Godmorgon! 
Igår stod PT-timme och dans på schemat efter lite jobb. Böj var önskemålet för dagens pass och vi slipade på tekniken ut i minsta detalj. Som vanligt supermycket info som sedan tar ett par dagar att försöka bearbeta. Som jag skrivit tidigare, vi kör lite annorlunda  upplägg på våra timmar. Han är inte där för att köra slut på mig, för det gör jag bra själv alla andra dagar, utan vi jobbar på teknik. Korrigerar små små saker som kan ha stor betydelse och gör sedan ett par tyngre lyft i huvudövningen - vilket igår var böj. Vi körde ett par stopp-böj, även stopp-böj på högre vikt och sedan fick jag göra två maxlyft på 80 kg som inte gick. Men det är bra att testa på vikten. Min deadline är 28 feb så jag har ett par dagar på mig! Detta tog istortsätt hela timmen, vi kollade tekniken väldigt snabbt i bred rodd med och sedan samtalade vi bra länge efter det. Ännu en lärorik timme att bocka av.
 
Tisdagskvällar består av dans. Jag vet ärligt inte helt vad jag tycker om det helt. Det är kul - men det är inte kul så att jag längtar till klasserna liksom. Kanske för att jag inte kommit in i det ännu?
Första halvtimmen ägnades åt i att grupper om 4 öva in en korografi med grundstegen. Sedan körde vi två uppvisningar och efter det gick vi in på huvudkorografin resterande av tiden. Det är svårt, så in i helskottas svårt, men det ska gå och dessa jävla stegen ska sitta när terminen är över. Envishet är bra att ha ibland!
 
 
Nej, nu ska jag åka till jobb!
Ha en bra onsdag.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Sv: Tack så jättemycket:) och riktigt bra citat, perfekt att börja dagen med det i tanken! =)

2014-02-12 @ 09:20:06
URL: http://olesenstjej.blogg.se
Postat av: fight4fit

så grym du är som snart är uppe i 80kg! Galet! Själv kämpar jag vidare för att kunna nå 70, men vissa dagar känns det sååååå långt borta! Baah!!!

2014-02-12 @ 16:54:43
URL: http://www.fight4fit.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0