Do the wok

 
 
Klockan 6.15 igår morse staplade jag in på Crossfit Göta. Lite mindre vaken än vad jag borde vara... Vad som väntade mig och ett gäng andra morgon-tränare var Wodden ovan (↑). "The Reuben". Ingen lätt match en att ta sig igenom innan kroppen riktigt vaknat till liv men innan klockan var 7.15 hade vi tagit oss igenom 50 Thrusters (på 25 kg), 50 T2B (alt. K2E) och 25 Box Jups var. Helt klart en topp 10 start på dagen. Precis vad jag behövde. Jag har tappat räkningen på hur många dagar i rad jag jobbat men det är tvåsiffrigt och jag går på sparlåga nu, eller det stämmer inte riktigt, jag har kopplat bort att och går bara upp ur sängen på morgonen och kör. Att tänka eller känna är det inte riktigt läge för just nu, utan istället lever jag på energin från alla runt om mig. Även om det är svårt att ta sig till träningen (både på morgonen eller efter jobbet) så är det precis vad jag behöver göra i dessa lägen för att orka med och få extra energi. På kvällen åkte jag och Christina upp till Gibraltargatan och flyttade däck tillsammans med ett gäng andra från Crossfit Fysiken och Coach M. Efteråt såg vi ut som vi varit ute och lekt i leran och var smutsiga från topp till tår, men det var så fruktansvärt kul!
 
Idag ställde jag in morgonpasset på Göta och tog igen 90 minuters extra sömn. Det var vad som behövdes idag. Snart bär det av till jobbet ännu en gång och för sista gången i detta racet. Jag lyckades byta bort min fredagstid så istället ska jag ta mitt pick och pack och åka hem till Skåne under några dagar. Men det är imorgon - först har jag en torsdag att ta mig igenom.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Kära nån. Men jag vet känslan. Jag har också kört sånna där jobbrace. Men träningen hjälper dig garanterat att hålla dig på banan. Men nu tycker jag du tar några lugna dagar i Skåne och återhämtar dig lite. :)

2013-08-15 @ 21:07:08
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0