Ingen röst här inte...

Jag har jobbat väldigt väldigt mycket denna vecka (också). Fredagern var vad som kändes som världens längsta dag, igår var jag en zoombie och denna dagen har varit allt annat än kanon. Men jag fick lov att gå 1.5h tidigare vilket var guld värt. Dock har jag tappat rösten så nu dricker jag varm mandelmjölk med honung och äter glass - hoppas på att rösten återkommer snabbt. Jag är dock ledig imorn och det är väldigt efterlängtat!  Myskväll (aka. sova tidigt!)
 

71.5kg

 
 
Bänk 71.5kg
 
 
Igår bänkade jag 71.5kg. Awesome!
Efter att jag bytte teknik i början av Maj har det gått riktigt segt. Men nu har det börjat släppa lite. Känns bra!

---

Motivation_1


Competition

Delar av publiken... Fantastiska människor!
Lite leende kunde vi få fram innan första grenen... Här listas startordningen.
 
Första grenen... Knäböj.
In action... sista lyftet.
 
Uppladdning inför sista grenen... Marklyft!
 
Dagens peppande ord innan lyftet: "bara ta i".
 
 
Lite bilder från Söndagens Styrkelyftstävling.
 
 
I övrigt har veckan startat igen som vanligt och jag har påbörjat en vecka med 6 dagars arbete. Bara att köra!

Powerlifting Competition

 
Första styrkelyftstävlingen är avklarad. En helt fantastisk dag trots att det var begravningsstämning i boxen hela förmiddagen. Jag fegade lite i mina första två lyft så jag känner mig lite beviken över att jag inte vågade gå på lite tuffare. Men det var första gången. Nu vet jag detta till nästa gång. Kroppen kändes bra och det gjorde mycket att ha alla dessa fantastiska människor där!
 
 
Böjen... Chockad över hur lätt den gick. Hade velat öka mer. Men det blir nästa gång!
 
Bänk. Fegade lite även här. Sistalyftet på 65 kg kändes enkelt medan första och andra blev vingliga. Hade svårt att låsa i bottenläget och få stången still vilket gjorde att det tog tid innan jag fick Press-signal.
 
 
PB 130kg i Mark.
Gick in på 120 kg - något jag hade sjuk ångest över. Men jag fick en massa pepp och både 120 och 125 gick ganska lätt. Sen var det bara att satsa på sista.
 
 
Grym dag. Nästa gång ska jag våga satsa lite mer.

Lohilo Proteinglass

 
Igår möttes jag av en helt sjukt galen dag på jobbet. Vi hade att göra om man kan sammanfatta det så. När klockan slog 15 och jag fick stämpla ut var jag helt slut. Handlade, åkte hem och gjorde inte ett skit resten av kvällen. Däremot fick jag med mig denna (↑) goding hem. Det var en kväll av ren uppladdning. Nu hinkar jag kaffe, äter frukost och om någon timme ska jag bege mig till min första Styrkelyftstävling. Jag må leva i förnekelse men nu är det dags.

70kg Bänk

 
 
När jag kom till gymmet igår vid 17-tiden var jag trött och ganska oengagerad. Började bänka och lyckades sätta ett nytt "PB" (nåja, jag har tagit 80kg, men då lyfte jag rumpan rejält). Sedan jag bytte teknik i Maj har jag halkat efter rejält i bänken. Jag fick sänka vikten väldigt mycket och har legat och matat ettor på 65 kg. Jag har inte kommit över det mer än ett par gånger, då jag haft "bra" dagar och med ett under fått upp 67.5kg. Men igår satte jag både en tvåa på 65kg och en ganska stabil etta på 70kg! Underbart! Sedan testade jag lite stoppbänk med signaler inför söndagen. Ganska stabil StoppBänk på 65kg - det har ändå gett mig en bra indikation på var jag "bör" hamna på söndag.

127.5kg

 
 
127.5kg
 
Ett par timmar spenderades på jobb i morse och sedan ytterliggare ett par med Utbildning. Efteråt mötte jag upp Jenny på gymmet för lite träning, som i mitt fall blev Marklyft. Sen fick det vara nog. Men visst lyckades jag PBa. En etta på 127.5kg och en tvåa på 115kg. Kändes ganska så bra kan jag meddela. Taggad (nåja, det försöker jag intala mig själv iallafall) inför tävlingen på söndag. Resten av eftermiddagen spenderades med en tur till MMSports och sedan en långfika. Fin dag detta!
 

112.5kg x2

 
 
112.5kg x2
 
Söndagen avslutades med en liten tur till gymmet. Där blev det en PB2a på 112.5kg. Sedan började måndagen med instämpling på jobbet 06.00. Förlång frukostrast med mina goa kollegor och sedan skulle jag slutat 10.15 men det blev istället 14.00. Där sprack den dagsplaneringen. Men vad gör det? Jag har haft en grym dag!

Grill Grotesque

 
Alltså, deras Hamburgare.
To die for. Gå dit! FORT.

Color me Rad

 

Månadens Anställd

 
Igår mötte min Partner in Crime upp mig på gymmet innan kl 7 för att hålla mig sällskap (och terapisnacka) när jag morgontränade innan jobbet. HUR go är inte hon?! Nog för att träningen inte gick sådär jävla bra. När ska jag lära mig att marklyft på morgonen är en dum ide. Förmodligen aldrig. En trea (som trots allt var väldigt enkel) på 110kg fick jag iallafall till. Dessutom fick jag sedan skjuss till Maxi där jag sedan hade en heldag i kylan (alltså; Mejeriet).
 
Väldigt trevlig är det dessutom att jag blev Månadens Anställd.
Det känns ju lite (väldigt) bra kan jag erkänna!
 
Men idag är det söndag och jag är LEDIG!!!

26.21

Det är en kropp som väger nästan 40kg mer är för ett par år sedan… Men det är också en kropp som orkar och KAN springa, lyfta, jobba, resa och leva - i jämförelse med en kropp som inte ens orkade eller KUNDE gå upp ur sängen vissa dagar… Vi strävar efter utveckling! Springa snabbare, lyfta tyngre och bli bättre. It’s a slow process.. But we will never quit 💪 
 
Run bitch run
 
 
Morgonlöpning när den är som bäst! Förmodligen min bästa löptur utomhus. Känns grymt bra. Nu ska jag spendera hela dagen med min pappi!

125kg

 
125kg Marklyft!

122.5kg

 
 
Igår blev det 122.5kg i Marklyft!
Känns bra!

#smögen

 
Igår stod Roadtrip på schemat.
Vi åkte tyill Nordens Ark och kollade på djur och fröken Eriksson (↑) var in heaven. Jag var ganska likgiltig. hahaha. Sedan åkte vi vidare till Smögen för lite lunch innan det bar av hemåt. En heldagsutflykt helt enkelt.

Ta tillvara på de få lediga dagarna

Det är otroligt vad man kan göra mycket bara man verkligen vill det!
 
Igår var det tidigt morgonjobb, sedan mötte jag upp Christina på GS för lite träning. Fick testa på detta med stoppBänk som vi ska göra på tävlingen. Jag tog lika mycket där som i vanlig bänk i dagsläget så det får jag vara nöjd med. Sen totaldog jag. När klockan var 18.00 kunde jag inte hålla ögonen öppna så då gick jag och la mig. Somnade som en stock. Vaknade kl 6.45... Kunde förmodligen ha somnat om, men där drog jag gränsen på hur mycket det är okej att sova. Istället gick jag upp och kokade kaffe och någon timme senare stack jag ut på en morgonrunda. #älskahatalöpning. Nu väntar snabbfrukost innan Christina hämtar upp mig och vi ska åka till Nordens Ark och titta på djur (ja ni läste rätt... Det var inte min ide, men vafan. Roadtrip! haha)
 
 

95kg

 
Sen arbetsdag igår...tidig idag. Jo tjenare på den. Efter jobbet stack jag till GS och trots väldigt trötta ben lyckades jag pressa upp 95kg i Knäböj. Nytt PB. 97.5 kg gick nästan... men det kommer. Jag längtar till tresiffrigt!
 

27 min och 16 sek.

 
Annorlunda sätt att spendera en "sovmorgon". Men går man och lägger sig vid 21 så kan man ju inte förvänta sig att sova hur länge som. Vid halv 7 steg jag upp, kokade kaffe och gjorde absolut inget vettigt fram tills att jag bestämde mig för att rota fram min gamla pulsklocka (som inte är använd på säkert 2.5 år!). Nog för att den är sönder i spännet, men vill man vara kreativ så kan man. Lite extra taggad blev jag på att bege mig ut på en löptur. Så det var precis vad jag gjorde. Med pulsklockan i högsta hugg.
Fan vad kul.
Och fruktansvärt.
Och underbart.
Och hemskt.
Och ja... Precis allt på en och samma gång.
Ett perfekt sätt att pressa sig lite extra på. Benen kändes väl inte precis pigga, men idag hade huvudet markten (inte ofta det är så). 5 km på 27.16 känns förjävla bra kan jag meddela. Med tanke på att all kraft tog slut i sista backen. Jag fattar inte att jag kan glömma att jag har den framför mig varje jävla gång. Snacka om att leva i förneckelse. Underbar start... Nu blir det jobb till 21 ikväll. #världenslängstadag.

OHS

När jag slutade jobba igår var jag totaldöd. Åkte bort till GS för lite träning och trots att kroppen var pigg och taggad så var inte huvudet riktigt med på noterna. Fick Böja lite lätt och sedan nöta OHS. Nytt PB sattes iallafall på 50kg. Problemet är bara att få upp stången... Måste hitta ett bättre sätt.
 
 
 
Det var först i slutet på Juni som jag började testa på detta igen... Så det går framåt kan man väl säga!

Tävling

Jag vet inte riktigt vad som hände... men den 24:de augusti kör jag min första Styrkelyftstävling på Fysiken Crossfit. Max i Bänk, Böj och Marklyft är det som gäller. Ångrade mig redan sekunden efter anmälan... Men det är bara att göra. Vi är ett riktigt gött gäng anmälda.
 
 
 
I övrigt har jag en välförtjänt ledig dag idag. Dock har jag en sjuk träningsvärk i röven efter söndagens mördarwod (hej en miljon utfallssteg, marklyft och wallballs!). Det gjorde ont igår... men idag är de fan ta mig värre.

First;

 
Sämre måndagskväll kan man ju ha!
 

Q&A Distance WOD

 
En jävla massa jobb på senaste och lite träning på det. Avslutade en brutalt lång söndag med att möta upp Christina, Richard och Tove på GS för en härlig Wod. Den kändes. Men det gick - med RX hela vägen. Tid: 25.13.
Nu ska jag sova för imorgon stämplar jag in på jobbet 05.00

RSS 2.0