Go hard or go home

 
Godkväll!
Vilken dag... som har spenderats på gymmet. Helt perfekt. På schemat stod BÖJ. Ovanligt va? Fick t.o.m den kommentaren av en på gymmet "Kör du bara Böj eller?". Hmmm.... det har blivit mycket av den varan på sista tiden inser jag. Idag var det först en 3a på 70 kg som gällde och sedan 6x5 (set/reps) på 67.5 kg, sedan 1x10 på 60... Tog en hel evighet att ta sig igenom. Väldigt mycket kafferep med... men vad gör det när man har hela dagen? Spenderade en stund i personalrummet med en kopp kaffe och tjöt med Q&A-grabbarna och sedan åkte jag och Ida till MMSports för att fylla ut proteinförråden lite.
 
Tillbaka på gymmet drog vi igång fortsättningen på passet (när jag har tid, möjlighet och framförallt mina Böj-pass så försöker jag splitta dom på två. Samma övningar, men Böjen tar så lång tid att det är skönt att få en break, fylla på med energi och sedan återgå till jobbet igen). Delar av Q&A körde också och även Emelie kom så vi hade en riktigt trevlig fortsättning på passet... För min del blev det Bänk och bänkdrag och efterhand som fylldes gymmet ut med mer bekanta ansikten och kaffepauserna, tjötet och hänget fortsatte. Lyckats spendera en hel dag på gymmet - utan ens märka av det. Riktigt trevligt! Det finns så mycket fantastiskt folk där!
 
Kvällen blir slapp. Imorgon ringer klockan 04.00 så jag ska sova tidigt. Väldigt tidigt.
Vad tränar ni idag?

Kommentarer
Postat av: Victoria Eklund♥

Jaa den är verkligen superbra!! men somsagt är den 3 timmar vilket är lite länge att sitta ner i en biostol, hehe, men bra är den garanterat! :D

2014-02-17 @ 19:07:44
URL: http://nattstad.se/victoriaeklund
Postat av: Tess

Vad grym du är!! :) Kram

2014-02-22 @ 10:27:19
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0