Day three

 
 
Godmorgon dag Tre - i vanliga människors värld även kallat torsdag.
Igår var en otroligt lång dag på jobbet. Jag satt ner, max 10 min på hela min arbetsdag mellan 7-16. Jag var helt slut när det väl var dags arr gå hem. Helt slut. Jag längtar bara till helgen just nu! Men samtidigt som det är svinigt jobbigt så är det lite kul också. Det är klart att det är extra tufft dessa första dagar när allt är nytt. Enligt snubbarna som varit där (alldeles för länge) så tar det ca 2 månader innan kroppen vänjer sig. Say what?! Så länge kan jag inte vänta. Men vi får se...
 
Efter jobbet åkte jag bort till gymmet och mötte upp Christina. Jag var liiite seg i benen efter efter dagen, men vi fick trots allt till ett ganska bra pass. Knäböj, Marklyft och Pressar - inget långt pass men det gav mig precis den mentala breaken jag behövde. Sedan var jag alldeles för trött för att orka göra något annat så det var bara mat och sen sova som stod på schemat.
 
Idag är en ny dag... så nu kör vi igen.

Kommentarer
Postat av: fight4fit

Du får se de som träning på jobbet! :) Sambons lillasyster jobbar på posten (lite samma sak) och när man väl kommer in i det så ska det enligt henne vara rätt så skoj! :) Men förstår att det är slitit så här i början... Men inget som ett gott pass inte löser ;)

Svar: haha ja men det är precis så det är. Träning i jobbet. Inte alla som har den möjligheten och det känns väldigt bra. Men i början är det verkligen döden! Härligt att höra - jag litar på henne och hoppas det släpper för mig också förr eller senare! :)
rebeccacecilia.blogg.se

2014-01-09 @ 22:35:48
URL: http://www.fight4fit.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0