Onsdag 12.5

 

 

Ny morgon .... En tidig morgonstund med kaffekoppen och mörkret som ligget tungt utanför fönstret. Marken är vit av snö och julkalendern är på (kändes bara som ett måste när jag ändå var uppe. Kan väl inte precis påstå att jag följt den. Men den gav mig ett ruskigt sug efter lussebullar så det får jag väl införskaffa idag)
De senaste dagarna har verkligen varit ett sätt att testa mina gränser, men jag har haft så sjukt kul. Igår lyckades jag, världens mest oviga och stela person att stå på huvudet under Yogaklassen. (Oh ja, jag gick på klassen och det var inte alls så farligt som jag trodde. Visst, inte träning i den bemärkelsen som jag anser är träning, men det kan nog vara ett bra kompliment, bra sätt att avlasta kroppen, mjuka upp den och testa nya rörelser). Det är inte var dag som detta händer jag kan meddela. Men jag kanske ska försöka få till fler pass (ja efter december då eftersom mina jobbtider denna månad  är lite på arbetsnarkoman-nivå).

 

Idag är planen jobb hela dagen och kvällen. Jul på Liseberg öppnar igen och nu kommer vi ha öppet alla dagar fram till den 23 december. Blir mycket jobb där - värt ett besök för er som har tid. Speciellt nu när snön ligget tjock på marken. Dessutom måste jag in om Fysiken innan eftersom jag har lämnat halva mitt liv där. Blir nog en bra dag detta med ♥ Vad hittar ni på idag?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0