Teenager Post

 


Don't stop running 6.28

 
 
Startade dagen med en tur till tvättstugan och efter lite fixande i lägenheten (läs: kaffe, slappande, tv) gav jag mig ut på en löptur. 6.25 km plöjde jag mig igenom i hettan. Sedan fortsatte arbetet i tvättstugan, dusch, städade lägenheten och vek tvätten. Väldigt produktiva timmar. NÖJD!
 
MEDELPULS: 161 bpm
MAXPULS: 182 bpm
DISTANS: 6.25 km
 
Bra puls.. både medelpuls och maxpuls. Bra distans (målet för denna vecka är att inte gå under 6 km). Härlig torsdagsträning helt enkelt. Någon träning för er idag?

Somebody 6.28

Jag vill ha skilsmässa från byggarbetarna nu. Skit. Trött. Det är så inte rättvist. De har hålt på i flertalet timmar redan. Solen skiner iallafall, pluspoäng på den. Minuspoäng till pollenhalten. Kaffe får bli min start och sedan en tur till tvättstugan. Kanske blir det en löpur i pausen med, men det är högst obestämt ännu och sen blir det lite småärenden under eftermiddagen innan jag går på och avverkas pass 4 av 5 på jobb. Igår var iallafall en mycket bra dag så förhoppningvis följer det samma spår idag.

6.28


You never know what to exspect 6.27

 
 
Konstigt nog blir aldrig mina dagar som jag planerar. Aldrig någonsin. Men de brukar ändå lösa sig i slutet. Idag känns det som om jag har stressat runt sedan klockan ringde 10.00. Det var alldeles för tidigt för min kropp. Dagen fortsätter nu med ytterliggare lite ärenden och sedan jobb till 00.30... Det är bara att bita ihop, dag 3 av 5 nu.

#5963


A day of summer 6.26

Hur underbar är inte denna tisdagen. Sol. Värme. Glädje. Det är bara att njuta och ta tillvara på varje sekund ♥

Tuesday 6.26

Godmorgon solen.
Dig har vi inte blivit bortskämda med. Dock innebar det också att man fick äran att vakna till både gräsklippare & motorsåg idag. Inte drömmen, men man kan inte få allt ❤ 
 

#0001


#5864

I guess it's time to go to work...


Regnig backlöpning 6.25

Startade denna vecka med 6 km regnig, väldigt regnig backlöpning. Det känns i benen kan jag meddela. Jag hoppades att det skulle sluta regna, men det verkade inte som om det kom att ske, så det var bara att ta tjuren i hornen och ge sig ut. Glad att jag gjorde det? JA! Nu är jag redo för en vecka full av jobb och roligheter.

Medelpuls: 161 bpm
Maxpuls: 181 bpm
 
Dock kom pulsklockan inte igång förren ca 10 minuter in i passet, men jag tror ändå att Medelpulsen stämmer ganska bra.
Blir det någon träning för er denna måndag?
↓ Start smiling more. Be happier and look at life with light in your eyes.
 
 
 

New Week 6.25

Vaknar upp av alarmet på telefonen. Försöker snooza. Somnar om men det fortsätter ringa. Lite halvdöd vaknar jag upp när bästa smsar. Efter att ha kört lite marathon-sms med Malin så tittar jag ut och inser att det fortarande regnar. Älskade. Hatade. Sverigeväder. Fixar kaffe, måste trots allt få starta på dagen. Hoppas arr regnet ska avta. Jag tänkte ju springa. Vi får se vem som vinner - vädret eller jag? Men det kan nog bli en bra dag iallafall. Trots massa regn.

#4174


#5967


Thankful 6.24

Sovit som en klubbad säl fram till 11 då telefonen ringde... Orkade inte ens öppna ögonen för att se vem det var. "Hej jag har ingen normal dygnsrytm längre" - men det stör mig inte. Lättnaden som släpper när man berättat om högstadie-och gymnasieåren fast man helst vill glömma & förtränga det. Första koppen kaffe på morgonen. Ledigheten. Träffa en vän för fika. Inse känslan av att faktiskt vara lyckligare än på länge (någonsin?). Att veta vad som är viktigt i livet. Att släppa alla onödigheter som tar energi istället för att ge.

Att prioritera.

Skratta.

Att leva.

 


Running 6.23

Jag är ledig och alla (jävla) gym är stängda för att det är midsommardag. Dåligt... fast det gav mig en anledning att ta mig ut på en löprunda... första på... pinsamt länge. Kändes dock helt okej... men omkring 5 km började knäna ge vika. Ganska nöjd (försöker intala mig själv det iallafall) även om jag siktade på milen ♥ Men att de 6 km jag trots allt sprang gick så lätt måste berott på all den extra energin från igår...
Btw; lyssnade på Jillians Podcast undertiden och dagen till ära pratade dom om löparteknik... jag vet inte om det var så smidigt. För någonstanns på vägen tappade jag bort all fokus på omgivningen och tog in/försökte använda mig av allt hon sa. Det blev mycket information samtidigt som man sprang kan jag lova...Det finns en risk att jag skämt ut mig för delar av Göteborg när jag viftade med armarna, drog upp axlarna för att skjuta ner dom och belasta foten korrekt. Men det bjuder jag på...

Medelpuls: 158 bpm
Maxpuls: 179 bpm
Distans: 6,06 km

Någon träning för er denna midsommardag?


Never 6.23


Midsommardagsmorgon 6.23

Regnig midsommardagsmorgon... Men jag startade ändå dagen med kaffe på balkongen.


10.25 am on 6.23

Godmorgon Lördag


Coffee 6.22

"Du ska inte drick inte så mycket kaffe"

"Jag dricker inte så mycket längre, jag dricker det starkare istället"


Midsommar 6.22

Härligt midsommarväder hittills iallafall... får väl se om regndropparna kommer senare under dagen, ingen blir väl förvånad antar jag... det är ju trots allt årets regnsäkraste dag.

 

Arbetsveckan är slut, känns mycket bra. Gårdagen var väldigt bra och vi festade till det med kladdkaka och glass under passet, både en och två gånger. Det förtjänar man när man jobbar kväll så mycket som vi gör. Nu väntar 3 dagars välfärtjänt ledighet.

(Och idag landar bästa flickan i Sverige ♥ Happy)

 


Planering Rebecca, Planering.... 6.21

Det är bra när man sover bort förmiddagen, slöar hemma, sticker till gymmet och sedan tittar på klockan och inser att man inte alls hinner vara där om man ska hinna handla (helt tomt kylskåp, hade inte så mycket val liksom). Bara att vänta och gå hem efter en liiiiten tur på löpbandet. Bra jobbat liksom - lol.

Övrigt undra jag när min mentala spärr gällande löpningen ska släppa?! Kroppen är pigg och orkar/vill springa, men huvudet. Vilken kamp.


6.21

Jo man tackar, idag är det en fin dag.


Morningcoffée 6.21

Godmorgon, om det ens kan kallas morgon när klockan närmar sig 12? Jag vaknade precis, dygnet är totalt omställt efter allt jobb den senaste tiden. Ikväll kör vi dag 5 av 5 och det ska bli riktigt bra. Vi har bestämt oss för att lyxa till det med kakor, PK och sushimiddag. Vi är samma gäng som har jobbat de senaste 5 dagarna så vi känner att det är lite synd om oss vilket det kind of is. Känner mig ganska taggad inför denna dagen med ♥ (fast det kan bero på det faktum att jag sovit väldigt länge, just gott upp och inte vet vad kvällen har att erbjuda ännu).
Vad gör ni idag?

Sleepy 6.20

Mycket bra dag.
Väldigt galen kväll.
Nu - Godnatt ♥

What's going on 6.20

Bästa avslutet på gårdagen och sen massa samtal med mina favorit flickor ♥ Kom in i något weird M&M mood som var tvungen att bli botat, flera gånger om! Ett par timmars god sömn trots vrickad dagsrytm. Startar sedan upp denna dagen med några stora koppar kaffe och musik hemma i lägenhetens lugn. Dock blev kaffet alldeles för svagt, jag tror jobb har skadat mig allvarligt... Solen skiner och det är varmt och skönt, som det ska vara i slutet av juni. Ikväll avverkar vi dag 4 av 5 av veckans kvällsjobb. Livet är bra.

#5867


WWL 6.19


Sportlife Exclusive 6.18

pic.twitter.com/ixN3W2Sr
Vid 12 idag mötte jag upp Carro på Sportlife Exclusive och körde ett 30 minuters spinningpass för att kicka igång dagen och veckan. Efter passet körde jag lite intervallträning på crosstrainern innan jag åkte hem för att ladda inte kvällens jobb. Bra start helt enkelt...

SUMMAN AV PASSET
Tillsammans:
Medelpuls:
148 bpm
Maxpuls: 175 bpm

(Spinning 142/172)
(Crosstrainer 158/175)

30 minuters spinning är verkligen inte mycket om man ska lyckas få upp en bra puls, iallafall inte för mig som får kämpa som ett djur för att få en acceptabel puls när jag enbart cyklar. Men när pulsen sen var uppe var det lätt att hålla en bra standard på crosstrainern. NÖJD!
Någon träning för er idag?

Studenten 2012


Lite fler bilder från igår bara för att....
... Det var en så bra dag & kväll.
... Det var fint väder.
... Lillebror har blivit stor.
... Jag har tydligen blivit ännu större.
... Jag är trött efter en natt utan sömn.
... Jag åker till Gbg snart.
Tack skåne för denna gången

Student 2012Just det, kom till skåne i torsdagskväll. Igår var det student för hela slanten (Grattis Marcus!) och idag bär det av hem till Göteborg igen.

#5903


We all think so


I like a song 6.13

 

Awesome... Träningsvärk i kroppen efter gårdagens Combat Pass... Det måste vara det mest underbara som finns. Hade en fin-fin dag och en lika bra kväll igår. Sov som en stock & vaknar på lika bra humör idag. Just nu är allt så bra ♥

Body Combat 6.12

3 timmars sömn... sedan jobb. Enda dagspasset under min anställning & idag fick PowerKing rädda mig. Det fanns inget annat val. Kan väl inte precis påstå att jag utarbetade mig (mycket personal), så det fungerade fint.

Efter passet åkte jag med chefen till Sportlife Domkyrkan där jag lät henne kick my but under 60 minuters Body Combat. Första gången jag testade passet & kordinationsförmågan är väl inte den bästa (har jag verkligen dansat under så många år?!), men jag fick upp pulsen bra ändå. Jag brukar ha svårt att känna mig trött efter grupp-pass, så jag väldigt nöjd efter detta passet (även om jag säkert såg ut som en vilsen själ ibland!).

Summan av Combat-passet
Medelpuls (aktivt pass): 153 bpm
Medelpuls (pass med vila/stretch): 146 bpm 
Maxpuls: 175 bpm

Någon träninbg för er idag?

 


Tre år sedan 6.10

Idag är det 3 år sedan jag tog student... Vafan hände där liksom?! Och om 5 dagar är det brosans tur, det ska bli sjukt roligt! Var tar tiden vägen? (ja nu både låter och känner jag mig gammal!)

Varvet 2013

Nästa år gör vi det igen ♥ Kanske kan lyckas att förbereda mig lite bättre då än 2011?


Lördags-spinning 6.9

Igår under dagen - var det en bra ide...
Igårkväll på jobb - var det en bra ide...
Likaså inatt när jag kom hem...

Jag har vaknat straxt efter klockan nio i en hel vecka nu så jag gissade på att det skulle bli samma sak denna lördagmorgon. Det blev det inte. När klockan ringde (tack för att jag satte klockan trots allt!) ville jag slå ihjäl den. Då ångrade jag bittert att jag bokat in spinning idag (men jag har ju varit så sugen på att köra det under alla månader i NYC). Att det var försent att avboka, det visste jag redan innan jag ens öppnade ögonen, så det var lika bra att ta tjuren vid hornen och stiga upp. Efter frukost och kaffe begav jag mig till Sportlife och rev av ett spinningpass á la 60 minuter. Svetten sprutade, benen värkte och jag var dygnsur efteråt men full av endorfiner och så glad för att jag tog mig dit. Det var bästa starten på denna lördagen, utan tvekan! Storhandling, dusch & lunch har avverkats och nu blir det storstädning. En bra lördag med andra ord!

Medelpuls: 150 bpm
Maxpuls: 175 bpm
Ganska nöjd med pulsen under passet. Speciellt eftersom jag vid enbart cykel har svårt att få upp pulsen och hålla den där (det ser man ganska tydligt när man kollar tillbaka i arkivet).
Nu känner jag mig sådär härligt mör i kroppen.


Sportlife 6.7


Efter 100 år av sjukdom (ja, för det känns nästan så!) är jag back in business igen (även om det fortfarande är lite lugnare).
Det känns bra!

Nu väntar snart jobb... Ännu en lång kväll väntar!

One day


3 weeks in Sweden 6.6

Godmorgon!
Tydligen nationaldagen idag lyckas jag läsa någonstanns, bra där fröken noll koll! Spelar inte så stor roll, jag jobbar ändå 16-00.30 så för mig gör det inte någon större skillnad. Men att det är den 6 juni betyder att det var 3 veckor (!!!!!!) sedan jag lämnade NYC idag. Whaaaaaat!?! Klockan ringde 9.30 idag, kändes inte rättvist alls. Jag hade glömt stänga av den när jag gick och la mig igår, så jag antar att det betyder att jag får skylla mig själv?


Vad gör ni idag?


Pernilla Wiberg

Jag är en person som vill göra allt... Allt går i perioder och jag ändrar intresse och förebilder stup i kvarten. Jag har nog gått igenom stora delar av den svenska eliten och deras idrotter när det gäller saker jag är intresserad av. Det är ju inte precis en hemlighet att det de senaste åren varit Michaels och Harper som inspirerat mig mest, men för ett par år sedan, okej, det är en bit över 10 år sedan nu (börjar jag bli gammal eller vad?) så var skidåkning min grej. Jag var sur på mamma & pappa för att vi inte bodde högre upp i Sverige så man kunde åka skidor mer än den veckan vi var i Österrike varje år. Jag var obsessed vid alla stora namn innom diverse skid-grenar och jag satt bänkad inför varje mästerskap. Den stora förebilden var Pernilla Wiberg som sedan (efter att hon slutat) gick över till Anja Persson.

Igår när jag kom hem från jobb, lagom trött efter 01, så ser jag av en slump slutet av finalen i Mästarnas Mästare och vem är delaktig om inte fröken Wiberg själv. Därför kan jag inte låta bli att undra varför ingen (host host) har velat tala om detta för mig tidigare (?!?!) Det är tur jag är ledig idag, för då kan jag ägna kvällen åt att ta igen alla avsnitt på SVT Play (precis som jag ägnat hela morgonen åt). Nog för att det var längsedan hon slutade åka och skidåkning inte precis är den idrott jag ägnar all min energi åt längre (jag vet nog inte en enda svensk skidåkares namn för dagsläget, inte i någon av skid-grenarna) men det går väl inte att förneka att den tjejen visste vad hon gjorde och innerst inne tycker jag att hon är precis lika cool idag som då...

Personality & Attidude


Like smash-ups 6.4

Banan & Kiwano

Jag älskar Loka. Denna var inget undantag. GOD!


Dreams 6.4

Har man inget att göra kan man ju sitta och titta tillbaka på alla underbara stunder det senaste året... Minnen försvinner inte. Fast det har jag inte tid med. Inte alls faktiskt. Det är dags att ta tag i det riktiga livet nu. Fika med Linnea och sedan jobb till 00.30. Det är tur att kaffe finns och att jag faktiskt gillar mitt jobb. Även om jag 9 av 10 dagar är död efter 21.00 och då vet att jag har 3,5 h jobb kvar väntar...


Kärlek 6.3

Love, all the way to the moon and back again.


Godmorgon 6.3


Godmorgon!
Här blir det blider på kaffe ser jag... Jag är så glad att jag fått dricka det igen (fått och fått, det har jag ju hela tiden, men att jag vill dricka det igen). Vaknade upp till ännu en solig dag idag (dock med lite moln såklart, men sol!) medan det verkar regna i stora delar av Sverige. Gud vad synd jag tycker om alla stackare som sprang Marathon i Stockholm igår. Det såg inte kul ut (okej okej, jag ska inte ljuga - jag hade tagit chansen jag med, utan tvekan! Fast det hade såklart varit en större folkfest med sol!). Tänk att man kan vara avundsjuk på folk som frivilligt springer 4,2 mil i ösregn, blåst och kyla... eller för den delen, springer 4,2 mil i sol och värme... Avundsjuk på att de  överhuvudtaget springer 4,2 mil. Sometimes my thoughts make no sense.

Jag var ledig igår, underbart skönt men idag är det jobb som gäller, hela eftermiddagen och kvällen. I veckan hoppas jag kunna komma igång med träningen igen, jag håller på att gå bananas!

A Cup of Coffee 6.1

Godmorgon!
Det var inte igår vi fick en update här inte... Anledning? Jag har fortsatt vara sjuk, alldeles för sjuk och sedan har jag jobbat. Med andra ord, jag har sovit - jobbat - sovit - jobbat. Intressanta dagar. Men nu mår jag, tack och lov, bättre. Jag har infört kaffe i vardagen igen (en vecka utan kaffe - det är inte normalt för att vara mig ska jag lova) och jag behöver inte spendera hela dagen i sängen innan jag åker till jobb. Jag har lite hosta kvar vilket förmodligen gör att det låter som om jag är sämre än vad jag är, men när man har varit sängliggandes i en vecka, så är det som att vara frisk!

Jag trivs toppen här i Göteborg, det är lite tomt eftersom jag inte har speciellt mycket av mina saker här, men det är skönt att vara tillbaka och eftersom jag jobbar kvällspassen varje dag så känns det som om jag börjar komma in i en rutin. Med andra ord, jag börjar acceptera att jag är tillbaka i Sverige... iallafall just nu! Jag längtar till jag kan komma tillbaka till livet helt igen med träning och aktivitet fullt ut.


RSS 2.0