87.5 kg i Böj

#tjejersomlyfterochärawesome
 
 
Denna dagen asså... Jag startade med en lång infoträff på Maxi. Tröttheten kom över mig något enormt och timmarna kändes väldigt långa. Men det ska ändå bli kul att komma igång. Imorgon börjar jag på riktigt!
Sedan bar det av till gymmet där jag hade tid bokad med Björn. Kastade i mig lunch och en Celsius för att återfå någon form av energi. Dagen spass blev Knäböj - en väldig massa sådan som resulterade i nytt PB på 87.5 kg. Jag blir varm i kroppen bara jag tänker på det. Så underbart! 7,5 kg ökning idag och 10 kg sedan förra torsdagen! Det känns bra.
 
Efteråt ville jag bara kolla igenom de två "nya" bänkteknikerna. Den ena av dessa känns nämligen inte så bra vilket efter lite snacka, teknikkoll osv. resulterar i att jag inte ska köra på den. Jag känner alldeles för mycket i längryggen och dessutom blir jag inte alls lika stabil i kroppen. Men det är skönt att kunna bolla tankarna med någon. Vi satte upp lite nya mål som jag ska jobba med fram till den 1 juni. Inget som känns omöjligt, men det känns bra att ha något att sträva mot. Jag inser ju att denna ökningen jag hållt under två månader nu inte kommer kunna fortsätta i längden. Det kommer att planas ut och då är det bra att veta vad ens mål är.
Väldigt lyckad dag helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0