Crossfit och Dans

 
 
Första dagen på nytt jobb och allt har flutit på bra. När jag slutade för dagen satte jag mig på bussen direkt till gymmet (direkt och direkt... det är ca 50 minuters bussfärd, men ja...) och möttes av ett SMOCKFULLT gym. Helvete. Lyckades tjata till mig ett podium, men lyckan var kortvarig. Redan på första uppvärmningssetet kommer coach B och berättar att dom måste använda detta till Crossfitklassen som strax ska äga rum. Efter lite velande bestämmer jag mig för att deltaga i klassen.
 
På tavlan idag stod
5x5 Raka Mark vilket avverkades på 80 kg. Kändes stabilt och bra.
5x5 Pull Ups (assisterande)
och slutligen en Metcon bestående av:
1000 m rodd
100 Kettlebellsswingar 16 kg
Tjohej... det gick bra mycket bättre än väntat. Totalt oplanerat, men det gick ju vägen väldigt bra. fick en sluttid på 7.10 vilket jag anser mig nöjd med.
 
Packade ihop väskan och sprang bort till Dansforum. Dags för HipHop klass. Kanske inte jättesmart att köra en WOD innan, men ibland blir det så. Dansen gick ganska bra... sakta men sägert sätter sig stegen även om det går snorfort. Koregrafin snapar jag upp allt lättare och det börjar kännas bättre.. Även om det fortfarande är lite stelt.
 
Helt klart en bra tisdag.
En lång - men bra tisdag.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Låter som en grym tid juh! Gött jobbat. Kul att du börjat dansa igen också. Skön kontrast till det andra. :) Men vad är det för nytt jobb du fått? Låter som det är långt bort?

Svar: Haha... ja, det är i Torslanda ;)
rebeccacecilia.blogg.se

2014-02-04 @ 23:28:23
URL: http://borninmay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0