Lördagsmorgon på Göta

Pass 2: betade av 7000m på rodden (31,03) frivilligt(!)
(21 km bör inte vara omöjligt, bara jävligt tråkigt) och sedan ett gäng power cleans. Det går bra nu.True!
 
Jag jobbar mer eller mindre konstant i dagsläget. Lite för mycket egentligen för vad som ska kännas ok. Väldigt mycket kväll/natt med små inslag av dagspass med vilket gör att all form av rutin i vardagen sätts ur spel och att man (jag) i stortsätt alltid går småseg och trött. Igår låg jag i sängen fram till 15 (!!!!! Det var detta med "allt eller inget". Tur det inte händer så ofta) då jag åkte in till jobb för avdelningsmöte och sedan jobb fram till 01. När jag satt på vagnen påväg hem bestämde jag mig för att denna dagen inte skulle bli likadan.
 
Så klockan 8 imorse var jag uppe och innan klockan 10 satte jag min fot inne på Göta för en LördagsWod tillsammans med ett stort härligt gäng. Att jag var trött var nog inget som jag ens med all min kraft skulle kunna dölja, men det var bara att bita ihop. Coacherna var tillbaka (äntligen!), klassen var full och metconen var hämtad från Crossfit Santa Barbara. Teamwod stod på schemat. Två lag som tävlade mot varandra och i laget var vi två och två som sammarbetade. Burpees, Power Snach, Box Jump, Thrusters, C2B/Pull Ups. Maxreps under en minut och sedan vila medan den andra köttade nästa gren.
Avslutningen blev sprint.
En mot en.
5 reps per "station".
Kom i mål så snabbt du kan.
 
Betydligt bättre start på dagen än igår om jag får säga det själv. Nu är det bara jobb som väntar resten av denna lördag.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Valde den du sa! :) Tack!

2013-08-04 @ 12:37:35
URL: http://lexie85.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0