Tack och Hej Tisdag

 
 
Denna dagen går inte till historien som världens bästa dag. Absolut, verkligen inte. Alarmet stod på 04.15... jag hörde det gå av men efter att sovit väldigt oroligt och hakigt så var jag inte redo att gå upp. Stängde av den irriterande signalen ett par gånger och nästa gång jag tittade på telefonen var hon 05.00. Helvetesjävlaskit... Var tvungen att lämna lägenheten 15 minuter senare för att gå till bussen. Skulle packa för att vara iväg hela dagen och dessutom träna och dansa... Ja, jag kastade i allt i väskan, kokade kaffe och bagav mig halvt sovandes till bussen i tid. Ösregn. Allt går, tydligen. Tur jag kan vara jävligt snabb om det behövs. Men stövlar fick jag inte med... Vilket jag kom att ångra senare på dagen när jag skulle stå ute i regnet i 1 timme.
 
En lång dag på jobbet. Det var mycket som var tufft att ta sig igenom idag - men så är det vissa dagar när man arbetar med barn. Man vet aldrig vad som väntar. 10 minuter innan jag skulle sluta ringer chefen och säger att jag behövs på en annan förskola pga. sjukdom. Bara att promenera dit och fortsätta arbetsdagen där - trots att jag bara ville hem.
 
När jag slutligen kunde gå hem vid 16 (efter vad som kändes som världens längsta dag) var jag så nära breakdown jag bara kunde komma. Jag åkte bort till gymmet av ren reflex men sinnet och kroppen strejkade. Jag behövde bara få träffa och umgås med vuxet folk. Människor som jag tycker om och som jag har samma åsiktert som. Första kommentaren blev "du ser helt förstörd ut". Så bra gick det för mig att dölja det...Härlig bekräftelse. Någon vidare träning blev det inte, men jag fick iallafall träffa folk och bara vara. Jag behövde det, istället för att åka hem och vara själv. Egentligen var det dans ikväll, men kroppen orkade bara inte. Inte huvudet heller. Så jag spenderar kvällen i soffan med choklad - för att jag kan och för att det är det bästa idag. Nya tag imorgon!
 
Hur har er tisdag varit?
 

Kommentarer
Postat av: fight4fit

Ja har iof inte haft så mkt tid att sitta vid datorn det senaste men har HELT missat att du bytt jobb! Skönt att slippa vara brevbärare nu? Men låter som om du förtjänar en mysig kväll ensam efter den där dagen. Toppa med lite mumsigt te och lite choklad så mår du säkert bättre :) Håller tummarna för din morgondag nu istället!

Svar: haha... ja asså, kan vara så att jag inte nämnt det. men ja, jag jobbar på förskola nu. Så skönt!
rebeccacecilia.blogg.se

2014-02-18 @ 21:15:22
URL: http://www.fight4fit.se
Postat av: Linn

Hua! Den dagen lät inte som den bästa :(
sv: Ja, jag med. Blir att man tar det när man inte har tid istället. Eller när man känner sig så pass slutkörd så man inte kan köra, haha :) Ja, men det låter ju bra!

2014-02-19 @ 13:27:40
URL: http://goforfit.se/
Postat av: Caroline - Foto | Gran Canaria | Mamma

Åh tack snälla!!

2014-02-19 @ 16:33:38
URL: http://carrosungar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0