Gymdag

 
 
 
 
Helt klart en bra dag idag.
Hade PT-möte med Björn idag. Vi gick igenom en väldig massa teori, teknik och småjusteringar i bänk och böj. Kändes riktigt bra, men huvudet är verkligen fullt med ny info just nu. Det blir att bearbeta kommande dagar, men det är justeringar som förhoppningsvis ska underlätta för mig i framtiden. Var iväg på ett möte mitt på dagen och sedna var det dags för träning med Lisa och Christina.
 
Vi körde raka mark - vilket var 100 år sedan. Lite lätt ovant kändes det, men jag ska jobba på att få in den övningen med i schemat, eftersom marklyften går lite upp och ner.
Sedan körde vi bänk. Körde vår max stopp-etta (man går ner - håller ett par sekunde och pressar sedan upp. detta för att inte kunna använda sig av studsen) och sedan gjorde jag två försök på 62.5 som inte alls gick. Inte alls... Avslutningsvis gjorde jag mina 4x5 set på 50 kg. Lite skakigt/segt... men det gick. Jag ligger verkligen på min maxfemma där - men det känns bra att veta. Utveckligen går iallafall framåt stabilt.
 
Vi filmade endel under passet. Detta för att vi ska kunna se själva vad vi behöver jobba med och sedan gå igenom filmerna tillsammans. Perfekt när man inte alltid har coacherna som kan påpeka "småfelen". 
Summan av dagen: Den har varit bra!
 
Kvällen spenderas med film, tvätt, matlådefixning och bara allmänt mys. Imorgon väntar det jobb från tidig morgon.
 
Hur har eran dag varit?

Kommentarer
Postat av: Sofhie

Hur grym är inte du då?! Skitbra jobbat :D

Sv; Åh vad roligt att höra vilka pjux du brukar använda :) Har inte gett mig på lyftarskor än men de verkar minst sagt uppskattas av folk :D

2014-01-27 @ 21:05:16
URL: http://sofhie.shapemeup.se
Postat av: Charlotte

Så kul när du lägger ut youtubeklipp sådär : )

2014-01-28 @ 13:12:44
URL: http://iamcharlotte.blogg.se
Postat av: Julia

Det är ju så himla bra att filma sådär faktiskt :) borde jag göra lite oftare :)

2014-01-28 @ 20:11:54
URL: http://takethetime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0