Bara bestäm dig

 
 
Vi var lätt underbemannade på jobb idag, men det löste sig förvånansvärt smärtfritt och dagen flöt på bra. Ändå sköljde en våg av trötthet över mig under eftermiddagen. Att stänga på Klätterlabbet igår och Öppna på Liseberg idag är kanske inte världens bästa plan, men skamden som ger sig! 17.00 hade jag pass bokat på Göta, men jag kände mig verkligen seg. Tillslut kom jag fram till att jag behövde ta ett beslut, antingen går jag eller så går jag inte på passet. Det är bara att bestämma sig för att hålla på att vela fram och tillbaka - timme efter timme ger inget. Jag tog beslutet att gå på passet. Vilket var 100 % det rätta. Blir alltid så glad av att komma till Göta.
 
Uppvärmningen: 400 m jogg, hopp, kullerbytter, broad jump och en uppsjö av andra rörelsemoment.
Styrkan: Klokov Complex vilket är en serie av deadlift, power clean, front squat, push press och push jerk som man gör i flöjd och inte slätter ner stången mellan. Vi korde 2 runder One the minute i 6 minuter.
Metconen: AMRAP 20 (as many rounds as possible på 20 min)
400 m run
15 HR Push Ups (hand release push ups)
20 Alternerande swingar
25 DU eller 75 SU
 
Avslutningen blev statisk hållning då vi skulle stå så länge som möjligt med en viktplatta över huvudet. Tjejer hade 15 kg och killar 25. 4 min och 31 sek stod jag och kunde nog fortsatt ett tag till, men det var bara jag som var kvar i hela gruppen och dessutom hade vi slått gruppen innan med över 1,5 minuter. Helt enkelt en grym avslutning. Det blev mycket positiva peppningar efter det avslutet. Nu är jag redo för en lugn härlig fredagskväll!
 
Vad gör ni idag?

Kommentarer
Postat av: Sofia

Men gött pass. Jag blir avundsjuk. Ska iofs på träningsläger i helgen, men sen har jag blivit beordrad vila. Känns inte allt kul, men jag får hänga på Göta och köra rörlighet nån vecka istället. Nyttigt sägs det.

2013-08-23 @ 21:33:44
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0