Crossfit Fysiken och Arbete

 
 
 
 
Mitt sista riktigta riktiga jobb-marathon gick av staplen igår. 9 dagar i rad. Mellan 8-10h pass och dessutom en go (ironi!!!!) mix mellan kvällar, mellanpass och dagspass (vilekt gör det omöjligt att få in en rutin). Idag är det ett riktigt långt pass som väntar. 13-00. Försöker desperat tagga mig till att det kommer gå bra men jag känner att det är lätt oklart.
 
Igår var jag faktiskt på Fysiken och körde Crossfit. Riktigt längesedan. Jag har hängt en hel del på Göta den senaste tiden och man kan inte hinna med allt, så tyvärr har jag fått prioritera lite där. Både Christina och Christina var med på samma pass så vi var ett riktigt härligt gäng. Deadlift och pullups stod på schemat som styrka och sedan en Wod med Tabatarodd. 30 sek max och 15 sek vila x10. I slutet så vann Christina med 2 (jävla) meter. haha. Grymt kört! Vila 3 minuter och sedan 750 m sprint + 35 sit ups.
Gick riktigt bra, min typ av Wod helt klart. Efteråt blev det jobb fram till 00. Det är långa dagar nu så jag gör ett desperat försök att koppla bort allt och bara köra.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur orkar du jobba så mycket? Och med träning :) hinner du återhämta dig?

2013-08-09 @ 12:33:56
URL: http://iamcharlotte.blogg.se
Postat av: Sofia

Låter som ett himla bra pass. Effektivt. Svårt att köra mycket rodd på passen på Göta med bara två roddar juh. Vi får passa in ett pass och köra tillsammans snart. :) Lycka till med sista jobb(iga) tiden nu, men glöm inte att vila lite. :)

2013-08-10 @ 16:48:52
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0