PullUps. PullUps. PULLUPS!

 
 
Jag börjar inte jobba förren kl 13.00 idag. Men igår fick jag en smart ide, som jag tog upp med Christina men sedan la på hyllan. Detta gällde morgonträning idag. En stund senare får jag ett sms "är du fortfarande på imorgon?". Haha, asså jag älskar den bruden. Hon är på det mesta. Jag fick tänka om och vi bokade in oss på Crossfitklassen 6.30. Så idag, när man kunde haft en riktigt sovmorgon så ringde min klocka 05.10. Det avr inte enkelt att ta sig ur sängen och tillslut fick jag hoppa i träningskläderna och springa till vagnen. 6.30 drog vi igång Crossfitklassen med Knäböj. Precis det man vill göra så tidigt. Eller inte. Men det gick riktigt bra. Coach C verkade väldigt nöjd med tekniken och det är huvudsaken. Känns som att saker och ting börjar falla på plats nu.Efteråt blev det Strikta Pressar och avslutningsvis möttes vi i en Wod.
Stege: 10-1 av Box Jump och Burpees.
Är väldigt tacksam att Coach B "tvingade" mig att öva BoxJump igår. Eftersom jag inte vågat göra det sedan jag föll och slog upp smalbenet för ett år sedan. Dom känns mycket bättre, smidigare och enklare nu än när jag gjorde som sist. 
Brutalt jobbig wod så tidigt på morgonen. Fick en sluttid på 6.54. Pulsen var inte riktigt med så tidigt men Christina pressade på så det var bara att göra detsamma.
 
När vi var klara fick jag för mig att testa lite PullUps. Något jag gör (i någon form och mängd) varje dag. Om så bara för att se "hur det känns". Men idag gick det!!! Hela vägen upp. Inte bara en - utan flera gånger. Den lyckan. Lätt morgonens bästa händelse. Jag har jobbat så sjukt mycket för detta. Vissa perioder mer, sedan har jag haft lite dippar och sedan gett mig på det igen. Men sedan jag började med Crossfit första gången för 1.5 år sedan har detta varit mitt stora mål. Jag är så brutalt glad!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0