Step one - Step two.

Step one ....
 
Step two ...
 
 
 
. . . .  Vakt inne i kyrkan kommer bittert fram och talar om att man inte får sitta på golvet
. . . .  Responsen han fick; "Jag föll"
 
 
Regler är till för att brytas. Tydligen fick man inte ta bilder eller använda mobilteleforner heller (tillsammans med ungeför ett hundra andra regler).

Rome


A week in Rome 10.29

Heeej,
Hemma från Italien igen sedan någon timme tillbaka efter en helt fantastisk men aningen udda vecka... All elektricitet i lägenheten stängdes av i torsdags så sedan dess har vi varit utan el, värme och varmvatten (don't even ask - landlord problems). Stora årliga hemmafester, utgångar, konserter, shopping, god mat och bara allmänt strosande är precis vad jag har ägnat min vecka åt. Kan inte vara annat än nöjd! (Jo, förståss om vi hade haft el och varmvatten ... tur att gasspis fanns och att man kan liva upp en lägenhet med levande ljus).
 
Hem kom jag även med ett svullet knä då jag föll i trappan i Vatikanen igårkväll och sedan gjorde en liknande vurpa i trapphuset här hemma (det var halt) så jag har nog fått till en stukning i handleden med. Men jag orkar inte ens klaga. Klant är mitt mellan-namn. Tur att det äsregnar ute och är världens tråkigaste väder ute så jag med gott samvete kan stanna i lägenheten idag med levande ljus och en film och inte behöver gå utanför dörren!
 
 
 
Some pic from the week...
 
Bounty-ice cream and cake
Ätit Bountyglass (överprisad - men det var free wifi så det var acceptabelt)
Förmodligen den bästa Cappucino jag druckit!  (at White Longe | Restaurant | Club)
Stark kandidat denna med! I’m obsessed! ✌❤
Cappucino har överkonsumerats .. förmodligen smakat de bästa kaffet jag någonsin gjort i mitt liv.
Roma
Promenerat i den vackra staden.
Roma
Förundrats över folkmassan kring Fontana Di Trevi
 
 
Spanska trappan …
Spanska trappan … #rome #roma #rom #italy #italien #vacation
Suttit vid Spanska trappan och tittat på folk, läst bok och haft random konversationer med främmande människor.
 

Italien 10.22

Bättre än i sverige iallafall!
 
Bye Bye Sweden... Nu har jag mig en veckas semester i Italien.
 
 
Jag var helt död när jag kom hem från jobb igår, så jag fick inte mycket vettigt gjort. Därför sköts packningen och allt annat upp till idag istället. Jag vet inte ens vad jag ska packa... 23 grader säger inte mig så mycket... HAHA. Inte lätt när man bara har handbagage heller och inte får packa vätskor eller något sådant. Anyway, det löser väl sig. Hur fel kan det bli? Kommer jag bara ihåg pengar/kort, pass, telefon och biljett så löser sig resten förmodligen ganska smärtfritt. Hoppas jag. Ha en trevlig måndag. Ska kasta i mig lite frukost och kaffe (vem vet när jag får kaffe nästa gång liksom??), packa klart, städa undan och bege mig till centralen och flybussen. Förhoppningsvis hinner jag in om Forex med eftersom dom lyckades matcha alla sin öppetider med mina arbetstider denna helg. Blööh. I'm Going to Rome ... !

CHASE YOUR DREAMS 10.21

 
 
 
 
God söndagsmorgon!
Ny dag... kom jag isäng så tidigt som jag önskat tidigt igår? (jag menar, tänkte tanken första gånge vid 21.00) Nej nej nej. Sedan kunde jag inte somna när jag väl kom isäng heller. Nåväl... Idag väntar jobb hela dagen. Har egentligen 100 saker att ta tag i och ärenden att fixa, men de har inte öppnat innan jag åker till jobb och det är stängt när jag slutar. Bra där! Får upp tidigt som f*n imorgon och försöka lösa det... I övrigt en ganska seg dag framför mig fylld av många arbetstimmar, måste packa, städa och fixa... Jag lär nog få denna dagen att passera. 

Slutkörd 10.20

Waaaaaaaaadap
 
 
 
Idag har jag verkligen inte mått bra. Var kom detta ifrån liksom?! Skönt att det var en kort arbetsdag med lite att göra. Jag gissar på att det blir sängen tidigt ikväll - några extra sömntimmar skadar ju inte. Inte riktigt läge att bli sjuk nu... Känner mig helt slutkörd i kroppen (???) Whats up with that?! Imorgon är det sista arbetsdagen sedan drar jag till värmen en vecka. Reboot!

I may not be perfect


When We Stand Togehter 10.20

Think I need to get back on track …
 
 
Spelar sönder Nickelback ❤ Det är bra saker det. Morgonstund med kaffe och gröt, planerad spinning på Backaplan klockan 11.00 och sedan stägning på gymmet. Eventuella planer för ikväll men de måste jag nog fundera mer på annars kan jag ju alltid ta tag i resväskorna. Bra lördag iallafall. Vad gör ni idag?

Lund

Time to go back to Gothenburg ❤ (at Lund Centralstation)
 
 
 
Lunds Centralstation,
Torsdagen den 18/10 klockan 09.10.

Friday 10.19

This just felt right.
Reference
 
 
 
Try to do things you usually dont do, step out of your comfort zoon and in the end you will feel like a new person...
 
9-10 h sömn, behövdes. Känner mig som en ny människa - med en lägehet i samma kaos som när jag gick och la mig och med sammma tråkiga gråa väder som igår dock. Ikväll när stora delar av Sverige tar helg, så står det jobb på schemat, precis som hela helgen för mig. Men sen är det resa som gäller och efter det börjar November månad som är full av Stockholmsbesök. Det känns kul detta! Vad gör ni denna dag

Beans 10.18

#coffee #beans #love ❤
 
 
Min Dag
Tillbaka i Göteborg. Möttes av regn. Lämnade Skåne med sol. Trötthet pga utebliven sömn inatt. Personalmöte. Jobb imorgon lite spontant sådär. God mat. Proppmätt. Sova. Godnatt.
 

SATS Entre

Älska SATS Entre ❤ (Taken with Instagram at SATS)
 
 
Igår hade jag möjligheten att vara tillbaka på en av favoriterna, där jag började träna 2008 - SATS Entré vid Värnhem i Malmö. Lycka♥ Älskar SATS här nere ... Västra Hamnen och Entré är bland de bästa gym jag någonsin varit på. Älskar dessutom att jag kan sysselsätta mig med att kolla på trafiken i korsningen → Nej, jag är verkligen inte svårroad. Inledd med löpning ute och körde sedan ett otroligt grymt överkroppspass. Det känns i kroppen idag och det kändes igårkväll. Jag var och är sådär skönt trött och avslappnad i hela kroppen.
 

I övrigt så sitter jag nu på tåget tillbaka till Göteborg (förhoppningsvis... med SJ vet man ju aldrig). Personalmöte på gymmet ikväll som är obligatoriskt så tyvärr får jag åka hem en dag tidigare än tänk. Men jag har haft det så bra så här så här i Skåne dessa dagar så jag ska inte klaga alls. 
 
 
 
 
 
Tidsinställt.

Different.

True ✌

Kl: 19:20

 
 
 
Slö och lugn förmiddag, Sjukt grymma träningspass, bästa skoköpet och sedan tacos och rödvin hemma med mamma och bror. Lagom trött nu, men grymt nöjd med dagen ♥ (träningen uppdateras senare) Nu ska jag slänga med i soffan med datorn på magen och kolla "Halv åtta hos mig".

5 days 10.17

Taken with Instagram
 
Räknar ner... Snart ska jag till värmen (nåja, varmare än i Sverige iallafall!)
Fast först måste jag hem till Göteborg igen efter denna Skåneturen - vilket sker imorgon. Jag ska jobba två dagar och ha ett Personalmöte. En ledig dag med en fullspäckad kväll, men sedan är det semester igen ... Denna höst är ganska go. Men om en månad (kanske lite mer... start = oklar!) blir det andra bullar.

Vin på Victors

 
 
Godmorgon
Vilken helt fantastisk kväll jag hade igår. Mötte upp Emma på Victors, Lilla Torg i Malmö och drack vin i mängder, skrattade för hela resturangen (och de närliggande) och hade en väldigt awesome tid - som vanlig. Vi har inte sets sedan hon besökte mig i NYC i November förra året (jag har inte precis varit hemma mycket och den bruden är busy... att matcha våra schema är inte det lättaste kan jag lova. Att vi fick ihop det igår är vi nog lika chockade över!) Det var iallafall längesedan jag skrattade så mycket. En sista tur på uteserveringarna lyckades vi också få till. En riktig kanonkväll med bästa helt enkelt!

Fly Fly ... Fly Far Away

 
NYC 2011-2012
ROM 2012
NICE 2010
BAD HOFGASTEIN 2010
NYC 2010
NYC 2009
USA 2008
BRYSSEL 2008
BUDAPEST 2008
GRAN CANARIA 2007
 
 
 
Om jag älskar att resa?
Oh ja... Det finns ingen gång då jag mår så bra som då. Ovan är ett litet urval på resor de senaste 5 åren. Lite har jag allt fått uppleva!

Tuesday 10.16

These past few weeks I’ve been more sorry than sore. :C
 
 
Gårdagens Biceps-Tricepspass känns skönt i kroppen idag. LOVE IT ♥ Ingen träningsvärk direkt, men det känns ändå. Bra återhämtning igår, en god natts sömn och jag är redo för denna tisdagen som inleds med kaffe, Spotify och frukost (och en jävlans allergi... Jag går bananas, seriöst). Sämre kan man ha det.

Sportlife Malmö City 10.15

Today’s positivity post is brought to you by my own need for positivity brought to me by my shitty day. 
 
 
Jovars, visst kom jag iväg till gymmet idag - men tid tog det. Spenderade morgontimmarna med att ansöka till universitetet och söka jobb, sedan uträttade jag ärenden och när klockan var 15 befann jag mig äntligen på Sportlife Malmö City. Avverkade 5 km löpning á 25 minuter med tunga ben (spinningen igår som gör inverkan tro?) och sedan ett rejält biceps-tricepspass (med lite andra övningar som instickare) i SuperSet för att göra det så effektivt som möjligt. Mycket nöjd. Vad tränar ni idag?
 
DAGENS PASS
Bicepscurls SS Situps
Tricepspulldowns med rep SS Bicepscurls i Cable
Tricepspuschdowns i maskin SS Latsdrag
Bicepscurls i Cable SS Flyers
Rodd SS Tricepspulldowns med rep
Situps SS armhävningar
Sido-crunches
 
*SS = Superset

Happy Monday 10.15

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Countdown 10.14

 
Taken with InstagramTaken with InstagramTaken with Instagram
 
 
 
Det går bra nu.
 
 

Just.Do.It 10.14

 
 
75 minuters spinning stod på schemat idag... Jag håller det vid det. Passet var så dåligt. Förlåt, men 75 minuter är ändå ganska mycket. Varför sätter man in en äldre man (övre 60) som är lätt överviktig och som obviously inte orkar passet. För precis så var det. Han cyklade nog inte mer än sammanlagt 30 minuter själv. Avbröt låtar när det "räckte", gav ingen vägledning gällande puls, inga instruktioner om hur vi skulle cykla - om vi skulle stå sitta, cykla snabbt eller tungt - inget. Han gjorde precis allt det som man inte ska göra. Passet var riktigt riktigt dåligt och det är inte ofta jag tycker det. Tacka vet jag självdiciplinen. Hade det inte varit för att jag lyckades testa mig själv och få upp en väldigt bra maxpuls och medelpuls hade jag varit fly förbannad. Nu är jag mest stolt över att jag lyckades. Lite besviken - men ändå stolt. Vad tränar ni idag?
 
SUMMA
Medelpuls: 162 bpm (160 inkl. stretch)
Maxpuls: 180 bpm
 

LIVE AND LEARN


WHAT DOESN'T KILL YOU 10.14

 
 
Godmorgon,
Söndag...fortfarande hemma i skåne. Igår blev det en flrmiddag i Malmö, Macarons-tillverkning, matlagning (oxfilé, ugnsbakad potatis, stekt lök och svamp, sallad och rödvinssås → Hur gott?), en massa rödvin, kvällspromenad (när rastlösheten satte in) och sedan slappande innan sängen kallade. Summan på en bra dag!
 
Efter en god natts sömn inleder vi söndagen med kaffekoppen och nyhetsmorgon (nä, jag tittar helt ärligt inte så mycket). Kring lunchtid blir det spinning-pass, eftermiddagen ska spenderas med en vän och kvällen ägnas åt matlagning och familjetid. Look's like a good day to me! Vad har ni för er idag?

Macarons 10.13

 
 
Eftermiddagssysselsättning ifrom av Macarons-tillverkning. Lättare sagt än gjort... Har ni testat? Jordgubbs-, Nutella- och Smörkrämsfyllning blev det denna omgången. Kommer sitta fint tillsammans med några glas rött vin ikväll. 

Lilla Kafferosteriet 10.13

Kafferosteriet i Malmö (Taken with Instagram)
 
 
 
Ett par timmar i Malmö med shopping och det obligatoriska kaffet på Lilla Kafferosteriet. Bästa kaffet i Malmö! Dessutom charmigaste cafeet med mysigaste inredningen. Det är en allt bra lördag det. Nu blir det Macarons tillverkning tillsammans med pappa. Wish us good luck.

10.13

 
 
Vaknade upp i panik utan att veta var jag var ... ett par långa sekunder senare insåg jag att jag var i Skåne. Nu blir det kaffe så jag kan få lite liv i mig själv. Godlördagsmorgon!

Travel 10.12

 
Förhoppningsvis sitter jag nu på tåget till Skåne ... eller sitter gör jag garanterat, men förhoppningsvis rullar tåget också. Med SJ kan man aldrig vara säker. Det finns dock ännu en sak (förutom Skåneresan) som gör mig lite extra glad idag, nämligen att jag den 22 oktober, tar ännu en veckas semester och åker ner till Italien - närmare bestämt tillbaka till Rom. HÄR kan ni se bilder från förra resan! Livet kan vara sämre...

Going on a trip 10.12

 
 
Godmorgon... eller nej, correction, icke god morgon. Antal sömntimmar inatt? De går att räkna på 1 hand. Jag har varit vaken minst en gång i timmen (inre stress?!). Fruktansvärt jobbigt. Men idag är en bra dag, varför? Jo för om tre timmar sitter jag på tåget hem till mamma och pappa i skåne. Har varit hemma sammanlagt ca 7 dagar sedan jag kom hem från USA i Maj och senaste gången var i mitten på juni då jag var hemma en kort-kortis för att fira brosan som tog studenten. 4 månader... det känns inte så och egentligen har jag inte kännt något behov av att åka hem då jag anser att Göteborg är mitt hem nu. Men sedan jag bokade biljetten i veckan har jag riktigt längtat. Nu vill jag bara vara framme! Denna dagen spenderas med andra ord på Öresundståget mellan Göteborg och Malmö (Lund?). Vad gör ni denna fredag?

Words of Today


RPM 50

It’s been barely two days but I’m back to body shaming and degrading people again! How do I sleep at night! Despicable!
 
 
OMG, sjukaste RMP passet ever. Något gick verkligen min väg idag! För er som inte vet är RPM en spinningklass koreograferad av Les Mills, till skillnad från vanliga spinningpass som instruktören ofta sätter ihop själv. 50 minuter intensiv träning (eller egentligen 10 min uppvärmning + 30 minuter intensivt + 10 min nedvarvning och stretch) och efteråt var jag lika genomblöt som om jag just tagit en dusch med kläderna på, röd som en tomat och hade en vattenpöl i storlek med Atlanten på golvet runt mig. Hur fantastiskt?!
Jag har alltid undrat hur killar kan svettas så mycket att det blir vattenpölar på golvet - men idag var jag definitivt med i den kampen.
 
 
Jag ska erkänna att när jag satt på cyklen, instruktören galde, pulsen var på max, benen var trötta och vi skulle pressa ut det alldra sista så dumförklarade jag mig själv, svor lite åt min idioti, envishet och dumhet som utsätter mig för detta gång på gång.
Men jag måste ju innerst inne älska det, annars hade jag ju aldrig fortsatt att utsätta och pressa mig själv på varje pass. 
 
 
Promenaden hem var en fin uppmjukning för benen och nu har jag tagit mig en välförtjänt dusch, ätit en stor lunch, fixar matlåda till ikväll, tvättar träningkläderna, dricker iskaffe och ska packa resväskan... sedan blir det jobb för hela slanten. Tur att jag köpt med mig ett gäng proteinbars så jag kan få lite välförtjänta sockerkickar ikväll. Tränar ni något idag?
 
SUMMAN AV PASSET
Medelpuls: 158 bpm (155 bpm inkl. stretch)
Bästa medelpulsen på spinning någonsin!
Maxpuls: 175 bpm (har aldrig legat så högt på en spinningklass förut!)
Tid: 50 min inkl. stretch

Dream. Wish. Do. 10.11

Dreamitwwishit_132765306_large

 

 

Godmorgon,
En vacker torsdagsmorgon .. dag två utan regn. Känns nästan som lyx! Gårdagen var helt fantastisk trots att den gick i 110 och vid 23 ramlade jag isäng och sov som en stock fram till 7.30 då jag vaknade vrålhungrig.  Ännu ingen träningsvärk i biceps och mage vilket förvånar mig, men benen däremot - det känns att dom har använts den senaste tiden (detta trots en slapp träningsvecka!). Idag är det jobb som gäller igen - stängningen, så det blir en sen arbetsdag och jag hoppas jag är hemma till 00.00 iallafall.


Ni är en hel del som tittar in här varje dag ... Ett par hundra för att vara mer exakt. Några få gör ljud ifrån sig, medan de flesta läser i sin tysthet. Men nu undrar jag om ni inte kan ta och berätta; hur ni hittade hit & vad ni tycker det är roligast att läsa om? Det är alltid kul att veta och så vet jag vad ni tycker bäst om


Inspiration


Before your brain knows whats going on 10.10

 
 
 

 

 

Sanningen!

 

Positivt; Träning, ledighet, vädret (sol!) mysförmiddag, födelsedagsträff hos Lisa, gymträff ikväll, boka tågbiljett.
Negativt; tvätt-tid, måste städa, måste till stan, kylan.

 

 


You have the power 10.10

Found this quote in my old sketchbook today. Not mine, of course. Don’t sue me.
 
 
 
Vem tog sig upp klockan 5.50 när klockan ringde och begav sig till Sportlife Domkyrkan för att riva av ett spinningpass 6.45 på sin lediga dag? Jo jag. Okej, så farligt var det inte att gå upp - jag ville ju på passet och dessutom regnade det inte. Catching! Men det var trötta ben som sakta men säkert började trampa runt pedalerna idag på cyklen idag. Statistiken på passet kommer sen. Intervaller - 2 minuter hårt, 1 minut vila. Det tog enda till sista intervallen (6 stycken) innan jag var nöjd med pulsen (benen var tunga) och sedan gick den Belgiska kedjan på 9 min förhållandevis bra - förutom att min puls som vanligt droppar väldigt mycket väldigt fort varje gång det inte är jag som ska "dra". Efteråt joggade jag ur benen - 5 km a 30 minuter, inte vidare snabbt med andra ord. Men jag kände bara att jag behövde lite mer och jag behövde försöka få tyngden i benen att släppa. Slutsats: betydligt lugnare träningsvecka denna vecka!
Härlig morgon även om det kunde gått lite lättare ❤ men nu är jag på topp (och dessutom är det Biggest Loser på tv nu ... Lycka!)
Vad tränar ni idag?

Don't wast ...


Some days 10.9

 
Godmorgon!
Igår var verkligen inte en dag värd att minnas. Usch. Deppigare människa får man leta efter.... varför nu detta då? Ja de är en fruktansvärt bra fråga. Jag var nog bara slutkörd. Spenderade dagen i sängen, jobbade 3 timmar och åkte sedan hem och la mig i sängen lite till innan jag somnade kring 12 vilket nuförtiden är väldigt tidigt.
 
Men idag är det en ny dag. Jag är taggad på att den ska bli betydligt bättre. Jag är uppe, har duschat, storhandlat (betoning på STOR!), diskat och sitter med kaffe och frukosten framför tv:n och tittar på min man och Jillian i Biggest Loser-repriserna. That always make me smile ♥ Ska städa och laga mat - annars har jag inte mycket planer innan jag åker till jobb. Blir nog en betydligt bättre dag idag. Vad har ni för er denna tisdag?

And there it is ...

 
 
 
Gosh, imorse kände jag mig förvånansvärt pigg, men av någon anledning kommer min baksmälla alltid ett par timmar efter att jag vaknat. What's up with that?! Mår med andra ord inte som en prinsessa nu, men förmodligen som jag förtjänar. Kroppen är seg och trött med så jag har spenderat denna dagen i sängen. En dusch lyckades jag iallafall motivera mig själv till att ta och nu är det snart jobb som gäller. Tacksam för att det endas är lite mer än tre timmar denna kväll.

Finalfest á la Liseberg 10.8

Bye bye summer! (Taken with Instagram at Liseberg)Finfina kollegor på Lisebergs stora Finalfest igår 💗 (Taken with Instagram)
 
 
 
Gårdagen började med att jag och M möttes upp och tog en tur till CK, för att sedan möta upp Petra och Erik på Heaven 23, dricka vin och titta på fyrverkerierna från Liseberg. Sista dagen på sommarsäsongen! Vid 21.30 tog vi oss in i parken, gick till Applåd där vi skulle äta och efterhand som att CK stängde kom hela avdelningen och vi drack vin, åt buffe och catchade upp. Sammanhållning på denna avdelningen är fantastisk ❤ Bästa kollegorna! Ett par timmar senare, när drinkbiljetterna var slut och maten uppäten begav vi oss till Hallen, dansade loss och sedan lyckades jag och Carro komma med sista bussen hem. Lite lagom glada av allt vin och all cider så hade någon hade visst glömt att de var söndag och varken bussar eller vagnar gick som de borde!

Make it the best you can 10.7

Fika med bästaste @malinreiche idag. Saknad brud det ✌❤ (Taken with Instagram)
 
Förutom långdistanslöpning så har jag spenderat denna söndagen i stan med min underbara vän Malin som varit på besök från Skåne. Jag har inte träffat bruden på närmre ett halvår, vilket är mer än en grov skandal (och detta är ändå den skånevän som jag träffade senast - det säger ju en del...). Vi fikade på mysiga "da Matteo" innan hon satte sig på tåget hem. Jag däremot är långt ifrån klar denna dag. Ska möta upp ett gäng vänner nu för att ta lite fördrinkar på Heaven 23, innan vi sedan korsar vägen och går på Lisebergs personalavslutningsfest. Jag har en bra kväll framför mig!

Halvmara 10.7

Haha.. jag tar tillbaka vad jag skrev. Trött? Nä, skulle inte tro det . Jag hade visst bara lite världsproblem att lösa och detta tog jag hand om genom att springa en "liten" runda á la 21 km. Helt sjukt underbart om jag får säga det själv. Det fanns ingen trötthet där alls. Jag gick ut mycket lungt och det blev egentligen myslöpning igenom hela rundan utan att försöka pressa tider. Men det behövs också. Summa - mycket nöjd! Vad tränar ni idag?
 
Run bitch - run! 
2,1 mil - check! ✌❤ (Taken with Instagram)
 
SUMMA AV DAGENS RUNDA
Medelpuls: 140 bpm (oklart om detta stämmer helt... Pulsklockan dampade lite i början... tror medelpulsen låg lite närmre 150 bpm)
Maxpuls: 168 bpm
Distans: 21,11 km

It's time to take pride

 
 
 
 
Ibland är vi alldeles för negativa mot oss själv och våra prestationer. Det finns alltid saker som kan göras bättre och jag tror att flera med mig - alltid hittar fel i det vi gör. Inget är tillräckligt bra... Det är dags att tänka om. Det är dags att börja uppskatta vad vi åstakommer - istället för att hitta fel i allt vi gör.
 
Ett - Två - Tre 
 
Kör!
 


Idag känner jag mig förövrigt helt off. Typ död. Trött. Stressad. Var kom detta ifrån? Förmodligen en sjukt dålig natts sömn. En inre stress. Jag har en dag som kommer gå i 110, men som är fylld av roliga saker. Dags att tagga till. 

Ask yourself

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sometimes


Work Work Work 10.6

Jobb! Väldigt tomt denna lördagseftermiddag = skööönt! (Taken with Instagram)
 
 
 
Spenderat dagen på jobb... Ett väldigt tomt jobb idag. Tydligen så bidrog solen (som visade sig för första gången på sisådär 100 år) till att folk valde att inte vistas på gymmet idag. Ganska skönt dock. Jag behövde en lugn arbetsdag! Vad har ni gjort idag?

Lördag 10.6

 
 
Efter ett par riktigt starka koppar kaffe och frukost så ska jag nu bege mig till jobb för ett pass - stängning/upplärning av en ny tjej. Ska vara på favoritanläggningen med, så jag är glad. Det är sista arbetspasset för veckan, för imorgon är jag ledig ooch har riktigt awesome dag som väntar mig. NÖJD!

Fredag 10.5

20120927-102244.jpg

 

 

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Legat i soffan, kollat på tv och slappat. Varit ledig vilket var välförtjänt och jag tänkte ta tillvara på denna dagen på bästa sätt. Imorgon är det nämligen jobb som gäller igen. Kroppen kändes seg efter gårdagen (löpning + lång jobbdag) och att inte göra något alls var otroligt nog ganska underbart (ja, de orden kom från mig. Vad hände där?! Jag som är den mest rastlösa människa på denna jord). Det såg trots allt ut att bli en fin dag redan i morse när jag vaknade - så frisk luft skulle jag få i någon form ... men när jag väl tog tag i mig själv, tog mig ur pyjamasen och gav mig ut i höstluften, då hade klockan redan passerat 16.00. Lite senare än tänkt kan jag erkänna ... dessutom så hinner jag bara utanför porten innan himmlen blir grå och öppnar sig. Ösregnet var ett faktum...

Inte ovanligt när det kommer till mig och min tur. Hur är det möjligt? Förmodligen försöker någon lära mig en läxa att jag ska gå ut när jag tänker tanken första gången och inte 10 h senare.

Det blev en ganska blöt runda i den kalla höstluften, med alldeles för lite kläder (jag tror fortfarande att det är "förhöst") Dags att inse fakta - det är en kall bitter höst. Men frisk luft behövdes (okej, jag var liiiite rastlös) och en varm, varm dusch lockade när jag kom hem. Levande ljus, film, Irish Coffee (okej, baylies coffee - Kaffe, baylies, vispad grädde) och mys är sammanfattningen på min fredagskväll. 


You are ....


Proud

 
 
 
 
Vad gör du idag som du är stolt över?

Kanelbulle

Kanelbullar på jobb! (Taken with Instagram)
 
Kanelbullens dag igår... Åt ni några?
Jag stängde på jobb och vi hade stooora saftiga bullar som delades ut till medlemmarna. Man kan väl sammanfatta det som att lite för många slank ner. GOTT.

18 km torsdagslöpning 10.4

18 km behaglig torsdagslöpning ❤ (Taken with Instagram)
 
 
Endorfinkickar ❤ Lycka ❤ Glädje ❤ Förtjusning
 
 
 
18 km myslöpning denna torsdag. Jag hade velat köra 3 km till, bara för att ha halvmaran gjord, men tiden fanns inte till. Jag kom ute försent och var tvungen att storhandla idag med. Det känns som om jag gör det varje dag. Jag gick ut långsamt för jag ville se hur kroppen kändes, det är så otroligt svårt att avgöra när mn ligger hemma i sängen - så sluttiden var en aning sämre än jag önskat/hade kunna fixa. Men lyckates trycka ner medeltakten till under 6 km/min trots den långsamma starten och utan att det för den delen kändes jobbigt eller tungt. Om man bortser från mensvärken från helvetet då. Snabbdusch. Mat. Och nu sticker jag till jobb för stägningspass, väldigt lycklig trots att jag hatar/är väldigt obekväm med att stänga på denna anläggningen. Jag hoppas det blir en lugn - väldigt lugn kväll!
Vad tränar ni idag?
 
 
 
 
SUMMA
Medelpuls: Klockan ballade ut totalt i början. Men tittar man på statestikkurvan bör medelpulsen ligga på omkring 155 bpm
Maxpuls: 170 bpm
Distans: 18.01 km
Tid: 1 h 48 min

Marathon 10.4

 
 
 
Jag går i Marathontankar... det är det enda som cirkulerar i huvudet. Jag kan inte släppa det. Inte alls. Att 4,2 mils löpning ska kunna bidra med en sådan önskan, en sådan längtan. Igår när det var slött på jobb satt jag och googlade marathon runt om i världen under 2013. Jag vill göra det till en upplevelse. Egentligen är min plan att satsa på en bra tid på Göteborgsvarvet 2013 och sedan ta Marathon 2014 - Det har varit planen hela tiden. Men nu vet jag inte. Jag kan inte få dessa 4,2 milens löpning ut ur mitt huvud. En skräckblandad förtjusning som gör att det pirrar i hela kroppen. Jag vill ockå. Jag vill nu. Nu. Jag vill inte vänta. Varför vänta?
 
Men det är endå en ganska bra bit längre än vad jag någonsin sprungit - närmre bestämt 21 km. En halvmara. Men samtidigt så avverkade jag den distansen väldigt enkelt i lördags "bara för att" liksom. Dessutom med känslan av att jag skulle kunnat fortsätta. Men fortsätta 21 km till? Det är ganska långt. Men det ska ju samtidigt vara en utmaning.... ett test.... Ingen säger ju heller att man måste springa hela tiden. Man kan ju stanna av och gå om det blir hårt. 4,2 mil blir hårt. 4,2 mil är hårt. Hur du än ser det. Jag är splittrad till 1000. Avundas alla som sprang Berlin Marathon - samtidigt som jag känner att ska jag nu springa är inte Berlin mitt ställe. Jag avundas alla som har New York Marathon framför sig den 3 november - men jag kommer också vara där. En gång. En dag.
 
Nu är bara frågan vad som händer 2013. Anmälningarna till loppen tar slut illa kvikt (tänk att det finns så många idioter där ute! hahaha) och jag är förvirrad. Rädd för att inte klara det - samtidigt som jag inte förstår varför det inte skulle gå. Rädd för att behöva gå - men vem bryr sig om det? Rädd för att behöva bryta - samtidigt som det inte är the end of the world. Men med önskan om upplevelsen. Med önskan om kicken. med önskan om glädjen. Med önskan om festen.
 
 

 
 
 
Inspiration  ❤ Motivation ❤ Courage ❤ Determination ❤ Love ❤ Happiness ❤ Trying ❤ Fighting ❤ Beliving

Next

Unpopular opinion? I don’t know. :/

Bob 10.3

runeverywhere:

dear bob, i love you
 
 
 
Watching my man↑ on Biggest Loser (hur stilig liksom?!). Bra stund ❤
En (okej okej, fyra-fem) koppar kaffe, god frukost och en skön morgonstund. Jag tackar och tar emot! Tvätt och sedan jobb till 23 står på schemat för resterande av dagen. Vad gör ni idag?
 
 
 

Irish Coffee 10.2

Irish Coffee ❤💗 (Taken with Instagram)
 
 
Efter ett par timmar på jobb avrundar jag kvällen med Irish Coffe och kladdkaka i väntan på att mina brudar i NYC ska logga in på Skype ❤

Jordgubb/Kiwi

 
Testade en ny Celsius-smak förra veckan. Jordgubb/kiwi. Helt ok. Den slår inte Apelsin, men hade den varit kolsyrad hade det nog varit en jämn match. Jag älskar kolsyra och har mycket svårt för drickor som är smaksatta men utan bubblor. Nä, jag satsar på kolsyrade varianter jag.

Morgonspinning 10.2

 
 
 
Klockan ringer 5.50... Då har jag redan legat vaken ett tag, trots att jag inte kom i säng förren närmre 01 inatt. Orolig sömn? Ja minst sagt. Ligger kvar och drar mig innan jag hoppar i träningskläderna och möter höstmorgonens gråa kyliga väder under promenaden till Sportlife Backaplan. 06.30 staplar jag in på gymmet och 15 minuter senare startar musiken och spinningpasset kör igång. Favoritinstruktören har somvanligt ett kanonpass som gör att pulsen stiger och kroppen får ny energi. 45 minuter senare - dygnsur av svett - fylld av endorfiner - peppad till 1000 - med en utstretchad och pigg kropp - och ett ännu gladare sinne kan jag inte låta bli att glädjas över att jag ännu en gång tog mig upp snortidigt, fast att jag inte jobbar förren 16.00 i eftermiddag, för att möta spinningcyklen. Då älskar man livet.
 

Storhandling, dusch och nu frukost... och det är bara tidig förmiddag. Hur bra är inte det på en skala?
Den rykande heta kaffekoppen smakar så mycket bättre, frukosten smakar godare, den nybakade surdegsciabattan är perfektion med en kombination mellan mjukt inre och krispig skorpa. En morgonstund att njuta av.  Vad tränar ni idag?
 

SUMMAN AV PASSET
Medelpuls; 150 bpm (146 inkl. stretch)
Maxpuls: 175 bpm
Kan man annat än glädjas åt dessa siffror? NÖJD!

What you do today


The master.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
It’s not that I can’t cook, It’s that I choose not to cook - That’s a big difference
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14 km i regn 10.1

14 km jogg i totalt ösregn! (Taken with Instagram)
 
14 km i ösregn... Hade det inte regnat och jag hade haft mer tid, så hade jag kunnat fortsätta en bra bit till. Skön känsla! Det var inte speciellt snabb löpning vilket man dessutom kan utläsa av den förhållandevis låga medelpulsen - men det uppkom lite bekymmer när hela vägen var vattenfylld vilket resulterade att jag fick hoppa fram mellan pölarna. Men man ska inte klaga. Att inleda veckan med 14 km, pigga ben och pigg kropp - då är det kanon. Har slängt i mig en stor lunch nu och ska dra till jobb. Vad inleder ni oktober månad med för träning?
 
SUMMA
Medelpuls: 146 bpm
Maxpuls: 194 bpm
Distans: 14 km
Tid: 1h 26 min

October 10.1

 
 
 
Godmorgon... Så kom Oktober. Om fler gjorde som jag och långt in i September vägrade acceptera att det blivit höst så är det nu kört. Höstens ruggiga yttre är här. Helt okej, sålänge man inte behöver vistas ute, mötas av regnet eller utmana kylan. Sålänge man kan sitta inne, med en te eller kaffekopp, levande ljus och höra regnet mot fönsterrutan så är det helt okej. Men hur ofta har vi den möjligheten? Slutsatsen - hösten är här and I don't like it. Däremot är en ny månad och en ny vecka - båda på samma dag, en perfekt start för a New beginning om så önskas. En bra dag att ta tag i alla de saker som vi vanligen skjuter upp. Att ändra beteenden och mönster vi inte är nöjda med och ge oss själv a kick in the but. The start of a somthing new - helt enkelt. Välkommen Oktober - hoppas du blir lika bra som September!
 
 
 
 Har ni några nya mål, satsningar, löften, planer eller förändringar som tar start nu i Oktober?
 
 
 
 

RSS 2.0