Löpning och GÖTA

 
 
Efter mycket velande denna morgon snörade jag på mig löpardojjorna och bestämde mig för att testa benen lite. Jag har som bekant inte direkt sprungit det senaste året om man bortser från två gånger innan Göteborgsvarvet (då jag skadade foten) och sedan själva varvet. Gett mig ut en kanske en liten lugn runda efter det utan vidare tur, but thats it. Alltså inte speciellt mycket löpning sedan oktober. Det ligger ett Stockholm Halvmarathon alldeles runt hörnet där jag har en startplats och jag är fortfrande väldig splittrad gällande hur jag ska göra där. Därför har jag nu bestämt mig för att ge det ett försök (med förhoppningen att komma ut iallafall någon mer gång innan jag behöver ta ett beslut). Jag sprang över bron, genom stan bort till Göta, en runda som landade på just under 7 km och kom dessutom alldeles i perfekt tid för dagens lunchpass. Där rev vi av skill-träning i de olika snach-varianterna och sedan en Team Wod av Cindy. Körde på väldigt lugnt och försiktigt och la mycket energi på att sporra min team-mate istället som hade det lite kämpigt.
Cindy består av: 5 pull ups, 10 push ups och 15 Air squats. Dagens variant hade däremot en liten twist med löpning inlagt. Tre runder var (en vilar - en jobbar) och sedan 400 m löpning, sedan börjar man om igen. Idag var det en AMRAP på 20 min. Kändes väldigt bra, men eftra nöjd är jag helt klart över att jag kom ut och fick sprungit! Pluspoäng!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Men jäklar kvinna! Jag är grymt imponerad över din träningsmoral. Och att springa 7km utan att ha sprungit på så länge? GRYMT!

Svar: :D yeeeh. Tack vännen!
rebeccacecilia.blogg.se

2013-08-28 @ 18:37:07
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/
Postat av: Löparflickan

Men wow vilket träningspass först löpning efter ett jätteuppehåll och sedan styrka!

Svar: Allt eller inget :) Det kändes riktigt bra!
rebeccacecilia.blogg.se

2013-08-28 @ 20:07:33
URL: http://loparflickan.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0