Pizza and Wine

Homemade pizza and wine with my chicken @pcezanne 🐥🍕🍷
 
 
En heldag på jobb som sedan avslutas med tortillapizza, rödvin och glass på balkongen. Det är en bra fredagskväll det.

Crossfit 5.30

 
Kvällarna med Crossfiten förgyller mina dagar.
Det är Team-week vilket innebär Team Wod. Vi startade med parövningar/hinderbana som uppvärmning. Sedan Back Squat och Push Press innan vi gick på dagens Metcon.
Jag Teamade med Christina. Perfekt då hon är lagom mycket starkare vilket gör att jag pressar lite extra.
3 Rundor for time.
Splitta innom laget hur ni vill (vi delade rakt av)
1000 m rodd
20 Pull Ups (utan band men med assistans av team-medlemmen)
30 Box Jumps
 
Tiden blev kring 20 minuter...
Efteråt körde vi Tabata-planka 8 rundor. Grym kväll trots att tröttheten innan var ganska påtaglig!

Go Hard or Go Hometumblr_miqa77SS1j1rxj9d0o1_400
 
 
 Grym kväll med grymt gäng!
 
 
GRYM kväll på gymmet. Crossfitpass med en väldig massa Kettlebells Walking Lunge's och ett grymt härligt gäng och sedan en snabbvariation av Yofit med ännu mer underbara människor. Definitivt en kväll i toppklass.

Real Beauty Sketches

 
 
 
Snälla, ta en titt på denna...
Säger det inte en hel del om att vi måste sluta vara så otroligt hårda mot oss själva?!

Morotskaka

 
 
I söndags kväll, efter en lång dag på jobb, sönderstressad till 100 och allmänt nere så mötte jag upp vännerna för Indiskt på Taj Mahal. Sedan begav vi oss hem till mig för film och någonstanns i denna planering blev det visst bakning med. Morotskaka blev det, inte min favorit - men det går. Vi körde efter Leila Lindholms recept vilket inte säger mig så mycket, men tydligen ska det vara bra. Eller ja "extra bra". 
Det bakas inte ofta i mitt kök - så det är tur jag har vänner som tycker det är kul att stöka till det då och då. Definitivt en trevlig kväll iallafall!
 

Work for it.

 
Denna dagen får 10 av 10 poäng.
Utan tvekan!
Underbart att vara tillbaka "på riktigt" på gymmet efter ett helt gäng vilodagar. Att dessutom vara tillbaka - pigg i huvudet. Pigg i kroppen. Utan att ha jobbat hela dagen. Det är bara några av sakerna som gör den ännu mer fantastiskt!
Kört hårt. Haft kul. Utmanat. Pressat. Testat gränser. Träffat vänner.
En dag helt i min smak!
 
Som ni ser på understa bilden är det nu "bandlöst" på alla Pull Ups... Ni kan ju räkna på hur bra det gick.

NorCal och South Central Regionals

 
The crossfit Games!
 

Lördagskväll med Crossfit Games & Rödvin

 
 
Världens längsta dag på jobb som avslutades med Daimtårta innan hemgång. Jag har världens bästa kollegor. Nu sitter jag med rödvin, proteinbollar och Live-streamar från Norcal och South Central Regionals av The Crossfit Games. Lördagskvällen blir lugn!

Lördag 5.25

 
Tidig morgonstund...

ENERGILÖS

 
 
Jag är helt slut.
Det märks att jag har hållt uppe ett världigt högt tempo de senaste dagarna. Och att dagarna har varit väldigt långa. När Jag slutade idag var jag så trött, så trött, så trött. Tog mig till Gibraltargatan för ett pass med Crossfit Fysiken, men det kändes att kroppen var riktigt slut och inte riktigt med idag. Trots väldigt enkla övningar infanns sig aldrig energin så som den brukar.
 
På Schemat stod iallafall
STYRKA: Squat Cleans, Ring Rows och Pull Ups
METCON:
16-14-12-10-8-6-4-2
Hand release Push Ups
Burpees
Sit Ups
 
TID: 12.08
 
Nu blir det en riktig slappkväll. Repriser av Skärdgårdsdoktorn (såg alltid det när jag var liten), choklad och bara allmänt mys. Förhoppningsvis tidig sömn med.
Vad gör ni ikväll?

20 Min AMRAP

 
 
 
Lång. Lång. Lååååång dag.
Uppe sedan 5.30. Jobbat hela dagen. Hängt ett par timmar med Emma. Crossfitpass. Nu är jag äntligen hemma. Bara att äta och sedan sova, samma visa imorgon.
 
Dagens Crossfitpass.
STYRKA: Push Press och Back Squat
METCON:
Team of 2.
20 min AMRAP
Båda gör 500 m rodd
Sedan delas resten
20 Box Jump
7 Over Head Squats
7 Push Press

TOTAL: 4 Rounds
Riktigt rolig WOD. Nu är det mat och sedan sängen.
Blev det någon träning för er idag?

Thursday

 
 
 

 

Bizzaro Fran

Lunch-class på Gibraltargatan. Lika kul som vanligt. Kan man inte köra kvällsklasserna så får man ju pressa in lunchpassen istället.

Styrka:
Squat Clean
Front squat super set ring dips

Metcon:
"Bizzaro Fran"
9-15-21
Heavy Thrusters
Ring Rows

Det är tungt att avsluta med 21 Thrusters, men man måste utmana för att vinna.
Sluttid: 8.18


Onsdag - back to work

love heart broken strong faith, love, pretty, quotes, quote

 

Godmorgon!


Sover för länge (fast det behövdes nog - komm upp med ett jävla ryck iallafall).
Mjölken är gammal (så det blir kaffe utan mjölk OCH jag måste hitta tid att ta mig till affären.. hur det nu ska gå???).
Alla äggpannkakor är slut (så för börja med att steka nya).
Eftersom jag sov för länge hinner jag inte laga lunch att ta med (jag som hade planerat så bra)
Det ösregnar (fullkomligt ösregnar) ute (så helst av allt vill man bara stänga in sig och inte gå ut mer idag).
Jag VILL.VILL.VILL till New York (har abstinens *1000).

 

En ledig dag hade jag på mitt schema (igår), som jag utnyttjade väl - men idag är det tillbaka till jobb igen. Nu kör vi resterande 5 dagar denna vecka! Idag är det på Fysiken och resterande av dagarna på Liseberg. Jag är tacksam för sammanlagt en ledig dag denna vecka så man ska inte klaga. Men innan mitt pass börjar blir det Crossfit på Gibraltargatan. Det är vad som får mig att gå runt nu!

Vad gör ni denna onsdag?


Crossfit

 
Kvällens Crossfitpass.
STYRKA:
65 Push Ups (med extra vikt om man kan, annars så tunnt band som möjligt - utmana!)
5x5 Pull Ups (med extra vikt alt. så tunnt gymmiband/lite motstånd som möjligt)
 
METCON - For time, 3 rounds:
400 m run
14 ring dips
7 Power Clean
 
Härligt att vara tillbaka!
 
 
 

Stockholm Halvmarathon

 
 
 
 
Det är en väldig tur att jag inte är långsint.
I lördags skulle jag aldrig mer ställa upp i en halvmara igen. Idag har jag köpt startplats till Stockholm Halvmarathon den 14 september. Kanske hinner jag träna lite mer inför den än jag gjorde inför varvet i lördags? Om inte: Då vet jag iallafall att jag kan göra det på vilja. Förhoppningsvis har jag iallafall en mindre motgång att se fram emot - värmebölja från helvetet. Annars så vet jag att jag klarar det med.

No Pain No Gain

 
 
Idag vaknar jag upp med smärta i båda fötterna och en gångstil som inte är helt acceptabel. Inte helt oväntat med tanke på gårdagen dock, men förutom det känner jag mig oförskämt pigg i kroppen (tack!). Det blir vila.vila.vila och voltaren idag och förhoppningsvis lägger sig smärtan till imorgon (hoppas kan man ju....). Hela denna dagen ska istället spenderas på jobb - så jag behöver ju inte fundera på hur jag ska kunna sysselsätta mig iallafall.

Göteborgsvarvet 2013

 
 
Och så var varvet 2013 avklarat.
Helt klart bland det värsta jag har gjort. Det var varmt. Kvavt. Kvalmigt. Regn. Hagel. Helt enkelt väldigt väldigt oklart väder. Mina fötter och knän gav upp efter 7 km, men mentalt sätt kändes sträckan inte så farligt lång. Extra peppning fick jag vid 17-18 km och det behövdes!
Nu är jag helt.helt.helt slut. Ont i benen. Ont i kroppen. Men det blir middag med mamma och pappa innan dom åker hem iallafall.
 
 

Göteborgsvarvet 2013

 
Då var det dags.
Lördagen den 18 Maj 2013.
Solen skiner och det är redan ruskigt varmt ute. Prognossen säger 26 grader i eftermiddag. Alldeles perfekt ju - om det inte var för att det var Göteborgsvarvet idag. Hur varmt kommer inte det att bli när man ska springa 21 km? Som om inte resten var mentalt jobbigt med tanke på hur mycket (lite) löpning jag tränat sedan oktober. Det är inget att hänga i granen och sen kom ju fotskadan in där också och ställde till det rejält. Det är mycket som har hänt som inte har ingick i mina planeringar för iår. Men idag finns det inget att göra åt det. Idag är det bara att starta och ta loppet som det kommer. 21 km är ju inte SÅ lång (läs: omöjlig distans) utan något jag gjort många gånger förr. Men det är hela "tävlingsgrejen" ... Det är för att jag inte vet hur foten ska bete sig... Det är för att jag inte vet hur jag ska reagera på värmen... som bidrar med fjärilar i magen. Nej, nu finns det ingen annan väg att gå än att köra. Bara köra.
 
Någon av er som ska springa idag?
Eller komma och kolla?
 
 
 
 
Förövrigt har jag världens finaste vänner
som peppar till 1000
när jag tvivlar kraftigt på mig själv.
 
 
Någon som sa att det skulle bli varmt?

Vilodag

Total vilodag inför imorgon!
Rastlösast.nu

Istället spenderar jag kvällen raklång i sängen framför Biggest Loser säsong 14 och senare ikväll blir det middag med mamma och pappa!


Nervös

Literally for now, figuratively later!
 
 
Jag är äckligt nervös inför imorgon...
Jag vet egentligen inte varför... Jag har ju sprungit denna distansen 100 ggr för. MEN ändå så krampar det i magen när jag tänker på loppet imorgon. Enda som känns positivt med det just nu är att mamma och pappa kommer ikväll! MYS ♥

"Jackie"

 
När jag kom ifrån jobbet vid 18 idag var jag trött, hungrig, slö och seg. Helst av allt ville jag hem och inte gjora något allt och dividerade länge med mig själv OM jag skulle skita i Crossfiten. Men jag vet ju att det är då man ska koppa in autopiloten och bara köra. In och handla lite käk och sedan till Kasern. Dagens class skulle vara ännu en Benchmark Workout (precis som vi körde FRAN för ett tag sedan). Jag blev äckligt nervös, skakig och rädd (av någon anledning....???). Men Christina skulle ju gå, så det var bara att bita ihop.
 
Uppvärmningen blev 500 m rodd, sedan körde vi tänjning och foarm-roller.
Styrka var: 5x5 back squats och bicepscurls
Metcon: "Jackie"
 
Jackie består av:
1000 m rodd
50 Thrusters
30 Pull Ups
for time...
Jag fick utmana mig rejält på Pull Upsen med lättare band. Kändes riktigt bra faktiskt. Ibland behöver man dendär extra pushen!
Nu är jag riktigt riktigt glad att jag gick. "Pain is temporary, Quitting lasts forever". Jag blir lika glad varje gång jag lyckas övertala mig själv att gå fast jag känner mig trött. Man orkar och kan så mycket mer än man tror.

Punch today in the face

Igår jobbade jag mellan 13-00. Där försvann den dagen. Upp kl 07 idag för att åka tillbaka till Liseberg för jobb fram till 18. Dööööödstrött! När jag slutar så ska jag försöka tagga till veckans sista Crossfitpass innan jag åker hem och däckar. Men nu kör vi. Vi bara kör.
Vad gör ni idag?


Squat

 
 
Idag har det "Squatats".
Lunchpasset bestod av 5 min Max Air Squats vilket resulterade i 165 stycken. Eftersom kvällspasset innehåller styrka med (Push Press och Front Squat) så befriades vi med endast 3 minuter Air Squats på WOD #1 och det resulterade i 120 stycken (om jag inte minns helt fel).
WOD #2 bestod av 50, 40, 30, 20, 10 - Latral Jumps over bar (jämfota-sidohopp över skivstången) och sedan direkt till crossfit-situps.
Lunchpasset resulterade i en tid på 8.44 medan jag på kvällen lyckades kapa ner det till 8.18.
JUST DO IT!
Detta är så jävla kul!
Någon träning för er denna tisdag?

Ledig tisdag

Crossfitpass med Christina. Kaffe med Elina. Lunch i solen. En tur på stan med Amanda. Och nu frisören.. Aktiviteterna avlöser varandra på bästa sätt en ledig dag!


Loka Chocolate Shake

 Ehhh okej?!
 
 
Choklad och vatten?! Men det funkar... typ nästan iallafall. Vattnet smakar verkligen Chocolate shake - dock en lite blaskig variation (förståligt). Jag kunde egentligen inte riktigt bestämma mig för vad jag tyckte om denna, men hela gick ju ner. Att dricka den tillsammans med mat är dock ingen hitt enligt mig - kroppen vet liksom inte om den får efterrätt eller huvudrätt, lätt förvirring där, men att dricka som den är då går den vägen.

Let's Crossfit

 
 
Jomenvisst avslutar vi måndagen med Crossfit - precis som vanligt.
Idag var det en härlig mix av det mesta. Både uppvärmingen (som var en egen liten wod) och styrkedelen var pulshöjande.
Styrkan idag var: Deadlift, dips-och rodd i ringar.
Dagens metcon var en team of 2-challenge.
AMRAP 18
6 box jumps
8 Hand release Push Ups
10 KBS
undertiden stod partnern i plankan. Man fick bara jobba medan den andra höll plankposition.
 
Ganska snällt trots allt. Jobbigast av allt var plankan men jag tror många kände i benen från gårdagen med.

Raw Bit - Coconut

Okej, men inte mer… Men så gillar jag ju inte kokos heller.
 
Igår testade jag denna RAW BITE - baren. Godkännt får den, men inte mer... men så gillar jag ju inte kokos heller. Däremot pluspoäng för den korta innehållsförteckningen och för att alla ingredienser är ekologiska.  Absolut ett bra alternativ när man behöver snabb energi.
Innehållsförteckningen bestod av: Frukt (dadlar), nötter, kokosnöt, kallpressad kokosolja.
 
Har en i chokladsmak hemma också - ska bli intressant att testa (eftersom jag faktiskt gillar choklad! Haha)

1000 Box Jumps

 
 
Jag inledde söndagen med ett Crossfitpass som verkligen utmanade en - både det mentala och fysiska.
Team of 3.
1000 Box jumps.
Var tredje minut var det en extra sak att utföra för alla i laget.
15 burpees
10 pull ups
15 Hand release Push Ups
15 KB Ground to over head
20 Med Ball Cleans
35 KBS American
och sedan började det om igen...
 
Riktig rolig och rung utmaning. Benen skakade inte dåligt i slutet, men det var fruktansvärt roligt och grymt tufft!

LOKA Strawberry Ice Cream

 
 
Helt klart favoriten just nu! Gärna en varm, solig vårdag (sommardag hade såklart varit ännu bättre).
Denna funkar.
Definitivt.
 

Power Cleans

80 minuters lyftpass. Teknik. Teknik. Teknik. Mata. Mata. Mata. Idag låg allt fokus på Power Cleans. Att det kan vara så jobbigt att bara lyfta. Pulsen kom igång rejält under passet. Så otroligt lärorikt och jag fick ett par nya ahha-upplevelser. Vi avslutade med 10 min AMRAP. 7 Thrusters och 7 Burpees. Jag slutade räkna efter tredje varvet... För mycket siffror att hålla reda på där helt enkelt...

Efteråt blev det häng i solen ned Jenny och Christina och nu avslutar jag lunchen med en kaffe innan det är dags att ta en dusch och tagga jobb. Idag krävs det mycket mental peppning för att klara av det. Men (!!) jag är sådär löjligt lycklig i kroppen - som jag bara blir när jag har gjort något jag verkligen brinner för, tillsammans med folk som bara ger en energi!


Löpartankar inför Varvet

 

En vecka exakt till "Jippot" Göteborgvarvet. Något jag verkligen hade/har längtat efter sedan anmälan för snart ett år sedan. Under hösten flöt det så väldigt bra med löpningenoch det var min huvudsakliga träningsform, men så kom oktober - kylan, regnet - och löpning lades på hyllan. Helt (om man bortser från 5 lugna km på julafons eftermiddag tillsammans med pappa). Så var det fram till 1 April då jag hade satt min absolut sista startdag för att börja träna inför varvet. 1,5 månader hade ändå gått ok om jag kört på som jag brukar när jag bestämmer mig för något. Det blev väl 1 tur på milen, en eller två 5:or, en lugn 8:a ute i solen och sedan 21 km på bandet samt de jävliga 14 när foten gav upp. Något som inte helt ingick i planeringen om jag ska vara ärlig. Sedan det hände för tre veckor har det blivit en luuuuuugn luuuuugn mil ute i solen, mest för att testa foten. Thats it. Kul.
Bra uppladdning inför varvet vi har där. Jag är inte bitter alls. Inte alls. Jag som för en gång skull hade bestämt mig att träna inför detta varvet och försöka få en bra tid (ur mina mått sett då) eller iallafall klå pappa. Men man kommer ju inte precis långt med 5-6 ynka runder i benen. SEGAST.


Istället har jag bestämt mig för att:
Sålänge jag INTE har ont i foten så ska jag starta (såklart). Jag ska se det som en kul grej (jag vet ju att jag kan springa långt - 2 mil tog jag ju flera gånger i veckan i höstas). Jag är bitter att det är som det är nu - ja, MEN jag kan inte göra något åt det.
Jag får helt enkelt satsa på nästa år - det kommer ju fler varv. Att försöka få in någon löpning nu (längre sträckor då) är ingen ide - bättre att spara foten från den belastningen.
Det är trots allt kul att vara med i hela löparfesten - även om man får ta det i snigelfart.
Och det är ju inte så att jag inte kan göra något. Det är ju bara löpningen som är känslig. Allt annat funkar ju bra. Så det kunde ju varit värre. Om man nu vill hitta något mer positivt i allt detta.

 
Och med det sagt ska jag packa väskan och bege mig till Gibraltargatan för ett lyftarpass i Crossfit. En timme av teknikträning inför kommande WOD'S. Väldigt bra och troligen väldigt använbart inför framtiden. Om jag minns rätt står Clean and Jeark's på schemat för dagen och till hjälp har vi bl.a. en av sveriges ledande tjejer i olympiska lyft. Det kan bli bra detta. Sen är det ännu en kväll på CK. Gårdagen var inte en av de smidigaste kvällarna jag varit med om och jag var helt slut när jag väl kom hem efter 01 inatt. Jag hoppas lördagskvällen blir lite bättre trots allt.

 

Någon av er som ska springa varvet?


B-Day WOD på Fysiken

 
 
Jag har kommit in i en dålig vana att stänga av klockan när den ringer och sedan somna om. Att tänka "jag ska bara ligga kvar i sängen och vila ögonen lite" är bland det sämsta man kan göra. Dessutom missade jag helt när klockan ringde de första gångerna och vaknade upp lite i sju. Bra där Rebecca. Bara att hoppa i träningskläderna, slänga i sig ett ägg och springa till vagnen.
 
08.00 körde vi igång fredagen uppe på Gibraltargatan. Vi var 5 st + coachen som tagit oss dit denna morgonen (riktigt kul) och vi startade med lite lätt stretch innan vi gick på tre Tabata-runder med Hand Stands. Sedan blev det 3 runder á 5 pull ups + 5 burpees och slutligen Over head Squats och Pistol-practice inför dagens Metcon.
Richard fyller år - vilket firades med en Birthday-WOD.
Vi skalade ner de 2.80 min By In Hand Stand till 2 minuter, sedan var det 2 rundor av:
1 km Run outside
28 OH Squats
28 Pull Ups
28 Pistols (körde här 1 legged get ups...)
14 C2B alt. Bar Muscle ups (Körde Cheast to Bar)
 
Tid: 29.10
 
Efteråt blev det kaffe och härligt häng med gänget. HElt enkelt en grym start på fredagen. Jag är hemma och landar lite nu och 16.00 börjar jag jobba, sen är jag inlåst på CK fram till 00.30 inatt. Lång dag, men det var definitivt värt den tidiga morgonen.

08.00

20130408-102048.jpg

 

Klockan 08.00 i Boxen på Gibraltargatan kör vi!JUST DO IT  ♥

 


Fran 5.8

 
 
Tröttheten som kom över mig nör klockan slog 16.30 och jag äntligen kunde stämpla ut från Liseberg var inte att leka med. Jag övervägde kraftigt att bara åka hem - precis som jag alltid gör, men just idag lockade det extra mycket. Dessutom hade jag ju blivit varnad igår inför dagens pass "kör ni inget annat" och "om du är riktigt snabb är det bara smärta i 4 minuter". Jo tjena... då vet man att det är jobbig och jag hade mina aningar om vad det var som stod på schemat. Det är i dessa lägen det är bra att vara envis. Självdiciplin! Självklart åkte jag till gymmet - jag vet ju hur bra det känns när jag väl är klar och hur kul jag har. Jag älskar ju detta.
 
Och visst besannades mina onda aningar... När man får ett riktigt skrockande skratt av Richard - då vet man att det inte blir lätt. På dagens schema stod:
UPPVÄRMNING: Jump over bar/Sit Ups (40-20, 30-15, 20-10, 10-5)
STYRKA: Ring Rows, Ring Dips, Deadlifts
METCON: FRAN
EXTRA: Broad Jump Burpees 3 min
 
FRAN... Ja vad ska man säga om den? Det är en av Crossfitens "benchmarks". Detta var första gången jag körde den (har lyckats missa den varje gång innan) och den är upplaggd i 21-15-9 av Thrusters och Pull Ups. Kan låta enkelt, men jag lovar - det är ett enkelt och snabbt sätt att trötta ut sig själv på minimal tid. Grymt nöjd med kvällen. Över att jag gick på classen och jag inser allt mer hur mycket jag verkligen älskar detta! 
 

Onsdag 5.8

http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/c0.0.370.370/p403x403/734153_10152646605655277_1648126397_n.jpg
 
Godmorgon onsdag!
Dags för jobb igen och för en gångs skull försov jag mig INTE och behövde rusa till vagnen 10 minuter efter att jag vaknat. Pluspoäng där! Jag laddar mentalt för en heldag i packrummet idag. Kanske inte min favorit på listan över saker som finns att göra precis. När arbetsdagen är slut är planen att åka till Gibraltargatan för ett Crossfitpass om orken finns. Eller troligen kommer orken inte riktigt att finnas - men det är då den positiva energin som Crossfiten resulterar i behövs och oftast känns det ju så bra efteråt. Jag har lite (läs: mycket!) onda aningar om vad som står på schemat för kvällen. Jag försöker fortfarande hitta små kryphål som motbevisar mina teorier, men när coachen säger "det är bara jobbigt i 4 minuter om du är snabb", då kanske man ska bli lite orolig? Time will tell. Först står jobb på schemat iallafall!
 
Dagens 6 positiva ...
... Nog för att dagen ska spenderas i packrummet, men det är iallafall ett dagspass och inte kvällspass till 00.30
... Morgonkaffe.
... Kom upp i tid.
... Crossfitpass ikväll.
... Ledig imorgon.
... Ingen träningsvärk (ännu) från igår.
 
 
Sist men inte minst.
Världens största GRATTIS till min underbara pappi som fyller 45 idag! Du är bäst!
 
 

CROSSFIT 5.7

 
Visst blev det kvälls-Crossfit! Vissa saker kan man bara inte banga.
Idag var det Push Press och Pull ups i styrkedelen och sedan en riktigt jävlig Metcon bestående av:
 
EMOM (alltså att man gör en av övningarna varje minut)
20 Box Jump
15 Push Ups
10 Push Press.
 
Hann man inte klart blev det 10 straffburpees, tack och lov var vi befriade från dom. Jag älskar detta!

Lugn joggingtur i solen

Gjorde ett försök att sakta men säkert testa foten idag med en lugn joggingtur. 10 km gick, sen sa det stopp och det blev promenad sista biten hem. Detta är så fruktansvärt frustrerande - men jag hade bestämt mig för att sluta vid minsta lilla smärta. Göteborgsvarvet om 11 dagar hänger verkligen på gränsen, men ännu ger jag inte upp. En timme ute i solen fick jag iallafall vilket var guld värt. Nu blir det lunch i stan med Annelie. Livet är ganska bra trots allt.


Ledig!

 
Tisdag. Ledig... värlförtjänt ledig dag. Vaknade tidigt och har spenderat ett par timmar i solen på balkongen med kaffe och frukost. Riktigt god start. Idag väntar lunch med Annelie och ev. tvätt-tid. En riktigt bra - ganska oplanerad dag som ändå innehåller lite aktivitet. Jag njuter!
Vad gör ni idag?
 
 
I övrigt så fyller världens bästa Nöffe år idag.
Världens största GRATTIS min underbara underbara pärla!

Måndags-Crossfit

 
Såklart var det dag för Crossfit även ikväll. Efter en heldag på CK där inte allt gått enligt planerna var jag ganska trött och slutkörd, men jag vet hur mycket träningen ger en mentalt i dessa lägen - så istället för att sätta sig på vagnen hem hoppade jag på bussen till Gibraltargatan och mötte upp ett härligt gäng som också tänkte köra ikväll. Styrkan idag bestod av 8x2 av Cleans och sedan 3x5 av Back Squat. Teknikträningen bestod av Pull Ups - det gäller bara att fotsätta nöta det. Tillslut ska det gå!
 
Dagens Metcon bestod av tre runder:
500 m löpning
30 Kettlebells - Ground to over head
15 Pull Ups
Sluttiden blev 16.26 minuter.
 
Vi avslutade passet med 8 tabata-runder av Hollow rock och push ups och sist men inte minst - Jägarvila.

Grymt nöjd att jag tog mig till passet trots att jag tvekade. Det gör jag ofta när jag har jobbat innan, men då är det bara att fullfölja vad man har bestämt sig för. Grymt roligt och givande var det iallafal! JUST DO IT!

Leende Joggare ...

 
Här var det visst någon som var positiv till max!

Crossfit-lördag

Lördag och första lediga dagen efter 7 dagars jobb. Gårdagen var lång, jobbade 13-23.30 och det kändes - speciellt när saker inte riktigt rullar på som de ska. Men, idag är jag ledig! Jag startade dagen med kaffe och frukost i soffan innan jag åkte upp till Gibraltargatan för dagens Crossfitpass. En riktigt bra Team-wod stod på schemat. Vi inledde med teknikträning i hopprep för att få till bra double unders. Hur svårt ska det vara liksom? Tydligen väldigt...

Sedan körde vi en förkortad variation av WODEN "Annie" (fast med single unders istället för double unders) innan vi drog i gång den riktiga Metconen. Vi var en grupp på tre och körde efter siffrorna som är längst ut åt vänster på 3:dje bilden... Dessa reps skulle alltså körs tillsammans - vilket gjorde att vi splittade på mitten och körde 1/3 var. Löpningen gjorde alla och kördes med 10 kg extra vikt.
När vi var färdiga körde vi en 5 min AMRAP med core-träning. En riktigt bra start på söndagen tillsammans med riktigt härliga människor!

Blir det någon lördagsträning för er idag?


Liseberg.Fysiken.Crossfit.

Upp
 
 
What a day... Jag jobbade 8-17 på CK och sedan åkte jag raka vägen till Kaserntorget för att jobba två timmar på Fysiken. Efter det startade dagens Crossfitpass - som verkligen inte var att leka med. Det blev bl.a. tabata-push ups som uppvärmning (fruktansvärt), sedan 6x6 front squats som styrka och slutligen en WOD som nästan fick oss att börja gråta.
7 rundor skulle avklaras.
Varje runda bestod av 5 övningar som skulle göras i följd 5 gånger. Alltså 5 övningar * 5 ggr = 1 runda. Under dessa rundor fick man inte släppa baren för då blev det 5 straff burpees i slutet.
WODEN BESTOD AV:
Power clean
Front squat
Push press
Back squat
Push press
och tillbaka till power clean ... osv.
Jag tappade baren en gång och fick avsluta med 5 straffburpees. Tiden slutade kring 17.35. Fruktansvärt tungt, det kändes verkligen i axlarna (och ännu mer för att jag inte fick bak baren tillräkligt lång i Push Pressen = mer belastning för axlarna)
 
Idag avklarades dag sex av sju! Wooop!
Vad har ni haft för er denna torsdag?
 
 

Work 5.1

 
 
Första maj! Var tar månaderna vägen? Känns som om det just var nyår ju.
Hade ni en bra Valborg?
Idag är det ingen ledighet som väntar hos mig - utan istället blir det ännu en heldag på Liseberg. Är inne på dag 5 av 7 nu (utan att räkna in dubbeljobb imorgon) men jag kan iallafall glädjas åt att ha lördagen fri. Att vara ledig på just helger är ju inget man är bortskämd med precis. Det är bara att köra. Trevlig första Maj!
 
 

Det som stressar mig mest av allt just nu är det faktum att jag inte kan springa. Alls. Jävla fot.

RSS 2.0