Live a life that you love 2.10

Jag blir så lycklig när jag tänker på livet jag har idag ... För ett par år sedan trodde jag aldrig att det skulle gå att må såhär bra.
Att vara så här lycklig.
Trivas så bra där jag bor.
Trivas så bra med alla runt omkring mig.
Ha så fina vänner.
Att ägna dagarna åt saker jag älskar - med personer jag älskar - och som delar samma intressen som jag - är lika korkade som jag - har samma dåliga humor - och som förstår en i alla situationer.
Jag har nog aldrig varit hemma/spenderat så lite tid i lägenheten jag gör i dagsläget. Jag har nog aldrig haft så intensiva dagar som nuförtiden ... Varit omringad av folk så mycket som nu. Trivts så bra med folket jag har runt mig. Och varit så full av energi från morgon till kväll.
 
Jag har alltid behövt väldigt mycket egentid, njutit av att vara själv och ta det lugnt - men det behovet har minskat något drastiskt. Jag njuter till 100 % av att umgås med mina vänner nuförtiden - det är så mycket mer värt än att sitta hemma själv. Jag njuter av fullspäckade dagar. Jag njuter av aktivitet. Jag har lärt mig bemöta vardagen på ett helt nytt sätt och när jag väl lärde mig det, då lärde jag mig också att leva fullt ut ♥
 
.... Därför ska jag nu åka till gymmet och spendera ett par timmar med kvalitetstid tillsammans med mina finna vänner!

Kommentarer
Postat av: ERICA

sv: Ja det är det verkligen! :D

2013-02-10 @ 20:33:01
URL: http://eriicus.blogg.se
Postat av: Ellinor

Har följt dig länge och är roligt och läsa och se hur bra du mår nu och njuter av ditt liv! Kramar och fortsätt leva och ha kul :)

2013-02-10 @ 20:45:29
Postat av: Elina

Fina Rebecca!!

2013-02-13 @ 00:19:37
URL: http://sottsaltochsurdeg.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0