Söndagsgym

 
 
Söndag = långpass på gymmet. Inte långt som i mycket extra träning, utan långt som i lång tid. Ingen stress, bra med vila, tjöt och bara allmänt häng. Istället för att sitta hemma liksom. Dessutom är gymmet väldigt folktomt vilket aldrig är fel, idag var det dock liiite för tomt kan jag tycka. Bakfylledag helt enkelt.
 
Lisa, Ida och jag inledde med Pull ups. Jag skulle testa och se om det skulle gå vägen idag eftersom jag var så nära igår. Men NEJ, det gick åt helvete. Jag var inte ens nära. Inte ens nääära... Sjukt irriterande. Maxa i Bänk efter det gick inte heller. Totalfail. Men mina 4x5 set på 52.5 kg gick finfint. Efteråt blev det Böj. Borde gjort en maxning, men efter mina andra totalfailade försök på maxningar så gav jag inte det ett försök alls. Får lösa det i veckan. Istället blev det 5x5 på 67.5 och 1x10 på 60. 5 set Latsdrag och sedan cykla ur benen lite lätt - det fick bli dagens pass. Avslutade med en kaffe och fortsatt tjöt innan vi begav oss hemåt med mixade känslor för dagens pass. Söndagar är ändå härliga... Resten av kvällen kommer innebära slappande på hög nivå!
 
 
Vad tränar ni idag?

Kommentarer
Postat av: fight4fit

Jag hade ett sånt där långt och härligt pass igår. Om dygnet hade några extra timmar varje dag skulle jag gärna jämt ha sånna pass, älskart!

2014-02-16 @ 23:08:00
URL: http://www.fight4fit.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0