PT-träning

 
 
Klockan 6 i morse var jag uppe och lagade matlådor... Jag har udda dygnsrytm helt klart. Efter ett möte i Torslanda åkte jag till gymmet för ännu ett möte med min chef och slutligen PT-timme. Idag stod knäböj på schemat, något vi faktiskt inte lagt någon energi på tidigare (vilket jag är glad för. Jag hatar knäböj).
 
Vi har ju lite annorlunda upplägg på våra PT-timmar om man jämför med vad det vanligaste är när man anlitar PT. Det är sällan vi kör slut på mig riktigt, utan istället lägger vi mycket (all) fokus på teknik. Går upp och kör några tunga set, utvärderar känslor, små detaljer, rörelser, tankar osv. Idag gick vi upp och gjorde en PB-etta på 72.5 kg vilket kändes bra, för den var bra mycket snyggare än många andra lyft jag gjort.
Vi körde även lite Snatch Balance, Over Head Squat (min absolut svagaste länk) och jobbade mycket med ankelrörlighet. Jag måste få den stelheten att släppa. Men det var helt klart en givande timme, precis som alla de andra. Det är skönt när man får bekräftat att jobbet man lägger ner ger utdelning. Är han nöjd, så är jag (i de flesta fall) också nöjd. Iallafall är det bra, för han tar ner mig på jorden lite och sänker mina krav, samtidigt som vi sedan sätter fler, mer realistiska mål tillsammans. Att ha någon som aggerar bollplank har för mig varit A och O för att komma någon vart i min träning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0