Friday Fun

Tidigt i morse påväg till jobb...
 
Två kära vänner på styrkeklassen . . . Vissa hade visst annat för sig än att träna! Tur dessa brudar har många andra fina kvalitéer. Det är iallafall vad jag försöker intala mig själv! ♥
 
Böj. Böj. Böj.
 
 
Lång jobbdag... men väldigt lite barn så den gick väldigt smidigt iallafall. Efteråt åkte jag och Martina till gymmet, mätte upp Christina och gjorde oss redo för fredagens styrkeklass. På schemat stod Böj. 4x5 på 67.5 kg samt 1x10 på 60. Gick vääääldigt fint. Efteråt gick vi vidare på bänk och avslutningsvis två set med raka mark som avslutning. Ett bra pass helt enkelt. Perfekt inledning på helgen!
Hur inleder ni helgen?

Kommentarer
Postat av: Elin

Du verkar vara riktigt stark, blir så imponerad! Har du något tips för att öka i böj? Jag har stått och stampat på samma vikt ett bra tag nu :(

Svar: Nja, "riktigt stark" vet jag inte om jag är. Men jag kämpar mig frammåt och uppåt - men tack <3 det är peppande att höra :) Mitt tips är att ha en plan/ett program, sen följa den. Jag tog hjälp av en grymt duktig PT som jag litar på till 100 % och som jag kan bolla alla tankar med. Det finns en uppsjö av PT's där ute, men det är väldigt stor skilnad på en PT och en PT - det är en sak jag har lärt mig. Men jag gjorde ett par förändringar när jag började. 1. Jag slutade med konditionsträning. Tufft? Ja, men cardio bryter ner kroppen och är det perfekta sättet för att sluta utvecklas i styrketrningen.
2. Jag såg till att få till tekniken. Det är A och O. Det blev så mycket lättare (min teknik är inte perfekt - absolut inte, men den är bra mycket bättre än vad den varit!).
3. Jag ökar vikterna med 2.5 kg var tredje pass. Alltid. Jag har Böj ungefär varannan dag på mitt schema, vilket betyder att vikterna går uppåt varje vecka.

Hur länge har du stått still? Står du verkligen still, eller skulle du kunna öka 2.5 kg och köra dina det där istället? Har du testat? Ta hjälp av en vän som kan passa första gången du testar om du är rädd för att inte klara det. Ofta klarar vi mer än vi tror!
Fick du lite tips? Om du undrar mer så hör bara av dig igen och lycka till!
rebeccacecilia.blogg.se

2014-02-14 @ 23:05:24
URL: http://elinnordstromm.blogg.se
Postat av: Sofie

Så motiverande att läsa om hur motiverad du är :) jag hoppas jag är frisk till tisdag så jag kan börja köra igen!

2014-02-15 @ 08:55:21
URL: http://thePalma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0