kunde komma på ang. hur dum jag var som bokat in spinning vid denna tiden. Men jag tog mig motvilligt upp och begav mig till Domkyrkan för 45 minuters spinning. Bästa starten på morgonen, även om det var fruktansvärt tungt, benen var stumma från gårdagen och tröttheten inte var att leka med (kom isäng försent som vanligt).
Medelpuls: 143 bpm
Maxpuls: 162 bpm
Får väl ändå anses okej med tanke på förutsättningarna och det faktum att jag har otroligt svårt att få en bra pulshäjare när jag bara cyklar. Vad tränar ni idag?
 
 
Dagens andra glädje är att Jillian Michaels återvänder till Biggest Loser. Typ bästa som kan hända! Fast denna gången så ska hon jobba med överviktiga tonåringar. Hemskt - JA, men detta kommer vara mycket intressantare än när hon arbetade med vuxna. Detta kommer blir så bra! (ja det krävs inte mycket för att jag ska bli lycklig) dessutom är det ju inom det området jag är intresserad av att arbeta.
 
Tredje glädjen vet ni ju redan... Just det, Rom om några timmar! Men först Biggest Loser på tv.. Gött.
Se ya!
xoxo

Kvällslöpning 9.4Eftersom det inte blev spinning i morse så fick det bli löpning istället. Jag avslutade denna tisdagskväll med 8 km i kvällsluften. Helt underbart! Skulle kunnat fortsätta i en hel evighet kändes det som, vilket såklart är en riktigt bra känsla.
 
Medelpuls: eftersom pulsbandet inte kom igång direkt är det svårt att säga men kring 150 bpm
Maxpuls: 190 bpm
Distans: 8,11 km
 
Blev det någon träning för er idag?
 
  
 
I övrigt hade jag väldigt stora planer för dagen... det var mycket som skulle göras, men lyckades jag hinna med det? Nej, för jag fastnade i långa skype-samtal. När ska jag lära mig att inte planera för mycket på en och samma dag? Hur som, jag gör ett nytt försök på spinning imorgonbitti och ett par timmar senare sitter jag på flyget till italien. Väldigt nöjd med den tanken.

Make up your mind 9.4

 
 
 
 
Min plan var spinning 6.45 imorse... det hände inte kan jag meddela. Fungerar inte riktigt när man är vaken till efter ett. Eller det hade kunnat funka, var inte farligt trött när klockan ringde, men när jag gick upp så var det alldeles för kallt och trist väder ute så jag gick tillbaka och sov någon timme till. Nu kan jag iallafall starta dagen med kaffekoppen, långfrukost och Spotify. Satsar på Spinning imorgon istället, kan behövas innan jag ska sitta still på planet i 100 år! (inte riktigt, men med tanke på hur mycket jag hatar att flyga kan det vara smart att trötta ut sig lite)
 
Idag har jag ungefär 1 miljon saker att fixa. Städa, tvätta, träna, packa, växla pengar, sa jag packa och städa?... Det är mycket som ska hinnas med för imorgon åker jag till Italien! NÖJD!

11.14 km

Efter en lång härlig förmiddag snörade jag på mig löparskorna och begav mig ut på en runda i skogen. 11.14 km senare anlände jag hem med aningen tunga ben. Det är betydliget jobbigare att springa på mixade underlag/skogsväg med mycket backar än vad det är att springa på asfalt. Nöjd med turen iallafall.
Medelpuls: 147 bpm
Maxpuls: 195 bpm
Distans. 11.14 km
Annars har dagen spenderats åt arbete. Vilket ös det var på jobb, helt galen. Men nu är jag ledig till onsdag i nästa vecka... Ganska välförtjänt efter att ha arbetat 8 dagar i sträck! 
 

16.00


12.00

Mood swings?

Wait 9.3

 

Drömt mardrömmar hela natten kring gårdagens stängning och allt som blivit fel. Jag hoppas verkligen att inget av det var sant. Startar upp denna dagen med kaffe, frukost och tv slapp (jupp, BL börjar snart - bästa morgonstunden!). Ikväll blir det jobb igen, men bara 3.5 timmar och sedan har jag semester. På onsdag åker jag!


Dagens Bar 9.2

 
Det är farligt att jobba på ett gym med massa goda barer som ligger framför en. Men när sockersuget slår på finns det alltid hjälp nära. BlueBerry-Vanilia Breakfirst Bar
Nu har jag dessutom avklarat första stängningen ensam. Känns bra!

Motivation


Sunday 9.2

 
 
Klocka som ringde 07.30. Snoozade i en timme → resultatet av detta blev omplanering gällande morgontimmarna. Regn. Min bråkande mage fortsätter. Långfrukost och kaffe. 11.30 blir det spinning och sedan raka vägen till jobb för ett stägningspass (själv!). Håll tummarna!
(Alternativt kan ni ju komma och besöka Fysiken och hålla mig sällskap!)

View 9.1
Amusement Park 9.1

Taken with Instagram

08.48

http://cdn.stureplan.se/blogs/hibbs/uploads/2012/06/tumblr_m5p0hnperB1r46fnpo1_500.png
 
 
Lördagsmorgon. Uppe tidigt och snart är det dags att åka till jobb för ett par timmars Öppet Hus. Kan nog bli bra!

RSS 2.0