New Job

 
 
 
Godmorgon!
Idag är det tillbaka till verkligheten igen. Ny dag. Nytt jobb. Ett jobb jag egentligen inte vet så mycket om. Men det blir nog bra - hoppas jag. Om inget annat lär jag få en hel drös av frisk luft och i samma sekund som det blir lite varmare ute kommer jag förmodligen vara väldigt nöjd med mitt val. I övrigt är det väldigt typiskt mig att byta till utomhustjänser uner vintertid - planeringsförmågan är fenomenal. Men efter att spenderat de senaste sommrarna (nu pratar vi hela sommaren) inne på kontor (utan fönster i stort sätt eller möjlighet att öppna någon dörr) så har jag endel att ta igen.
 
Gårdagen spenderades med att tvätta, fixa matlådor och sedan PT-möte. Det sistnämnda gick väldigt bra - alltid en otroligt bra känsla när man får så pass mycket positiv respons på det man gjort. Idag (alt. imorgon) drar träningsschemat igång och här ska det byggas ännu mer styrka. Förhoppningsvis kommer jag, om inte allt för lång tid få testa en ny form av intervall träning. Jag vet inte så väldigt mycket om det, mer än att det (efter vad jag sett) är sinnessjukt tufft och enbart 1 minuts sammanlagt arbete. Detta sak bli intressant. Jag ser fram emot fortsättningen!

Kommentarer
Postat av: fight4fit

Låter spännande! Vad är det du ska jobba med? Riktigt skoj med nytt träningsschema också! Kickstartade mitt idag :) och visst är det motiverande? :)

Svar: Jag var helt död igår så jag kickar igång mitt idag. Skräckblanad förtjusning inför det! Om du kickade igång idag måste det betyda att du är på benen igen - härligt!Jag kommer jobba på City Mail och (hör och hämpna) brevbärare!
rebeccacecilia.blogg.se

2014-01-07 @ 23:04:15
URL: http://www.fight4fit.se
Postat av: Sofia

Grymt hurru. Har dock missat helt att du fått jobb, det har du i te sagt. ;) Vart är det?

Kul med träningsschema också. Kommer bli grymt. :)

Svar: Haha.. kan ha gått lite fått. Jag har iofs vetat det sedan första december, men det har varit så mycket att jag liksom lagt det bakom mig! Det är på Bring City Mail!
rebeccacecilia.blogg.se

2014-01-07 @ 23:33:12
URL: http://borninmay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0