Friday 2.1

 
 
 
Gooodmorgon!
Sen kväll igår (var på gymmet hela dagen... Hade en lugn dag med balans/harmoni/rörelseträning á la Body Balance, Yoga & Body Control. Kom hem alldeles för sent. Hade en massa att göra och somnade sent. Inte det mest optimala)
 
Tidig morgon idag.. Redan innan halv sex ringde klockan och detta visade sig vara alldeles för sent. Har öppning på Fysiken Kaserntorget ♥ Morgonen började dock inte precis klockrent. Blev jättesen, glömde hälften av alla mina saker hemma, vagnen kom inte, hoppade på fel buss och kom helt åt skogen. Men jag kom fram tillslut iallafall och gymmet är helfyllt med pigga (?) morgontränare. Lite avis! Mamma och Pappa kommer upp idag och projekt köksrenovering startar (fortsätter?), för min del blir det dock jobb hela dagen och ikväll blir det middag och vin med två härliga vänner. En väldigt rolig dag med andra ord! 
 
Happy Friday ♥
Ta tillvara och njut av dagen!

Kommentarer
Postat av: Katarina

Fina du! Har jag skrivit till dig tidigare? Är iallafall en ganska nybliven följare, som inspireras och peppas av din blogg. Jag är så glad att det finns fina förebilder på tjejer som brottats med ätstörningar, men bitit huvudet av det och hittat en balans med träningen. Jag kämpar fortfarande, slits mellan att träna för rätt anledning och att lyssna på kroppen. Din blogg ger hopp!
Hoppas helgen går fint, trots bök och stök i kök (rimmet var faktiskt inte planerat) Stor kram! Katarina

2013-02-01 @ 18:38:31
URL: http://Attvagavaramodig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0