Det tog i rumpan

 

A video posted by Rebecca (@rebeccapettersson) on Oct 10, 2014 at 11:25am PDT

 
 
Gooodmorgon lördag!
I onsdags var jag ledig... enda lediga dagen under denna veckan och efter att ha spenderat stora delar av dagen i soffan så tog jag mig framåt eftermiddagen bort till Gamlestan för lite träning. Utvilad och med mycket mat i kroppen så var energin på topp, något den inte riktigt varit alls på senaste. Jag fick till ett riktigt bra Marklyftpass med stabila ettor på 115 kg, utan bälte. Jag kunde t.o.m öva teknik och olika startpositioner på denna vikten. Kändes vädigt bra. Matade av lite 10:or på 90 kg också utan något problem alls och avslutningsvis ett gäng paus-mark på samma vikt. Helt enkelt gick det för jävla bra. Stannade på Crossfitklassen som var efteråt också och satte en ny PB4a i Strikta pressar. 40 kg utan problem. Sen var det "overhead walking lunges" och ja... som tog död på min rumpa. Jag har fortfarande helt bisarr träningsvärk i skinkorna. Tänk vad lite utfall kan göra.
Avslutningsvis var det en liten 10 minuters Metcon.
Amrap (as many rounds as possible) av:
10 deadlift (100/60kg)
10 burpees over bar (gör en burpee och hoppa sedan över skivstången. Båda fötterna måste lämna marken och landa samtidigt)
10 TTB (toes to bar)
10 Triangle Push ups.
Hög på endorfiner gick jag hem.
 
Resten av veckan är det fortsatt jobb som gäller. Trots att det var fredagskväll igår var det förvånansvärt lugnt på jobbet så jag hoppas helgen blir liknande, speciellt efter de senaste helgerna. Dessutom ska jag ska stänga en annan än "min" avdelning idag. Håller helt enkelt tummarna för en go dag. Trevlig lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0