Bench

 
06.00 började jag öppna. Sista passet på gymmet för mig. Tråkigt... men sant. 14.00 var det dags för mig att träna med Björn. Eftersom jag hade sjuk träningsvärk i benen efter gårdagens knäböj (och fortfarande har!) så var överkropp enda alternativet för dagen. Vi började med Viktade Negativa Pull Ups. Helskottans vad tungt. Vi fortsatte med Assisterande Pull ups men mina armar var såå döda efter att gjort negativa innan att det gick lite sådär. Huvudlyftet blev Bänk. Vi ändrade om i tekniken, testade oss fram och hade oss och fick det att bli riktigt bra tillslut. Ovant, men ändå grymt. Ska bli kul att se hur detta utvecklar sig. Det tar ju alltid ett tag att komma in i - men om jag får till detta och blir van så kommer det bli riktigt bra. Tyvärr finns det ingen bild från idag - vilket är synd, men jag ska lösa det under nästa vecka. Ett lärorikt pass helt klart med mycket teori.
Sedan låg jag halvdöd i personalrummet under någon timme. Svårt att komma där ifrån när alla är där!
Men en bra dag helt klart.
Hur har eran torsdag varit?

Kommentarer
Postat av: elin

Haha låter som en bra dag det där! :)

SV: Jodå det går framåt, försöker öka lite i taget :) Testade skorna idag och det är stoor skillnad :D helt död i benen nu.

Svar: hehe.. härlig känsla :D
rebeccacecilia.blogg.se

2014-02-20 @ 20:19:47
URL: http://elinnordstromm.blogg.se
Postat av: fight4fit

Spännande! Vad gjorde ni för ändringar i tekniken?

Svar: Ändrade min liggpositition väldigt mycket. Det resulterade i en heeeelt annan svank (högre) och bättre stabilitet under hela lyftet. Sjukt bra men ovant :)
rebeccacecilia.blogg.se

2014-02-21 @ 07:31:31
URL: http://www.fight4fit.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0