My girls 3.31När man har besök hinner man tyvärr inte spendera tid med vännerna... Jag älskar såklart att ha mamma & mormor här, gud det är himmelriket ju, men jag saknar flickorna med. Därför bjuder jag nu på lite bilder från vår drinkkväll förra veckan ♥ Jag älskar mina tjejer!

img; Angelica Skarenstedt

I'm really not a bitch 3.31


Igår sken solen från en klarblå himmel och även om det inte var supervarmt (hela tiden isllafall) lyckades vi promenera längs med stora delar av Bordway...

Godmorgon!
Kaffe med almondmilk startar upp denna lördagen innan jag tar mig ann frukosten och om mindre än två timmar ska jag möta upp mammi & mormor vid Macys för shopping till mormor (och sedan boka av listan med saker till kusinerna!). Ibland känns det som om det är två 20-åringar - ni ska se hur dom springer i affärerna! (Och ibland känns dom (mormor) som 100 år när vi måste promenera i snigeltakt!). Men det är underbart ♥ Jag kan inte fatta att dom är här - och nu har halva tiden gått. ÅNGEST! Jag tänker njuta av varje minut till fullo iallafall! Vi arbetar sakta men säkert av listan på matställen vi ska äta på, på sevärdigheter som ska besökas (endel för morfars skull såklart ♥) och shoppinglistan (som mormor fått klartecken från av kusinerna) som ska med hem... Hittills har detta besökert varit helt underbart ♥ Och jag har svårt att tänka att det inte fortsätter i samma stil!
→ Var gör ni denna lördag?

Le Pain Quotidien 3.30Bästa lunchen; Le Pain Quotidien. Mackor och iskaffe ♥
Verkligen värt ett besök, där finns något för alla - alla intoleranser, vegan, vegeterian, ägg-fritt, mjölkfritt, glutenfritt... och viktigast av allt, ORGANIC♥ Det är bara att välja och vraka bland supergoda luncher. Le Pain Quotidien går att finna på flertalet locations i New York.

Sammanfattning av dagen; KANON!
Promenad i Soho, lite shopping, Brooklyn Bridge, Centery 21, fika, Lunch, öl & vin i lägenheten och sushimiddag på Sushi Lounge ♥ Livet är allt bra! Med mig hem fick jag även ett otroligt gott Surdegsbröd (från Le Pain Quotidien)
- LYX!

Strawberry Fields 3.30


Jag är inte världens mest kulturella människa (höhö - correction, jag är världens mest Okulturella människa!). Jag har noll intresse för gamla saker, museum, filmer - you name it. Därför har jag aldrig brytt mig om att leta upp minnesplatsen för John Lennon i Central Park. Dumt kan tyckas, speciellt med tanke på hur ofta jag varit där och hur många gånger jag varit i New York förr... Men sådan är jag. Igår bestämde sig iallafall mammma för att hon skulle se denna minnesplatsen, med andra ord fick jag och mormor följa med bäst f*an vi ville... haha... såklart gjorde vi det. För det är ju trots allt något man ska se, det är bara jag som varit för lat för att ta tag i det helt enkelt... s-k-ä-m-m-s.

Om ni är intresserade så hittar man denna minnesplats, även kallad Strawberry Fields, så finner ni den precis vid ingången till Central Park West, vid 72 street. Det är trots allt mycket vackert, så det är värt ett besök om ni är i trakterna...

The days go by 3.30

Godmorgon!
Som ni märker är det lit segt på uppdateringfronten - det blir så när man har besök ♥ Jag njuter av varje minut... Igår checkade vi av en massa saker som mormor hade på listan. Mest en massa museum helt ärligt - boooring, men vi slapp gå in på dem iallafall = bra deal, lunch på Whole Foods (yummie) och sedan letade vi upp Strawberry Fields och kollade på minnesplatsen för John Lennon. Kaffeladdning och promenad i Central Park blev det också. Efter lite uppfräsning på hotellrummet & massage (älskar att ha en mamma som är massör) så blev det middag på Applebees och sedan liiite för många drinkar. Men den bjöd vi på helt enkelt... Tur att dom hade nära till hotellrummet! Frammåt 12 var vi ganska färdiga och jag somnade som en stock när jag kom hem ♥

Om ca 45 minuter tar jag och promenerar till Astor Place för att mota upp Mammi & mormor för en heldag i Soho och vid Husdson River, förhoppningsvis en dag fylld av shopping. Men först KAFFE ♥ Jag tackar för att jag slapp huvudvärken idag!
Vad hittar ni på idag?

Today we will get Central Park done 2.29

Godmorgon!
Mon känsla just nu kan beskrivas med ett ord/5 bokstäver....  T.R.Ö.T.T. Igår var det omöjligt att sömna och till råga på allt så får jag sms klockan sju av min kära (???) bror som vill "shit-chatta" aka snacka skit om absolut inget (vanligt förekommande fenomen dock! Han brukar vara liiite bättre på att välja sina tider! haha) Men jag kan inte ens bli irriterad, för jag är på så bra humör.

Kameran är laddad (order från mormor eftersom hon tagit med sig en som inte funkar - vad ska man säga, åldern sätter sina spår?! haha) & idag är vi redo (nä det är vi inte, jag kommer aldrig bli redo för kulturella saker) att titta på lite "turist-saker" som morfar gett order om (haha) och sedan kolla museum (jag sa att jag accepterade det på ETT vilkor... Att vi INTE gick in på dem! haha, så nu ska vi alltså bocka av museum från lisan genom att se utsidan på byggnaderna... Det gäller att förhandla!) 
En heldag i/runt Central Park helt enkelt. Jag laddar med frukost & kaffe (och bra skor) sedan bär det av ♥ Ha en fin dag.

They are here 2.28

Internet is back... Jag har just lämnat två väldigt trötta damer i sina bästa år på hotellrummet efter en mysig middag. Jag kom upp till dem i eftermiddags och då festade vi loss på rödvin, sedan blev det middag på Times Square. Nu sitter jag hemma med en godispåse (svenskt lösgodis) och bara myser innan sängen kallar ♥ Äntligen är dom här!

Ten to One 2.28

10 saker jag tycker om:

Sommar

Sol
Träna
Vänner
New York
Livet
Familjen
Bäbis
Biggest Loser
Musik

 


9 saker jag tycker mindre om:

Homework/exams

Motgångar

Sömnproblem

Prestationsångest

Koriander

Bråk

Knäproblem
Bråkande internet (lägligt va?!)
Olycka

 

8 platser jag vill besöka:

Los Angeles
Santa Monica
Malaysia
Tokyo
Hong Kong
Italien
Caribien
Hawaii

 

 

7 saker jag vill göra i framtiden:

Plugga kost/hälsa/wellness

Få ordning på livet (höhöh, menar attstanna på ett ställe och inte flytta runt - ja jag har svårt att bestämma mig för vad jag vill göra! hahaha)

Få ett bra jobb som jag gillar

Utbilda mig till PT och Crossfit-instruktör

Resa mycket
Komma tillbaka till New York en massa
Att bäbis ska bo med mig

 

6 saker jag är rädd för:

Sjukdomar
motgångar
Prestationskrav
Små utrymmen
Hissar
Höjder


5 böcker jag tycker om:

Unlimited  - Jillian Michaels
Losing by winning - Jillian Michaels
En oväntad semester
öhhhhh... nu blev det svårt....
Elsa-böckerna (Mode/Värld/Hemligheter) - Sofi Farhman
Nä, nu kommer jag inte på någon mer, fast dte finns säker andra... men det står still i huvudet!


4 ord som beskriver mig:

Träningsfreak
Bob&Jillian-freak
Rastlös
Glad

 

3 saker jag ser fram emot:

Kommande termin
Flytta till Göteborg (lite ångest med)
Sommaren

 


2 fina bloggar:

karinolofsson.se
Malin, Malin & Angelicas (ja, dessa räknas som en! haha)1 bra låt:

Din vän iallafall


Finally 2.28

Springtime in New York is amazing...


Nu ska jag bege mig för att möta upp mamma & mormor ♥
Äntligen har mitt besök anlänt!


Dear Alcohol 2.28


The day is here 2.28

Godmorgon!
Äntligen är dagen här.... och ja, jag är fortfarande internetlös..
Nu ska jag köpa Champagne... I eftermiddag kommer dom ♥


A morning at the gym 2.28

Passar på att skriva lite nu när jag ändå har connection hos grannarna...
Det blev ingen Central Park -runda imorse, istället blev det en tur till gymmet. Sedan blev det promenad till skolan i solen, för att betala skolavgiften. Skönt att ha allt sådant avklarat. Effektivitet. Känns skönt att ha en planfri kväll, let's se what's happening... Fast det kommer suga stort om internet inte kommer igång. Shit vad beroende man är... haha.... Man inse det när man inte längre har tillgång till internet.
SUMMAN AV PASSET:
MEDELPULS:
136 bpm
MAXPULS: 166 bpm
I övrigt så håller dom på att fixa med kylsystemet på gymmet - med andra ord, där var ca 1 miljon grader inne. Jag var blöt som en nytvättad hund när jag var färdig. Fast det var skönt ändå, nackdelen är dock att passen blir kortare, men variation är det bästa - right?!
Någon träning för er idag?

Internetlös 2.27

Hallå! Tittar bara in för att slänga in ett snabbisinlägg & meddela att jag är internetlös på obestämd tid. Idag bestämde sig vårt internet att göra en totalt-break dawn och trots att jag testat det mesta går det inte att få igång skiten igen. Just nu tjuvar jag på någon av grannarnas internet - den enda som inte har löst internet rättare sagt, men det är inte hållbart eftersom det tar ett par timmar för sidorna att laddas... Om 7.5 timmar sätter sig dessutom mamma & mormor på planer för att komma hit. Om jag är Happy? OH JA! Med andra ord, uppdateringen kommer vara väldigt sporadisk tills att internet-problemet är löst och besöken åkt hem! Jag är iallafall tacksam för att mina telefonproblem är lösta så att jag därmed kan ha lite kontakt med omvärlden. Ha en fortsatt fin dag.
♥ ♥
Hugs and Kisses

Internetlös 2.27

Hallå! Tittar bara in för att slänga in ett snabbisinlägg & meddela att jag är internetlös på obestämd tid. Idag bestämde sig vårt internet att göra en totalt-break dawn och trots att jag testat det mesta går det inte att få igång skiten igen. Just nu tjuvar jag på någon av grannarnas internet - den enda som inte har löst internet rättare sagt, men det är inte hållbart eftersom det tar ett par timmar för sidorna att laddas... Om 7.5 timmar sätter sig dessutom mamma & mormor på planer för att komma hit. Om jag är Happy? OH JA! Med andra ord, uppdateringen kommer vara väldigt sporadisk tills att internet-problemet är löst och besöken åkt hem! Jag är iallafall tacksam för att mina telefonproblem är lösta så att jag därmed kan ha lite kontakt med omvärlden. Ha en fortsatt fin dag.
♥ ♥
Hugs and Kisses

If the day starts with a walk, it can't go wrong 2.27

Godmorgon tidag.... I just have to let you know → 1 day left now
Jag inleder denna tisdagen med kaffe och frukost innan jag promenixar bort till Union Square för att möta upp Malin. Vi ska promenera upp & runt Central Park och tydligen ska det bli strålande sol och 11 grader, sounds perfect, dock är det minus en grad ute nu, wtf liksom. Vad händer hos er idag?

Change in plans.. blir kanske en tur till gymmet istället för promenad då... Funkar det med. och så kan jag ju ta och betala skolavgiften idag, wooops! haha..


All days can go from bad - to good 2.26

När sömn blir en bristvara kan min dag verkligen gå kaputt. Så gjode den idag.. Jag blir som i en dimma. Framåt eftermiddagen tog jag mig iallafall i kragen och promenedrade hem till mina M&M-kulor, ja Malin & Malin såklart där Angelica också var.. Sedan hade vi en riktig mysig eftermidda/kväll med Sex and the City - marathon. Perfket ♥

Ikväll kallar sängen tidigt, för klockan 10.00 sharp imorgon ska jag möta Malin på Union Square för att promenera de två milen runt Central Park. Perfekt start på tisdagen ♥

It's springtime 2.26


In my hoods, blommorna har slagit ut!
Att ladda kaffekokaren i mörker = F.A.I.L.
Dagens kaffe = Disgusting.

Men jag pallar inte göra om skiten, så jag får sila kaffekorn mellan tänderna. Jag har sovit fruktansvärt kasst inatt, så jag känner mig helt död. Men nu är det måndag! Inte för att det spelar mig någon roll för jag har Spring break! Får se om jag tar tag i mina ärenden idag eller imorgon, antar att det beror på vädret & om jag orkar promenera 100 blocks (okej, inte riktigt men 6 avenyer och 32 gator). Nu är det bara 2 dagar tills mamma & mormor kommer ♥ LOVELY ♥
→Btw; vad hände med vädret inatt? Vaddå minus 3 grader? ↓Afternoon drinks 2.25

Grå och lite trist söndag... Det betyder inte en trist dag, det är trots allt New York vi är i. Under eftermiddagen mötte jag upp Sarah, Tessi och Margarethe på en bar här i East Village för några drinkar. Vi drog sedan vidare till ett Hookah-place (Nej, jag röker inte! Never. Det håller jag stenhårt på) och efter ytterliggare ett par timmar i rökoset fick det vara nog kände jag. Jag har lite svårt för röken, eller jag har svårt för rök i allmänhet. Dock kan jag konstatera att söndagen varit på topp.


Dance Moms & Crosstrainer 3.25


Endorfiner!
Askalas-pass poå gymmet, vilken glädje. När jag kom till gymmet så insåg jag att jag glömt mina handskar - med tanke på mina händer är det inte optimalt att köra styrketräning utan dom (och eftersom jag redan gjort det en gång denna vecka) så bestämde jag mig för att stå över styrketräningen och köra kondistion istället. När jag hoppade upp på Crosstrainern ser jag att min second-favorit tv-show sänds, det var 100 år sedan kändes det som. Nu pratar jag ju inte om Biggest Loser, för den har ju en självklar förstaplats, utan jag pratar om Dance Moms på Lifetime.

För er som inte vet vad det är, så är det typ en "reality-tv show" där man får följa mammor & deras döttrar (i åldern 5-10 typ) som dansar på Abby Lee Dance Company. Dessa tjejer är så sjukt duktiga, det är helt sanslöst! Dock har det sändningstid typ 10 på kvällen och eftersom vi inte har tv, så blir det svårt att följa programmet. Men då och då är det repriser (som jag dock ofta missar) men idag lyckades jag komma in mitt i ett program. LYCKA. Passet gick så grymt, pulsen ökade bra, det var inte jobbigt med andningen, pulsen höll sig hög, styrkan på Crossen var grym. Bra tv-program - bra träningspass - grymt lycklig Rebecca.
SUMMAN AV PASSET:
Medelpuls:
153 bpm
Maxpuls: 176 bpm

Nu har jag städat lägenheten, duschat och fixat lunch. Jag är sååå glad.
BTW; Någon som vet en bra dansskola i Göteborg? Med Hipp Hopp/Street dance?
→ Någon träning för er denna söndag? Vad isåfall?

Inspiration - KARIN 2.25

När jag bodde hemma följde jag 1 miljon bloggar - bokstavligt talat. Men efter att jag flyttade till Göteborg försvann tiden och ja, ännu mer nu när jag flyttade till New York. I dagsläget förljer jag inte alls lika många, även om man fortfarande hittar en stor del av dem på Bloglovin'-kontot, men istället så vet jag vilka mina små guldgruvor är.

No shiiit att jag följer mina frugors bloggar Malin, Malin & Angelica, men det finns två bloggar - skrivna av samma person, som dessutom är bland de första jag klickar in mig på när jag startar datorn. Närmligen KARIN OLOFSSON. Tjejen som 2010 flyttade till Asien och för tillfället bor i Shanghai. Jag älskar att klicka in mig där och följa livet en annan världsdel. Sättet hon skriver på fångar läsarna direkt och hon har underbara bilder. Tidsskillnaden gör att lagom tills jag ska börja inta sängen för en god natts sömn, så kommer det upp Godmorgoninlägg upp hos henne. Jag tycker det är lite mysigt (Shanghai är +7 timmar från Sverige tror jag och sedan är Sverige + 6 timmar från New York = + 11 timmar). Bloggen är en perfekt mix av mat, utflycktor, shopping, vardagsliv. En salig blanning av en livsnjutare. Jag akn inte annat än bli så glad i kroppen när jag läser denna bloggen.

Dessutom driver denna fantastiska tjej en träningsblogg - ingen extremblogg, utan en blogg om träning för alla oss som ÄLSKAR det men som inte satsar på att tävla i diverse Body-fitness tävlingar and so on. Träning för att man älskar det. För endorfinerna, och det är precis vad bloggen heter; ENDORFINKICKAR. Namnet passar perfekt. Bloggen har en härlig blandning av vardagsträning, recept, mat, tips, utvärdering av pass och inspiration. Man kan inte bli annat än träningssugen när man klickar in sig där.


Bilder: Endorfinkickar & Karin Olofsson

Så mitt tips är; Om ni inte gör något annat idag - klicka in er här. Ni kommer bli förälskade, jag lovar ♥

Sleep now, and be young - later 3.25

Godmorgon!
11 timmars sömn, I guess I needed that ♥ Tråkig dag med regn väntar, så efter min frukostsstund funderar jag på att dra till gymmet en kortis - antar att där kommer vara askalas med folk eftersom vädret är mindre bra. Det är väl det man får offra efter att ha haft sommardagar i Mars, precis som vi fick offra oss för snöstorm i oktober (Halloween) för att få 30 grader i November. I eftermiddag kväll tänker jag försöka ta igen Biggest Loser, jag längtar redan! MYS ♥ Om regnet vräker ner är det ändå mindre kul att vara ute... Tänkte passa på att städa med #Husligtjejnummerett.. Vad hittar ni på idag?

Starbucks 2.24

I eftermiddags mötte jag upp Angelica på Astor Place för en fika på Starbucks.
Det slår ju aldrig fel en lördagseftermiddag ♥
BTW; nu kommr mamma och mormor om 4 dagar! ←
Can't wait ♥

Workout in the park 2.24

Alla som känner mig, vet att jag är totaly obsessed av Biggest Loser. Nu har jag precis gjort mig lycklig 1000 gånger om. Hur? Jag har precis köpt biljetter till "Workout in the Park" i sambarbete med Self Magazine där Dovett (en av tränarna i Biggest Loser) är host. En dag fylld med träning och event i Central Park - sämre deal kan man ju göra! Jag älskar att bo i New York! 12 Maj kommer bli en awesome day! Jag är löjligt nöjd!


SATC 3.24

Får nog ta mig ett SATC-marathon ikväll känner jag... Love the movie. Love the life. Love the city. New York är allt annat än en problemfri stad - alla kategorier, men lika glada är vi för det ♥ With good friends, life can't be bad. Thats why I love my girls M.M.A.


Caliente 2.24

Kring 10 pm igår (3.23) hittade Malin, Malin, Angelica, jag och Emily oss i kön till den Mexikanska resturangen CalienteBleecker och 7th ave. Ett bord på uteserveringen, drinkar (vi valde små bara för att jävlas med servitrisen.. och Ohh ja, vi fick vår glädje, tro oss. Men rent generellt - det lönar sig nog att beställa den stora drinken. 14 dollar går den på, inkl. glas.) och tapas. Vi valde en bra dag, för det var inga problem att sitta i en tunn tröja utomhus (och mina strumpebyxor var nästan för varma), även när klockan började närma sig midnatt. Tips. Tips. Värt att besöka, hit kommer vi iallafall att gå fler gånger! (Att vi dessutom har privilegiet att Malin & Malin bor ett stenkast där ifrån gör det hela ännu bättre!)

Kvällen avslutades med en tur till Veranda10th street and 7th ave innan jag och Tessi promenerade hem i den varma nattluften.
Idag ska det dock regna och vara 16 grader... Men jag förtränger det tills att jag ser det.


Bpm 3.23

I förmiddags avverkade jag ett grymt träningspass... Löpning till gymmet, styrka, crosstrainer, löpning hem. Det gick så bra och min energi var på 100. Dock hade jag en tid att passa - så det blev lite kortare än vanligt, men desto mest effektivt.
Medelpuls: 148 bpm
Maxpuls: 174 bpm
Inte såkonstigt att man var löjligt glad och hög på endorfiner efter ett sådant pass va?
Blev det någon träning för er denna fredag?

My girls make me smile 3.23

Efter ett grymt pass på gymmet så mötte jag upp flickorna ovan för chill i Central Park ♥ Dessa flickor kan verkligen få mig att le 24/7. Efter ett par timmar mötte jag upp Silvia för en fika och promenad längs Brodway. Nu är det mat och sedan en promenad till West Village för att möta upp gänget igen för lite drinkar för att fira in våren ♥


Days like this make me smile 3.23

Godmorgon fredag - godmorgon Spring break!
Kom på att jag inte skickade in min Eximinationsuppgift i Mat; Bruk & Missbruk igår, men nu är det gjort och tada - nu är den kursen klar! Spring break is here! Jag och Malin diskuterade igår att denna terminen gått så snabbt. När vi i julas skulle åka hem efter att Fall-quartern var över kändes det som om vi hade bott här i 100 år, nu känns det som om det var en vecka sedan vi var hemma & ändå har det gått lika lång tid! Wooops. Var tar tiden vägen? Man får ju ångest! Denna terminen har ju varit hela underbar, bättre kurser (bortsett från principles of Markting) hade jag aldrig kunnat få! Idag släpps betygen med!

Även idag ska de blir underbart väder och sååå varmt (närmare bestämt 23 grader). Redan nu är det 20 grader ute och klockan är inte ens 10. Utlandssemester delux! Jag påminns så om vår Nice-resa 2010 (fan vad jag tjatar om den!). När man kommer ut och hettan slår mot en, man strosar i shorts och linne redo för en heldag med promenad längs de trånga gränderna, bad och sol, man promenerar ner till något idylliskt lite kaffe och beställer in frukost. Får vit baguett, smör, sylt och crossiant, kaffe och juice. Så lågt ifrån en normal frukost (i vår familj) man kan komma. Ingen tycker det smaker speciellt bra, men det gör inget, för man har semester - livet leker. Det är så det är ... Man äter baguetten, försöker få lite skugga så man inte ska dö av värmeslag & sedan sitter man kvar och dricker sitt kaffe, skrattar och njuter - innan man strosar längs marknaden ner till vattnet. Lägger sig på de hårda stenarna (det är stenstrand), känner solen mot kroppen, man dör av värmeslag på ingen tid och tar sig därför ett dopp i vattnet. Ja livet på utlandsemester är allt bra. Älskar att vi alltid åker på så sporadiska semesterar och inte ramlar i "turistfällorna" med charter.

Nej, nu ska jag återgå till mitt kaffe... Har en bra dag som väntar med en slapp morgonstund, gymmet (kanske) och sedan ska jag möta upp min älskade vän Silvia i Central Park. Kvällen ska inledas med Sangia & drinkar på en solig uteservering här nere i East eller West Village tillsammans med mina flickor Malin & Malin ♥ Life is goood!

Spring Break 3.22

Mötte upp Malin innan min Final idag utanför NYPL. Efter vi skrivit våra sista finals och spring break officiellt startade så inhandlades iskaffe och sedan promenerade vi till Central Park och hängde vid inspelningen av en (ännu) oklar film... Nu startar project - find what movie they where shooting!
Soligt New York.
25 grader.
Break.
6 dagar till mamma & mormor anländer.
Life is great!

A pice of Sweden 3.22

Efter en helt underbar dag kommer jag hem - trött & sliten, men hög på endorfiner och fylld av D-vitamin efter en långpommis med Malin i Central Park och möts av ett paket fyllt med detta(↑). Sämre välkomnande har man ju fått!

Soon I'm free 3.22

Godmorgon!
Torsdag och last day of Finals!
Usch, jag känner mig som en dåligt student - har inte pluggat till denna heller - men när ska man ha tid att göra det när man har Finals varje dag och man som igår kom hem vid nio efter skolan? Får gå igenom det lite snabbt nu på morgonen iallafall. Men i eftermiddag har jag Spring break ♥ 1,5 veckors ledighet (nåja, min svenska kurs ska med avslutas! Icke och förglömma! Får ta tag i det ikväll så att jag inte glömmer det, fail att missa skicka in slutuppgifterna och faila på det! Hahaha, så typiskt mig...) - lycka!


Idag ska det dessutom blir 24 grader - ännu mer lycka!
Vad gör ni idag?


Sockerbit 3.21

Ett stenkast (bokstavligt talat) från M & M hittar man dena gobiten - Sockerbit. En svensk godisaffär med lösgodis (dock huröst dyrt) mitt i det Amerikanska kaoset.Andra finalsen är klar, two done - one too go! Denna var dock lite större eftersom löraren igår bestämde mig för att skriva om hela provet och ge oss 30 essay-frågor istället för 50 multiple choise. Well, tack för den.

Fail and Score 3.21

Jag hade tänkt ägna detta inlägg åt att skriva precis hur jävla fail mitt pass var på gymmet denna morgon.... Går utanför dörren, det är grått och trist och sååå kvavt. Kommer till gymmet, har pulsbandet på - kul att klockan är hemma. JAG KAN INTE TRÄNA UTAN PULSKLOCKA! Ställer mig på crossen - fail går av och bestämmer mig för att köra styrka istället, inte det bästa... typ 5-6 (vet inte ens hur många det var.. lyckat!) övningar a 4 set - kort och konsivt. Kroppen var på gymmet - huvudet var i Bahamas! Tar mina saker och går hem istället, vet inte om jag ska skratta eller gråta ang. dagen pass. F-A-I-L på den... Bättre lycka en annan gång. När jag kommer innanför dörren slås jag av en sjuk huvudvärk/migrän. Ännu mer fail. Orkar inte plugga och har Final ikväll. Måste till skolan och sälja tillbaka böcker samt betala nästa terminsavgift. Ska plugga med Maria. Mitt huvud sprängs.... Fail på dagen...

MEN, resultatet från gårdagens Final har kommit! Score på den, A utan att plugga något nämvärt, that's the real deal! Jag tackar för betyget i Principles of Marketing!

Läkerol 3.21

Igår innan min Marketing-final hittade jag denna gobiten i min väska... perfekt när man är nervös! Minns inte sist jag åt läkerol - typ 100 år sedan? Jag var sysselsatt ett tag iallafall & det var huvudsaken!


Day two - finals 3.21

Godmorgon!
Oj, vem har kommit in i sina normala rutiner? Jo jag. Att vakna klockan sju utan klocka - good deal! Kaffet kokar och idag inleds day two of Finals. Blir panikplugg med Maria & Tore innan kvällsklassen. Men det är så livet ska vara... haha, Inte. Men det har ju den senaste tiden visat sig vara ett vinnande koncept (???) Under dagen tänkte jag besöka gymmet med (och plugga där, omväxling!) - det ska bli sol och sådär 21 grader idag, så att vistas utomhus är ju ett måste! Let's do this!


Why choose failure when success is still an option 3.20

Jag har haft en helt underbar dag.. Fullt ös sedan klockan sju i morse, men jag är lika glad för det. Solen har lyst och det har varit en bit över 20 grader idag. Bara ben och linne var inget problem att gå till skolan i. Inkasserade ett par extra-poäng till tordagens Final i Anatomy. Satte alla frågor - det känns gött, att jag dessutom fick extrafrågor efter spelet som jag med klarade gjorde att jag inkasserade ytterliggare lite poäng! Marketing-finalen tog exakt 10 minuter att göra. 40 frågor - chatching. Gick förvånansvärt (okej mycket) bra! Jag hoppas resultatet kommer upp ikväll. Nu är den klassen avklarad! Wooop! Kvällen ägnas åt Health-plugg (typ). Jag är hög på livet ♥ Jag får ångest när jag tänker på att det bara är 3 månader kvar, samtidigt som jag saknar min lägenhet och min bäbis. Splittrad är bara förnamnet! jag kommer ångra valet länge, samtidigt som jag innerst inne vet att det är rätt. Men jag hatar mig själv för det.... VARFÖR kan jag inte brinna för business och ekonomi? Jaja, WTF, kanske ska vara glad att jag VET vad det är jag brinner för istället? ♥


So Delicious 3.20När jag var på Whoole Foods tidigare i veckan (okej det var förra veckan, det är ju bara tisdag idag) hittade jag So Delicious Cocunut Milk. Vände man på paketet - vem hittade man där? Jo, Jillian Michaels (i en gigantisk kokosnöt?!). Såklart att jag var tvungen att köpa ett paket (men ska jag vara ärlig, så är Almondmilk så mycket godare eftersom den är krämigare!) Men, denna Cocunut Milk är Dairy-free, Soy-free och GMO-free! Det gillar vi! Kan tänka mig att den ä god i pannkakor, kanske ska ställa mig och steka det ikväll?

Finals week 3.20


Godmorgon Godmorgon!
Ny dag, nya möjligheter.. sov som en prinsessa i mina nytvättade sängkläder. Idag drar finalsen igång, Marketing är först ut (ämnet jag fruktar mest) - sedan är det även dessutom Jeopardy i Anatomy där man han chansen att samla extrapoäng till finalsen på torsdag. Let's do this!

BTW: Den 15 Mars var det 6 månader sedan jag (och flickorna) flyttade hit! CRAZYBANANAS eller vad? Ångest när jag tänker på att 2/3 av tiden är gången....

THAT feeling 3.19

En dag som gått i 100 mil/sek. Men jag mår så jävla bra och är så lyckig! Känns så skönt att allt gått vägen och just kom tvätten hit, vilket betyder att jag får sova i en nystädad lägenhet med rentvättade sängkläder inatt. LYX! Att det dessutom varit typ 25 grader och strålande sol hela dagen gör det inte sämre - linne och shorts, det är så vi vill ha det! Nu har jag just fyllt rummet med levande ljus, öppnat fönstret så jag får in frisk luft (det är inte ens kallt ute), renbäddat & packat upp tvätten och nu ska bara mysa hela kvällen - tills att sängen kallar... Det förtjänar jag! kanske blir det lite plugg med, för imorgon drar finalsen gång! Woop!

♥ 9 dagar till Mammi & Mormor kommer!

 

img: Unknown


Andas in & Andas ut 3.19

Sol.
22 grader.
Blå himmel.
Varmt.
Fett produktiv dag.

I like it....

Turn out good 3.19


Monday monday 3.19

important.jpg

Godmorgon!
Inleder nya veckan med skype med mamma, kaffe och musik. Kind of awesome... Nu börjar finals-week. Urk. Idag landar dessutom Silvia i NYC ♥ Happy! Denna dag stavas P.L.U.G.G och sedan ska jag försöka få lämnat min tvätt med ju. Fast vet inte om jag vågar ringa dem igen efter att ha snackat med dom 100 gånger igår .... Jag har ungefär 1000-saker på "to-do listan" idag som måste bockas av, men innan jag tar tag i den ska jag ha en liiiiten slappmorgon så att man har chansen att vakna till liv! Gud, sista veckan denna terminen börjar nu, sick. Om 3 dagar är det Spring Break!

Vad gör ni idag?


Autocorrect is ruing our life's 3.18


Workout of the day 3.18

Det blev, tillslut en tur till gymmet. Ok pass, ingen sensation, men det gick inte dåligt heller och pluggat fick jag med. Det var gråt, kallt och trist när jag tog mina saker och promenerade till gymmet, men när jag kom ut var det strålande sol, blå himmel och VARMT! That's kind of nice. Banken hann jag med och dessutom försökte jag fixa tvättningen två gånger, nu blir det imorgon istället. Funkar ju det med, även om det hade varit nice att ha skiten klart idag! Storstädning av badrummet när jag kom hem, så nu är det skinande rent - check på den!

Summan av passet då?
MEDELPULS; 132 bmp
MAXPULS; 159 bpm
Somsagt, inga toppensiffror, men det känns helt ok iallafall ♥
Någon träning för er idag?


To do-listan;
Sammanfatta Marketing - check!
Gymma - plugga - kombo - check!
Dusch - check!

Lämna in tvätt - tomorrow!
ev. Plugg i Washington Square Park.
Kolla igenom Anatomy till game på tisdag.
Hämta tvätt - tomorrow!
Banken - check!
Hämta kläder hos Malin och Malin.
Skicka Mail ang. lägenheten.
Tillagt: Städa badrum - check!

Går ganska bra!

Podcast 3.18

Att ha Jillian's Podcast i öronen när man besöker gymmet gör det hela mycket lättare.


Today 3.18

SÖNDAGENS TO DO!
(det blir alltid så mycket lättare om man listar det)

Sammanfatta Marketing.
Gymma - plugga - kombo.
Dusch.
Lämna in tvätt.
ev. Plugg i Washington Square Park.
Kolla igenom Anatomy till game på tisdag.
Hämta tvätt.
Banken.
Hämta kläder hos Malin och Malin.
Skicka Mail ang. lägenheten.

Nu ska vi bara se om jag lyckas hålla detta.
Let's start med att sammanfatta Marketing.


With my cup of Coffée 3.18


Godmorgon Söndag! Nu är det dags att ta tag  livet igen efter en dag i fullständig divala. Urk, Jag hatar sådana dagar - tur att Malin och jag startade lördagen bra iallafall. Idag är det TRÄNING som står på schemat, likaså PLUGG. Även tvätten ska lämnas in, det kan behövas lovar jag... Men innan jag startar upp dagen blir det kaffe och chill, sen frukost. Steg 1 är att börja med att hitta förklaring till olika termer i 5 olika kapitel i Marketing. Kul, not, bara att sätta sig med boken. kanske ska försöka dra med någon av flickorna ut på en plugg-session idag, det ska ju trots allt vara nästan 20 grader och sol denna dag. Happy Sunday!

Lavo last night 3.17

Last night - LAVO ♥ Tillsammans med mina tre små änglar som gör varje dag här underbar!
På torsdag gör vi om det, men då är det inte pre final-week party, utan det är after finals-week party.

 

Idag inhandlades dammsugare... lycka ♥ Kände pedantmänniskan i mig komma fram! Det tog 12 timmar, en massa mat, glass och annat sockrit, 2 timmars snack med Carro - men sedan vaknade jag till liv och storstädade rummet, vikte om alla kläder fixade och donade - liknande pedant-aktigt jag hade förra året när byggarna äntligen var klara i mitt badrum i Göteborg och jag damsög två gånger om dagen! Woooopsi! Det går i vågor, men när de kommer - då är det the real deal. Jag är fett nöjd med rummet nu! Lite tavlor och annat kul åkte också upp och vädring pågår sedan någon timme tillbaka. Passar bra att jag fick upp energin lagom tills det är dags att gå och lägga sig, typ iallafall. Score på den!

Förhoppningsvis har T-mobile problemet vi alla haft de senaste dagarna också löst sig nu, underlättar så att smsen kommer fram när man försöker komma i kontakt med varandra. När man sedan får en klumpsumma med 100 sms 3 timmar senare är det inte till mycket använding!

 

Pic: Angelica


Breakfast in the sun 3.17

Frukost vid Hudson River tillsammans med Malin i den härliga vårsolen tillsammans med alla hurtiga morgonlöpare.


Pic; Malin

Hangover 3.17

Jag har mått bättre kan jag ju erkänna!
Gårdagen var awesome, förfest med Malin och Angelica, sedan LAVO, Malin Nr. 2 kom dit and finally så var vi alla fyra tillsammans. Sjukt längesedan vi hade en 4-utgång. När helga gänget äntligen var samlat blev det party på riktigt - som det ska vara! Sedan blev det sleep-over at M&M. Malin och jag stod och stekte pannkakor klockan fem på morgonen, snacka om att vara husliga!
Två timmar senare var jag klarvaken... nu, 6 timmar senare är jag död! Inledde iallafall dagen med picknick nere vid Hudson River tillsammans med Starbucks-coffee och mackor och sedan upptäcksfärd i downtown. Jag var grymt lycklig när jag vaknade och inte kände mig bakis... Tjing fick jag, antar att den bakfyllan bara fortsatte att sova när jag gick upp. Lätt värt det iallafall.
Not to myself; Do NOT mix Vodka, champagne, rose och vitt vin.


Dance your ass off 3.16

Nu sticker jag till Malin för förfest innan vi drar till Lavo!
Ha en grym fredagskväll ♥


Rock the gym 3.16

Sjukt bra pass på gymmet. Lycka ♥ Körde bara Cardio idag eftersom jag var där på en sådan tid då hela NYC besöker gymmet, med andra ord, kaosmycket folk. Det blev en härlig kombination med lite Löpning, Cykel och Crosstrainer.... Underbart!
SUMMAN AV PASSET:
Medelpuls;
141 bpm
Maxpuls; 175 bpm

Efteråt lämnade jag tillbaka en klänning, köpte ett par skor jag drömt om länge - nu ska jag bara lära mig gå i dem och sedan strosade jag i Soho lite... Nu ska jag dricka kaffe och tagga inför kvällen ♥ Älskar denna dagen!

TTYL 3.16

Hängde inne på Ellen DeGeneres Facebook page - skönare brud får man leta efter. Haha, jag skrattar så jag dör när jag ser hennes show. Hittade denna (↓) Haha, så klockren... Life's a bitch!


The day is finally here - it's Friday 3.16

Min torsdagskväll, kändes väldigt bra. BL och glass (och en massa plugg)


Godmorgon Fredag!
Efter mycket arbete igår... så blev förhoppningsvis moment 2 av hemtentan (på distanskursen) klar... FÖRHOPPNINGSVIS. Luddigare förklaring på vad som krävs har jag aldrig fått, känner mig fortfarande som ett frågetecken när jag läser instruktionerna. Suck, men nu är den skriven... One down, a million to go! Tack vara glass och Biggest Loser (tack för att jag inte hunnit se det tidigare - kändes mycket viktigt att klämma in det avsnittet kan jag lova) så gick det ganska smärtfritt (nåja - but lif's a bitch) och sedan fick jag en god natts sömn, med andra ord, taggad för fredagen.

Om 12 dagar kommer mammi MYS! Känner längtan i hela kroppen. Det var ju inte tanken att hon skulle komma så jag har varit helt lugn inför det kommande besöket, men när allt blev lite messed up och ändrat och flygbiljetterna köptes på sådär 5 minuter - känner jag nu att jag bara vill att tiden ska gå så hon och mormor kan komma! LÄNGTAR♥

Förhoppningsvis blir det en bra fredag som står framför mig.
En runda till gymmet kanske, plugg (mindre kul) förfest hos Malin och utgång. Låter som ett bra sätt att fira in helgen nu innan Finals-week.
Vad gör ni idag?

Health Magazine 3.15

 

Efter en månads letande fick jag äntligen min tidning ♥ with Jillian Michaels on the cover!Fullständigt meningslös dag i skolan. Suttit av dagen = lönlöst och segt, tiden går i snigeltakt. Men min ena essay blev inlämnad så det är en sak att boka av från listan. Kvällen ska ägnas åt plugg - har man tagit på sig distanskurser utöver college så får man stå det kastet, men bara en vecka kvar till spring break. Jag har iallafall laddat frysen med min lyxglass. För nu är det HELG!
Planerna är att vara en duktig student idag och festa hela helgen!

Förresten så kommer jag, pågrund av vissa omständigheter att få besök av mammi (och mormor, men hon skulle ju komma hela tiden) om två veckor! LÄNGTAR ♥


What can this day bring us 3.15

Godmorgon!
Idag är en sådan bra dag då jag bara kan ta mig till skolan och lyssna och inte göra mycket vettigt! Skönt! Ikväll blir det dock PLUGG till 1000 eftersom jag har 3 finals och 2 essays som ska in nästa vecka. Woooopsi på den. JAg inleder dagen med ett lätt träningspass innan jag går till skolan, men först kaffe & gröt!

Hudson River ♥

Do not cheat 3.14

Spenderade eftermiddagen i Bryant Park tillsammans med min älskade Malin tillsammans med en iskaffe. Strålande sol och 22 grader, I like it. En tur till Times Square och Forever 21 han vi också med innan jag begav mig till min kvälls-klass. Trots att jag var trött och omotiverad var det kul som vanligt. Föreläsning och sedan prov - chill som vanligt.

Idag fick jag se hur det går när man fuskar! Haha, nä så allvarligt var det inte, men på en av frågorna så tittade jag på Tore's svar och skrev samma (haha, ajabaja, men det är en chill klass - vi rättar själv och så, ingen skada skedd, jag kunde ju ändå inte svaret ) om det nu bara hade varit så att han skrev rätt svar hade det inte gjort något. Men han hade i sin tur hade tittat på Marias svar och skrivit samma som henne, med andra ord, vi tre på rad - som är kända för Svenskarna (haha, även om Tore är från Norge) som gillar att dricka rödvin men sveper ren vodka för att bli fulla (nä fråga inte, litet misstag/missuppfattning på en lektion och man är drabbad för livet) satt nu med ett helt random svar (som inte var rätt alls) på en fråga om vilket som var bästa sättet att ta reda på om man hade Pancreas Cancer. Haha, läraren får sig ett gott skratt när han kollar genom det provet (om han nu gör det, vi rättade det somsagt in class). Lärdomen av detta? Fuska inte! Eller fuska av någon som skriver RÄTT svar..

You are not a tree 3.14


Workout of the day 3.14


Yeeeeh, Crazybananas vad bra träningen gick. Sprang till gymmet, körde styrka för triceps, rygg och mage och avslutade med 30 minuters crosstrainer. Toppen! Dock var det 1 miljon människor på gymmet och där var 500 grader! Inte optimalt! Hade såklart Jillians Podcast i öronen!
Medelpuls: 141 bpm
Maxpuls: 208 bpm (tror dock pulsklockan fick fnatt när jag sprang till gymmet, för det var ju bara uppvärmning)

Nu har jag tagit en snabb dusch, snackat med mamma i telefon, smsat med Macce, blivit vättskrämd av mormor och ätit lunch så snart ska jag bege mig till skolan och möta Malin. Strålande sol och 22 grader, LOVE IT!
Någon träning för er idag?

Why 3.14

131237776611325254_jrjxgzvo_c_large

Hittade denna hos Mollan... Kunde inte vara mer sant ♥


Good morning sunshine 3.14

Godmorgon!
Jag trodde jag "arbetade i förebyggande syfte" när jag ställde klockan igårkväll. Bara en "säkerhetsåtgärd" jag kommer ändå vara vaken. Haha, tjing fick jag... tacka vet jag förståndet som ändrade tiden från 10.00 till 9.00... Någon måtta får det väl vara?
Idag är det en fullsmockad dag i min kalender. Egentligen skulle jag haft möte med ägaren nu klockan 10, men det belv inställt, men annars ska jag till gymmet och sedan ska jag snabbt som bara den upp till skolan och möta Malin och hänga med henne innan skolan börjar 6.00 pm... Även idag är det quiz som jag fått lite black out på och inte direkt pluggat till. USCH, men jag vet inte VAD jag ska plugga på riktigt. Det ska vara 21 grader och strålande sol idag, så jag tackar och tar emot. Nä nu ska jag inleda dagen med min kaffekopp ♥ Vad händer hos er?

Teenager Post #4627

Tumblr_m0aesxrfch1qiaqpmo1_500_large


Goood morning bright and early 3.13

Godmorgon!
Tisdagsmorgon vilket betyder skola (week 11, how sick isen't that?!). Vädret skvallrar om ösregn nu, men 22 grader och sol senare, känns som om jag kan leva med det (regnet nu är dock onödigt!) När jag och Malin promenerade hem igår efter att vi gått runt Central Park, så gick vi på 6 ave och det kändes som om man slängdes mellan olika kulturer. Helt underbart. Uppe vid Times Square var vi självklart i New York, men efter att vi passerat Macy's kunde det lika väl varit spanien vi var i. Kombinationen av den mångkulturella staden och hettan från solen igår fick en verkligen att fundera på VAR man befann sig! Ganska mys!

→ Hur ser er tisdag ut?


Better late then never 3.12


Jag har spenderat eftermiddagen och kvällen med ett tappert försök att ta igen lite av min distanskurs. Var så otroligt mycket efter eftersom jag inte ens börjat med uppgifterna i denna delkursen, men nu har jag avverkat ett par av momenten iallafall. Nu går dock ögonen ikors... Extra kul var det också när jag loggade in och upptäcke en fin kommentar från läraren och ett tentaresultat på nästan 100 % på förra tentan. Booooost!
Men snälla - snälla ni, ni kan väl göra mig en tjänst?
Nästa gång (för ja det kommer komma fler gånger, det lovar jag - jag lär mig inte av mina misstag) som jag funderar på att läsa distanskurser brevid mina heltids-studier → lova att stoppa mig!

20 km á 4 timmar 3.12

20 grader.
Strålande sol från en klarblå himmel.
Två mils promenad runt Central Park på 4 timmar tillsammans med Malin som start på måndagen.
Jag är mycket nöjd och glad! Vilken värme det har varit idag, att promenera i linne i parken är helt underbart såhär i mitten på Mars ♥ Kändes som helt okej vardagsmotion... Eftermiddagen och kvällen får tyvärr ägnas åt plugg. Men till och emd det kan kännas okej när man haft den starten på veckan som jag har haft ♥
Bilden är dock från Hudson River igår... Olyckligtvis åkte inte kameran fram idag.

I will start this week with a walk arround Central Park 3.12


Igår promenerade Malin, Malin och jag längs Husdon River.
Så vackert ♥
Godmogon!
Även idag vaknade jag av telefonens vackra toner, kändes hårt men även idag kom jag *peppar-peppar* upp. Hahah.... Nu ska jag ladda med frukost och kaffe och sedan ta mig upp till Central Park för att möta upp Malin, sedan ska vi vara hurtiga och promenera runt Central Park. Bästa starten på veckan samt kvalitetstid ♥
Hur har ni inlett er måndag?

A beautiful sunday 3.11

Gud vilken dag!
Jag lämnade lägenheten klockan 8 i morse och nu närmar sig klockan 10 pm och jag har just kommit hem. Dagen har varit underbar ♥
Vi ställde om klockan inatt - till sommartid, så när min klocka ringde 7 am, så var hon ju egentligen bara 6. Inte konstigt att det var kämpigt att gå upp (jag sover så otroligt oroligt nu också) men efter lite snoozande kom jag upp, käkade snabbt frukost och gick till gymmet. Sprang lite över 6 km (proud!) och körde styrka för överkroppen innan hela staden började besöka gymmet och sedan tog jag en varm dusch, köpte iskaffe och gick hem till Malin och Malin där jag&Angelica var bjudna på brunch. Vi åt fattiga riddare med socker, sylt, kanel och grädde tills vi höll på att storkna. Mycket mytsigt, sedan hade vi en liten nostalgistund och tittade på Eva & Adam, Malin och Malin skypade, Angelica gick och efter många timmar avslutade vi vår myssöndag med en promenad längs Hudson River och lite chill i solen tillsammans med iskall cola.

När kvällen kom så mötte jag upp en Markokansk tjej vid namn Adele för en burgare på Shake Shack uppe på Upper West Side. Underbara burgare! Det har varit en lång dag, men helt underbar ♥ Nu är jag lite smådöd, så jag ska nog inta sängen snart för imorgon 10.00 ska jag möta upp Malin för en PW runt Central Park. Älskar det ♥ Toppklass på söndagen!

Early sunday morning 3.11


Tidig morgon - full dag - rolig dag.
Död som en sill nu, men jag vaknar till liv, snart.. Sitter och äter gröt nu och ska snart bege mig till gymmet för att avverka ett styrkepass för överkroppen innan hela New York bestämmer sig för att inta gymmet (ja det är precis så det är). Sedan bär det av till Malin och Malin för brunch med flickorna och ikväll blir det middag med ett gäng tjejer från min Marketing-klass. Kolla dessutom vädret för dagen↑ (och what a heck, veckan) ser inte dåligt ut. Hur kan detta INTE bli en bra dag?
Vad gör ni idag?

My obsession ♥ 3.10
Alla som känner mig vet att jag mer eller mindre är fullständigt obesessed av Jillian Michaels och Bob Harper! Därför kan jag inte låta bli att tycka att det ska bli intressant att de vad detta↑ är för något!

It's a New Day, it's Saturday 3.10

Godmorgon lördagen den 10 mars... redan den 10:de, snart mitten av Mars, helt sjukt! Igår var jag sängliggandes i stort sätt hela dagen, tittade på film efter film och bara vilade. Men det gjorde nog susen, för idag är det bättre. Känns bra ♥ Sjukdom har vi inte tid med. Dock blev det inget plugg igår, vilket betyder att jag har ALLT kvar, kan ju resultera i en mindre rolig dag idag - men det får jag ta, imorgon lär det inte bli mycket gjort... startar morgonen med att gå igenom min Anatomy-essay.

Var gör ni denna lördag?Biggest Loser 3.9Det är dagar som denna som jag kan vara glad att jag ETT: Låg efter i Biggest Loser avsnitten och TVÅ: att avsnitten är nästan 2 timmar långa... Min dag har med andra ord spenderats sängliggandes med favorit-tv shown.. Till och med internet har sammarbetat.. Det måste vara ett tecken. Jag fortsätter denna fredagskvällen nerkrupen i sängen. Imorgon ska jag må bra igen! Gissar på att detta kan vara kroppens sätt att säga - chill down.

No gain, just pain 3.9

Mår inget vidare idag... Inte bra alls faktiskt. Så gymmet var uteslutet och istället gick jag till favvisen Whole Food och tröstshoppade. Haha, den affären kan verkligen få mig att gå crazy! Om två veckor ska vi storhandla där ♥ (bara så att ni vet det mormor&morfar♥ Haha) Shoppade iallafall en liter av min asdyra favoglass som man bara får köpa vid särskillda tillfällen (jag förtjänade den idag... sitter här med lite nu och sen har jag till ikväll tillsammans med en film - lyx) och en organic pizza då jag inte har någon ork alls att laga någon mat. Jag mår illa, har huvudvärk och bara mår allmänt skit! Ap-dag helt enkelt... Kom hem och fixade i rummet så nu är det städat och mysigt. Har tänt levande ljus, satt på lugn musik och ska nog sätta på en film nu och vila... Energinivån idag är noll. Hoppas ni har en bättre fredag än mig!

♥ Kärlek 3.9

image9


Konsten att övertala 3.9

I veckan viskade en liten fågel (okej, det var offret själv som erkände) och denna person hade vunnit ett fint pris vid jobbets Kick off under veckan. Nu är min fråga - Hur ska jag få denna person att förstå att vi ska utnyttja det fina priset till en resa tillsammans med familjen i juli/augusti? Som en repris på Nice, 2010... Har ni bra övertalningstips? Jag är i stort behova av dem so let's bring it all!

↓Nice, 2010

The week is almost over 3.9

Gomorgon tidiga morgon...!
Verkar som om jag kommit in i mina rutiner igen? Är tröttare än tröttast vid 10 pm och vaknar vid halv nio. Thats the way I like it! ♥ Speciellt nu när det börjar gå mot ljusar tider, klockan ska ju ställas om nu också - om det är nu på söndag eller nästa... Nu är det äntligen helg, inte för att det kommer bli en sysslolös helg, men det är trots allt ledigt.
Jag ska ta mig igenom;
→ Study inför exam i Healh (Cancer och Diabetes)
→ Göra slutklämmen på min Essay om Diabetes in Anatomy
→ Försöka komma igång med min svenska kurs... Nu börjar det bli körigt med tid och jag har inte startat!
→ Skriva Final essay in healh.

Jag kommer nog lyckas sysselsätta mig. Men jag ska försöka (läs: VERKLIGEN FÖRSÖKA) få gjort det emsta idag och imorgon, för på söndag blir det närmre 20 grader och då vill jag inte sitta uppslukad med en massa böcker! Vecka 10 i skolan är över, sjukt! Var gick denna winer quartern? Jag börjar få lite paniiik, sen är det bara tre månader kvar - ÅNGEST!

Annars idag blir det en tur till gymmet. Ev. ska jag försöka möta upp Maria med PV och deras vänner för en tur i stan, får dock se om det hinns med eller om jag får plugga istället och ikväll ska jag hem till Malin och hänga med henne. Somsagt; det blir nog en mycket bra fredag! Nu inleder vi den med ett par stora koppar kaffe ♥ Vad gör ni idag?

It's finally done 3.8


Finally!
Båda projekten är redovisade! LÄTTNAD! Promenerade hem efter skolan, mötte upp Sarah en stund och strosade förbi alla uteserveringar. Det är smockat! Kanske inte så konstigt när det varit 20 grader↓ för första gången detta år?! Lycka ♥


One down... 3.8

One presentation down... One too go! Tyvärr är det den jobbiga kvar! Men om 2 timmar är det över! Nu blir det öva-öva-öva fram tills att lektionen startar!
Btw: jag undrar vad som flög igenom mitt huvud i morse när jag gick till skolan utan strumpor i skorna... haha, whats up with that?


Let this day be over quick 3.8

Godmorgon!
Sista skoldagen denna vecka. GUD vad jag önskar att jag kunde stryka denna dagen ur kalendern. Idag har jag två major project prsentations som ska presenteras. 10 veckors arbete ska jag äntligen få lägga bakom mig. Jag hatar redovisningar, Punkt, end of story. Först ska jag hålla en lektion om Diabetes i Anatomy-klassen, sedan ska vårat projekt i Marketing-klassen presenteras... Holy something... Let this day be over. Jag kommer ramla ihop som en säck ikväll när allt de är klart, få att de är så mycket spänninar som släppt! Igår lyckades jag dessutom göra min specialite... Skulle skicka in ett arbete till min Anatomy-professor, skriver värsta mailet och klickar på skicka. Bra (!) att jag bifogade filen (vilket jag inte gjorde!).... Suck, jag blir så trött! Haha, så typiskt mig!

Idag ska det dock bli en fantastisk dag. 19 grader! Tydligen är det typ 12 grader ute nu och klockan är inte ens 8. Vårväder! Hoppas det håller i sig ♥ Nu är det ju bara 17 dagar tills att mormor och morfar kommer på besök ♥ Tänk vad underbart om vi kunde få riktig behaglig värme till Spring Break! Nä, nu ska jag återgå till mitt kaffe och öva på redovisningarn! Gud, livet går verkligen i 200 nu... Förhoppningsvis blir det en liten break (även om hela helgen kommer att ägnas åt studier) med bowling tillsammans med lite vänner ifrån min Marknadsföringsklass. Det är sjukt vad ett krävande projekt kan göra att man får kontakt med varandra... Hoppas ni får en fin torsdag! Vad hittar ni på?

Go hard or go home 3.7

♥ ♥ ♥


WOW. Crazy-good workout. Energin flödade. Blev ett riktigt bra styrkepass. Lite löpning á la 5 minuter (Springa fem min. stanna. Annan övning. Springa 5 min osv)  och lite corsstrainer fick jag med in... Riktig lycka. Gud vad jag älskar gymmet ♥ Vad jag dock inte älskar, är det faktum att jag börjat få känningar i knäet. Det krämmer mig som fan. Ska fundera lite på hur jag ska kunna undvika knä-problem... Att jag sedan märker hur jag kan öka vikterna på gymmet är bara en ännu större energiboost... Ibland leker verkligen livet!

Summan av passet:
MEDELPULS:
142 bpm
MAXPULS: 177 bmp
Blev det någon träning för er denna onsdag?

Ute skiner solen, det är 14 grader och helt underbart väder. Så varmt och skönt... Tror jag ska bege mig ut på en shoppingtur innan jag möter upp Maria för en promenad och sedan väntar ju skolan. Jag är så lycklig ♥


Let this day bring me the best 3.7

God morgon/Förmiddag!
Vaknade alldeles för långt innan klockan skulle ringa, men vet ni, det gör inte för mycket. För denna märkliga sak som tagit över min kropp och gjort att jag sover till 9.30-10.30 om dagarna är något som är lite främmande för en pertson som mig, som vanligen är en morgonpigg jävel. Haha, fast det är klart, man ska inte klaga. Men att ligga vajen kring omkring två på natten och sedan sova bort förmiddagen är så inte min stil! Varje gång jag vaknar och ser att klockan är mer än 9.30 när jag vaknar (okej, 9.00 egentligen, men har börjat acceptera 9.30) får jag en liten inre panik! Halva dagen har ju gått (haha... nu låter jag som morfar!). Därför var det faktiskt en liiiten glädje i mig, när jag vaknade förhållandevis pigg klockan 8.00... Inte tänkte jag ge mig chansen att somna om heller. NO WAY. Dags att få ordning på vardagen igen kanske? I think so!

Onsdag idag, och som ni såg i inlägget under ska det blir awesome väder idag (vem vill sova bort det liksom?!). Tanken är att ta mig till gymmet för styrketräning. Mosa överkroppen lite (vardag = förhoppningsvis lite mindre folk i gymmet) och sedan ta mig en promenad med Maria innan skolan ikväll. Jag gillar mina onsdagar. Det är inte alltid man är på topp på att gå till skolan klockan 6 på kvällen. MEN kursen är kul. Klassen är ganska ok och sen har jag ju Maria där. Trots att lektionen är 3.5 timmar (även om vi ofta får gå tidigare) och jag är ganska insatt i det mesta som sägs, så är det en kul lektion. Denna terminen har jag (om man bortser från Marketing-klassen) verkligen haft toppen-klasser och det är lite ångest att vi är i vecka 10 nu, vilket innebär att om två veckor slutar dessa klasserna. Speciellt Anatomy-klassen känns hemsk att den slutar snart. Jag skulle lätt kunnat ta den igen, bara för att liksom! Haha... Men nästa termin går vi in på tyngre ämnen... Bio-Ethics... Oj. Jag fick en försmak igår på Anatomy-lektionen, den kan nog bli heavy! Är det rätt med Abort? Hur långt gånget är det rätt med abort? Under vilka omständigheter? Ska man få välja att dö/få maskinerna avstängda när man ligger i obotlig sjukdom? Om man är så gammal att man lider varje dag och ligger inlagd, ska man ha rätt att "inte bli återupplivad" om kroppen sviktar? Ja ni ser, heavy subjects. Men det ska bli intressant...

Nä, nu ska jag inleda denna onsdag med kaffe och senare frukost innan jag beger mig ut i solen! Det låter förresten som om våra grannar försöker riva hela byggnaden.. jag fattar inte hur dom orkar, dom håller på fram till omkring tre på natten och startar sedan vid sex igen... Va? När sover dom? Nä, det var ju inte detta jag tänkte skriva om, men vi får ta det andra ämnet i ett senare inlägg! Nu ska jag dricka kaffe!
Vad händer hos er idag?
↓ Inte mitt gym, but I wish it was!

Sun 3.7

Ser ut att vara helt ok väder kommande dagar. 20 grader i Mars tackar man ju inte nej till ♥


Nothing done 3.6

Blööööh. Okej, jag gillar inte att hålla föredrag. Men när man har laddat en hel dag och sedan inte får presentera. Då blir jag faktiskt lite besviken. Nu har jag två STORA presentationer på torsdag istället. Inte dröm-senarie precis. Suck. Jag som hoppades på att ha hälften överstökat ikväll.. Men nu är det bara att tänka om. Jag köpte ändå med mig glass hem och ska ha en slappkväll med Biggest Loser och en massa levande ljus, såfort jag gått igenom torsdagens program med presentationer, essays och arbeten såklart.

Write on the wall 3.6

Look, ännu ett företag som tyckte att skyltar var överfödigt!
(precis som i DETTA inlägget)
Det är ju det jag säger, att skriva på väggen är en hitt! Någon som är sugen på att köpa en cykel? Inte? Nähä... Han har ju t.o.m gått all in i Svenska färger!

The due day 3.6


Godmorgon tisdag!
Det känns dock inte som tidag idag, eftersom hela gårdagen spenderades i skolan och min dag såg ut som en typisk "tisdags-dag". Men eftersom klandern säger tisdag får jag väl lita på det. The D-day. Projektet i Marketing ska in och redovisas. Jag som hatar redovisningar. Blä! Men efter 5.05 pm idag är detta arbete done! Jag gissar på att min tisdagskväll kommer innefatta en utslagen Rebecca. Ni vet, som det blir när man har en inre stress som släpper. Men samtidigt kan jag inte vänta. Underbart!
På torsdag ska jag dock hålla i en lektionen i Anatomi om Diabetes + att en essay ska in.
→ I helgen ska jag VERKLIGEN försöka komma i kapp på min Svenska Distanskurs!
Illa! Jag ligger efter igen.
Nu hoppas jag, av hela mitt arbete att the final paper är klart och att det pretty much, bara är att gå upp och göra redovisningen och sedan - check. Jävla tjat om den redovisningen, I know. Men jag vill bara ha den klar!

Idag skvallarar vädet om 7 grader och sol (i och för sig är det MINUS 3 nu, men det är en annan femma) Imorgon däremot - tydligen ska det blir 16 grader och torsdagen ska tydligen innebära 18 grader. Can't wait!
Whats up with you guys today? Vad händer?

House Paint 3.5

Att lägga pengar på att köpa skyltar till sina butiker är överskattat. Bättre. Billigare. Snyggare (?). Praktiskare (är det ett ord ens?). Smartare. Ja jag vet inte, kanske är dom helt enkelt lata... Men nu skriver man på väggarna istället, tydligen är det väldigt inne! Iallafall om man ska tro företaget här ovan. Undra vad det är dom marknadsför egentligen....?
Plant works.
Drive Way.
Active 24 Hours.
Garden Center.

... Det är ett multitask-företag hlt enkelt.

→TIPS Mamma; Skriv La Mia Deli på vår husvägg! Eller Hälsoklivet.... Eller helt enkelt det företag du driver denna vecka! Eller så slår du på stort och skriver alla. Släng in pappas företag med... Gärna i någon häftig färg. Typ grisrosa eller limegrön! Det kommer sticka ut från de andra husen där hemma, jag lovar!


Spent the day in school, even if had the day off 3.5

OMG, what a long day!
Godkväll på er! Just landat in hemma efter att varit ute och hållt på hela långa dagen! Nu förjänar jag en slappkväll. Eller nästan, slut-touchen på Marketing-projectet måste göras. Imorgon 5.05 pm är det över. 10 veckors arbete... Finally! Det kommer vara en otrolig lättnad kan jag lova! Jag känner mig lite halvdöd ikväll kan jag lova. Det har iallafall varit en undebar och solig dag här i New York idag. Jag promenerade till och från skolan så fick massa frisk luft vilket behövdes. Ett supersätt att ladda kroppen med ny energi!

NYRR 3.5

Godmorgon!
Jag inledde denna måndagsmorgon med att fullfölja anmälan till NYRR New York Mini 10K som går av staplen här den 9:de juni i Central Park. Ska bli kul, jag springer väldigt sällan lopp - just för att jag inte är en tävlingsmänniska, men ibland är det kul att ha ett mål!  Ska ni springa några lopp i år?

NYRR Logo

Annars är det måndagsmorgon och jag ska in till skolan och arbeta på vårt Marketing-project med min grupp. Segt. Är sjukt nervös inför imorgon, men det ska bli sååå skönt när det är klart! Jag hoppas på en bra måndag helt enkelt!

NYC-Tjejmilen 3.4

Jag sitter och funderar på om det är värt 50 dollar för ett lopp. Anmälan till Tjejmilen här i New York har öppnat och jag är sjukt pepp, men jag har (som ni vet) lite kämpigt med löpningen... Huvudet sätter helt enkelt stopp. Men det känns som nu när jag för en gångs skull är i New York, så borde jag ju ta tillvara på chansen. Det är ju ett toppensätt att avsluta mitt liv här på. Jag kan ju gå... I värsta fall ( sen har jag ju ganska många månader på mig att komma upp i en mil igen ju!)... Ska jag... ska jag inte? Ska? Ska inte? What to do?!

↑ Göteborgsvarvet/halvmara Maj 2011.
Hur jag gjorde det ör fortfarande en gåta.

Hudson, we have a problem 3.4

Tänkte inleda denna söndag med att önska er Godmorgon!

Kaffet är kokat och nu ska jag jaga min grupp i Marketingklassen eftersom jag saknar sista upplagan av projectarbetet och ja, det är ju ingen annan som tänker slutföra en så jag ska försöka få det gjort. Väldigt bra att ALLA (inte) verklar vara villiga att skicka arbetet... Blööööh! Med andra ord, igår fick jag inte gjort ett skit i det ämnet. Dock lektionen i Anatomy gjprd, nu är det bara ett final paper och en midterm sedan är den klassen klar. Sad.

I eftermiddag blir det att bege sig upp några gator för att titta på pingistävling med Maria, det är något event på ett skivbolag där, så vi sa dit som supportrar till några vänner! Kan nog bli en bra söndag!

#3415, Deare Fridge


Vår 3.3

Idag var det riktigt underbart vårväder här i New York City! Det blev en liten promenix i det underbara vädret innan jag tog mig hem för en mysig lördagskväll. Nu är kaffebryggaren laddad inför morgondagen och jag ska strax krypa isäng.

♥ ♥ ♥


GMO-fri 3.3

Jag köper alltid Almondmilk här i USA och har i kaffet eftersom dom är helt sjuka med mängderna antibiotika och hormoner som ges till korna (och allt annat kött/alla andra djur/ grönsaker/ ja allt) och det påverkar mjölken och miljön vilket sedan påverkar oss. Därför är det antingen Organic mjölk eller Almondmilk som gäller för mig här (tack gode himmel att det är hårdare regler i Sverige). Fördelen med almondmilken är att den ger riktigt god smak i kaffet med. Extra glad blev jag när jag av en slump såg detta "This Almond/coconout-milk blend are made from almonds that where not genetically engineerd" (cocosnötter är aldrig GMO). Jag har köpt den organiska amlondmilken, men den är helt enkelt inte lika god, vilket gjorde att jag gick tillbaka till varianten ovan, vilket inte är stämplad som Organic. Men nu kan jag med gott samvete fortsätta köpa den och veta att den är GMO-fri! Mycket glad ♥


Q and A 3.3

Question:
Hur gjorde du med boende och så när du först flyttade till NYC?
Hittade du nåt hemifrån eller väntade du tills du var på plats?

SVAR:
Jag och min roomie började titta lite på lägenheter i Sverige, men det är otroligt svårt när man inte är på plats. Att bara ta en lägenhet från vad man har sett på bild funkar liksom inte. Man måste titta på den i verkligheten med. Det var inte förren vi kom hit som vi hittade någon, men innan vi bestämde oss var vi och tittade på många många olika.

↑ Mitt rum i första lägenheten....

Godmorning Saturday 3.3

Godmorgon lördag!
Ny dag... Startar med kaffe, fb och mail-läsning. Ganska ok Start. Idag blir det plugg, ska försöka slutföra Marketing-project och min lektion + essay om Diabetes. Förhoppningsvis blir jag klar med allt, även om det är ganska mycket kvar. Det är så min lördag ska spenderas med andra ord. Inte det roligaste, men imorgon blir det ev. Pingis-tävling tillsammans med Maria och förhoppningsvis blir det lite skoj på måndag med. Så då får man helt enkelt ta skitbitarna en lördag. men jag klagar inte, att bli klar ska bli så skönt att bli klar. Jag vet ju att jag har väldigt många projekt i min Svenskakurs som jag också måste ta tag i så för att inte få allt i slutet är det lika bra att arbeta bort lite uppgifter.
→ Vad gör ni denna måndag? haha... skrev jag just måndag (?????????).. LÖRDAG menar jag. LÖRDAG. Vad gör ni denna lördag?


A night at M&M 3.2

En kass dag resulterade trots allt i en toppenkväll hemma hos M&M.
Det behövdes... promenaden hem just var mindre trevlig. ÖSREGN! Blöt hund var precis vad jag var när jag kom hem!


One day like that 3.2

Jävla skitdag.
Ja denna dagen suger. Ännu en gång har jag blivit lurad av mobil-operatörerna i detta land. Jag är less på att slänga pengar i vattnet. Funderar på att gå och lägga mig nu, är det ok att göra 4.30 pm?

Kanske kan kännas som en överdrift.. men det är så mycket som bara går emot mig nu. Ja och som har gjort det det senatse halvåret. Det har varit en hård & jobbig vecka. Ibland vill man bara ha en break från vardagen. Förresten, om någon är sugen på att hyra en fin Etta i centrala Göteborg under Maj-Augusti, kontakta mig på; rebecca.pettersson@hotmail.com


Ja asså, om någon känner för att ge mig ett jobb lagom till Juli månad så accepterar jag det också!

What dosen't 3.2

 

Känner mig helt död idag... Men det är kanske dag att ta tag i dagen nu snart?


That moment 3.2


♥ Caramell 3.2

Godmorgon fredag!
Att vakna denna dagen av att ha fått ett MMS från Marcus på min bäbis↓ måste vara det bästa & värsta i en mixad kombo!
Min ÄlsklingCaramell!


Jag kan vara bra på att undetrycka känslor som är jobbiga att handskas med, men min lilla lilla kitte-katt vad jag saknar dig!

This weeks exam - done 3.1

This weeks final exam is done.
Underbarish, nu får vi bara vänta och se hur det gick. Nu tar jag helg, det tycker jag att jag förtjänar. Helgen blir dock långt ifrån pluggfri, men denna torsdagskvällen tänker jag inte öppna böckerna!

↓ Resultatet har varit detsamma på alla mina quiz i Anatomi.
Känns bra med tanke på att jag inte direkt pluggat till dem.
Men med en bra lärare och bra upplagda lektioner så klarar man sig ändå!


A smile goes a long way 3.1


Dags för skooola! Ganska taggad för dagen faktiskt... Hade en riktigt bra morgon, fylld med energi, köpte med mig kaffe från Pret a Manager (??????????? Stavning på det ? Någon?) jag kallat det PET a Manager ialafall, haha... gjorde en glad upptäckt, deras mjölk är Organic (!) Det blir nya stammisstället, Starbucks borde ta efter.
Nu vänta Anatomi och sedan väntar Marketing exam. Blöööööh. Fast jag är glad ändå, jag är på toppenhumör (!) hoppas dagen fortsätter så, även om jag kommer vara DöDstrött när ag kommer hem ikväll. Lång dag!

Last days of exams for this week 3.1


Godmorgon....
Sista exam(et?) för veckan skrivs idag. Vilken lättnad. Jag vill bara få det avklarat. Det känns inget bra alls, så jga ska ta tillfället i akt och plugga nu på morgonen, fast jag är uppväxt med att det är det sämsta man kan göra - vilket jag vet. Det resulterar i blackout och sedan minns man inget. Men när man inte hunnit plugga tillräkligt tidigare så får man stå det kastet. Annars är det Anatomy-class idag också som gäller, längtar som vanligt. I helgen får jag sätta mig in bättre i vad det jag ska göra i min distanskurs, för det verkar vara 100 OLIKA projekt som ska examineras i denna kurs-del. Det är kaos i min hjärna... (Det är detta jag älskar med USA, Hade det varit här - så hade jag redan vetat mitt resultat från måndagens tenta, eftersom dom är snabba som superjets (flygplan asså) men att rätta. Förmodligen vet jag ikväll hur marketing-examet gick tex. Men i Sverige, ja jag ska väl vara glad om jag vet resultatet om en månad eller så! → Fördelar och nackdelar. Story of life!)

Väder-rapporterna viskar om regn idag med, jag som tyckte vi fick tillräkligt igår? Tydligen inte?! Dags att starta dagen! Kaffe och gröt ♥ Hoppas ni får en bra dag. BTW, hur weird är det inte att det är 1 mars. MARS. Hallå, var tog januari och februari vägen? Det är ju vårmånad nu. Ja, mars är vårmånad, så är det bara!
Vad är era planer?

"Rebecca" 2.29

Jag har hittat en hel drös smycken som jag blivit förälskad i... Passande nog från det Italienska märket "Rebecca". Värt att ta sig en titt vill jag lova, det finns mycket fint ♥Fick fikat med Maria [♥] på Starran innan dagens Health-Class. Hade exam, blev sjukt frusterad för att vi inte får nogon tid på oss utan han bara rusar igenom provet. Annars trevlig lektion like always... Ganska småtrött nu, men ska plugga marketing ett tag innan sängen väntar. Tidig morgon imorgon, så det blir sängen i lämplig tid ♥

↓ Igår var det en fin dag... det har det inte varit idag kan jag lova!

RSS 2.0