Crossfit Fysiken

 
Igårkväll var jag tillbaka på Crossfit Fysiken igen. Efter en lång dag på jobb där jag inte lyckats sitta ner 5 sammanhängade minuter på hela dagen var jag verkligen trött i huvudet. Men med pepping från fina vänner så körde vi på riktigt bra under klassen.
 
Styrka;
4x5 Strikt Press (25-27,5 kg)
6x2 Deadlift (jobbade upp till 80 kg, sedan vände jag och gick neråt igen eftersom jag känner av det i benet direkt när det blir för mycket belastning)
Stort GRATTIS till Christina som satte PB med 85 kg!
 
Metcon;
3 rounds for time.
Rodd 500 m/sprint 400 m
20 jumping pull ups (kipping pullups för de som kan)
5 Burpee box jump
- vila 3 min mellan varven.
 
Helt klart jobbigare än vad det låter. Eftersom man har 3 minuters vila mellan varven så kan man verkligen gå all in på Rodden i början. Låg mellan 1.40-2.05min på 500 meter och hade som mål att vara under 1.55 hela tiden. Men det blev tungt i slutet. 500 meter kanske inte låter så långt, men det kan verkligen ta slut på en om man kör all in! Avslutade kvällen med en promenad tillsammans med Christina. Bra avslut påå en tung dag.
 
Idag är jag ledig... väldigt välförtjänt kan jag tycka efter 8 arbetsdagar i rad med mixade tider. Idag står det helt enkelt tvätt, städ, träning och födelsedagsmiddag med vännerna på schemat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0