Keep working 7.31

 
 
Sista lediga dagen... sen kör jag jobbmarathon på 9 dagar. Lockande? Nej. Punkt. Inte alls. Det som håller modet uppe är att Malin kommer på onsdag, näst sista jobbdagen på detta marathon. Antar att träningen kommer bli bortprioriterad ganska så rejält kommande två veckor, så trots trötta ben så gav jag mig ut på en lugn lunkande löptur. Tänk att 8 km kan vara så sega vissa dagar och så enkla andra. Men efteråt känns det toppen! 8,17 km slutade rundan på (blev en kortispause efter ungefär halva rundan) och en medelpuls140 bpm. Inte så högt alltså. Detta är trots allt positivt, för det bevisar ju att man utvecklas när pulsen inte skjuter i höjden direkt när man springer. Maxpulsen stannade på 171 bpm idag.
 
Nu blir det slapp framför OS. Sverige - Canada i damfotboll och sedan väntar filmkväll. Bra dag! Någon tisdagsträning för er idag?

Don't take my cup 7.30

 
 
 
Godmorgon,
Ledig dag tre, njuter lika mycket fortfarande! Känns som värsta semestern. Inleder dagen med kaffe i väntan på Biggest Loser och OS, perfekt! Peppen inför Stockholm halvmara ligger kvar men idag har jag vaknat med stela stela benen så löpning uteblir nog. Inte så konstigt att det känns efter 21 km på 2 dagar (när man inte är så "van" vid att springa ännu) men jag vänjer mig sakta vid längre sträckor oftare. Känslan av stela lår och öm rumpa är ganska underbart (sen hade det såklart varit mindre om jag varit smart nog att stretcha men ja, det är jag inte). Välkommen Måndag!

Milen 7.29

 


Att vakna klockan sju när man är ledig har sina fördelar ibland. Jag fick en lugn morgon och efter så mycket funderingar och tankar kring halvmaran i Stockholm så var löparsuget grymt stort även om jag kände lite stelhet i benen. Hoppade i träningskläderna och stack ut i solen på en lugn löptur. Just över milen slutade rundan på - dock var det lite segare än vad jag hade hoppats på. Gårdagens 11 km satt i benen + att promenaden jag tog igårkväll (i converse) kändes i benhinnorna (dummaste valet ever! Jag vet ju hur känsliga mina ben och min rygg är för att promenera i fel skor förlångt!) Autopiloten kopplades in och trots att benen var blyklumpar så var det underbart. 

 

Mathandling, dusch, lunch och snart blir blir det en tur till city för att möta upp ett gäng barndomsvänner för fika. Det känns som om detta blir en kanondag.


DAGENS PASS
Medelpuls: 150 bpm
Maxpuls: 184 bpm
Distans: 10.36 km


Stockholm halvmara 7.29

 
Sitter med kaffe och frukostgröten och känner suget inför att anmäla mig till Stockholm halvmara den 15 september. Mest bara för skojs skull, har ju inte tränat inför det utan satsningen kommer ligga på Göteborgsvarvet 2013. Men det är ju kul att testa sig själv och löparfester är aldrig fel! Någon av er som ska springa? Vill springa? Eller har sprungit?

Running in the rain 7.28

 

 

När ska man lära sig att man ska ta tag i saken när man tänker tanken första gången? Det gjorde inte jag idag vilket resulterade i att när jag väl hoppade i träningskläderna öste regnet ner. Men jag var inte bitter för det utan begav mig ut på en lätt löptur på nästan 11 km. Klockade milen på under timmen (känns bra).

 

Medelpulsen hamnade på 151 bpm medan maxpulsen blev 177 bpm. Känns sjukt bra. Två lugna träningsveckor (om man bortser för förra fredagens backlöpning) resulterar i kvalitetspass när man väl bestämmer sig  Nu spenderar jag ett par timmar i soffan framför OS. Älskar det! Någon lördagsträning för er idag?


Good feeling 7.28

 
 
 
Godmorgon
Ledig weekend, långweekend dessutom. Legat med kramp i högervaden hela natten, så den känns mer eller mindre mörbultad nu. Inleder morgonen lugnt med kaffe, spotify och datorn. Vädret är tråk, så det blir perfekt att ta en riktig lugn förmiddag innan det är dags att göra något vettigt av denna dag. Vad ska ni göra denna lördag?

Weekend 7.27

http://distilleryimage4.instagram.com/622c53e0d7aa11e1886622000a1cbad2_7.jpg
 
 
 
Vissa dagar är sådär riktigt bra utan anledning. När allt flyter på och det inte är något större strul Det är dagar man ska ta vara på. Idag avverkades dag sex av sex (dessutom i packningsrummet) och jag har nu fyra dagars välförtjänt ledighet innan jag går på en riktig långkörare på 8-9 dagar (undviker helst att ta reda på faktan om hur många dagar det är i rad). Sol, värme och en riktig fin fredagskväll (kul att det varit 3 riktig fina dagar nu när jag varit instängd på jobb, men det ska redan kommande 4 dagar! Hahaha) Vad gör ni denna fredagskväll?

It's how I remember the sunset 7.26

 
Godmorgon ♥
Ny morgon, ny dag och jobbdags ännu en gång. Dessutom skiner solen och det ser ut att bli en fin dag. Idag avverkar vi (jag) dag 5 av 6. Vad ska ni ha för er denna torsdag?

Work all day 7.25

http://distilleryimage0.instagram.com/a029d55ad66a11e1827612313814176c_7.jpg
 
 
I stort sätt all min vakna tid spenderas HÄR (↑). Eller ja, snarare i en "bunker" bakom detta - dvs. på en av ekonomiavdelningarna. Helt slutkörd idag. Åkte hem direkt efter jobb (hur kan en dag gå så långsamt men samtidigt får man så lite gjort?!). Jag har inte rest mig i soffan sedan jag kom hem och kommer inte göra det heller. Hoppas på att ha mer energi imorgon.

Words

http://cdn.stureplan.se/blogs/hibbs/uploads/2012/06/tumblr_m625o3e1ES1r46fnpo1_1280.png
 
 
 
 
 
 

Mood swings 7.24

 
 
What a day... Har inte riktigt varit 100 % pepp idag. Men efter en dag i packningsrummet så åkte jag med Malin till Domkyrkan och körde hennes tisdags-Combat. Efteråt känns det faktiskt bättre Nu väntar en lugn tisdagskväll.
 
Pulsen kom inte upp riktigt och inkl. avslappningen så hade jag en medelpuls på ca 125 bpm, utan avslappning 132 bpm under passet (maxpuls på 169 bpm). Men det var inte det viktiga - utan glädjen och ökningen i humöret som passet bidrog med. Är det något hon kan dendär Malin så är det peppning!

What you know 7.23

 
 
 
 
Dagen gick fint. Trots lite sömn (kvällspass igår, dagspass idag) och packningdag. Skönt. Det behövdes en bra dag. Det behövs iofs alltid. Sedan två timmar tillbaka ligger jag död i soffan och kollar vänner ♥ Ganska perfekt måndagskväll. Ska inte göra mycket vettigt ikväll kan jag lova.

Over and out 7.23

http://cdn.stureplan.se/blogs/hibbs/uploads/2012/07/tumblr_lpbvnhAAGN1qfhcrfo1_500.jpg
 
Godmorgon,
Mindre pepp idag... Kvällspass igår och dagspass idag - mindre snällt. Zoombie igår - zoombi idag. Dessutom fick jag den underbara "glädjen" (eller inte) att packa 3 av 5 dagar denna vecka (och då dessutom köra ett kvälls+morgonpass). Vilket flyt jag har. Opepp var ordet. Over and out.

I have

http://i1104.photobucket.com/albums/h338/gaiap1/tumblr_lasjgwKoBB1qe8wieo1_400.gif

You make the changes 7.22

 
 
"We must be preperd, at any moment, to sacrifice who we are for who we are capable of becoming"
 
-Charles Dubois
 


Hittade detta Quote på Jillian Michaels Facebook-page denna söndagsmorgon. Jag tycker det är något vi ska ta till oss och tänka på. Förändringar kommer inte av sig själv, vi måste våga förändra.
Godmorgon   förresten, ännu en solig dag. I eftermiddag väntar jobb för mig igen 15-23.30. Trevlig Söndag på er!

Read this 7.21

http://distilleryimage11.instagram.com/30a5a05cd33511e1886622000a1cbad2_7.jpg
 
 
Sitter på balkongen, dricker vaniljte och läser Jillian Michaels bok Unlimited. Sjukt bra bok och en sjukt mysig eftermiddag. Jag njuter av min lediga lördag.
Läs texten.
Ni hörde; Läs (↑) texten ovan. Så sant så.
Ta till er det.

That lovely feeling 7.21

http://distilleryimage11.instagram.com/f4aee0c2d32011e1992a22000a1e888f_7.jpg
 
 
Gårdagens 10 km backlöpning känns i benen idag. Men det var strålande sol ute och det var sista lediga dagen så jag bestämde mig för att bege mig ut på en löptur idag också. Att stänga in sig på gymmet en såhär fin dag lockar inte alls. Det blev iallafall en lugn löptur i sommarsolen på en bit över 7 km som fick sammanfatta dagens träning. Om man inte räknar med att bära en matkassarna efter strorhandlingen. Nu är dessutom inte vädret alls lika roligt längre (ser ut att kanske bli regn senare ikväll?) så jag är glad att jag tog tillvara på lite av solen iallafall Blev eller blir det någon lördagsträning för er idag?
 
DISTANS: 7.35 km
MEDELPULS: 148 bpm
MAXPULS: 175 bpm
 

Wake up and smile 7.20

http://distilleryimage6.instagram.com/5524a9dad2f611e1a0d822000a1c9e24_7.jpg
 
 
Godmorgon lördag ♥
7.30 och sol från en klarblå himmel.. Det kan nog bli en bra lördag detta. Jag minns inte sist jag vaknade 7 av mig själv och inte somnade om. Kickar igång dagen lugnt med en kopp kaffe. Hur startar ni er lördagsmorgon?

This is my life 7.20

http://distilleryimage7.instagram.com/04f96e5ad23811e19fe21231380f3636_7.jpg
 
 
ETT: Ledig
TVÅ: Varit på nya jobbet och planerat lite inför hösten & upplärningen
TRE: Inget jobb ikväll
FYRA: Tvättat
FEM: Grym löptur
SEX: Återhämtningskväll
SJU: Fin väder och varmt
ÅTTA: Spotify Premium
 
Ja, även om det inte blev jobb idag så har jag lyckat vara ganska effektiv. Ändå känner jag redan att jag har återhämtat mig väldigt mycket mentalt. En mycket skön känsla. Dessutom så har jag varit borta på nya jobbet och bokat upp upplärningstillfällen, gått igenom lite viktig information och fått mycket positiv uppmuntring. Det blir nog bra detta.

Don't give up 7.20

 

Idag avverkades årets första Sverige-mil. Jag satt och väntade på ett samtal från chefen hela förmiddagen men tillslut bestämde jga mig för att ge mig ut ändå och det var ett bra val. Jag har ju haft en lugn chillad träningsvecka, även om jag arbetat en massa så när jag väl kom ut så var benen pigga och starka. Samtalet från chefen kom såklart under löpturen med resultatet att jag inte behöver jobba ikväll (lycka ). En timmes härlig backlöpning i solen blev starten på denna fredag och första (av 2) lediga dagar. Lycka 

DISTANS: 10.09 km
MEDELPULS: 163 bpm
MAXPULS: 180 bpm

Någon fredagsträning för er idag?


Cozy 7.20

http://distilleryimage5.instagram.com/27caa6eed23611e1adac22000a1d010e_7.jpg
 
Godmorgon ♥

One day I will have my life back 7.19

http://distilleryimage11.instagram.com/036b7e52d16111e1b3ea123138141d1a_7.jpg
 
 
Det märks att det är intensivt arbete nu. Kroppen och huvudet är så trött. Det har blivit många tidiga mornar, stressiga dagar och långa arbetspass denna veckan. Det tar liksom inte slut och en break hade inte varit fel. Jag gillar mitt jobb och mina kollegor och det är det som gör att man orkar. Jag skulle egentligen haft två lediga dagar nu och det enda som var planerat var vin med vänner på lördag och resten av tiden skulle jag mest ha till återhämtning och lite lägenhetsfix. Men nu är en kollega sjuk och det lutar åt att jag får hoppa in på kvällspass imorgon med. Dessutom bokades ett möte på nya jobbet in innan dess och som om detta inte räckte blir det kvällspass på söndag och efter det 6 dagspass innan jag får en ny ledig dag.
 
Träningsmortivationen är noll. Jag har ingen ork eller lust alls till det vilket är tråkigt eftersom det annars är mitt sätt att släppa stressen i vardagen, om så bara för en liten stund. Istället spenderas de få timmarna jag har hemma på kvällen i soffan framför en film. D-ö-d. Tillråga på allt så undrar människor varför jag inte hör av mig... Behöver jag förklara varför?! Haha... Men jag antar att det blir roliagre när pay-checken kommer i mitten på augusti ♥ och förhoppningsvis blir det en semester i september, så jag klagar inte. Jag är ganska lycklig trots allt. Även om jag väldigt utmattad just nu.
 
♥ ♥ ♥
 

Let it rain 7.19

http://distilleryimage2.instagram.com/5643553ed15a11e19af41231382043ef_7.jpg
 
 
 
Godmorgon (?!). Ännu en dag då klockan ringer sex (vilken omställning från juni månad då jag gick och la mig tidigast tre alla nätter - då jobbade jag bara kväll). Det börjar kännas nu att det varit många tidiga mornar på rad med långa dagar som följd. Tröttheten är inte att leka med, men det är sista dagen innan två dagars ledighet nu (+ en sovmmorgon med eftermiddag&kvällspass) så jag satsar på att ta igen lite sömn då. Under natten och morgonen nu så har himmlen verkligen öppnat sig och det regnar inte nådigt. Känns bra att veta att man ska sitta inne hela långa dagen då.
Vad har ni för planer för denna torsdag?
 
 
 

Let's make this work 7.18

http://cdn.stureplan.se/blogs/hibbs/uploads/2012/07/tumblr_lr6k01cHXo1qz4d4bo1_500.jpg
 
Trött i morse. Kaos på jobb. V låg efter innan vi ens kommit dit. En hel del strul. Arbetsdag mellan 08.00-19.00. Jag är ganska lycklig ändå och förtjänar en kväll i soffan ♥
Vad har ni haft för er idag?

Wake up 7.18

http://distilleryimage3.instagram.com/52b887d2d09111e1992712313804f5b3_7.jpg
 
Mer död än levande idag.
#trött.
Dags att jobba, ännu en dag på kontoret väntar.

Do the best you can 7.17

 

Oj vilken dag. Den var lång. Väldigt lång och jag spenderade hela dagen i packningrummet. Så lång tid ska det inte ta, det känndes inte alls riktigt ok. Imorgon är jag dock back on track igen med Fast Food. Efter jobb åkte jag med en av cheferna till Sportlife Domkyrkan och körde ett combatpass för henne tillsammans med Carro. Jag har ju bara varit på det en gång innan och det var med en annan koregrafi så det blev inte en riiiktig pulshöjare idag, dock har jag en dipp i träningsmotivationen så jag var nöjd att jag kom iväg. Dock var det mycket peppning och jag var betydligt gladare och piggare när jag gick där ifrån en timme senare. Det känns dessutom redan tugnt i armarna, så blir det när man inte är van.

Någon träning för er idag?


Let the smile shine 7.17

http://distilleryimage2.instagram.com/df2337e6cfc711e18df322000a1e8688_7.jpghttp://distilleryimage3.instagram.com/b158860ecfc711e1a7ed22000a1e88b3_7.jpg
 
Startar min tisdagsmorgon förhållandvis lugnt. För det var visst inte tisdag igår som jag trodde, som det kan gå. Detta betydde i sin tur att jag inte alls behövde spendera dagen i packningsrummet utan med Fast Food - redovisningar. Pretty nice. Jag hade en kanondag helt enkelt!
 
Idag är det dock tisdag, så idag väntar en lång dag på lagret. Lika bra att bara få denna dagen gjord, packningarna kommer förfölja mig annars! Haha. Efter jobb, om allt går som det ska och vi kan gå i tid, så ska jag och Carro på chefens/föreståndarens Combat-pass på Domkyrkan. She's gonna kill me! Med tanke på hur det var förra gången (och med tanke på hur liten del träningen faktiskt får i min vardag nu), så räknar jag med träningsvärk i 100 år. Kanske tur att det inte är imorgon jag ska packa & hänga på lagret?!
Vad ska ni göra idag?

Stronger then before


Bright and Early 7.16


Birthday girl 7.15


Happy B-day 7.15

http://distilleryimage2.instagram.com/347e9b00ce3711e1b4d31231380f8c75_7.jpg
 
Happy Birthday too me!
 
Nu åker jag till jobb och kör dagspass. Taggad till tusen (eller inte. Ögonen är rödsprängda och det kan bero på 1. pollen eller 2. trötthet. Men jag piggnar väl till. Tacksam för lite dagspass iallafall)

Everything

Tumblr_m4mekpikv01r2s6who1_500_large

Flowers 7.14

http://distilleryimage11.instagram.com/8a04b8d2cd8011e1b0f41231382048f4_7.jpg
 
 
Igår fick jag blomsterbud ♥ Det känns som om jag fyllt år i flera dagar nu, fast egentligen är det inte förren imorgon min födelsedag är. Men jag tackar och tar emot. Morgondagen kommer ju att spenderas på jobb så!

New Start 7.14

http://cdn.stureplan.se/blogs/hibbs/uploads/2012/07/tumblr_luyr8jTkPf1qfwj34o1_500.png

You think you know me

Tumblr_lp2i1mnmfa1qehj79o1_500_large

a pice of love

http://1.bp.blogspot.com/-za0Clvyn4UM/T7AyO36tgzI/AAAAAAAAH4M/XMbtp4ok1es/s640/p1011151_202488498+.jpg
 

 

Pre Celebrating of my B-day 7.13

 
Igår hade vi en pre celebrating av min födelsedag eftersom mamma och pappa åker vidare idag. Vi spenderade dagen i stan med lite shopping, god lunch, godaste cappucinon, tapas & vin på hotellet och sedan champagne och awesome food med godaste förrätten och en underbar huvudrätt på Incontro.

Sedan lyckades dom lura in mig på Liseberg efter 22.00. Hur det gick till vet jag inte. Mamma & Pappa gaddade ihop sig. Jag tycker inte riktigt det är ok att spendera lediga dagar på jobb, så är det bara. Men jag förlorade och vi tog några varv i Lisebergshjulet och när vi ändå var där avverkade pappa & jag bergbanan och Balder. Inga köer vilket gjorde det guld värt. Av någon anledning slutar det alltid med att vi rusar in där efter 22... Då är det så mycket mindre folk och nästan inga köer. Lysande strategi.
 


Coffee maker 7.12

http://distilleryimage4.instagram.com/c5fd6c38cbed11e1bef722000a1e8bb5_7.jpg
 
 
Gårdagen var lång. Lång. Riktig lång. Men jobb gick bra och sen kom mamma & pappa upp. Vi fixade i lägenheten en massa och sen åt vi räkor med hemmbakade surdegsbullar, mögelostar och drack vin. Jag fick mina födesedagspresenter (fyller ju år på söndag) och det var bl.a. en kaffekokare (har haft presskanna innan). Lycka. Jag invigde den denna morgon tillsammans med en kopp framför Biggest Loser ♥ Idag blir det shopping och sedan födelsedagsmiddag och drinkar med föräldrarna. Blir en bra dag!

What doesn't kill you makes you stronger 7.11

Tumblr_m1od5vbwic1ql3mgto1_500_large
 
 
 

Jag lyckades aldrig komma ner i varv efter mitt kvällspass på jobb. Detta resultera med andra ord i att jag fortfarande är vaken och nu ska jag upp och köra dagspass om en timme. Kul. Detta lär gå bra. Sen kommer mamma och pappa men jag gissar på att jag är död lagom tills dess.

Summer 7.10


Just do it 7.10

 

Idag kändes det som om jag fick smaka lite på min egen medicin... Trots att jag varit vaken länge var jag segare än segast när jag satt i soffan med musiken på högsta volym samtidigt som tv:n var på i bakgrunden. Tanken var att ta mig till gymmet, men av någon anledning så sköt jag upp det hela tiden. Tillslut var klockan så mycket att det knappt inte var lönt och istället bestämde jag mig för att det fick bli en löptur. Jag trodde att benen skulle vara alldeles för sega för detta så känslan som for igenom mig var ungefär i stil med "fuuuuuuuck". I samma sekund som jag kommer ut så bokstavligt talat ÖPPNAR sig himmlen och regnet börjar vräka ner. "Helvete".

Det avtog dock och jag begav mig ut med en plan om att jag kan springa en liten tur och sen in om gymmet = effektivisering och tar inte lika lång tid. Löpningen visar sig gå kanon och jag bestämmer mig för att fortsätta på rundan jag planerat från början. Men efter 20 minuter så öppnar sig igen (det hade bara duggat lite lätt innan). Jag fick sticka in på gymmet, väldigt dygnsur och avsluta passet där med crosstrainer och sedan lite "intervaller"/intervallinslag på bandet. Passet blev toppen trots allt och benen var riktig pigga. Jag är inne i ett bra flow med en pigg kropp och piggt sinne nu tror jag (usch så får man inte säga.... då brukar allt gå fel ju). Dessutom tog det mycket kortare tid än om jag skulle gått till gymmet, kört ett pass och sen gått hem!

 

SUMMAN AV PASSET
(löpning ute, crosstrainer och "intervaller")
Medelpuls: 155 bpm
Maxpuls: 179 bpm

 

Efteråt var det härligt med en varm varm dusch och lunch. Blir det någon träning för er del idag? Nu ska jag alldeles snart bege mig mot jobbet för ett kvällspass. Letäs do this! (försöker peppa mig själv!)


Marathonjobb 7.10

http://distilleryimage2.instagram.com/4d591c70c8f311e1a23c22000a1c9e05_7.jpg
 
 
 
Idag inleder jag två dagars marathonjobb.
Ikväll idag, 16 - 00.30. Dag imorgon, 8-16.30 (+ lite extra somvanligt). Nästan så att det känns smartare att sova på jobb ju, eller? Sen kommer mamma och pappa för att fira min födelsedag sådär lite lagom i förtid (fyller år på söndag). Taggar bra dagar nu ♥ Belöningen blir räkor och vin imorgon kväll (+ alla, eller ja, mycket) av mina saker som togs hem till mamma och pappa i samband med att jag flyttade till NYC. Kan bli bra detta!
Cut it off 7.9

http://distilleryimage6.instagram.com/154ad2bec9c611e1b9f1123138140926_7.jpg
 
Spenderat dagen i stan. Suttit i solen och läst "The Lucky One", strosat i affärer och sedan varit en tur hos frisören och äntligen fått det slitna av håret bortkapat. Nu ska jag bara ta ett beslut om vilken hårfärg jag ska ha. Blont, brunt? Brunt, blont?! Blont brunt? Den eviga frågan.

A Smile 7.9

 
En ny solig morgon.
En ny vecka.
En ny måndagsmorgon.
 
Kaffe och Biggest Loser startar min dag. Bitchfights as ususal. Tur att Jillian finns där och sätter dom på plats. Om man bortser från en liten pollenchock och lite värmeslag på det så känns livet väldigt bra just nu.

Sunny Sunday 7.8

http://distilleryimage8.instagram.com/c80729f2c91211e1aaec22000a1e88af_7.jpg
 
Trevlig Söndagskväll på er

Living young and wild and free 7.8

http://distilleryimage9.instagram.com/16efe68cc8f311e19ab222000a1e8819_7.jpg
 
 
Efter en fruktansvärt seg morgon lyckades jag komma ut på en löptur i solen. Att det ska vara så svårt vissa dagar?! Man mår ju 100 gånger bättre efteråt. Innan jag begav mig ut kännde jag mig så trött i kroppen, så jag bestämde mig för att ta det lugnt om det behövdes. Men när jag väl satte igång gick benen av sig själv. Det blev en del backlöpning och rundan slutade på just över 8 km. GRYMT NÖJD! Någon söndagsträning för er idag?
 
MEDELPULS: 162 bpm
MAXPULS: 203 bpm (?!)
DISTANS: 8.16 km

What doesn't kill you 7.8

http://distilleryimage10.instagram.com/aab76dfec8d011e1b2fe1231380205bf_7.jpg
 
Godmorgon söndag.
Ledig. Om ni bara visste vilken lycka. Igår var en av de värsta kvällarna jag haft på jobb under dessa två år. Jag var fullständigt slut efter passet (det var vi alla) och det var inte långt ifrån tårar. Men idag är jag leeedig ♥ Schemat är ganska fullt ändå, men jag ser fram emot denna dagen. Trevlig söndag

The things we all know


Running 7.6

 

En löptur blev det denna fredag. Lagom till att jag kom in igen öppnade sig himmel och nu forsar regnet ner. Jag lyckades iallafall väldigt enkelt skrapa ihop en runda på 7,5 km med ett betydligt bättre medeltempo än jag brukar. Kan man bli annat än glad? Dagen fortsätter med andra ord i samma goda stil som den startade.

Medelpuls: 159 bpm
Maxpuls: 182 bpm
Distans: 7.46 km

Blir eller har det blivit någon fredagsträning för er?


Best start 7.6

http://distilleryimage3.instagram.com/533b2624c74011e19894123138140d8c_7.jpg
 
 
Godmorgon ♥
Gud vad det är kvavt ute. Idag är det inte ens sol, men det känns som om det är ungefär 100 grader iallafall. D-Ö-R. Det hade iofs varit bättre med sol, men man ska inte klaga. Hellre värme och moln än regn. 
Vaknade upp, fixade kaffe och slog på tv:n och det första jag hör är Jillian och Bob skricka på deltagarna vid invägningen i Biggest Loser. Typ bästa sättet att starta dagen på. Haha. Det får mig alltid på bra humör. Blev så sugen på träning...(haha, ja det suget försvann nu när programmet var över igen). Den senaste månaden har livet verkligen varit ostrukturerat. Jag tar varje dag som den kommer och både träning, dagsrytm och sömn har det blivit som det blivit med. Men det gör mig inte ett skit. Att dessutom starta dagen med att få happy-sms från fina vänner gör det ungefär 100 gånger bättre med. Så starten på denna dagen kan jag verkligen inte klaga på. Nu ska den bara fortsätta lika bra.
 
Efter en dag med "normala" arbetstider igår (skönt med en break) så återgår jag idag till normalt schema á la mig, dvs. 16-00.30. Jobbar helgen och troligen början på nästa vecka innan jag förhoppningsvis får ett par dagar off över min B-day nästa vecka. Vad gör ni idag?

Life is beautiful 7.5

http://distilleryimage9.instagram.com/f6206f16c65f11e1b9f1123138140926_7.jpg
 
 
Godkväll.
Jag har haft en riktigt riktigt bra dag idag. Jag är så glad & lycklig. Livet är riktigt bra just nu. 
Idag hade jag "äran" att få en "normal" arbetsdag. Dvs. Inte kvällspass utan faktiskt ett 8-16.30 pass (som blev 17.15, men det var frivilligt). En god natts sömn och sedan strålande sol och värme klockan sju när jag begav mig till jobb. Lyckades dessutom övertala chefen att få stämma av ett område jag inte gjort sedan förra året  och som dessutom har ändrats endel (istället för packa vilket jag tycker är sjukt tråkigt). Dessutom att göra detta utan "genomgång". Lyckades sätte det klockrent och hann dessutom med att stämma av en massa annat och hjälpa till med en massa andra saker med. Då har man haft en riktigt lyckad och produktiv dag. Jag arbetar med så underbara människor att det är svårt att inte älska stället!
Bra dag. Nu blir det en slapp kväll.

Clock 7.4

 
 
Jag fyller år i mitten av denna månaden... Jag har inte sådär jättestora krav på saker jag önskar mig om jag ska vara helt ärlig. Som vanligt är det mest pengar medtanke på mitt senaste år och såklart en kaffekokare. Men annars så finns det egentligen bara en sak som jag verkligen har mina ögon på och det är en klocka... Marc Jacobs klockorna ovan har jag suktat efter länge. Lite matriell kärlek ♥

What are words 7.4

 http://distilleryimage7.instagram.com/0b3a0f24c45d11e1985822000a1d011d_7.jpg
 
 
Godmorgon ♥
Jag fortsätter bli förvånad över hur jag får dagarna & nätterna att gå ihop utan kaos. Men jag älskar det, så man ska inte klaga. Idag har jag en fullbokad dag som jag tar emot med öppna armar och förhoppningsvis får jag ett avslut med en riktig skön slappkväll. Blir visst jobb imorgon med (dagspass, wtf liksom?! Ska jag gå upp så tidigt? Nattmänniskan nummero uno!).

Tired 7.3

http://distilleryimage4.instagram.com/c9faa110c56311e1af7612313813f8e8_7.jpg
 
Gud, jag känner mig som ett mentalt vrak. Dagens arbetspass började väldigt tufft och det blev en väldigt intensiv eftermiddag och kväll. På hemvägen lyckas jag dessutom hoppa på fel vagn och hamnar helt utihelvetet fel. Hjärnan tänkte inte, den var så borta och jag bara hoppade på vagnen som kom. Då är man trött. Efter lite sightsing i Göteborg kom jag hem för en liten stund sedan iallafall. Jag tror sängen väntar. Godnatt.

Sommarlöpning 7.3

 

Jag började känna mig lite rastlös här under förmiddagen. Solen sken och det är riktigt behagligt väder ute, så jag bestämde mig för att hoppa i träningskläderna och bege mig ut på en löptur. Benen sprang i stortsätt av sig själv, med andra ord, en mycket lyckad löptur (om man bortser från att var och varannan människor klippte gräset eller häcken vilker resulterade i grotesk pollenhalt)
 
Distans: 6,75 km
Medelpuls: 164 bpm
Maxpuls: 182 bpm
 
Känns bra att man lyckat få till ett riktigt lyckat träningspass på en bra bit under timmen, men ändå lyckats arbeta med en bra puls under hela passet. Någon träning för er idag?

Dress 7.3

 
Jag är lite smått förälskad i denna↑ klänning. Går att finna HÄR. Jag har drabbat av akut shoppingsug, det är galet. Abstinensen har inte varit såhär stor på länge.

Morning glory 7.3

http://distilleryimage7.instagram.com/7d49d2d0c4e811e19b0622000a1e8a4f_7.jpg
 
 
Godmorgon. Får försöka se om kaffekoppen kan få liv i mig denna morgon. Har haft en orolig natt med lite väl lite sömn. Mycket drömmar, magkramper och allmän småpanik. I eftermiddag och kväll väntar jobb så de gäller att få lite liv i sinnet. Känner mig smått otaggad, en känsla som lätt uppkommer när man har varit ledig några dagar.

Enjoy 7.2

http://distilleryimage8.instagram.com/c961cf42c45c11e1a23c22000a1c9e05_7.jpg
 
 
Väldigt nöjd med livet. Jag har så underbara människor omkring mig, blir lycklig varje gång jag tänker på det. Idag har jag dessutom varit ledig hela dagen och njutit av varje sekund. Druckit alldeles för mycket kaffe med Lisa på Brogyllen och strosat i stan. Akut shoppingbehov har jag lyckats drabbas av och dessutom är jag i akut behov av en klipptid, men det får jag vänta med att prioritera. Nu blir det en riktig slappkväll i soffan med en bra film (kanske... om jag lyckas få igång DVD:n då).
Hoppas ni har haft en lika underbar dag som jag.

Up above the sky

mangowater:  dreammyy

When was ...

quotes

Rain 7.1

http://distilleryimage3.instagram.com/cc3c3cc4c35911e19ab222000a1e8819_7.jpg
1 Juli...
Såhär ser det ut utanför fönstret när man vaknar upp efter aldeles för få timmars sömn. Var är sommaren?! Regnet fullkomligt vräker ner från en öppen himmel.
Inte ok. Inte ok alls. 
 

RSS 2.0