My night.Sarah+skype+lägenhetsletande = perfektI'm counting down.

Det blev inte mycket sömn inatt.... och det märktes när man skulle gå upp i morse. Dock möttes man av strålande sol och en otrolig värme, lite deppigt när man ska jobba precis hela dagen men wtf, thats life. Nu har jag avverkat 1 av 6 dagar innan semestern! Kärlek på det vad gör ni ikväll?

Liseberg.


Tvätten ska snart hämtas och sen sticker jag till Liseberg med Lisa för att ha trevligt denna fredagskväll.
Hoppas ni får en underbar kväll ni med. Dock blir det inte sent, det funkar liksom inte när sex väldigt jobbiga och intensiva arbetsdagar väntar. P&K.

Fredag.

Hallå! Fredagen är här och jag lyckades sova bort hela förmiddagen. kring halv 11 vaknade jag och det hör INTE till vanligheterna kan jag lova! Känndes inte helt bra heller när man vaknar och ser strålande sol utanför fönstret! ÅNGEST. Efter jobb igår stack jag och en kollega ut på krogen och tog en välförtjänt dryck i väntan på vagnen... Väl hemma blev det lite mat och Hells Kitchen och sedan kunde jag inte sova... Så att jag sov länge i dag var kanske välbehövligt?


Har iallafall städat lite här hemma och sitter nu med kaffe och lyssnar på Ledin. Måste springa ner till affären och köpa papper för det faktum att det var slut hade jag visst förträngt. Woopsi daisy. Som det kan gå. Tvätta ska jag också göra, känns synd att göra det en såhär fin dag, men det behövs verkligen och är ju min enda lediga dag nu fram till semestern. Imorgon drar jobbet igång igen och då blir det 6 väldigt intensiva dagar med minst 56 schemalagda arbetstimmar varav 4 av dessa är städningar vilket inte står sååå högt i glädjekurs nu, men det är en välförtjänt semester som väntar sen.


Ikväll drar jag till Liseberg med Lisa. För en gångs skull inte i jobbsyfte vilket känns underbart!
Vad ska ni hitta på idag?


Cider.

Stack ut på krogen efter stägning och tog en cider med kollegan i väntan på spårvagnen! Helt ok svalut på dagen.. Nu blir det hells Kitchen och mackor innan sängen väntar! GODNATT.

Work.


Biter ihop och beger mig iväg... trots att jag vill ligga i sängen och sova bort eftermiddagen. Tur att jag har en chokladbar i frysen på jobb som kanske kan muntra upp... I'm off to work.

280711

Tumblr_l68btmgctr1qzgqhio1_500_large

Okej.. last night var allt annat än bra! My god. Som vi jobbade, vilket kaos.. ja, inte en av typ tio dagarna/kvällarna kan jag erkänna. Rekord med folk inne i parken också tror jag det var! Men en fiiin kväll (ja dag med) var det och när jag åkte hem vid ett så var det fortfarande varmt och skönt ute. Väl hemma blev det mat och tv-mys (Hells kitchen ofc!) innan jag ramlade isäng väldigt trött (sen hade jag svårt att somna ändå, lite oroligheter i kroppen efter kvällen, men tillslut somnade jag och sov som en stock - om man bortser från när jag vaknade av kramp i vaden. Ett ord. AJ!).

Idag är det ännu en dag med sol.
Idag är det ännu en dag med jobb som väntar.
Idag är det ännu ett kvälls/nattpass.
Idag är det ännu en stägning.
Idag är det en dag mindre till semestern.
Idag är det ÅTTA, ÅTTA, ÅTTA dagar kvar.
Idag är det 5 stägningar, en ledig dag och två mellanpass tills att jag har semester.
Idag är det 64 (schemalagda) arbetstimmar till semestern.
Idag är det en dag mindre tills att mamma och pappa kommer!

Vad har ni för planer för dagen? Ska ni hitta på något kul, eller ni har inte helelr semester ännu? Nej, Kaffe, kaffe, kaffe.... Så trött som jag var igår är inte okej att vara. Idag får vi försöka bättra det! BTW: Älskar när ni kommenterar! Thanx! You'r the best! Hug's and kisses. Och en extra puss och kram till mamma, pappa, mormor och morfar! massa kärlek till er!


Say what?

Ujnqti6aen65oooljuwa4wqio1_500_large

Jag jobbar... 00.30 stänger vi så borde vara hemma kring halv två. Känner mig lite som bilden ovan. Men så är vissa dagar. Jag peppar ledigheten. Nio dagar kvar varav 6 stängningar 2 mellanpass och en ledig dag! Vad gör ni ikväll?


Skåne.

Jag la upp denna på bloggen för ett tag sedan... när jag läste den idag började jag skratta lika mycket och fick en så härlig känsla innom mig. Det är så jävla sant! Så därför förtjänar den ett inlägg till! Haha... Jag behövde detta idag!

Flaggan är gul och RÖD, inte blå.
Du beställer en 'cocka' i stället för en 'cola'
(haha, så jävla sant!)
Allt norr om hallandsåsen e Norrland ! (tro det eller ej, men ja! Dessutom anser vi att stockholm är mitt i Sverige och undrar varför man inte kunde lagt Sverigfes Huvudstad längre ner i landet...)
Du har inte en huskatt utan en bonnakatt (oh yes!)
Du vet att päror inte betyder päron. (haha)
Du säger inte groggvirke, du säger blannevann. (oh yes, blannevann is the shiiit)
Du vet att lättmjölk är röd, mellanmjölk blå och standardmjölk orange. (ja, det finns inget som är så förvirrande som när man bli tillsagt att köpa en speciell färg på mjölken. In my life kommer alltid minimjölk vara gul, lättmjölk röd, mellanmjölk blå och standardmjölk orange... no matter what! Så säg inte "köp röd mjölk" om du vill ha standardmjölk (det är väl det ni anser eller?), för jag lovar, jag kommer komma hem med lättmjölk!)
Du grinar när stockholmare vill gräva loss Skåne, de gräver ju bara bort Sverige. (haha, den hade min bror älskat!)
Hipp Hipp, är det roligaste du någonsin sett på TV. (okej inte riktigt, men det är nog för att jag inte sett det, trots att jag bott typ hela livet i staden där det spelades in! haha. Men brosan skrattar så han håller på att dööö!)
Någon säger 'det var bättre förr' och du tänker 'ja, innan 1658 någon gång'. (vet ni vad vi menar??? ;-) hehe)
'Tollor' är funktionsdugliga skor du stukade fötterna i som liten. (ja fy fan!)
Du hade kommit på minst ett 'bombsäkert' sätt att smuggla in alkohol från Danmark innan din fjortonårsdag. (haha... jag behövde inte det, men jag tror alla vet dessa "bombsäkra" sätt! Som kanske egentligen inte är så säkra men vad gör det... spänning!)
Du köper Ramlösa och inte Raaaaamlösa. WORD!
Vokalerna var det svåraste med att lära sig läsa och skriva i skolan - speciellt om du är från Lomma.
Du vet våren har kommit när rapsen blommar. (
UNDERBRAISH!)
Zoegas - helst Skånerost, är det enda kaffe du dricker. OFC!
Du fattar inte varför folk åker till fjällen, alperna ligger liika nära och backarna är dubbelt så långa. (DETTA ÄR REN SANNING!)
Du behöver inte fråga vad en 'rullebör' är. (Nä det är väl klart!)
En flaska Skåne akvavit alltid står på bordet vid högtider. (ALWAYS!)
Du inte börjar gråta för att systemet är stängt, för på andra sidan Öresund är det alltid öppet. (Haha..)
Det bara finns ett berg - Kullaberg.
Tomelilla, Skurup, Höör och Klippan är lika självklara i din värld som London och Paris.
'Balle' är en del av rumpan .
(Ja, vad annars liksom?!)
Någon säger något somdu inte tror på och du utbrister 'ah, du snackar'.
Du känner dig hemma var som helst i världen bara någon pratar skånska.
Du blir förbannad av att läsa om befrielsen av Skåne, när det i själva verket borde stå ockupation.
Sillamjölke är förolämpning som du antagligen aldrig använder, men om du ser någon som är riktigt klen så vet du att Du skulle kunna kalla honom det.
Haha, den har man hört förr!
Du blir förvånad att mölla faktiskt kallas för väderkvarn på rikssvenska. Mölla är mölla. Så är det. Vi åkte alltid till möllan som små... Fast när jag tänker efter.. fan vad fullt ord. Okej, skånska är skånska... men faktum är att varenda sak på lisan är sann... ja, faktiskt. Må tyckas hemskt.. But thes life. Skåne är skåne...

Känlomässig berg och dalbana.


Up and away!
Nu sticker jag till gymmet... Kommer mig trött så vi får väl se hur det blir. Önskar mig ett riktigt härligt cardio och sedan styrkepass - but I think thats in my dreams only. Jag får nöja mig med vad jag får!
Solen skiner iallafall, kärlek på den.
Jag saknar mamma och pappa lite, jag är äckligt avundsjuk på att dom är i Frankrike.
Jag saknar bäbis.
Jag vill ha semester, jag behöver semester.
Jag är äckligt nervig inför ett onlinetest man måste ta när vi kommer till skolan i höst.
Jag är äckligt nervös för den "korrekta" engelskan som förväntas.
Hur ska det gå med stavningen (ni kidding, jag kan inte svara engelska... fast det är nog ingen nyhet).
Jag ska jobba ikväll/natt. Opepp.
Jag har många kvällar/nätter kvar att jobba.
Jag vill ut och springa en lååång runda, men orkar inte.
Vagnen diffar... suck.
Hur ska kvällen gå? Går den vår väg eller inte?
........ Sa jag att jag kände mig lite som ett känslomässigt vrak? Nä, gymmet var det, tankarna behöver bearbetas.

Hur startar ni morgonen?

Förresten, tack för alla fina kommentarer.
Förresten 2, mamma och pappa jag älskar er.
Förresten 3, jag älskar er också mormor och morfar!
Förresten 4, JAG VILL HA SEMESTER!
PUSS.

26 juli.Godkväll!
Hemma efter en lång dag som inte riktigt gott min väg, men men. Dessutom så har jag och spårvagnarna inte riktigt kommit överrens idag. VERKLIGEN inte, men jag håller tummarna för att vi sammarbetar bättre imorgon. Jag skulle stängt idag, men fick byta till mellanpass - det gör inget för mig. Ska ändå stänga flera flera dagar kommande vecka så jag tar igen det!

Idag stack mamma och pappa till Cannes. Avis? Nä inte alls.. inte alls... suck på dom. Men jag räknar ner, om 9 dagar har jag semester! LIKE IT! Nu ska jag slänga mig framför tv:n och kolla supersize och sedan Hells kitchen. Dessutom har jag börjat slänga en massa kläder som jag inte använder, jag har snackat med vårdcentralen och sportlife, dock blev inget slutfört så nu ska jag skriva ett mail med min uppsägning av träningskortet!
Vad gör ni ikväll?

What doesn't...


16 september 2011

... Börjat ett nytt kapitel i mitt liv.
...........
Den sista augusti 2010, för nästan ett år sedan gick flyttlasset till Göteborg för mig. Bara två dagar tidigare hade jag fått reda på att jag kommit in på Göteborgs Universitet och jag tog snabbt beslutet att satsa på den kursen, istället för att fortsätta jobba på dagiset hemma, bo kvar i STP och plugga Idrottspsykologi på Lunds Universitet (något jag fortfarande vill läsa dock). Men jag ville flytta, jag ville påbörja något nytt och anta en ny utmaning... Kvälln jag fick reda på att jag kom in på GU satt mamma och jag och letade boende, inte det lettaste ska ni veta och jag fick acceptera ett rum - inneboende, något jag inte tror någon kan ha missat att jag vantrivdes med. På kvällen efter att mamma och pappa släppt av mig i mitt nya "hem" satte dom sig i bilen och åkte tillbaka till skåne och morgonen efter började skolan och Kostvetenskapskursen på GU.

Ett par månader senare, den 14 november fick jag nycklarna till min första egna lägenhet. Min lägenhet som jag verkligen älskar. De första veckorna hade jag inget badrum och ingen toalett då den helrenoverades och jag fick gå ut på gården för att duscha eller gå på toa - inte det roligaste, men det var något man fick stå ut med och resultatet var ett assnyggt badrum. Mamma och pappa kom upp över helgen den 14-16 och vi helrenoverade lägenheten... jag har aldrig jobbat så hårt och intensivt och motgångarna kom som på löpande band, men vi blev klara... efter mycket om och men. Söndagskvällen, efter en väldigt intensiv helg, avslutades med nybakat bröd, färdiggrillade kyckling, sallad, tacosås och rött vin i min så perfekta lägenhet som var upplyst med levande ljus i mörkret, innan mamma och pappa, ännu en sen sen kväll fick sätta sig i bilen och köra de tre timmarna hem till skåne för att åka till jobbet bara ett par timmar senare. Har jag nämt att mina föräldrar är bäst?!

Snart har jag bott i Göteborg i ett år, jag har haft min lägenhet i 8,5 månader, jag är utbildad kostvetare, jag har skaffat mig ett nytt liv här i Göteborg, har fast jobb och har haft flera jobb under det senaste halvåret, jag har skaffat mig nya vänner, jag har hittat en plats jag verkligen älskar och jag verkligen trivs på och jag har människor runt mig som jag älskar.

Men nu börjar nästa kapitel i mitt liv.
Som ni vet har jag hyrt ut min lägenhet (helt enkelt för att jag älskar Göteborg så pass mycket att jag vill tillbaka hit sen), jag älskar min lägenhet och vill ha kvar den och jag älskar det mesta med staden och livet här. Men nu ska jag ta ett stort steg ut i livet, något jag började fundera på redan förra året men helt enkelt inte vågade. Detta året har jag vågat fullfölja tankarna... Det är med en otrolig glädje jag ser fram emot den 16 september, lite rädsla för att det ska vara för svårt, men en otrolig lycka och glädje fyller mig varje gång jag tänker tanken på framtiden.

Den 16 september tar jag mitt pick och pack (nåja, så mycket man nu kan få plats med i en stackars liten resväska) och flyttar... flyttar långt bort, närmare bestämt till staden mitt hjärta finns i... till New York. Oh yes. Den 16 september flyttar jag till New York, älskade New York. Under de kommande åren... hur många det blir är oklart, men minst 1,5 år iallafall och förhoppningsvis blir det upp till 4 år, så kommer jag att bo och plugga i den bästa staden ever. Jag ska läsa en Associate Degree (till en början med, sedan kanske utökat till en Bachelor Degree) i MarketingBerkeley Collage mitt i New York City.

Det är mycket som ska förberedas innan, väldigt mycket papper det ska fixas med... Men jag längtar något fruktansvärt. Så nu vet ni vad det är jag har för planer inför framtiden och varför jag ska flytta. Jag är så nöjd med mitt val. Jag vet att det är rätt. Jag längtar efter att ta nästa steg in i mitt liv och min framtid!

Hair.Ny hårfärg.. det syns inte så bra här, men det är ljusare, lättare, tunnare, uppklippt, fräschare and I love it.


btw: Kika in senare ikväll... så avslöjar jag framtiden... ska bara försöka knåpa ihop ett inlägg först!

Confused?

http://4.bp.blogspot.com/_UzkXIQO6sok/SrZrpV1mO6I/AAAAAAAAAPs/aeoIcHUiz9w/s400/sex%2Band%2Bthe%2Bcity.jpg

Sometimes you feel confused about life or about the future, but you will always find the right way in the end.

Igårkväll när jag gått och lagt mig var jag riktigt splittrad... Inte inför valet kring framtiden - för jag vet att det är rätt val, men rädd för att inte fixa det. Rädd för att pressen ska bli för stor. Varför ska alltid tvivlen få ett finger med i spelet?? Men den ska inte få ta överhand. Jag vill detta. JAG VILL. Jag är så otroligt glad att jag är påväg i rätt riktning... Men ändå så otroligt rädd för att det ska vara för svårt.


Cut it.Nu sticker jag till frisören och klipper av mig håret!
Neeeej, inte riktigt, men nästan kanske... vi får väl se. Lite uppfräschning iform av slingor/färg ska det också bli! Svider i plånkan, rejält! Men jag måste. Sablans att mamma visade mig för ordet hårfärg när jag var liten.. Ja, mamma, helt rätt, nu skyller jag alla mina hårproblem på dig! Tack för det! Blöööh, men jag älskar dig ändå!

Monki.


Ny tröja från Monki.
60 spänn, kap!

Bridget Jones.

21.00 idag på TV3 är det Bridget Jones Diary. The all time - feel good movie. Men om man som jag inte pallar vänta, så sätter man helt enkelt på dvd:n nu och slipper reklamen!

Myskväll väntar and I love it

Vad gör ni denna söndagskväll?


Friends.

Friends are some of the most importent people in life.


Future.

Jag vet att det är många av er som är nyfikna på vad det är som ska hända med mig i framtiden... men håll ut, jag ska sätta mig och börja knapra ihop ett inlägg snart!
Jag lovar!

Idag håller jag dock tummarna för att det går vägen för S med hennes uppdrag.
Inget jag kan hjälpa till med, but I cross my fingers!
Istället är jag ledig, hänger med Lisa i stan och är glad för att min lägenhet är uthyrd, för att jag är ledig imorgon med och för att jag gå en spännande framtid till mötes!Upptäckte dock att jag bokat tvätt-tid och klipptid på samma klockslag imorgon... någon som är i förnekelse gällande tvätten eller vad?

Roxette.

Idag spelar Roxette på Slottsskogsvallen här i Göteborg.
Jag vill vara där... Visst, jag är inte världens storsta Roxette-fan, men vet ni, det sprlar ingen roll för det är KÄNSLAN. Förra året hade dom typ en spelning i Sverige, i Halmstad närmare bestämt och mamma, pappa, jag och Malin gjorde en roadtrip dit. Dagen spenderades med shopping och mys i vackra Halmstad och kvällen innebar Roxette. Regnet vräkte ner, men stämningen var på topp. Jag fick en regnkappa av någon random dude som förmodligen tyckte jag var totalt felklädd, men för den regnpåsen är jag evigt tacksam! Det var "A night to remember". Kvällsfärden/nattfärden hem innbar McDonaldsstopp och en massa massa skratt.

Idag hade jag velat vara i Slottsskogen... vädret ser allt annat än bra ut, det verkar bli regn och med tanke på de senaste dagarnas intensiva regn så är det stor risk att kvällen innebär detsamma. Roxette = regn. Så är det bara. Någon av er som ska dit?

Me and the one I love the most!

Regnpåsen som räddade kvällen...
För er som inte visste det så är jeansjacka och ösregn ingen bra kombo. Inte heller converse + grus+sand+ regn = gegga. Dålig kombo! Att ha jeans som färgar av sig när de bli blöta är inte heller smart, det resulterar i blåa ben, men trots allt detta var det en underbar kväll!Och däääääär kom ösregnet...Inte lite heller!
Jag hoppas verligen att alla som ska till Slottis ikväll slipper ösregnet och får en awsome kväll!

why choose?


Lördag, 18.29


LÖÖÖRDAG! Och nu är jag LEDIG i hela två dagar. Jag har jobbat idag, snoozade i 50 minuter när klockan ringde i morse. Så inte okej, jag som aldig har snoozat under uppväxten, VARFÖR har jag börjat med det nu kan man fråga sig! När jag väl kom upp ur sängen var det 20 minuter tills att jag var tvungen att lämna lägenheten och såklart var jag vrålhungrig (som jag aldrig är på morgonen) och VERKLIGEN behövde kaffe (kunde inte tänka mig att vänta tills att jag kom till jobb) så jag fick stressa ihjäl mig, men jag hann, dock var det nog mer tur än skicklighet! Jobbet gick asbra! Mygood, avstämningen har nog aldrig gått så lätt och smärtfritt förut! Dock fick smartasset (→jag← då) för mig att räkna kassan innan jag skulle gå →mycket dåligt val← vilket ledde till att föreståndarna fick köra pepptalk delux med mig länge länge. När jag skulle hem sedan (efter bara 30 minuters övertid!) så började det VRÄKA ner regn. Shit, på bara ett par minuter var det sjöar på vägarna. Helt sjukt. ja, nu har jag iallafall två dagar ledig och detta har ju varit en bra dag (jag försöker glömma slutet) så det känns så härligt att veta att man nu har två sammanhängande dagar ledigt!
VAD HAR NI GJORT IDAG?
Har ni haft en härlig lördag?

Löpning.


Efter en lång och seg morgon (som nog behövdes... kan inte minnas sist jag var hemma här och bara segade hela morgonen lång) så begav jag mig ut på en löparrunda. Det började lätt, men sedan blev det väldigt tungt. Det känns som om mina ben har glömt hur man springer... Seröst, jag skojar inte, det känns verkligen så. Jag måste fokusera och tänka på att lyfta varje ben och sätta ner dem framför mig, annars står jag bara still (typ). Hur som invigdes pulsklockan... lite kul och spännande! Lyckades få upp en maxpuls på 179 slag och en medelpuls på ca 156-160 slag (stod olika på klockan och på datorn när jag förde över det, någon som vet varför?) Svetten verkligen rann av mig, jävlar, det var mycket varmare ute än jag trodde. Efter ca 2/3 av rundan så var jag så kissinödig att jag höll på att dö och vad uppenbarar sig då? Jo, Sportlife Lindholmen. Jag hade aldrig varit där men sprang snabbt in, körde lite crunches med viktplatta och begav mig sedan hemmåt. Just över 8 km slutade rundan på och det känns helt okej. Det var skönt, jobbigt, hemskt och underbart! Allt i en enda mix. Nu har jag tagit mig en lång dusch och smörjt in hela kroppen... hääärligt!
Har ni tränat idag?
Vad isåfall?

Weekplan.

Jag sitter fortfarande i pyjamas och har just ätit en stoooor frukost, med andra ord, gymmet får vänta lite till (något säger mig att jag inte ens kommer komma iväg idag! hahaha, I suck!)
Planering inför ledighet.

IDAG [fredag] - 22 juli
Gym?
Handla?
Bio med Sara.

LÖRDAG - 23 juli
Jobba 8-16.30 [17? 17.30?]
Handla (om jag inte gjorde det idag)

SÖNDAG - 24 juli
LEDIG
Träffa Lisa?

MÅNDAG - 25 juli
Ledig
Säga upp mitt sportlifekort
Träna?
Frisörbesök 14.00

TISDAG - 26 juli
Jobba 10-18.30

ONSDAG - 27 juli
Jobba 16-00.30

TORSDAG - 28 juli

Jobba 16-00.30

FREDAG - 29 juli
LEDIG
Tvätta?
Packa!

LÖRDAG - 30 juli
Jobba 10-18.30

SÖNDAG -31 juli
Jobba 10-18.30

MÅNDAG - 1 augusti
Jobba 14-00.30

TISDAG - 2 augusti
Jobba 14-00.30

ONSDAG - 3 augusti
Jobba 14-00.30

TORSDAG - 4 augusti
Jobba 14-00.30

FREDAG - 5 augusti
SEEEEEEEMESTER
Mammi och pappi kommer upp den 5 augusti. Min hall ska målas och vi ska gå på Liseberg och bara ha det bra. På söndagen åker vi hem och på tisdagen sticker jag och pappa till Stockholm Pappa för att jobba och jag för att njuta! Jag längtar efter ledighet!

Last night was a good night.

Stägningen igår gick bra, väldigt bra. oförskämt bra. Det gör mig nervös, det gick nästan för lätt. Bakslag innom kort? Ja, förmodligen. Men man får njuta ändå. Hängde med Alexandra på dagen, fikade på NK och gick i affärer. Var hemma kring halv två, kollade Hells Kitchen, åt mackor och drack saft innan jag kröp ner i min varma goa säng och fick mig en god natts sömn tills att jag väcktes av regnet utanför fönstret vid halv nio. Men det gör inte så mycket, jag salppar i soffan, dricker kaffe och kollar på Rachel Ray och snart blir det frukost och sedan en tur till gymmet! Men ingen stress, utan jag ska bara ta dagen som den kommer... Bara njuta! Ikväll är det bio som gäller! HarryPotterfilmen i 3D (omg, hur ska detta gå? Jag har ju inte sett de sista filmerna) tillsammans med Sara Ska bli Mys! Dick blir det en tidig kväll för imorgon väntar jobb 8.00.... Hur ska ni spendera denna fredag?
Nu ska jag avnjuta ett par koppar vaniljkaffe från dunkin. Bra start på denna lediga dag!Pulsklocka.


Min nya leksak!
Jag rusade från jobb igår för att jag skulle hinna hem och in om coop innan postombudet stängde och jag han med en milisekund till godo kan jag lova. Ska bli kul att använda denna när jag sticker ut och springer, kanske lite löparmotivation kan komma tillbaka? Dock undrar jag, är det någon av er som har den? Hur gör ni isåfall för att ser er maxpuls under passet? Jag får fram så att jag kan ställa in maxpuls och se nuvarande puls/medelpuls för passet, men just maxpulsen under utfört träningspass får jag inte fram! Någon av er som vet hur man gör?


Jag sitter här med vaniljkaffe från Dunkin' donuts och tittar på tv. Gud, jag hade glömt hur gott detta kaffe är, heaven! Att jag bara låtet det stå i skåpen så länge oöppnade. Det är ju så otroligt gott Om en timme ska jag in till stan för att möta upp Alexandra och ta en fika och sedan är det jobb som gäller mellan 16-00.30. Usch, längesedan jag hade stägning på jobb och jag ser inte fram emot det. Nej, nu ska vi inte vara så, det kommer bli kul! (haha, intala, intala, intala)... Lite segt att inte vara hemma förren kring halv två men det får man ta, jag är ju ledig imorgon (happy happy happy) och jag har mycket kul som förhoppningsvis väntar då! Nej, mer kaffe var det, det som är positivt med att arbeta kvälls/natt är att man får dricka HUUUUR mycket kaffe som helst! I like it

Liseberg.


Bilderna är tagna av mig med iphonen... but I love them

Förresten... i veckan någong gång tänker jag förmodligen berätta om framtiden!
Spännande!
It makes me happy!

15.33

Hallå! Har lunchrast på jobb nu! Är klar med min huvudel så taggar de tre sista timmarna nu! Ska nog (förhoppningsvis) gå bra. Min avstämning är nog den enda som gått bra idag, men det förtjänade jag efter min gårdag! Hur e det med er idag? Vad har ni för er? Nu tycker jag ni ska ta och skriva något kul så jag har nått stt läsa när jag kommer hem! Nej, work, work, work är det som gäller nu!

20.07


pic: me.
Godkväll..
Home from work...tierd! jag startade dagen med 5 km löpning, det var dock med tnunga ben... det känndes som om de inte ens mindes HUR man sprang. Men det var skönt! Dagen har varit låång, lång lång lång och just när jag skulle gå och var redo att byta om blev jag tillfrågade om att jobba över, men när man står redo att byta om och gå hem så känns det inte så motiverande. Lite ångest för att jag inte stannade... nä mycket ångest, men jag orkade bara inte. Inte idag! Promenerade genom ett smockfullt Liseberg påväg hem och nu blir det bara tv-kväll! Det förtjänar jag och det är ju trots allt Hells Kitchen idag! För övrigt satt jag i telefon hela morgonen för att få tid till vårdcentralen, när jag väl kom fram får jag reda på att dom inte kan hjälpa mig... blöööh, tack för den! Vad har ni gjort idag?

Stupid.


18 juli.

Godmorgon!
Just ramlat ner i soffan... Var't en lång dag, även om dem gått ganska bra (nä väldigt bra får man väl ändå säga, om man bortser från växelbeställningen i slutet av jobb-passet där hjärnan la av rejält!). Min överarm låste/krampade/gjord sjukt ont i förmiddags dock. Kändes som en överansträgning/sträckning eller något... typ sjuk träningvärk, men ändå gjorde jag typ inget. Ont, riktigt ont gjorde det dock! Sedan tänkte jag fel när jag skulle till jobb och var framme redan 30 min innan jag skulle börja. Så det blev kaffe och snack med dagspasset innan jag drog igång.

Efter jobb han jag möta upp Sara en snabbis får att snacka en snabbis och sedan for jag hem och mötte upp Lisa med familj som skulle kolla på lägenheten.. Nu har jag äntligen ramlat ner i soffan med lite mat och ska bara ta det lungt resten av kvällen!
Har ni haft en bra måndag?
Vad har ni gjort?

DAGENS BÄSTA...... Bra dag på jobb!
DAGENS SÄMSTA.... Gothia cup är i Götet (än en gång, jag tycker det är toppen att man anordnar idrottstuneringar för barn och ungdomar - Men det blir ju överbefolkat!!!!)
DAGENS KOM IHÅG... Ring och boka läkartid!


Vegas Pink.Vegas pink, nagellack från MAVLA. Fick bl.a detta underbara knallrosa nackellack i present av Emma i fredags. Om jag älskar det? Oh ja, livar upp vilken boring outfit som helst.


Söndagskväll.

Mycket mycket arbete, men nu är det äntligen bokat iallafall och jag kan bocka av en del av checklistan. Skönt. Nu har jag bara en miljon saker kvar att fixa och imorgon ska jag gå till attack mot alla samtal som ska ringas typ, eller jag ska försöka hinna med det i kombination med jobbet.

Jag är iallafall hemma i Göteborg igen och jag har hunnit handla vilket också är skööönt. Det blir lite chill framför tv:n nu, en mix av VM-finalen mellan Japan och USA och Systrar i Jeans på tv3. Det blir sängen tidig för somsagt, en lång jobbdag väntar imorgon! Men det är bara att bita ihop.

12.59


OMG, so much stuff to do.
Regnet öser ner, men det spelar inte så stor roll för jag har spenderat förmiddagen med att fixa saker inför hösten. I have so much stuff to do! Pappa började dagen med att baka surdegsbröd. Det ville dock inte jäsa så vi sket i brödet och åkte ner och köpte nybakade bullar istället, sedan blev det mysfrukost med mängder av kaffe, brullar och pålägg i massor och massa mys. Sedan dess har vi jobbat på allt inför hösten, my goood, det tar aldrig slut. Så fort allt blir klart kommer jag vara glaaaad och väldigt lättad! Men endel saker har jag fortfarande kvar att fixa. Hur som, nu har jag tagit mig en vram dusch och hoppas ur pyjamasen och i mjukiskläder och tänkte försöka få lite småsaker klart innan jag packar min väska och åker hem igen. Kring 16 lämnar tåget Malmö och jag beger mig mot Göteborg igen... Hoppas ni får en fin dag! Ska ni hitta på något kul?

Buffelost.

Bästa osten... en trevlig variation till den annars så vanliga fetaosten, BUFFELOST MUMS.

Bästa såsen just nu. Den avnjöts alldeles precis till grillat kött, färskpotatis och en härlig sallad.
Du behöver:
Ca Två delar turkisk yoghurt
Ca En del keso (kan uteslutas)
Massa massa smulad/mosad buffelost, gärna grovmosad.
Mycket flingsalt
Lite chilipulver.


Bästa tillbehöret just nu... summerfeeling Ännu godare om den äts ute i solen en varm och skön sommarkväll.

Alcohol is not for kids.Sämre kan man ha det
Xider och en bra bok i solen på Altanen... senare blir det grillning, vin och efterrätt i form av bärsmulpaj med vaniljsås. Underbar kväll.
Hur spenderar ni lördagskvällen?

160711

Godmorgon lördagen den 16:de juli.
Hoppas ni har fått en bra start på denna soliga lördag.. det har jag iallafall. Eftersom det bara är jag som är uppe här hemma (jag gick och la mig sist och gick upp först, vad är detta för tramserier likosm?) så har jag kokat kaffe, plockat undan lite från igår och myst med bäbis. Nu sitter jag med min kaffekopp och bara myser, njuter och tar det lugnt. Huvudvärken gör sig lätt påmind, men det får jag skylla mig själv för. Min födelsedag igår var underbar! Dagen innehöll en härlig kombination av att slappa, mysa, fixa, handla och laga mat. UNDERBART!

Kvällen bestod av en fördrink á la mixed watermelonmojito och tilltugg. Sedan hade vi grillad citron och örtmarinerad kycklingfile, kokt färskpotatis, buffelostsås och en stor sallad, vin, öl och Xider till huvudrätt och bärsmulpaj med färska hallon, blåbär och jordgubbar med vaniljsås, kaffe och likör till efterrätt och sedan avslutade vi kvällen med mer vin/xider, salta pinnar, popcorn och choklad. Emma, Malin och jag hade det riktigt härligt när släkten hade dragit sig hemmåt och vi satt långt ut på natten och diskuterade allt viktigt och oviktigt här i världen! Haha, gud vad jag är nöjd med kvällen, precis lagom firande och jag hade bästa där. Det är det som betyder något.

Idag är det lördag och planen är att vi ska ta oss till Ysta idag (underbart vacker under sommarmånaderna) och besöka en national food market där. Ska bli kul kul kul! Ikväll drar jag ev. ut på middag med bästa, annars blir det en härlig kväll hemma med god mat och vin, precis som en lördagskväll hos mamma och pappa ska vara!

Nyvaken "dagen efter".

15 juli.

ETT: Kattj*vlen var en pain in the ass och väckte mig (ja och mamma då) groteskt tidigt.
TVÅ: Sång. Vacker (???) morgonsång och presenter.
TRE: Kaffe med mjölk.
FYRA: Tomas Ledin.
FEM: Pannkakor.
SEX: Varm dusch är tagen och tvätten är igång. Frukost är äten och likaså många fler koppar kaffe.
SJU: Mängder av gratulationer - Man tackar
ÅTTA: Torget ska besökas. Likaså mataffären.
NIO: Middag med familj och bästa ikväll.
TIO: Cider och vin på kylning.
ELVA: It will be a good day.

21 år.


One year ago!


Nämen vad är det för dag idag?
Jo den 15 juli och vad betyder det?
Jo att jag blir gammal! haha... idag är det nämligen min födelsedag!
Yeeeeh, GRATTIS till mig!

mom.

Hahaha... så söööt!


Lärdom.

Inte för att jag har semester men ändå...


13 juli.

Bråkar med SJ.
Hatar-hatar-hatar dom!
Kollar på fotbollsVM i tyskland. Sverige-Japan nu.
(kan inte fatta att det var typ 8 år sedan VM i usa... my good vad tiden gått snabbt!)
Packar (eller borde)
Äter goda mackor.
Facebookchattar med pappa och Sarah.


Jobb all day long. Gick helt ok även om kassaräkningen inte var en hitt.
Imorgon är sista arbetsdagen sedan tre, TRE dagars ledighet. WOW. Ska bli underbart, jag behöver det.
Efter jobb ska jag köpa mat och gott och sedan åka tåg hem. Mysa. Njuta. Slapp. Läsa. Jag ska för en gångs skull verkligen försöka slappna av och njuta av tågresan.

På fredag är det min födelsedag.
I'm getting old! haha..
Fest på kvällen. I like it. Får träffa bästa då!

Lördag blir bara mys/chill och njuta av livet.
Jag ser fram emot ledigheten.. Mycket. Väldigt mycket.

Hoppas ni har en fin kväll!

Onsdag.

Lyckad morgon när ma stiger upp och inser att mjölken har gått ut → inget kaffe då antar jag. Får väl ta igen det på jobb. Nu bär det av för ännu en dag, håll tummarna för att det blir en bra dag för jag orkar inte fler usla! Skönt att jag ska hem imorgonkväll och vara ledig tre dagar, det behövs! Hoppas ni får en fin dag!

Mind.

Tisdagskväll... fast jag tycker det känns som fredagskväll. vad besviken man blir när man då inser att det bara är tisdag. Fast det beror förmodligen på att jag redan har jobbar 4 dagar och då skull det ju nästan varit "helg". Dock har jag bara två arbetsdagar kvar innan jag är ledig och det behövs kan jag lova. Nog för att dagen varit bättre än igår, men ändå inte helt 100.. Massa spring/pling hala dagen vilket gör att man halkar efter i arbetet och varje gång rumpan nuddar stolen får man springa och hjälpa till i luckan igen vilket gör en gaaalen tillslut. Inte en lugn stund på hela långa dagen... Och så stämde inte kassan heller när den räknades... blöööööh. Jag behöver semester. Hela jag, huvudet, kroppen, sinnet är så, så, så trött.

Det blir bara en lugn kväll - Hells kitchen börjar ju 21.00 så det ska jag se och sedan sova. Jobb 08.00 imorgon igen! Vad har ni gjort idag?


Hold on.


Weak.


Nu gå jag och lägger mig och hoppas på en bra morgondag!
GODANTT.

fuck.

Denna dagen har varit allt ännan en bra!
Nu är jag fruktansvärt trött... Tog mig en vaaaaaaarm dusch när jag kom hem och nu har jag slängt mig framför tv;n med massa mat. Men jag tog mig i allafall i kragen och svarade på alla mail som legat i inkorgen för länge och väntat.
Tror inte jag får mycket vettigt gjort ikväll kan jag erkänna....
Hoppas ni haft en bättre dag!


Slow.

Og ja, jag är på jobb. Ingen suprise väl?! Haha.. mellanpass idag med och slutar 18.30. Känns som om jag alltid är på jobbet! Kanske man skulle flytta dit? Det hade blivit mindre pendling iallafall (inte för att den är så lång men ändå). Längtar till det blir torsdag kväll och jag kan sätta mig på tåget och åka hem till familjen På fredag fyller jag år och då blir det lite fest (nåja, middag med liiiiiiiiiite släkt, familj och vänner) och det ska bli helt underbart! Men, först har jag ett par arbetsdagar kvar! Vad gör ni idag? Tell me, tell me... så jag hade något kul att läsa när jag kommer hem!

 

Tidsinställt inlägg.


Stolthet och fördom.

Godkväll!
Hemma från jobb och jag är trött-trött-TRÖTT. Gick in om och handlade innan jag tog mig hem också så det är skönt att ha det gjort. Nu blir det myskväll. SItter och tittar på Brasilien-Usa i fotbollsVM. Straffar nu, fast jag vet inte vad som är bäst? att USA eller Brasilen går vidare?! haha... Idag på jobb satte vi igång tv4-play och tittade på Sveriges match. Riktigt kul! haha... (oh nu vann USA) hela CK blev väldigt engagerade helt plötsligt

Missa nu inte STOLTHET OCH FÖRDOM klockan 21.00. DÅ sänds även MONA-LISAS LEENDE. Varför lägga två bra filmer samtidigt men inget vettigt som startar 20.00?! Det är en bra fråga. Iallafall, missa förfan inte STOLTHET OCH FÖRDOM, den är verkligen värld att se.

Work.

1 liter kaffe! Slurp... Nu tillbaka till jobb! Ha en grym söndag! Själv jobbar jag till halv 7 och sedan ska Willys få sig ett besök innan jag tar mig hem. Idag gör dock sig tröttheten påminnd rejält!

Sometimes it's just so easy.


Godkväll!
Just hemkommen från (suprise, suprise) jobb! haha... Känns som att jobba är det enda jag gör! Sprang in om coop på hemvägen och köpte en påse popcorn som jag ska mysa ner mig med senare. Men först vänta mat för jag är vrålhungrig! Dagen har gott bra, oförskämmt smidigt rättare sagt (ett litet mistag eller två men det ena rättade nog upp sig! I think!), så jag antar att morgondagen blir ett helvete. Det brukar ju vara så, en dag går överdirvet lätt men sedan kommer det ett bakslag.
Vad har ni gjort idag?
Kom igen, tell me...

Insane.


Motivationsboost.

Drop Of Mindfulness - Sofish Fitted ShortsNike - Fabric Mix ShortNike - 2-In-1 Tempo Shorts

Drop Of Mindfulness - Capish Sports Bra W SeamDrop Of Mindfulness - Bow Yoga LeggingsRöhnisch - Siri Capri Zip Tight

 

Snygga träningskläder gör träningen roligare. SÅ är det bara, känner man sig obekväm i kläderna man bär på gymmet kommer man inte heller att ta sig för det. Här är lite inspiration från Nelly.com.

 

Därför kan det vara värt att unna sig de där snygga träningskläderna när motivationen är i botten. För vem vill inte ge sig ut i löparspåret eller iväg till gymmet i alldeles nya träningskläder? Motivationsboost!

 


100%


It's the start of something new.
Det pirrar alldeles otroligt av lycka i kroppen när jag tänker på framtiden.
Nya större utmaningar väntar och jag kunde inte vara mer nöjd med mitt beslut


Some days.

bild


to much.


Så mycket att göra... men inget jag orkar ta tag i!

Socker.

Kling Dress Tirol Cream på Bubbleroom.se

Sockersöt sommarklänning från bubbelroom.

599:-

I like it


free.


Ledig idag...
NJUTER!


SaTc.

bild


A new day.

Det är Partille Handbollscup i Göteborg nu och det KRYLLAR av turister, föräldrar, familjer, barn och ungdomar i hela stan. Jag är verkligen för idrottsevenemang för barn och ungdomar, jag tycker det är jättebra att man uppmuntrar ungdomar till aktivitet och jag tror det är en bra upplevelse överlag. Dock måste jag säga, jag är glad att jag inte behöver fightas med dom i stan idag, för shiiit vad mycket folk det är överallt. Det går knappt att röra sig där! Kan bara tänka mig hur det ser ut när Gothia börjar!
Hur som, det blev inte mycket sömn inatt. Jag var alldeles för uppspelt! Dagen började sedan med en löptur för att få bort all energi jag samlat på mig och rensa/bearbeta tankarna. Det behövdes men allt jag kom fram till är att jag gör rätt och jag är så nöjd med beslutet. Sedan stack jag till jobb och det var en intressant dag minst sagt. Shit, det går inte att förklara men jag har skrattat något så fruktansvärt kan jag lova! Dessutom har jag varit ett vandrande leende med energitoppar som inte var av denna värld!

Jag kom just hem och nu blir de bara chill framför "Vänner" och "lyxfällan". Jag har haft lite (mycket) migränliknande huvudvärk idag och jag tror jag kommit fram till varför, det har med ljuset/datorn/räknarna på den platsen där jag sitter och jobbar under mellanpassen på jobb. Det måste vara det. Efter att jag möblerat om lite blev det bättre, men jag känder ändå mig ganska slut.
Vad har ni gjort idag?

Lägenhet.

Okej, jag ska flytta...
(Var får ni veta senare)


En etta i Göteborg på 28/29 KVM + balkong (som kommer byggas ut i sommar/höst) uthyres därför i andra hand på minst ett år, gärna längre.
Intresserad?
Kontakta: Rebecca.pettersson@hotmail.com

OMG!

OMG!
Möttes av err underbart besked när jag kom hem efter en lååång arbetsdag!
Denna hösten kommer bli grym!
Grym.
Grym!
I'm so freaking happy!

Var lugna, ni får reda på det inom sinom tid, men ikväll ska jag fira och njuta! Det pirrar hääärligt i magen!

Tierd.


Hemma från jobb.
Trött.
Trött.
Trött.

Att stänga igår och jobba tidigt idag känns i huvudet. Jag är trött... jag troddet det var ett skämt när klockan ringde i morse, men icke så nicke, det var bara att ta tjuren vid hornen och kliva upp. Förmiddagen gick ganska smärtlöst, men sedan slog tröttheten på for real. Nu skulle jag kunna lägga mig och sova på bums, men istället sitter jag uppkurad i soffan och äter mackor, dricker saft och tittar på "En shopaholics bekännelser" som jag sprang in och köpte efter jobb. Mysigt!
Förövrigt fjällar jag som f*n i pannan så mitt aniskte är typ tvåfärgat. Snyggt. Not to myself: Bränn dig inte när du är i solen. Det är ingen hitt. Och det är verkligen inte snyggt!
Vad gör ni ikväll?

Yourself.

http://zandrasblogg.files.wordpress.com/2011/06/cupcake.jpg


Look.


Varm och skön dag även idag...
Därför blev det en chill slapp look när jag stack till jobb efter alldeles för lite sömn i morse!

Hoppas ni haft en bra dag!

You can sleep when you are dead.


Kvällspass igår... mellanpass idag = inte många sömntimmar.
Ha en bra dag... jag är på jobbet och har varit här sedan innan 10.00.

Look.


Dagens look. Slappt. Mysigt. Svalt. Precis vad som behövs dagar som dessa. Gamla gamla shorts från HM och ett stort slappt linne från okänd destination!

Såhär glad blir jag av att det är varmt ute!

Att inte göra någonting alls är en underskattad aktivitet.


Att inte göra någonting alls är en underskattad aktivitet
Att inte göra någonting alls är det enskilt bästa som vi vet
Här tar vi det lugnt, gör inte många knop
Kanske läser en tidning, en kvarglömd bok
Att inte göra någonting alls, inte någonting alls
Ja, det är svårslaget

Kom när det passar, ni vet var vi finns

Följ det vita staketet så hittar ni rätt
Gå ner till bryggan, vi ligger nog där
Och gör så lite som bara är möjligt

Att inte göra någonting alls är en underskattad aktivitet

Att inte göra någonting alls är det enskilt bästa som vi vet
Här följer vi slaviskt minsta motståndets lag
Det får bli som det blir, ja åtminstone idag
Att inte göra någonting alls, inte någonting alls
Ja, det är svårslaget

Det tar en timme med båt ifrån stan

Ta gärna med något flytande och stanna några dar
Låter det lockande, kom när ni vill
Och gör så lite som bara är möjligt

Vi låter tankarna vandra planlöst omkring

Kliar oss på benen, det kostar ingenting
Spanar ut över fjärden, låter timmarna gå
Hinner filosofera, du kommer att förstå

Att inte göra någonting alls, inte någonting alls

Att inte göra någonting alls, inte någonting alls
Ja, att inte göra någonting alls, inte någonting alls
Ja, det är svårslaget

Artist: Tomas Ledin.

Energy.


Alla vet vi nog att energidrycker inte precis är det bästa vi kan dricka. Synd bara att det är så in i helvetes gott. Illa.Illa. Men när man ska jobba kvällspass och inte sovit i allt för många timmar så kan man faktiskt få unna sig denna dryck för att orka igenom ikvällen. Huvudet måste trots allt vara skarpt tills dessa att man stämplar ut. Det ska räknas räknas räknas och tas beslut hela kvällen lång. Fel vill man ju inte göra och verkligen inte pga. trötthet. Nu tycker jag att jag har övertalat mig själv till att jag förtjänade den. Njutning? JA!

On night left.Hej!
Söndagsmorgon här... Eller söndagseftermiddag kanske. Jag hade stägning på jobb igår. Gick fin fint och var hemma lite över ett. Underbart! (Förövrigt gillar jag det faktum att västtrafik har satt in bussar som ska gå var 10:de minut nu när det inte får köra spårvagnar på Göta-bron. Synd bara att varannan av dessa bussar var inställda. Är det inte bättre att bara sätta in bussar var 20:de minut då? Eller? Nåja, hem kom jag även om det hade gått snabbare om bussarna gick som de skulle) Varmt var det ute, riktigt varm lördagsnatt. Klockan 01 promenixade jag i shorts och linne. Det är så det ska vara på sommaren och jag blev verkligen fylld av energi! Väl hemma blev det "nattmat" och sedan ramlade jag isäng kring halv tre.

Idag väntar ännu ett kvälls/nattpass. Sista stägningspasset på 22 dagar. WOW! Sedan kommer dock en hel drös stägningar efter varandra i ett par veckor, men ändå, 22 dagar utan kvällspass. I like it. Varmt är det idag med och jag hoppas natten är lika härlig! Vad gör ni idag?

Off.


Nu slutar jag snart!
Yeeeeeh

Impossible?


Remember this.

Lördag.God förmiddag...
Sittar och myser framför något kockprogram på tv:n och dricker kaffe, lyssnar på sommarmusik och helt enkelt bara har det bra. Ingen sol idag heller, utan hela morgon har det vräkt ner regn, men det gör inte så mycket för jag ska ändå jobba! Det är dessutom varm i luften, nästan lite kvalmigt.

Iallafall ska jag stänga idag, så det blir en lång dag/natt. Hemma kring två-tiden inatt. Men det är bara två stägningspass på rad nu sedan är det back to "in between"-pass igen vilket ska bli skönt. Idag blir det nog inte mycket vettigt gjort fram till att jag ska åka in till jobb kring 15. Jag ska nog bara ta det lugnt, läsa en bok, laga en god lunch bestående av bl.a tork med riktig senapssås. Vad ska ni hitta på idag?
Förövrigt känner jag lite saknad av familjen idag.
Saknar älskade mamma.
Saknar bästa pappa.
Saknar bäbis.
Saknar brosans.
Saknar familjen helt enkelt.
Jag skulle vilja åka iväg på en riktigt semester nu, med dom alla, för det är så härlig stämning i familjen (nu när brosan också vuxit upp). Ligga på en strand, sola, äta gott, dricka vin, promenera längs vattnet, shoppa, uppleva saker.
Ja en ritkigt Pettersson-semester helt enkelt. Det är något speciellt med det. Något som inte går att förklara.
Något man bara känner. Det är något man bara vet. Något VI bara vet.
Det saknar jag nu.

Jag har världens bästa familj → och jag Älskar er!


Fredagskväll.FREDAGSKVÄLL (även om det känns som måndagskväll för mig! Jobbar ju till nästa torsdag nu). Dagen har gått finfint. Skönt Kom iväg alldeles för tidigt imorse (såklart regnade det också) men promenerade lite längs avenyn påväg till jobb. Sedan var det fullt ös hela långa dagen och 18.30 slutade jag och då promenerade jag hem i värmen. Trots att solen inte sken var det skön luft. Promenaden var så härlig, precis vad jag behövde. Kvällen kommer bara innebära mys. Just nu är det mackor, te och Sex and the City som står på schemat.

Imorgon är det jobb, jobb, jobb igen. Kom på att jag stänger... usch. Nä det är inte så farligt, men kvällspassen är aldrig en favorit då jag inte gillar att ta mig hem mitt i natten och dessutom är jag verkligen inte en kvällsmänniska på det sättet. Men det är utökat så vi är tre som jobbar så det går säkert bra! Vad har ni gjort idag?

Glöm inte frågestunden
ett par inlägg längre ner!

1 Juli.Godmorgon skönheter!
3 h sömn fick jag ihop inatt. Alldeles för lite kan jag meddela. Det var varmt och kvavt hela natten och dessutom fick nog huden lite mycket sol igår omedvetet när vi hängde i stan och det kändes när täcket nuddade kroppen inatt. Men men, nu är jag uppe, vaken och igång. Har fixat ett par shorts och diskat och nu sitter jag framför Nyhetsmorgon och dricker kaffe och väntar på att min gröt ska svalna lite.

Vädret är inte alls lika bra idag - vilket timing nu när jag ska jobba! Börjar 10.00 och sedan blir det jobb fram till 18.30 så det blir hela dagen som blir "förstörd/går bort". Lite skönt att det inte är strålande sol då! Förresten, 1 juli idag... how sick?! Var tog Juni vägen? Det är en bra fråga det.
Vad ska ni göra idag?

RSS 2.0