-_-


Jag känner mig så otroligt fustrerad på en viss familjemedlem att jag håller på att få spel!

När jag skaffar barn ska jag aldrig använda argumentet "Vi skaffade faktiskt två barn så att ni skulle kunna leka (när vi var små då) med varandra". Istället ska jag använda argumentet "Jag ska bara ha ett barn så får den all uppmärksamhet och slipper att jävla bråk och all irritation på yngre/äldre syskon!" Känner barnet sig ensamt - ja, då får vi väl skaffa en HUND eller något!

Kommentarer
Postat av: Sabina ❤

Här är receptet på kesellaplättarna ;)250 gram kesella

1 ägg

1 msk socker

1 nypa salt

1 krm bikarbonat

3 msk mjöl

ev. rivet citronskal för smaksättningBlanda kesella, salt, socker och ägg. Tillsätt sedan mjöl blandat med bikarbonat. Stek dem på järnet med lite smör.

2010-06-27 @ 13:49:36
URL: http://sweetfairyfloss.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha, förstår din frustration. :) Men tänk så här... Jag har inga syskon och det suger... Syskon är bra, jag har aldrig haft någon att bråka med och all uppmärksamhet suger. Men det värsta är, nu när man börjar bli äldre - är att man faktiskt är ensam. Jag avundas alla som har syskon. Det är kanske sånt som kommer med åren men jag tror att du är rätt glad över syskon i alla fall. :)

2010-06-27 @ 16:13:49
Postat av: Lillasyster

Det kallas syskonkärlek:)

2010-06-27 @ 18:53:20
Postat av: Ullis

Jag håller med. Ensam blir man inte om man har kompisar att leka med som barn. Jag lekte inte så ofta med mina syskon när jag va liten. Det va mest bråk. Finns definitivt fördelar med att va ensambarn. Man får mer uppmärksamhet från föräldrarna och blir nog ganska bortskämd.ha ha

2010-06-28 @ 19:25:41
Postat av: ellinor

jag är glad över mina två syskon och skulle aldrig vilja vara utan dem. Visst bråkade jag och brorsan mycket som barn, men vi lekte lika mycket också. Om

jag får barn vill jag absolut ha mer än ett.

2010-06-29 @ 14:00:39
URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0