Crossfit, Kickboxing & Yoga

 
 
Efter en natt med ganska dålig sömn så startade jag upp tisdagen med en stor frukost och mycket kaffe. 11.00 mötte jag upp Marcus på Fysiken för veckans träningspass. Vi inledde med uppvärmning, sedan 8 (??? det kan ha varit fler) övningar som skulle utföras i 26 repetitioner och mellan varje övning körde vi 200 meters löpning (i slutet byttes detta ut mot 200 m rodd då alla löpband var fulla...) Om det var jobbigt? JA!
 
Efter ca en timme var vi klara och då gav vi oss på kickboxning... Jävlans vad det tog. Benen skakade som aplöv men det var fruktansvärt roligt. Vi avslutade passet med en lång stretch (vilket behövdes!)
 
Spenderade ett par timmar i stan med Elina och avrundade sedan dagen med Ginos 75 minuters Yoga tillsammans med Lucie och Veronique. Efteråt promenerade Lucie och jag så långt vi kunde i snöovädret. Ett väldigt bra avslut på en väldigt fin dag!
 
Har ni tränat idag?
Vad isåfall?
 
Resultatet av dagens pass.... ↓
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

sv: ja det är ju det. Jag har lyckats falla tillbax till botten två ggr pga av att jag struntat i att ta det lugnt i början. Så denna gången tar jag lärdom av mina tidigare misstag :)

2013-02-13 @ 10:00:02
URL: http://sandrastenson.se/?page_id=23
Postat av: Y A S M I N E

Jag var och dansade hiphop/dancehall igår. I en och en halv timme, man kanske inte kan tro det... men dans kan vara riktigt jobbigt, haha

2013-02-13 @ 11:59:57
URL: http://medy.blogg.se
Postat av: Crazylicious

Jäklar vilket märke! :P Bra jobbat! Igår (eftersom detta inlägg är från igår) tränade jag bröst och triceps så gott det gick, haha. Idag är det vilodag.
Sv: Superbra tips med gröten! Skall verkligen testa! :D

2013-02-13 @ 13:51:53
URL: http://crazylicious.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0