Viktig

Varken städning eller handling fick jag till idag ... men tvätta det gjorde jag iallafall. STOLT. Storstädning av lägenheten får jag försöka få till på fredag innan jag får middagsbesök. Ett nytt bok-köp gjorde jag med denna morgon, nämligen VIKTIG - Från matmissbrukare till träningsförebild, skriven av bloggaren Terese Alven som driver blooggen "Spark i Baken". Ska bli riktigt spännande att läsa den!
 
Reste av dagen har spenderats på jobb... tiden gick i snigelfart hela passet trots att vi hade jobb upp över öronen under hela passet. Idag (okej, kväll.... närmre bestämt 20.50) var det egntligen dags för dag två i Crossfitkursen, men då jag lite hastigt fick hoppa in och ta öppningen på Gibraltargatan imorgon (som innebär uppstigning innan kl 05) så kändes det dumt att vara iväg fram till 23 på kvällen. Därför fick jag avstå det passet. Surt, men vissa saker får man bara acceptera. Nu väntar snart sängen .... Godnatt.

Kommentarer
Postat av: Sandra

åh berätta gärna hur den var sen. Är sugen på att klicka ner den till padan jag med :)

2013-02-10 @ 00:20:58
URL: http://sandrastenson.se/?page_id=23
Postat av: Sofia - ett bättre du

Men vad smart att läsa på paddan... har kollat efter den där boken i affärerna men inte hittat den och inte fått tummen ur att beställa på nätet... men att läsa den på iPaden är ju genialt ju.. varför har jag inte börjat läsa böcker på det viset för? Hmm...

2013-02-11 @ 15:25:53
URL: http://ettbattredu.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0