Fysiken och Göta

 
 
God förmiddag på er!
Jag hade världens bästa avslut på tisdagen igår med fika tillsammans med Emma i solen och sedan ett riktigt kul Crossfitpass. Lite skalningar för min del för att aktivera rumpa och lår för mycket, men istället blev det en väldig massa övning på pull ups och kipping pull ups. Att det ska vara så svårt. Jag förstår hur jag ska göra - men jag kan inte sätta det i praktiken. Det är bara att fortsätta nöta.nöta.NÖTA.
 
Precis lika bra avslut som jag igår hade på Fysiken hade jag på denna onsdagsmorgon, nämligen med ett Crossfitpass på Göta. Sådär äckligt tidigt att man när klockan ringer undrar om man är helt dum i huvudet som kvällen innan bestämde sig för detta.
Uppvärmningen var en härlig liten Kettlebellswod (jag älskar dessa kettlebells!) med American Swings, enhands-swingar, push press, cleans och goblet squats.
Styrkan var Deadlift. 5-5-5-3-3-3. Bara mesvikter för mig idag. Sakta men säkert accepterar jag att inte köra all in längre, utan sluta innan det gör ont. Så jag stannade redan vid 50 kg idag. Inte lika kul som att testa sina gränser, men roligare att kunna fortsätta köra. Ja jag måste intala mig detta flera gånger varje dag för att inte bli besviken på mig själv. Tillslut måste det ju gå in till 100 %.

Dagens Metcon var team. En arbetade och en vilade (vissa stationer körde vi dock samtidigt på).
2 min arbete - 30 sek vila (alltså byta station)
Stone Shouldering (askul! Första gången jag körde den. Det är alltså en tung kula/boll som du ska ta upp och kasta över axlen)
Rope Climbs (första gången här med och DET GICK. Nike free run är inte riktigt de perfekta skorna att klättra i rep med, men jag fick in tekniken och lyckades ändå. Så kul!)
Dubbla KB Rack Carry
Shuttle Run
 
Avslutningsvis lite ryggövningar med medboll. Helt enkelt en riktigt rolig Wod och grym start på onsdagen.
Hur har ni startat er ondag?

Kommentarer
Postat av: veronica

Sv: Linnet du beskådar är köpt på Reebok i Barcelona..vet ej om det finns att beställa eller så om du inte råkar ha vägarna förbi. ;) det är AS snyggt!!

2013-07-11 @ 08:11:10
URL: http://veronicas.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0