Söndag 2.24

 
 
 
Godmorgon söndag!
Klockan ringde tidigt och jag var (är) väl inte helt med på noterna där. Fredagen var grym (som vanligt) och det blev sent (som vanligt). Gårdagen rusade förbi i ett svep (vilket inte är så konstigt när klockan blir närmre 11 innan man vaknar) och hela dagen spenderades i receptionen på Kaserntorget. Denna söndag däremot kommer istället att spenderas i receptionen på Gibraltargatan. Omväxling förnöjer.
 
Jag har en riktigt slapp träningsvecka denna veckan med. Det behövs ibland (tydligen) och eftersom mina arbetstider varit allt annat än vad jag är van vid, så passade det bra att ha det denna vecka. Inte mycket vettigt har blivit gjort på träningsfronten helt enkelt. Bara att acceptera ... Dock har jag fått en hel del pikar (okej, inte ens pikar, coacherna har sagt det rakt ut) om att jag är väldigt slapp på att gå på Crossfit-pass (host), så jag får väl ta mig i kragen och klämma in något pass i veckan.
 
Innan sommaren ska jag vara grym på denna ↓ Nåja, grym kanske är en överdrift...
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra

sv; Men vi har inte samma va? Jag ser i alla fall trafikkällor och då står det varifrån de är. typ; google.se eller rebeccacecilia.blogg.se eller bloglovin.se :D
Hoppas du får en bra dag!

2013-02-24 @ 10:33:54
URL: http://lexie85.blogspot.com
Postat av: emma

Crossfit ser riktigt jobbigt men kul ut. Brukar du köra crossfit ?:)

2013-02-25 @ 21:59:28
URL: http://emmaforslunds.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0