2013 Åresume del 2.

Vi kan om vi vill! 💪
 
//JULI//
Åter tillbaka på Liseberg efter semestern. Hade grillkväll med Crossfitgänget i slottsskogen och körde hemska Filthy Fift tillsammans med Christina, Christina och Richard. det var en upplevelse. I övrigt var min höft fortfarande åt skogen och frustrationen växte konstant.
 
 
//AUGUSTI//
Min höft började sakta men säkert bli bättre och deppen jag haft under juli månad började sakta försvinna. Jag och Christina åkte till Borås för att testa på hinderbanan där som uppladdning inför Toughest (som vi en fyllekväll med Crossfitgänget gått med på att deltaga i). Efter att inte kunnat köra speciellt mycket på Göta undr juli månad så bestämde jag mig för att fortsätta köra några månader till. Jag åkte ner till Skåne för att besöka Emma och hände i Köpenhamn en helg med en annan Emma.
(Jag gillar att skaffa vänner med samma namn. Det är lättare att komma ihåg liksom).
Detta var även månaden då jag körde Paleo fullt ut.
 
 
//SEPTEMBER//
Jag hängde på Göta med nyfunna vänner och hade tacomiddagar i överflöd med fina vänner.
Jag och team Ms. Crossfit Fysiken stack till Borås för att träna inför Toughest.
 
 
//OKTOBER//
Efter en anings förflyttning så öppnade vi äntligen boxen på Andra Lång. I samband med detta drog Göta igång sin andra box i Masthugget vilket ledde till väldigt tydlig konurrans. Vi var ett ner som åkte ner till Köpenhamn för att deltaga i Toughest - en grymt kul upplevelse trotts förmodligen dåligt väder.
 
 
//NOVEMBER//
Jag var hemma hos mamma och pappa på Mårten Gås. Jul på Liseberg drog igång och ännu en säsong startade. Dock med en ny tjänst. Det var mycket styrkeklasser på Andra Lång. Vi började bli ett tight gäng och körde på trots att det var mycket ovisshet ang. boxens framtid.
 
 
//DECEMBER//
Ganska tidigt December fickj vi stänga ner Boxen på Andra Lång och det blev ett jävla meck med att försöka tömma lokalen. Jobbet på Liseberg fortsatte i full fart och på de få lediga dagarna som fanns försökte jag umgås med vänner. Bl.a. Skridskoåkning stod på schemat. Det var många tidiga morgonträningar med Christina och julafton firades hemma hos mamma & pappa. Vi hade även julbord med Andra Lång-gänget - ett gäng helt fantastiska människor.
Nyårsafton firades in med middag och Champagne tillsammans med vänner igår. En bra mycket lugnare nyår än föregående år. Precis i min smak.
 
 
 
 
VÄLKOMMEN 2014!
Du har lite att leva upp till nu.

Kommentarer
Postat av: Karin

Vad mycket energi. Längtar efter träning nu:)
Gott nytt år!

2014-01-01 @ 12:02:42
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Amanda [SPONTAN]

Kul att se :)

2014-01-02 @ 11:27:57
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: Sofie

Kul med årsresumé! :) Jätteroligt att läsa (och se!) hur du har utvecklats under året :)

2014-01-06 @ 20:57:25
URL: http://thepalma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0