Ledig onsdag!

 
 
Jag är ledig! Efter att ha stängt 6 dagar på jobbet (och de senaste 9 dagarna arbetar 8 långa pass) känns denna lediga dagen så sjukt efterlängtad. Ja det är bara en dag. Men det är bättre än inget. Den tropiska värmen som kommit gör att jag inte kan sova mer än ett par timmar på natten och att sedan spendera hela dagen med att springa mellan i kylan på jobbet och värmen utanför porten gör att man blir lätt schizofren. Sista timmarna på jobbet igår frös jag något så fruktansvärt (och jag går alltid i skjorta) att jag fick gå runt med en tjock vinterjacka.
 
Hela dagen går var egentligen bara kaos. Måndagen avslutades dåligt vilket gjorde att jag vaknade med dåligt humör på tisdagen. Dessutom jättetrött efter att inte sovit på natten. Tog en tur till gymmet där det gick skit (nä det gjorde det egentligen inte. Men det kändes inte helt bra och ibland är känslan viktigare. Prestationen i sig var trots tidspressen helt okej) och sedan vidare till jobbet. Efter två timmar bröt jag ihop över lite vatten. Ja, jag gråter när jag är trött. Efter detta vände dock dagen... Det var en lång dag men den blev bättre.
 
Planerna för idag är Träning. Tvätt. Städ. Och en tur på stan. Idag är alltså dagen då jag ska ta upp Olympiska Lyft igen efter nästan 7 månader. Bättre sent än aldrig!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0