Bänkpress

 
 
 
Lördag och jag mötte upp Ida, Emelie och stora delar av Q&A-gänget på Kasern för lite träning. Bänk stod på schemat trots sjuk träningsvärk i latsen. Gick upp och körde ettor och sedan 6 set på 50 kg - vilket gick väldigt lätt, trots torsdagens teknikomändring. Men idag fick jag till det bra (vilket tyvärr inte syns så bra då jag har en gigantisk tröja på mig). När vi var klara fick vi testa på ytterliggaren en ny teknik - oklart vad jag tycker om den ännu, vi ska ge den ett nytt försök imorgon så jag får köra en utvärdering på den sen. Kvällen ska jag däremot spendera med att läsa om dessa tekniker för att få en bättre grund.
 
Vi gick sedan vidare och körde bänkdrag och efter det blev det kaffe-rep (utan kaffe...) i en hel oändlighet. Ett par reps marklyft fick avsluta det hela då det var riktigt längesedan och vi behöver hålla upp tekniken. Gick upp till 100 kg och sedan var vi klara för dagen och fortsatte att spendera någon timme med tjöt i gymmet. En riktigt härlig lördag helt enkelt.
 
Tränar ni idag? Vad?

Kommentarer
Postat av: elin

Avundsjuk på din styrka alltså! :D

Sv: Har svarat på det innan men du kanske inte har sett det. Jag har två jobb, nattjobbet är på Harrys, nattklubb, i garderob/plock. Sen har jag ett annat jobb på vardagarna där jag jobbar luncher på ett gatukök :)

Svar: Ah.. det har jag missat helt! Sorry!
rebeccacecilia.blogg.se

2014-02-22 @ 19:39:50
URL: http://elinnordstromm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0