FREDAG. fredag. Fredag.

 
 
FREDAG
FREDAG
FREDAG
...
(är någon exhalterad över att det är fredag eller?)
.... Okej, det var bara 4 dagars arbetsvecka, men det känns som om jag har jobbat i 100 år och skulle behöva en semester. Men nu är det iallafall fredag och det känns väldigt bra. Efter dagens arbetspass är det helg. HELG! Två dagars ledigt. Något av det positiva med detta jobbet måste ändå vara att kvällar och helger är lediga  - alltid. Visst, i dagsläget finns det inte en chans att jag skulle orka göra något då, men det kommer väl förhoppningvis.
 
Igår var ännu en dag jag åkte hem efter jobbet och innan 20.00 låg jag mer eller mindre död i sängen och inte långt där efter sov jag. När klockan ringde 5 var jag precis lika död som när jag gick och la mig. Den enda skillnaden är väl att kroppen är betydligt stelare nu. Har lite svårt att balansera på benen, men det släpper väl förhoppningsvis lagom tills att man kommer igång idag igen.
 
Ikväll ska jag bege mig bort till gymmet för en styrkeklass med Q&A-grabbarna. Hur mycket ork som kommer finnas där är väl lite oklart, men det är veckans enda klass och den som visat sig ge mest. I "värsta" pass får det blir teknikträning på lätta vikter, vilket inte heller är dåligt när mna har experthjälp.
 
Vad ska ni göra denna fredag?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0